kombinerki.pinocheta 03.09.11, 12:30 Moj dobry znajomy bierze slub. Do kosciola mozna ubrac sie w oczojebny sweter i dzinsy? Nie jestem zaproszony, wiec w marynarke, koszule czy garniak jako calosc chyba nie musze wskakiwac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_hus_na_stosie Re: Pytanie 03.09.11, 12:40 kombinerki.pinocheta napisał: > Nie jestem zaproszony to po co chcesz iść? Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Pytanie 03.09.11, 12:50 Najchetniej to bym to olal, bo nie znosze takich spedow, ale lubie goscia i chyba wypadaloby sie pokazac, chociaz z drugiej strony jakby chcial mnie tam widziec to by mnie zaprosil. Do kosciola (samego kosciola) wysyla sie jakies zaproszenia czy z wlasnej woli sie tam udaje? Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Pytanie 03.09.11, 13:07 Zawiadomienia. Zaprasza się na jedzone. Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: Pytanie 03.09.11, 13:21 Oczojebany sweter nie pasuje ale dziny mogą być .:) Odpowiedz Link Zgłoś
fuks0 Re: Pytanie 03.09.11, 23:58 Wydaje mi się, że wysyła się zaproszenie/zaprasza osobiście na uroczystość ślubną w kościele (bez wspominania o imprezie weselnej) - w każdym razie mnie się w taki sposób raz zdarzyło być zaproszonym. Odpowiedz Link Zgłoś
kasssannndra Re: Pytanie 03.09.11, 23:15 kombinerki.pinocheta napisał: > Moj dobry znajomy bierze slub. > > Do kosciola mozna ubrac sie w oczojebny sweter i dzinsy? > > Nie jestem zaproszon ___________________________ To po co idziesz?????? Odpowiedz Link Zgłoś
adoptowany Re: Pytanie 03.09.11, 23:34 kombinerki.pinocheta napisał: > Moj dobry znajomy bierze slub. > > Do kosciola mozna ubrac sie w oczojebny sweter i dzinsy? > > Nie jestem zaproszony, wiec w marynarke, koszule czy garniak jako calosc chyba > nie musze wskakiwac? pasuje jesli tobie pasuje,a to znaczy ze wszystko jest na miejscu. Podoba mi sie to okreslenie..he..he oczojebny ! Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: Pytanie 04.09.11, 00:30 Bez marynarki nie da rady. Chyba że sweter oprócz oczojebności ma też kieszonki na kombinerki i inne narzędzia. Odpowiedz Link Zgłoś
e-droczek Re: Pytanie 04.09.11, 11:39 Jeśli jesteś burak to tak pasuje - w końcu nie jesteś zaproszony. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio dobrze robi 04.09.11, 19:00 e-droczek napisał: Jeśli jesteś burak to tak pasuje - w końcu nie jesteś zaproszony. gdyby sie ubral w garni - to wzieliby go za zaproszonego goscia i wsadzili ciupasem do autobusu weselnego. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Pytanie 04.09.11, 21:39 Przebież się za motyla. Niech to będzie nowa świecka tradycja. lodz.gazeta.pl/lodz/1,35153,10054616,Czlowiek_Motyl_nie_zaklocil_procesji_i_nie_obrazil.html Odpowiedz Link Zgłoś