assalia 13.03.11, 23:22 Panowie, cy wasze kobiety kręcą biodrami jak idą? Czy macie wśród znajomych takie i czy wam się to podoba;)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matt_eo Re: Biodra - a chód kobiety 14.03.11, 11:23 Naturalne kręcenie występuje u szerzej biodrzastych. Wąsko tyłkowe nie mają czym kręcić, więc muszą założyć niebotyczne szpilki, żeby tyłek się rozkołysał. Moja kręci, bo ma na czym siedzieć. I mnie i kumplom takie kręcenie się podoba, byle tylko miała czym. Odpowiedz Link Zgłoś
assalia Re: Biodra - a chód kobiety 14.03.11, 11:31 Tu się nie zgodzę. U mnie w rodzinie jest wąskobiodrzasta, a kręci jak idzie. Taka w rozmiarze 34. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Taka w rozmiarze 34... 14.03.11, 17:18 ...o ile mowa o 34'' w biodrach... może kręcić a i tak nikt, kto nie lubi anorektyczek, nie będzie postrzegał tego w kategoriach "seksowne" (no chyba, że w pasie jest mniej niż 60cm/24''... wtedy chudzina będzie jakoś jeszcze wyglądać). Wysoki stosunek rozmiarów biodra/talia to dopiero to, co kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
nikita0166 Re: Taka w rozmiarze 34... 14.03.11, 18:21 > Wysoki stosunek rozmiarów biodra/talia to dopiero to, co kręci. Tak też słyszałam, im większa dysproporcja, tym lepiej. Dziwni jesteście panowie:) Ja tam bym wolała na ładną buzię popatrzeć! Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Taka w rozmiarze 34... 14.03.11, 18:59 nikita0166 napisała: > Tak też słyszałam, im większa dysproporcja, tym lepiej. Dziwni jesteście panowi > e:) Ja tam bym wolała na ładną buzię popatrzeć! Ja też i to w pierwszej kolejności na buzię wolę popatrzeć (może poza moimi indywidualnymi zboczeniami wymienionymi już w jednym z poniższych wątków). Nie zmienia to faktu, że stosunek 1 w biodrach do 1 w talii nijak nie wygląda atrakcyjnie (bo zapewne w ciąży z facetem lub z najbliższym punktem żarcia McDonalds jest). Nie liczy się więc jeden rozmiar tak, jak ich proporcje. Rozmiar 34 może oznaczać tak bardzo chudą, lecz zgrabną pannę, jak i "deskę" z dużym brzucholem... Odpowiedz Link Zgłoś
fuks0 Re: Taka w rozmiarze 34... 18.03.11, 00:03 >im większa dysproporcja, tym lepiej Wcale, że nie! Przy bardzo dużych różnicach wygląda taka sylwetka strasznie nieproporcjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
eekonomista Re: Taka w rozmiarze 34... 14.03.11, 18:49 Zależy kogo, ja lubię wąskie biodra u kobiet. Pozdrawiam, Ekonomista blogekonomisty.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnajuzjest Re: Biodra - a chód kobiety 14.03.11, 23:39 ostatnio nawet w towarzystwie byla o tym mowa, bo znajomi koledzy wlasnie zachwycali sie "chodem" pewnej dziewczyny, "aaaach te biodra jak sie kolysza"-komentowali, i faktycznie,dziewczyna nie byla super pieknoscia,ubior niewyzywajacy, ale proporcje talia-biodra swietne i umiala to podkreslic pieknie sie poruszajac Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Biodra - a chód kobiety 15.03.11, 22:48 Raz (no, parę razy) widziałam kobietę, która nie szła, ona płynęła, tańczyła, nie wiem nawet jak to nazwać. W butach na płaskim obcasie, spodniach, i w rozmiarze ubrań 34-36, i choć jestem kobietą, to byłam zafascynowana tak, że wzrok trudno mi było oderwać. Okazała się Ormianką. Odpowiedz Link Zgłoś
otylka.2.live Re: Biodra - a chód kobiety 16.03.11, 06:50 Każdy lubi to co ma,jeden dobrze wygladajacą kobitke z wiekszymi biodrami drugi taka w rozmiarze 34/36 i wcale nie musi być anorektyczka. Odpowiedz Link Zgłoś
matt_eo Re: Biodra - a chód kobiety 17.03.11, 14:01 Anorektyczka nie, ale kobieca też nie bardzo. 34 - to 88 w biodrach. Wąskie biodra nie kojarzą się z płodnością i seksapilem. Raczej z tyłkiem 12 letniego chłopaka. Odpowiedz Link Zgłoś