nick_othem 11.02.12, 17:33 Panowie, idę dziś na fast date życzcie mi powodzenia zdam relację, czy warto :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyubal_wahazar Re: fast date 11.02.12, 18:17 Polska jenzyk - trudna jenzyk, ale czasem warto : szybka randka. Powodzenia, Nikoś :) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: fast date 12.02.12, 20:19 i co tam: za szybka, żeby dało się zrelacjonować? Odpowiedz Link Zgłoś
patriszkaa Re: fast date 12.02.12, 22:12 czekam z niecierpliwością na relację. Też miałam na to iść, ale niestety mi coś wypadło w ostatniej chwili ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
nick_othem Re: fast date 13.02.12, 14:07 w skrócie: w ciągu ok 2 godzin poznałem 23 kobiety :D Wiekowo prawie wszystkie mi odpowiadały (25-35), wyglądowo również nie było źle:) Ogólnie było całkiem sympatycznie. Dostaje się listę, na której zaznacza się dziewoje, które wzbudziły Twoje zainteresowanie. Ja zaznaczyłem chyba 5 Pań, i jeśli owe 5 Pań również mnie zaznaczyło, dostaniemy swoje numery telefonów. Z tym że, póki co, nie dostałem żadnego maila, ale liczę na to, że to wynik czasowego poślizgu organizatorów :D Pod koniec "eventu" byłem psychicznie wyczerpany, ale w sumie baardzo fajne doświadczenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
patriszkaa Re: fast date 13.02.12, 14:17 wiem jak wygląda cała procedura co i jak, czytałam na stronie :) Raczej chodzi mi o info jacy ludzie się tam zjawiają. Jacyś w miarę rozgarnięci? przeciętni z ulicy? tacy jakich spotykamy w pubach? miernoty życiowe? wiem, że się nie uogólnia bo pewnie mieszanka przyszła, ale zastanawiam się czy warto czy raczej strata czasu. Poszedłbyś jeszcze raz? ps. daj znać czy któraś się spasowała z Tobą :P Odpowiedz Link Zgłoś
nick_othem Re: fast date 13.02.12, 14:48 moi "konkurenci" nie wyglądali na "życiowe miernoty", tylko na normalnych kolesi, takich, jak ja:) Oczywiście zawsze się jakieś czarne owce zdarzą, w przypadku obojga płci, co też miało miejsce (1 megawieśniak był na pewno, wystarczyło nań spojrzeć, ew. dodatkowo posłuchać...). Zarówno przekrój Pań, jak i Panów, wyglądał całkiem normalnie. Rozmawiałem parę minut z weteranem takich imprez (co najmniej kilka osób było tam nie pierwszy raz) i powiedział mi kilka rzeczy, burząc moją pozytywną wizję tego przedsięwzięcia. Dowiedziałem się przykładowo, że rzekomo niektóre Panie przychodzą tam tylko i wyłącznie celem znalezienia nieprzyzwoicie bogatego partnera (miałęm się przygotować na pytanie "czym przyjechałeś" oraz "ile zarabiasz", ale takie pytania n ie padły...), że część Panów przychodzi tam tylko po to, żeby znaleźć sobie przygodną partnerkę seksualną (pewnie tacy się zdarzają). Ogólnie - mam pozytywne wrażenia, myślę, że jest szansa, że się wybiorę jeszcze raz. Ktoś tam jeszcze pytał, czy się płaci - tak, 50 zeta, w tym jest drink, który zgubiłem przy bodajże 2gim stoliku:) (panowie się przemieszczają, Panie siedzą i oczekują na kolejnych kandydatów). Plusem jest fakt, że jeśli nawet słabo się układa rozmowa, to te 4 minuty szybko mijają. Minusem, że jak fajnie, to mijają zdecydowanie zbyt szybko:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: fast date 13.02.12, 14:58 a sa ochroniarze? jakby 4 minut zbraklo a jakis kolo by sie tu pchal móznaby go grzecznie poprosic aby sobie dany stolik darowal.... a mozna doplacać za kolejne 4 minuty? dla urozmaicenia powinni wprowadzic element licytacji...jak na allegro... kolejne 4 minuty i kolejne kasa...kto da wiecej.... ekstra barek za ekstra kase...ale mam pomysl na biznes....nudzimisie chono tu zakladamy bznes!....ty bedziesz glownym udzialowcem a ja prezesem...slotka bedzie ksiegowa co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: fast date 13.02.12, 15:04 Pomysł fajny. Ale wymaga przystosowania do forumowych standardów.Slotka dobrze to wymyśliła. Ty będziesz główna atrakcją. Twoje fanki mają 4minuty, żeby poobcować z Tobą. Potem wg Twojego scenariusza -licytacje, dodatkowe drinki... Strukturę udziałów oraz władzy jeszcze bym przedyskutowała. Ale ogólnie podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: fast date 13.02.12, 15:07 najlepiej żeby to w formie balu maskowego było, jabym się za śmierć przebrał i mogę selekcję robić na bramce Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: fast date 13.02.12, 15:12 O, O już zwietrzył interes i zarobić chce. Na tramwaj w tym stroju śmierci sio! Mariuszu, tylko czekać aż do naszego byznesu będzie się chciał strike podłączyć. Boję się to powiedzieć, ale może i kallka zwąchać tu dla siebie miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: fast date 13.02.12, 15:17 nie czakaj na bramkarza mozemy go wziasc...to jedna z wazniejszych funkcji w takim lokalu...dobry jest... Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: fast date 13.02.12, 15:24 Oj na bramkarza to wersja, ona już ma już doświadczenie. Romek może być takim starterem,taką rozgrzewką przed daniem głównym czyli Tobą,wiesz pierwszy krąg wtajemniczenia. Ewentualnie może przywozić panie tramwajem. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: fast date 13.02.12, 15:39 moze bys sie tak romka zabytala czy chce byc starterem co? powtorze...nie chce byc niczyim daniem ani ciachem ani inna atrakcja... Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: fast date 13.02.12, 15:22 żadnego interesu nie zwietrzyłęm, za śmierć chę sie tylko przebrać i kosić kosić kosić;P Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: fast date 13.02.12, 15:25 Bachor. Dobra będziesz śmiercią, ale non profit. Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: fast date 13.02.12, 15:29 a dusze będe mógł zatrzymywać? na co one komu? Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: fast date 13.02.12, 15:31 Jak Ci będą chciały oddać, to pewnie, że możesz. Mamusi dasz w prezencie zamiast kurtki z norek. Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: fast date 13.02.12, 15:34 ee, po ciachnięciu kosą dusza sama wylatuje przez otwór w szyi to wystarczy ja tylko łaps do wora i tyle. Dusze dodaje się do mielonych lepiej smakują;P Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: fast date 13.02.12, 15:49 A resztę na organy! To będzie wilopiętrowy zarobek. Tyle branż na raz. Ale, damy radę. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: fast date 13.02.12, 15:53 nie nie nie...czekaj...to jest biznes plan o zasiegu strategicznym czyli dlugofalowym...skupmy sie na szybkiej randce.... Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: fast date 13.02.12, 15:56 jeśli chodzi o szybkie randki to trzeba napisać żeby przychodziły bez majtek! Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: fast date 13.02.12, 16:02 o właśnie romek...juz zalapales o cow tym biznesie chodzi...wiec zajrzysz na bramce kazdej pod kieckie.... jak przychodza bez majtek zabierasz na gore...do sali glownej wchodza te w majtkach ....no chyba, ze kurpianki...ponoc na Kurpiach to tradycja ze sie chodzi be majteek...my szanujemy tradycje, mniejszosci narodowe, wyznanie oraz kolor skóry...no chyba że parchaty to nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: fast date 13.02.12, 16:05 a po co zaglądać? trzeba napisać, że bardzo wyskoie kary za przyjście w majtkach i tyle. Potem sie okaże i na samych mandatach zarobimy 2x tyle Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: fast date 13.02.12, 16:08 romek dobrze ze wspominasz.... miejsca parkingowe....trzeba sie ratuszem dogadac.... ale to juz zostawimy strajkowi i jego ultimatum.... mozna by zorganizowac jakis autobus co bedzie dowozil i rozwozil z przedmiesci.... tam mieszkaja zamozni.... wiec autobus musi byc klasa... klima, barek, stewardessy, Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: fast date 13.02.12, 16:14 a WC????? toż to żyła złota prawdziwa, parking podziemny kopmy po co ratuszowi płacić? