Gość: Tomek IP: *.org / *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 19:38 Sikacie do wanny w czasie kąpieli? Bo ja zawsze, jak mi się chce. Taki fajny żółciutki strumień leci do kanału... :) Coś ze mną nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ADAMO Re: Czy sikacie do wanny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.04, 22:31 ja zawsze sikam do umywalki i czy to też jest nie normalne??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna Re: Czy sikacie do wanny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 21:42 ja też sikam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Czy sikacie do wanny? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.04, 21:56 a może jeszcze lubisz wpuścić balasa do wanny i lubisz jak coś ciepłego pływa obok Ciebie. Fuuu, ochyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prion Re: Czy sikacie do wanny? IP: *.acn.waw.pl 29.05.04, 07:01 Z nadawaniem paczki w wannie jest wiekszy problem bo trzeba po niej poskakac, albo podeptac zeby sie przez sitko splywu przecisnela. Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Czy sikacie do wanny? 30.05.04, 20:04 Gość portalu: prion napisał(a): > Z nadawaniem paczki w wannie jest wiekszy problem bo trzeba po niej > poskakac, albo podeptac zeby sie przez sitko splywu przecisnela. Porzygałem się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prion Re: Czy sikacie do wanny? IP: *.acn.waw.pl 30.05.04, 20:11 > Porzygałem się! Do wanny?!? A fe! Czego to ludzie w wannie nie robia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syzmek Re: Czy sikacie do wanny? IP: *.pai.net.pl 29.05.04, 11:25 Oczywiście że sikam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mari Re: Czy sikacie do wanny? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.05.04, 22:01 moja kumpela sika do wanny nawet jak sie nie kapie. po prostu woli siac do pustej wanny nic do kibelka ::-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tripper Re: Czy sikacie do wanny? 29.05.04, 23:17 spoko, do umywalki i do zlewu tez ;) Odpowiedz Link Zgłoś
patyczako Re: Czy sikacie do wanny? 30.05.04, 22:23 i gdzie jeszcze...moze do lodowki albo zamrazarki ...mrozone sikanko... Odpowiedz Link Zgłoś
zossia Re: Czy sikacie do wanny? 30.05.04, 22:30 Takie kostki lodu swietnie wyglądają w białych drinkach. Odpowiedz Link Zgłoś
tripper Re: Czy sikacie do wanny? 31.05.04, 00:23 do zmywarki nie sikalem bo nie mam, ale moze bym sprobowal, choc to chyba malo wygodne Odpowiedz Link Zgłoś
zossia Re: Czy sikacie do wanny? 31.05.04, 18:15 Zrób śmieszny żart i nasikaj do miksera i pralki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: Czy sikacie do wanny? IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 31.05.04, 19:41 hi,hi, do miksera wlaczonego Odpowiedz Link Zgłoś
mar_elx powód do rozwodu 01.06.04, 22:07 Rozprawa rozwodowa: Sędzia pyta powoda: - No więc dlaczego chce się pan rozwieść z żoną? - No bo ona straszna fleja jest! - Może pan to wyjaśnić? O co konkretnie chodzi na przykład? - No więc porszę sądu, ona zostawia brudne gary w zlewie na noc i jak człowiek wstanie rano to się nawet nie ma gdzie odlać! Odpowiedz Link Zgłoś