rufus1szy 11.08.11, 22:49 forum.gazeta.pl/forum/w,150,126943284,,zwiazalibyscie_sie_z_kobieta_z_ktora_byl_seks_na.html?s=0 forum.gazeta.pl/forum/w,150,127806390,127806390,seks_na_pierwszej_randce_zwiazek.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cus27 Re: interesujące...:D 12.08.11, 06:54 DMUCHANE LALE... zmieniaja "SWIAT" ,tutaj bedzie interesujaco ! Odpowiedz Link Zgłoś
rufus1szy Re: interesujące...:D 12.08.11, 09:34 Nie w tym rzecz, to ta sama Panna w koło ten sam temat mięli :DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_monika_bernadetta Re: interesujące...:D 12.08.11, 09:51 Wiesza rufus, dziewcze nie dosyć, że młode, to ma coś jeszcze nie tak z głową. Szkoda palców, żeby komantować dziewczę, które się nie szanuje i wystawia negatywną opinię szanujących się kobiet. Już nie wspomnę o tej drugiej stronie,która ją przeleci, byle skorzystać z okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
muszu155 Re: interesujące...:D 12.08.11, 14:33 Co w tym złego, jak dają to się bierze. Odpowiedz Link Zgłoś
rufus1szy Re: interesujące...:D 12.08.11, 15:15 Poczytaj linki od jakich zacząłem wątek to się dowiesz, zwłaszcza taki z wczoraj :DDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
rufus1szy Re: interesujące...:D 12.08.11, 15:17 Aguś, ja lubię wyrywać trolle z jak chwasty. To jedyny powód tego wątku. Cholerka no nie zrozumiem takich ludzi...o czym to myśli jak wpada na takie pomysły? :) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_monika_bernadetta Re: interesujące...:D 12.08.11, 19:19 No jak to o czym? Wiązać na stałe dziewczę się chce po pierwszej randce z bzykankiem:D Odpowiedz Link Zgłoś
rufus1szy Re: interesujące...:D 12.08.11, 20:02 A, no tak, zapomniałem:D tam w temacie było coś o związku :DDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
magdaxxxx86 Re: interesujące...:D 14.08.11, 13:04 widzisz, ty tak przejales sie tematem ze zaczales wyszukiwac jakies stare watki, a jak po raz kolejny prosze bys mi napisal, dlaczego nie masz cywilnej odwagi by przyznac sie zonie do swoich "pogladow" ktore nazywasz zasadami, to piszesz ze "ci sie nie chce". moze to wlasnei twoje sumienie tak bardzo ruszylam bo zdales sobie sprawe jak bardzo absurdalne jest twoje stanowisko. i odczuwasz taka silna "wiez" z agnieszka w tym watku bo wydaje ci sie ze stoicie po jednej stronie barykady. otoz wyobraz sobie ze ona rowniez gardzi takimi mezczyznami jak ty. bo ona nie uznaje "puszcania sie" ale obydwu stron. wiec jesli szukasz poparcia u niej to niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
rufus1szy Re: interesujące...:D 14.08.11, 13:37 Jezu, to znowu Ty...Magda, dziecko drogie. Ja nie wiem co się w tej twojej głowie dzieje dziewczyno, znajdź sobie może kogoś bliskiego i nie choć za mną. Zrozum, że nie mam potrzeby z Tobą rozmawiać a tym bardziej odpowiadać na twoje pytania i zaczepki na poziomie kanału kanalizacyjnego. Pojęcia nie masz kim jesteś jak żyje, obrażasz mnie i nie tylko. Nie jesteś partnerem do rozmowy dla mnie. Zrozum to i nie podbijaj do mnie bo naprawdę stracę cierpliwość a na co to komu. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaxxxx86 Re: interesujące...:D 14.08.11, 13:51 posluchaj, sam zainwestowales we mnie tyle wysilku i czasu by wyszukac jakis podobny watek w tym temacie, wiec nie mow ze to ja cie przesladuje. intensywnie angazujesz sie w to by mnie obrazac a sam nie potrafisz napisac dwoch zdan wyjasnienia. bo doskonale wiesz ze nie potrafisz obronic swego stanowiska. mozesz mnie obrazac do woli, mozesz mi wmawiac ze ci sie nie chce (choc tyle energii ile juz poswieciles na to by pisac co chwila ze ci sie nie chce tlumaczyc, moglbys poswiecic na to by wyjasnic w dwoch zdaniach dlaczego nie masz poczucia winy oszukujac kobiete ktora ponoc kochasz) ale oboje wiemy ze ty po prostu nie masz zasad! i nie probuj sobie tego tlumaczyc, bo doskonale wiesz ze tak jest. i to nie ja ciebie przesladuje , tylko ty mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaxxxx86 Re: interesujące...:D 14.08.11, 12:58 po pierwsze , to pierwszy raz widze tamten temat, i musze przyznac ze troche przywrocil mi wiare w mezczyzn, bo zdecydowana wiekszosc tam ma mozgi , czego o rufusie powiedziec nie mozna. po durgie droga agnieszko, tak sie bratasz z rufusem we mnie rzucajac gromy, ale nie wiem czy masz swiadomosc ze wlasnie rufus jest czlowiekiem ktory jak to nazwalas "przelatuje by skorzystac" , a pozniej bez skrupulow oszukuje swoja porzadna zone. wiec moze zastanow sie kobieto najpierw nad tym kto tutaj bardziej zasluguje na obelgi z twojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Lala do dmuchania na pierwszej randce !!! 14.08.11, 17:58 Zajmij sie szukaniem... frajera ,rzecz jasna do... powaznego zwiazku ! Odpowiedz Link Zgłoś
magdaxxxx86 Re: Lala do dmuchania na pierwszej randce !!! 14.08.11, 18:13 no tak, a ty pilnuj swojej cnoty dla faceta pokroju rufusa, no ale coz , zapewne ty podzielasz jego poglady na podwojna moralnosc:) Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: Lala do dmuchania na pierwszej randce !!! 15.08.11, 06:24 magdaxxxx86 napisała: > no tak, a ty pilnuj swojej cnoty dla faceta pokroju rufusa, no ale coz , zapewn > e ty podzielasz jego poglady na podwojna moralnosc:) KGB... z Ciebie....byloby dumne !!! Odpowiedz Link Zgłoś