Dodaj do ulubionych

Defekt czy wabik?;)

04.03.11, 16:01
Mam takie pytanko,czy jeśli Wasza kobietka ma jakiś mały defekt urody to czy Wam to przeszkadza czy powoduje,że jest dla Was wyjątkowa i oryginalna?
Pytam,bo ostatnio stwierdziłam,że chcę założyć aparat na zęby(jeden ząbek do wyprostowania) a mój mąż stwierdził,że to właśnie ten ząb dodaje mi uroku i czepiam się szczegółów;).Jak to jest u was?
Obserwuj wątek
    • showmessage Re: Defekt czy wabik?;) 04.03.11, 16:38
      Powiem Ci w sekrecie, że mąż ma rację. ;)
    • login_zajety Re: Defekt czy wabik?;) 04.03.11, 16:47
      Dla mnie wabikiem na pewno byłby sam aparacik. :)

A skoro Twój mąż stwierdza, że krzywy ząb dodaje Ci uroku, to pewnie rzeczywiście tak myśli. Nie przeszkadza mu to, a wręcz przeciwnie - w jego oczach czyni Cię wręcz wyjątkową.
    • masher Re: Defekt czy wabik?;) 04.03.11, 18:00
      to zalezy. jesli by miala ogon to nie wiem, jak rogi to tez dziwnie bym sie na to patrzyl. ale jak jakas pie...... zlituj sie, kazdy ma jakas pie..., a to znamie, a to jedno ucho bardziej, a to piersi nieforemne... czlowiek jest jaki jest. nie jest sie z kims dla cyckow, dupy czy czego tam sobie ubzdura kto w sobie nie lubic. wystarczajaco prosto i zrozumiale napisalem? :]
      • szalona_mysia Re: Defekt czy wabik?;) 04.03.11, 18:53
        jeżeli Tobie "TO" przeszkadza to popraw to "COŚ" ... Ty z "TYM" żyjesz i chodzisz na codzień i to Ty masz czuć się z sobą dobrze ... urok urokiem :-)
    • eruiluvatar Re: Defekt czy wabik?;) 07.03.11, 09:24
      Mężowi szkoda kasy na aparat, ot i cała historyja.
      • nikita0166 Re: Defekt czy wabik?;) 07.03.11, 18:40
        eruiluvatar napisał:

> Mężowi szkoda kasy na aparat, ot i cała historyja.

Na bank! Mój zawsze twierdził, że najpiękniej mi w naturalnej ( czyt. zaniedbanej ) fryzurze, bez makijażu, odzianej w fartuszek kuchenny:)
    • s.romeczek Re: Defekt czy wabik?;) 07.03.11, 09:46
      to zależy czy to jedynka czy ząb mądrości
      • kotek.filemon Re: Defekt czy wabik?;) 07.03.11, 18:31
        > to zależy czy to jedynka czy ząb mądrości

Zębów mądrości nie prostuje się aparatami stałymi. Zęby mądrości się co najwyżej wyrywa...
    • triss_merigold6 Re: Defekt czy wabik?;) 07.03.11, 19:14
      Panu mężu żal forsy na ortodontę i aparat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka