Dodaj do ulubionych

wszystko na raz

15.02.12, 19:41
pod tytul: cięzko

taki stu wpisowy watek czlowiek czyta, tu sie z tym nie zgadzza, a tu wtracilby cos, i niczym sie spostrzegnac mozna mija poltorej godziny

nie zebym czas specjalnie cenil , albo czcil konkretyzm matematyczny sensu pre parmenidosowego....

i nie zebym w zaparte parmenidesa dziubal, skoro udowodnil, ze i tak sie konczymy i zaczynamy, a byt nie ma takich zachcianek...

przepraszajac za te dygresje to dlaczego tu siedzicie, intelekt swoj niejednokrotnie marnujecie? z wypiekami na twarzy ze ktos odpowie , ktos doceni? jaki to ma sens pisanie i czarowanie na forum... nie pomyslicie za kilka lat ze artaloby wtedy bardziej sie na ludzi otworzyc , wyjsc, zakochac, a nnie swa inteligencja zakrawajaca czesto o elokwencje i o takie - przytul mnie czas swoj tutaj poniewierac tracac go bezpowrotnue?
Obserwuj wątek
    • khadroma Re: wszystko na raz 15.02.12, 21:06
      Masz schizofrenie?
      • koham.mihnika.copyright MA 15.02.12, 21:18
        racje :-{)
        • talk_jockey Re: MA 17.02.12, 07:52
          co do diagnoz to mam
          myslenie magiczne
          i zespól paranoidalny

ale to ma kazden jeden z jakimkolwiek myslacym iq

uzywanie slowa schizofrenia zawsze mi sie nieodlacznie pyta czy ktos wie?

bardzo prosze w takm razie abys nam tutaj przedstawila czym wg ciebie jest owa schizofrenia
          • koham.mihnika.copyright zeby nie bylo nieporozumien - ty masz racje 17.02.12, 10:34
            w swoim poczatkowym wpisie.
            A ze schizofrenia daje sie zyc, obecnie risperidon jest powszechnie stosowany.
            Co setna osoba to ma.
    • six_a Re: wszystko na raz 15.02.12, 22:35
      tak, ale od wychodzenia to się można wyłącznie zakichać.
      sprawdziłam to.
      poza tym forum jest pożyteczne i potem można kisiel zrobić.
      zamiast jak zwykle z torebki.
      • i.am.girl Re: wszystko na raz 15.02.12, 22:48
        Tak, i pogadać o podpaskach a propos pewnego wątku :) Człowiek się uczy codziennie
        • six_a Re: wszystko na raz 15.02.12, 22:53
          o podpaskach nie czytałam, ale dowiedziałam się, że przy kichaniu można popuszczać, też z forum. dlatego chcę się wyleczyć z zakichania, bo nie wiadomo, co z tego wyrośnie.
          • i.am.girl Re: wszystko na raz 15.02.12, 23:00
            A ja się dowiedziałam, że ludzie nie chodzą do kościoła, bo boją się represji PO. Absurdy można by wymieniać do jutra.
    • good_morning Re: wszystko na raz 15.02.12, 23:37
      moj drogi
      gdyby nie forum, nie mialbys szans tak szeroko glosic konkretyzmu matematycznego sensu pre parmenidosowego
      p.s. podtytul
      • talk_jockey Re: wszystko na raz 17.02.12, 07:43
        Królu Złoty/ Diamentowa Królewno
        Dzien dobry blisko pólnocy!? to sie w zadnej starożytnej logice nie miesci:)

a Parmenides rules i tak
        byt nie moze miec poczatku i konca a z tefo wynika ze nas nie. mnie ciebie wszytskiego
        tego forum tego watku i tych kropek tez........................................
        • good_morning Re: wszystko na raz 17.02.12, 11:04
          talk_jockey napisał:

> Dzien dobry blisko pólnocy!? to sie w zadnej starożytnej logice nie miesci:)

wszak starozytni mieli paradoksy na wszystko ;)
    • lolcia-olcia Re: wszystko na raz 16.02.12, 07:48
      ah marność nad marnościami buhahahaha jeżeli masz mieć takie bóle istnienia to nie zaglądaj tu, nie pisz...
      • talk_jockey Re: wszystko na raz 17.02.12, 07:47
        Żel Beton

pewnie bardzo nieczęsto masz jakiekolwiek rozterki??

przekomarzasz sie czasem z wlasnym mózgiem?
        czy sie pisze przekamarzasz?

wiesz stwierdzenie ze jak sie nie podoba to pa jest jednym z tych najbardziej prymitywnych.

typu mamutowego np. nie chcsz sie ze mna kochac to cie xgwalce
        • mariuszg2 Re: wszystko na raz 17.02.12, 11:08
          Talku...o co Chodzi? Co chcesz od mojej kobiety? Jakieś wąty? Nie wszystko naraz...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka