Gość: pani IP: *.dip.t-dialin.net 29.04.04, 21:08 to - waszym zdaniem- ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sater Re: najpiekniejsza kobieta swiata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 21:19 Ta w mojej głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata Re: najpiekniejsza kobieta swiata 29.04.04, 22:38 Merylyn Monroe with her HUGE ASS. Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 Re: najpiekniejsza kobieta swiata 30.04.04, 11:36 Czeszka Helenka Fibingerowa. Odpowiedz Link Zgłoś
gibki Re: mężczyźni to doprawdy nigdy nie dorastają:) 30.04.04, 13:57 alez dlaczego tak sadzisz? po prostu nie ma najpiekniejszej kobiety a za niezla laske uwazam wirtualna lare :-) Odpowiedz Link Zgłoś
karl_der_berliner Jaruga Nowacka 30.04.04, 13:49 powinna sie nazywac jebacka, bo jak ja widzialem kiedys w Adenuaer Stiftung, to wygladala, jak luxusowa call girl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygmunt Re: najpiekniejsza kobieta swiata IP: *.fastres.net 30.04.04, 17:06 moja zona Odpowiedz Link Zgłoś
wlk.brytania Re: najpiekniejsza kobieta swiata 30.04.04, 17:12 Czy najpiekniejsza znaczy to samo ,co najwspanialsza...? Ja wstrzymuje sie od glosu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: najpiekniejsza kobieta swiata IP: *.ec.pl / *.ec.pl 30.04.04, 23:34 I właśnie tak powinien odpowiedzieć facet ZAZDROSZCZE TAKIEGO MĘŻA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enaka Re: najpiekniejsza kobieta swiata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 12:25 Gość portalu: Aga napisał(a): > I właśnie tak powinien odpowiedzieć facet ZAZDROSZCZE TAKIEGO MĘŻA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: najpiekniejsza kobieta swiata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.04, 02:28 ja oczywiście ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 Re: Condoliza Reiss czy jakoś tak 01.05.04, 14:09 Anita Werner to przy niej babunia z kota Filemona. Boję się ,że kiedyś ugryzie mnie przez telewizor w kostkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr dock Re: Condoliza Reiss czy jakoś tak IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.04, 13:23 Jest taka jedna. Wyglada jak Pocahontas, tyle ze ma kocie zielone oczy. Ma kragle biodra, piersi ze sie w dlon mieszcza i smieje sie glosno, szczerze jak dziecko. Jak zwykle ma rozmazana szminke i buzie upackana od czekolady. Ma piegi i obgryzione paznokcie. Sznurowke w jednym trampku czesto rozwiazana. Slodko wyglada kiedy wraca z pracy w ogrodzie: umorusana w ziemi i spocona, z czarnymi kolanami i lokciami. A kiedy zalozy kreacje i szpilki, wyglada nieziemsko, tak delikatnie i czarujaco. Potyka sie w niewygodnych szpilach i zagryza usta ze wstydu. Ma 25 lat a jest swieza i witalna, zywa i prawdziwa. Nie ma w niej sztucznej lalki, wyrachowania, pozowania. Urzeka caloscia siebie, nawet jak ma pryszcze na czole i krzywo chodzi. Pozorne wady dodaja jej tylko urody i wdzieku. Na imie ma Maja. Na monitorze mam jej zdiecie kiedy uklada kwiaty w doniczki. Dla mnie najpiekniejsza :) Odpowiedz Link Zgłoś