Dodaj do ulubionych

Top Model i nr 1

30.11.11, 23:34
Zainspirowany przykładem jak z małej szarej myszki rodzi się prawdziwa diva chciałbym zapytać męskie towarzystwo, którą z dziewczyn byście wybrali jeśli którąś kojarzycie z programu. Zostały 3 Ania, Michalina i Olga.

Czy to tylko moje odczucia czy jednak my faceci mamy podobny gust i wybierzemy to samo dziewczę.

Telewizję oglądam raczej sporadycznie, ale przez przypadek wciągnąłem się w program Top Model i zacząłem śledzić losy uczestniczek tego programu. Życzę każdej dziewczynie spełnienia marzeń, ale jednak w konkursie wygrać może tylko jedna, więc mając decydować stawiam na osobę, która swoim przykładem daje przykład naturalnej kobiecości, wdzięku, urody i wielkiej determinacjo do dążenia do celu bez potrzeby deptania po innych kandydatkach, jako zagrożenia do wygranej.

Aż wyślę za tydzień smsa na Anię. A Wy, którą jeśli znacie je z programu byście wybrali?

Mam nadzieję, że kariera nie przewróci jej w głowie. Fajna, sympatyczna z niej dziewczyna, a aparat i kamera chyba ją kochają bo na zdjęciach i w modelingu bardzo dobrze się prezentuje, a każdy nowy ją oglądający jest tą dziewczyną zachwycony.
Obserwuj wątek
    • sorger Re: Top Model i nr 1 09.12.11, 14:15
      Moim zdaniem Ania ale to dlatego, że z moich stron :P
    • zeberdee24 Re: Top Model i nr 1 09.12.11, 14:32
      Ja mogę wysłać sms-a za likwidacją programu top model.
      • niezmiennick Re: Top Model i nr 1 09.12.11, 15:02
        Oraz marketingu szeptanego.
        • a.kudla5 Re: Top Model i nr 1 09.12.11, 15:24
          szkoda , ze wygrala Olga , Ania byla moja faworytka , a program swietny pomimo prowadzacej Joanny osoby stronniczej i...
    • twoboredmen.blogspot.com Re: Top Model i nr 1 09.12.11, 15:58
      Top Model to dopiero wstępniak, lepiej rzucić okiem na materiał "wyselekcjonowany", i to najwyższej próby prosto z najnowszego Kalendarza Perelli
      No i Panie nie zakładają na siebie tych bezsensownych ciuchów:)
      • niezmiennick Re: Top Model i nr 1 09.12.11, 16:04
        Pseudoartystyczny zgniły kompromis między prawdziwym aktem a porządnie sfotografowaną kobietą.
      • zeberdee24 Re: Top Model i nr 1 09.12.11, 16:12
        Prawdę mówiąc widywałem na ulicy fajniejsze babki.
      • wersja_robocza Re: Top Model i nr 1 09.12.11, 17:39
        A mnie się te 'laski' Pirelli nie podobają. Są jakieś takie chemiczne, sztuczne. Brrr
        • zeberdee24 Re: Top Model i nr 1 09.12.11, 17:44
          Właśnie. Nie ma to jak 'dziewczyna z sąsiedztwa':)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka