Dodaj do ulubionych

Koszule męskie

21.01.12, 02:20
Dobrze Panowie Mężczyźni, ja z konkretnym pytaniem. Gdzie kupujecie koszule?
Mam do kupienia koszulę męską, rękaw krótki, ale! na wzrost niemal dwa metry. Po odwiedzeniu kilku całkiem konkretnych sklepów stwierdzam, że standardowe 188-194, które serwują ekspedientki na pytanie o duże rozmiary, jest całkowicie niezadowalające. Koszule te, są po prostu zbyt krótkie (nawet dla szczupłej osoby). Tak więc Panowie (niestety Ci wyżsi) proszę o małą poradę. Czy polecicie mi konkretny sklep, czy już może szycie na miarę? Jeśli chodzi o jakość koszul, to już każdy posiada własną ideologię, tymczasem nie wnikam, proszę o własne opinie.
Obserwuj wątek
    • qqbek Re: Koszule męskie 21.01.12, 02:24
      Hugo Boss w Dreźnie (Praager Strasse).
      Mają rozmiary po 206 na pewno... sam tyle nie mierzę (wprost przeciwnie, niespełna 180), ale ostatnio na prezent kupowałem, więc wiem, że mają.
    • gocha033 Wejdz na forum koszykowka 21.01.12, 14:34
      Tu sa same kurduple.
    • 08przez15 Re: Koszule męskie 21.01.12, 15:13
      wymiary moje i problem tez moj. Z rozwiazaniem ciezko. Przechodzilem sporo sklepow, pamietam, ze kiedys dobra na siebie koszule kupilem w pawo, ale byla to koszula jakiejs innej niz pawo marki ;)
      nie jestem ambasadorem, chociaz codziennie koszula i krawat dlatego moge sobie pozwolic na kupowanie koszuli na targowisku. Kupuje koszule po 20 zl od wietnamczyka, ktory mnie zna i przywozi takie kosmiczne rozmiary z jakiejs gieldy w Warszawie. Mam kilku rownie wysokich kolegow i widze, ze chodzimy w identycznych koszulach wiec chyba nie jestem jedyna osoba, ktora radzi sobie w ten sposob.
      Jesli jednak szukasz czegos lepszej marki na prezent popytaj w klubie wysokich, na pewno ktos Ci pomoze :)
      • josephine_white Re: Koszule męskie 21.01.12, 17:34
        Dziękuje bardzo:)
    • to.niemozliwe Re: Koszule męskie 23.01.12, 05:34
      Kup szyta na miare z dobrego materialu. Lepiej miec 5-6 dobrej jakosci koszul na miare niz 15 byle jakich i niedopasowanych.
      Polecam ten sposob. :-)
    • wez_sie koszula z krotkim rekawem? 23.01.12, 12:07
      do czego sie nosi takie dziadostwo? do kamizelki :)
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: koszula z krotkim rekawem? 23.01.12, 12:18
        wez_sie napisał:

> do czego sie nosi takie dziadostwo? do kamizelki :)

Albo do krótkich spodni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka