Dodaj do ulubionych

dobre cyfrówki

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.11, 15:21
co powiecie o takiej cyfrówce?? gadzetownia.com/elektronika/aparat-jako-kamera/ ktoś coś słyszał o tym sprzęcie?
Obserwuj wątek
    • Gość: rex Re: dobre cyfrówki IP: 83.218.106.* 28.10.11, 15:13
      Dobra cyfrówka to lustrzanka :) Mnie jakoś takie inteligentne małpki nie przekonują. Przez parę lat pracy na różnych aparatach i systemach mam na ten temat wyrobione własne zdanie. Aparat kompaktowy wraz z możliwością filmowania sprawdza się tam gdzie nie zawsze jest możliwość wejścia z profesjonalnym aparatem czy kamerą. W tłumie nie rzuca się w oczy, czyli nie skupia uwagi amatorów cudzej własności. Ze względu na małe rozmiary aparat taki można mieć zawsze przy sobie i czasem jest jak znalazł, np w przypadku kolizji - można szybko udokumentować straty. No i w zasadzie na tym kończą się plusy. Jednak co matryca w lustrzance - to matryca w lustrzance ;) Zapraszam na moją stronę, Fotograf Nowy Sącz , wszystkie zdjęcia wykonane lustrzankami Fuji/Nikon, w wkrótce pojawią się zdj z Canona 5D. Sądzę że jeśli ktoś poważnie traktuje fotografię i chce się w niej rozwijać, nie koniecznie komercyjnie, ten nawet nie spojrzy na taką małpkę.
    • niewiem133 Re: dobre cyfrówki 05.11.11, 13:44
      Szukasz czegoś extra? sprawdź ten młotek:
      www.facebook.com/video/video.php?v=132639033505325

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka