Gość: senira IP: *.cn.com.pl 13.02.07, 17:14 mam pytanko jak w temacie gdzie w czestochowie jest dobry komis samochodowy no i nie za drogi ?? z gory dziekuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: K2 Re: auto sprzedaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 17:58 daj sobie spokuj z komisami, to złodzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: auto sprzedaz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 18:01 Osobiscie sprzedawalem u Grabowskiego na Barbary tam przychodzi duzo ludi i auta sie sprzedaja ...A autko mozesz wstawic do komisu bez zadnej oplaty ustalasz tylko cene jaka chcesz i autko stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golf Re: auto sprzedaz IP: *.21.pl 13.02.07, 18:21 przy "bałtyku" jest komis mają auta nowe i starsze warto tam zajrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkontent Re: auto sprzedaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 19:15 Napewno nie TREND Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: auto sprzedaz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 20:27 Wstawilem kilka dni temu auto to komisu Auto Moto Grabowski bez zadnych kosztow i za dwa dni juz go nie bylo jezeli mowisz o sprzedazy polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: auto sprzedaz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 21:48 Nie rozumiem. Juz go nie bylo to znaczy ze ukradli autko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senira Re: auto sprzedaz IP: *.cn.com.pl 14.02.07, 10:26 wielkie dzieki za podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagi Re: auto sprzedaz IP: *.tktelekom.pl 14.02.07, 22:26 nie mam komisu ale mogę Ci sprzedać forda mondeo na wypasie 508-23-60-86 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: auto sprzedaz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 10:58 Komisy odradzam ... pytam się raz gościa o przebieg jednego auta a on do mnie "a ile chcę żeby było". Dowcipniś .... ale mówi wiele. Daj sobie spokój z komisami ... lepiej samemu szukać auta ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: auto sprzedaz IP: *.apus-net.pl 16.02.07, 17:23 parę lat temu kupiłam audi cygaro w komisie stan miał byc bardzo dobry.Tak zarzekał się sprzedawca-ale nie był,5 mechaników nie potrafiło usunąc awarii pt.ciągle przegrzewanie się.Po 15 min . nie ważne czy zima czy lato zaczynało sie gotowac.Dorobiono mu dodatkowy wentylator który ciągle był w ruchu.ale to nie ta jazda jak powinno byc .Zero komisów ,zreszta tam narzucają marże,lepiej szukać indywidualnie, ogłoszenia prywatne np.Auto-bit.(maja stonę w necie)jest duzo ogłoszeń prywatnych.No niestety trzeba ewentualnie pojeżdzić. Odpowiedz Link Zgłoś