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: fast date 13.02.12, 16:22 i to jest mysl z budowa metra sie dogadamy to zaoszczedzimy koszty...mam juz haslo...szybka randka na kazdej stacji metra... i wykorzystamy P&R....to sie nazywa oszczednosc kosztow....! genialne! jestem taki posdekscytowany...gdzie jest ta moja ksiegowa?! Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: fast date 13.02.12, 19:48 Romeczku moje randki również są szybkie i odbywają się w międzyczasie;) Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: fast date 13.02.12, 19:39 No jestem jestem, jak już mam z wami pracować to byłam się za ubrankiem służbowym rozejrzeć, ale te lateksy tak się wpinają... Jesteś pewien, że ja mam być księgową? Czy moje certyfikaty wystarczą w tej branży... Aplikuję jednak na stanowisko sekretarki samego Prezesa....piszę biegle na klawiaturze metodą dziesięciopalcową bezwzrokową oraz umiem obsługiwać automat do kawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: fast date 13.02.12, 16:04 A panowie w kiltach. Czyli jednak tantiemy dla strikea. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: fast date 13.02.12, 16:05 o tak! strajk! tego mi potrzeba! to jest gość od PiJaru!..Jak on pięknie Kalllke wykosił! szacun! Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: fast date 13.02.12, 16:17 Na czym wg Ciebie polegają szybkie randki? Proszę, słucham. Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: fast date 13.02.12, 16:20 nie wiem nie byłem? ale na pewno chodzi o czas przejścia do sedna Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: fast date 13.02.12, 16:24 Zaręczyny już na pierwszej randce? WOW,to mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: fast date 13.02.12, 16:26 a co fajnego w zaręczynach? pierścionek w hotdogu czy magia chwili? Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: fast date 13.02.12, 16:37 Czyli pudło? Czekaj... no nie gadaj, że chodzi Ci o szybkie randki zakończone od razu ślubem? Ale jak się nie zostanie wytypowaną przez wytypowanego, to trochę smutno samej do domu w tej białej bezie wracać. Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: fast date 13.02.12, 16:45 ? jakie randki, za śmierć się tylko przebrać chciałem Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: fast date 13.02.12, 16:52 Od razu mówiłam, że się nie nadajesz. Panie Prezesie, heeeelou, menedżer bramkowy out, księgowa nie stawiła się na stanowisku pracy. Ktoś tu ma problemy z zarządzaniem. Może przedyskutujemy jednak strukturę władzy? Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: fast date 13.02.12, 16:56 ja?? idę ostrzyć kosę i prać prześcieradło, jeszcze wam pokażę to do naoszczenia Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: fast date 13.02.12, 18:40 miałem ważne spotkanie na szczycie jakie masz propozycje :)? Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: fast date 14.02.12, 10:33 Moja propozycja: NMS_S na prezesa! Taaaaaaak,tłum skanduje moje imię. Hej, ja też chcę walentynkowe życzenia, nie możesz tak wybiórczo tylko księgowej. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: fast date 14.02.12, 10:40 No ale ksiegowa mnie kocha a Ty jestes bozyszczem tlumu... nie ma smoalosci skladac zyczen gwieździe.... Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: fast date 14.02.12, 10:48 heheh, czyżby próba wyłudzenia kolejnej deklaracji uwielbienia. Mało jeszcze owieczek na tej farmie fanek? Nic z tego. Ale walentynkowo serdecznie Cię pozdrawiam życzę duuuużo miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: fast date 14.02.12, 10:56 heheh wiesz jak to jest ... jak sie ma wiele fanek to sie nie ma żadnej tak na prawde.... weź np takich co mieli rzesze fanów i jak skończyli? Majkel Dżekson, Łitnej Hjuston, EMi Łajnhałs.... chce CI pomóc...wyciągnąć z kleszczy sławy i niczym Michał Żebrowski zejsć w cień gdzie nikrt nie widzi, nie słyszy i można w spokoju oddać się sielance z ukochaną osobą i nageywać płyty z bajkami dla dzieci.... Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: fast date 14.02.12, 11:02 Pięknie, pięknie. Już uwodzi, a potem się dziwi, że mu miłość wyznają. Ty wiesz, mój tata ma to samo i całe życie się dziwi co te głupie baby od niego chcą i oburza się identycznie jak Ty. True story. Rany, teraz sobie pomyślałam, a co jeśli ja teraz z własnym tatusiem flirtuję? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: fast date 14.02.12, 11:07 No jak uwodzi? kurde... nie wiem o co chodzi... wiele rzeczy przeżyłem ale żeby własna córka? cóż...niedaleko pada jabłko od jabłonia... zaraz bede forumowym Fritzlem.... wtedy wersja mnie do reszty ...wiesz co mi zrobi.... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: fast date 13.02.12, 16:31 Ooooooo!!!! kolejny genialny pomysl......jubiler.....od razu wstawmy tam jakiegos kruka czy aparta....wybur pierscionkow zareczynowych i obraczek!!!!! czad! zaraz eksploduje! Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: fast date 13.02.12, 16:39 Ty nie eksploduj, Ty myśl kto zostanie pastorem-elvisem. Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: fast date 13.02.12, 16:01 Czy Ty jesteś absolutnie pewien, że tego degenerata chcesz brać do niewinnego, miłosnego biznesu? Ja mu tak przytakuję, ze strachu tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: fast date 13.02.12, 16:03 posadzimy go z główna ksiegowa w pokoju...a włąsnie gdzie ona jest? cos sie nie odzywa...chyba sie nieorazila? ktos nam musi pilnowac kasy do cholery! Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: fast date 13.02.12, 16:08 Jeśli źle życzysz księgowej to ok. Do tego poniżej. Pytania o inwentarz na rozmowie kwalifikacyjnej to dyskryminacja. A fu! Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: fast date 13.02.12, 15:55 na organy do katedry i odpis od dochodu jako darowizna na cele kultu religijnego, może jakie fajne torebki też się trafią?;P Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: fast date 13.02.12, 15:14 eee tam z wami to marny interes bbym zrobil.... sie uwziely ... jestem zajety, nie jestem zainteresowany, nie chce.... koniec kropka... przejdzmy zatem do rozwoju koncepcji.... co do wladzy i podzialu nie ma dyskusji, moj pomysl, moj zarzad moja wladza.... potrzeba mi tylko kasy...hmmm moze wyemituje akcje.... i wejde na parkiet.... (druga sala obok tej ze stolikami) włąśnie można by dokonać segmentacji rynku.... na pieterku pospolita agaencja towarzyska...ponizej kacik poezji milonej i sala kinowa i romance tv 24 h....karta staleg kienta uprawnianiaca do pierwszej licytacji gratis.... dla lepszych gosci stoliki w eleganckiej restauracji (boksy tematyczne - hinduski, orientalny, francuski, angielski, latynoski, egzotyczny....obsluga na poziomie i muzaczka na żywo.... Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: fast date 13.02.12, 15:20 Oj jestem zajęty, nie chcę. A kogo to? Ty chyba nie kończyłeś ekskluzywnego kierunku zarządzanie i marketing. Jest popyt to i podaż musi być. I ty mnie na inwestora głównego wybrałeś? To dopiero jak romka wydoję, bo na razie mogę jedynie oddać w usługi swój odarty ze złudzeń, cyniczny rozum. Ty masz fantazję, ja bark skrupułów. Będzie dobrze. A i wolontariusza mamy bo slotka chce za darmo robić. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: fast date 13.02.12, 15:38 nie chce wersji..Ona sie nie nadaje...popyt to se moze byc....podazy nie ma....i nie bedzie...romka wydoisz jak zarobi na bramce....nie potrzebuje odartego cynicznego umyslu na uslugi..... wystarczy mi m oj ;) nie masz kasy trudno ide do innego banku.... dla mnie wazne sa checi...slotka ma ich az nadto...i to sie liczy ! wypadasz z biznesu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: fast date 13.02.12, 15:41 bramka ma być za free (ew za dusze) to się o dojenie za nerkę rozchodzi, tę licytowaną Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: fast date 13.02.12, 15:43 aaaa to!!!.... nie no to już rozliczenia miedzy wami...ja sie w to nie wtracam :) Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: fast date 13.02.12, 15:41 Ty podły, Ty. Roooomek, jest Pan z duszą do odebrania. Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: fast date 13.02.12, 15:47 Oj dobra, ale weź mnie nie wyrzucaj. Zróbmy fast dejta dla wszytkich forumowiczów, no niech już będzie. Mam lokal, mogę wnieść aportem, to co zostaję? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: fast date 13.02.12, 15:51 no jak bedziesz ładnie aportować..to dam Ci szanse ;) ...ale na okres próbny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: fast date 13.02.12, 16:02 Oj bez takich. Albo bierzesz albo nie. I to z całym dobrodziejstwem inwentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: fast date 13.02.12, 16:04 jakiego inwentarza? nic mi nie mowilas o inwentarzu? dzieci nie przyjmujemy...to nie etyczne... Odpowiedz Link Zgłoś
nick_othem Re: fast date 13.02.12, 15:06 "ludzie organizatora" (w postaci miłych Pań) grzecznie przepędzają takich, co im się rozmowa zbytnio dłuży:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: fast date 13.02.12, 15:18 cikawe ile im organizator placi....ja taka pania od razu bym do stolika i po paru sekundach by miala nowego pracodawce... Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: fast date 13.02.12, 15:08 A daj mi żyć:) Jeszcze o czerpanie zysku z nierządu mnie pociągną, czytałeś że niektórzy tylko łatwego seksu szukają:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: fast date 13.02.12, 15:19 Tobie tylko seks w głowie...skup sie na ksiegowosci ...tam ci sie musi wszystko zgodzic i podatki masz mi tu odprowadzac uczciwie... Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: fast date 13.02.12, 20:11 mariuszg2 napisał: > Tobie tylko seks w głowie...skup sie na ksiegowosci ...tam ci sie musi wszystko > zgodzic i podatki masz mi tu odprowadzac uczciwie... Słuchaj, no mówie Ci uczciwie to jest za nudna robota dla mnie, tyle się będzie działo dookoła, że ja spokojnie z tyłkiem na miejscu nie usiedzę:P Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: fast date 13.02.12, 20:21 ok w takim razie weź się za sprzedaż.... ja w tym czasie poszukam jakiejś asystentki :P PS myślisz, że jesteś w stanie ze swoim pijącym lateksem wygenerować dostatecznie dużą sprzadaż aby mnie utrzymać wraz z asystentką? Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: fast date 14.02.12, 08:58 No tak tylko asystentki Ci w głowie;) We moim lateksie wygeneruje taką sprzedaż, że będziesz musiał lokalu na filię szukać:P Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: fast date 14.02.12, 09:30 W takim razie przyjmij ode mnie z okazji wiadomej dzis wyrazy sympatii i całusy :* Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: fast date 14.02.12, 05:03 Minely miesiace po tym twoim uniesieniu milosnym. Beda dzieci, czy znowy idziesz na drinka? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: fast date 13.02.12, 14:19 o to poprosimy o dalsze relacje czy z tyhc 5 cos sie wykluje... pytanie....czy sie płaci za taka impreze....? tak se mysle moze by cos na forum zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: fast date 13.02.12, 14:30 a ty tylko o pieniadzach...romka juz wydoilas? Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: fast date 13.02.12, 14:49 No sam się przecież pytałeś czy to za kasę. To się projekcja nazywa fachowo. Chciałam doić, ale mi nie pozwolił. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: fast date 13.02.12, 14:59 patrz wyzej mampomysla na biznesa dla nas... Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: fast date 13.02.12, 14:32 Hehe też tak sobie pomyślałam, że Mariuszek chce zarobić na forumowych randkach;) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: fast date 13.02.12, 14:36 poki co slabo mi idzie ;) z duzej chmury maly deszc... Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: fast date 13.02.12, 14:44 No wiesz po tych ostatnich wpisach z uwielbieniem Twej osoby co czytaliśmy na forum, śmiało mógłbyś ogłosić taką 'fast date with mariuszg2';) zastanów się, może warto:) Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: fast date 13.02.12, 14:53 No tak, istnieje ryzyko że zainteresowanie przerosłoby oczekiwania;) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: fast date 13.02.12, 14:59 wole nie wiedziec poza tym chwilowo zajety jestem Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: fast date 13.02.12, 15:11 Ewentualnie gdyby...to mogę dla Ciebie wstępną selekcję przeprowadzić;) za free of kors:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: fast date 13.02.12, 15:16 obawiam sie ze bylabys zbyt stronniczcza...po tym co razem przeszlismy...nie chce nawet z unijna subwencja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: fast date 14.02.12, 10:44 >Wiekowo prawie wszystkie mi odpowiadały (25-35), za-łam-ka. myślałam, że to dla dzieci iwent? jeeesu 35 lat? poważnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: fast date 15.02.12, 22:00 procedura albo pomysł i procedura woglewszysko. Odpowiedz Link Zgłoś
lospecchio Zarezerwować Mariuszag2 na fast date 13.02.12, 20:55 bym chciała we związku z jutrzejszymi Walentynkami, jutro na godzinę od 18.00 do 20.00 w warszawskiej restaruacji hotelu Mairott. Kolacja, drinki oraz odwożenie taksówką do domu na koszt tegoż. Opłata za rezerwację fast date z Mariuszemg2? (50 zł?) na konto czy gotówką? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Zarezerwować Mariuszag2 na fast date 13.02.12, 22:51 ups...może za rok?... w tym już mam komplet.... Odpowiedz Link Zgłoś
lospecchio Re: Zarezerwować Mariuszag2 na fast date 15.02.12, 16:20 mariuszg2 napisał: > ups...może za rok?... w tym już mam komplet.... Hahahahaha! OK. Tylko, żebyś nie zapomniał mnie zapisać w kalendarzyku na przyszły rok! Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 to chyba raczej fast food jakis ? :) n/t 15.02.12, 16:40 nick_othem napisał: > Panowie, idę dziś na fast date > życzcie mi powodzenia > zdam relację, czy warto :D Odpowiedz Link Zgłoś
lospecchio Re: to chyba raczej fast food jakis ? :) n/t 15.02.12, 16:44 iwona334 napisała: Świeże mięsko? Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 Re: to chyba raczej fast food jakis ? :) n/t 15.02.12, 16:51 lospecchio napisała: Swieże mięsko? i wazne - ze ekspresowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
lospecchio Re: to chyba raczej fast food jakis ? :) n/t 15.02.12, 16:59 Oczywiscie, he,he! :) Odpowiedz Link Zgłoś
talk_jockey Re: fast date 15.02.12, 18:00 `Close your eyes, clear your heart Cut the cord Are we human or are we dancers?` no ludżmi przecież - to jak mnie oceniasz? - no... akceptowalny, ale nie wiem sama bo mam dni plodne... a ty co o mnie myslisz? -no... moze byc , i moze myslalbym inaczej gdybym nie mial kaca i kobiety od miesiaca - to u mnie czy u ciebie? - u nikogo, jestes po pietnastu czterominutowkach na piatm miejscu - och ty... mam cie w du... - chcialabys:) ja cie tez Odpowiedz Link Zgłoś
lospecchio Re: fast date 15.02.12, 21:03 talk_jockey napisał: > `Close your eyes, clear your heart > Cut the cord > > Are we human or are we dancers?` > > no ludżmi przecież > > - to jak mnie oceniasz? [...] I tak proza życia stała się poezją ... Świetne! Odpowiedz Link Zgłoś
talk_jockey Re: fast date 16.02.12, 11:31 maluje obrazy.. poeta nie mam zamiaru byc:) inna sprawa to czy sie bywa czy sie jest ale temat cokolwiek idealny na dokument, albo nawet fabułe... moge ostatecznie, konsultowac scenariusz i z dwa dialogi wymyslic, ale jestem malarzem tylko i wylacznie jezeli chodzi o kategorie - artysta słowo mnie bawi ale kocham tylko ksztalty i kolory za kompla oczywiscie dziekuje - myslalem ze i tak nikt nie przeczyta sceny ktora mi sie nagke, ze tak powiem, narysowala Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: fast date 16.02.12, 11:47 Ja widzę, że nam tu nowa gwiazda wyrasta na FM:) żeby nie powiedzieć świeże miąsko...;) Odpowiedz Link Zgłoś