tevons 29.02.12, 18:42 Witam! Czy mógł by ktoś zrecenzowac ten magazyn? Przymierzam się do kupna numeru, ale wolę poznac opinie innych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wersja_robocza Re: Magazyn Logo 29.02.12, 19:07 forum.gazeta.pl/forum/w,48,22743273,,_Logo_nowy_magazyn_Agory_dla_mezczyzn.html?v=2&wv.x=1 Masz i czytaj leniu. Odpowiedz Link Zgłoś
tevons Re: Magazyn Logo 29.02.12, 19:30 Chciałbym recenzje LOGO wydawanego dziś. To są komentarze z przed 7 lat, a nie wierzę w to że Magazyn się przez ten czas nie zmienił. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Magazyn Logo 29.02.12, 19:32 Nie bądź skąpiradło, wydaj te kilka pln i sam się przekonaj w takim razie. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Magazyn Logo 29.02.12, 21:35 W empiku wprowadzili oplaty za przegladanie magazynow? A to swinie! Odpowiedz Link Zgłoś
nosorozecwlochaty Re: Magazyn Logo 29.02.12, 23:02 To taka gazetka reklamowa dla snobów. Jeśli masz dużo pieniędzy, a nie umiesz sam kupić butów czy zegarka to kupuj. Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: Magazyn Logo 01.03.12, 10:54 powiedział gość na co dzień noszący buty sportowe i polar, tudzież sweter w lecie i zegarek casio ;-) Nie ma co kryć, większość naszego społeczeństwa, nawet ta "dorobiona" wywodzi się z niskich warstw społecznych robotniczych/rolniczych. Tam Garnitur kupowało się na ślub i do trumny (jeśli ten ze ślubu nie pasował). Ja w domu też poza wiązaniem krawata nie dostałem edukacji pod względem ubioru z klasą na dane okazje itd. Logo pomaga wypełnić tę lukę. Gadżety i reklamy to duża część magazynu, ale też potrzebna, by nabrać trochę perspektywy, orientować się... ...a pytanie o recenzję konkretnego numeru przed zakupem jest śmieszne :D Odpowiedz Link Zgłoś
tevons Re: Magazyn Logo 02.03.12, 16:49 Zakupiłem Magazyn i muszę powiedziec że nawet mi się podoba :D Trochę za dużo o modzie ale jako iż nie mam o niej zielonego pojęcia chętnie się podszkolę. Przerażają mnie trochę ceny, ale na niektóre rzeczy sobię będę mógł pozwolic ;] Odpowiedz Link Zgłoś
forumeo Re: Magazyn Logo 02.03.12, 17:27 Czasopismo dla mydłków którzy nie interesują się niczym z wyjątkiem swojej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Magazyn Logo 03.03.12, 03:32 > Witam! Czy mógł by ktoś zrecenzowac ten magazyn? Mama, tata - nie bez powodu te wyrazy sa trywialne fonetycznie, zeby niemowle moglo je ogarnac. Logo podobnie, trzy litery, dwie sylaby - zeby potencjalny czytelnik sie nie zamotal. Odpowiedz Link Zgłoś