Dodaj do ulubionych

Dziwna rzecz

11.04.12, 12:00
Odkryłem ostatnio dziwną rzecz, że kobiety wstydzą się po wyjściu z łazienki (chodzi mi o o że mają na sobie tony ręczników) a jak kąpią się na plaży to całkowicie się nie wstydzą (czasami opalają się topless). Czy ktoś wie czy chodzi o to, że w domu nie ma kto je oglądać czy o co może chodzić dokładnie?
Obserwuj wątek
    • slottka.ja Re: Dziwna rzecz 11.04.12, 12:49
      ja wiem ja wiem
      ręcznik na plaży służy do rozłożenia na leżaku ew.na piasku
      natomiast w domu do okrycia się po wyjściu z ciepłej kąpieli
      może być?
    • headvig Re: Dziwna rzecz 11.04.12, 13:44
      ja się okrywam bo zmarzluch jestem, zaraz po wyjściu z prysznica ziiiiiimnooo mi - może o to? :)
    • koham.mihnika.copyright kobieca logika 11.04.12, 13:51
      pewnie, gdy zaklada majtki to sie odwraca? [po wyjciu z lozka].
    • gocha033 wstyd jest relatywny 11.04.12, 15:28
      okazywanie wstydu w sytuacji tete a tete - bywa niekiedy obyczajowo wskazane

w tlumie pol nagich - pol nagosc nie bywa wstydliwa

a najciekawsza jest PIERWSZA wizyta na plazy naturystow.

e zdziwieniem dostrzegasz, ze za ciekawieniem to mezczyzni patrza tylko cesarskie ciecia niektorych kobiet ... :)
    • s.romeczek Re: Dziwna rzecz 11.04.12, 15:33
      może na mokro fryzury za słabo zasłaniają to i owo?
    • khadroma Re: Dziwna rzecz 11.04.12, 20:06
      A ty bys wyszedł na miasto w samych majtasach? Tak jak na plazy? Bez wstydu? :)
    • nextvivi Re: Dziwna rzecz 11.04.12, 21:05
      W domu nie ma tyle promieni słonecznych co by je ogrzały, nie wiedziałeś?:)
    • puch_puch Re: Dziwna rzecz 15.04.12, 17:29
      Oj osiołku prosta sprawa
      Woda kapie i plamy zostawia.
      Ona potem wykąpna znów ma klękćc na kolana
      i ze szmata znowu szaleć, w celu przywrócenia zalet.
      Tych parkietów nabłyszczanych. Ot i tajemnice mamy.
    • anastezja22 Re: Dziwna rzecz 16.04.12, 10:21
      Jesteś pewien, że te co się opalają topless właśnie tak czynią w domu ? Ja myślę, że te topless na plaży też łażą topless po obejściu. Ja tam robię odwrotnie, widoki dla męża w domu, na plaży skromnie.
    • anna_sla Re: Dziwna rzecz 17.04.12, 11:26
      a obie sytuacje dotyczą tych samych kobiet, że wysuwasz takie wnioski? Nie wszystkie lubią wszystko. Jedne nie będą się opalac toples, ale nie okrywają się wstydliwie ręcznikiem po kąpieli w domu. A jeszcze inna będzie się okrywać i tu i tu.. a może to bardziej chodzi o komfort termiczny, bo też ma dużo do znaczenia w tej kwestii.
    • amancjuszka Re: Dziwna rzecz 18.04.12, 13:11
      Chodzi o to, ze przy Tobie sie nie czuje pewna, zamiast wiec gapic sie na baby na plazy, powiedz jej, ze Ci sie podoba wizualnie.
    • vievior Re: Dziwna rzecz 26.04.12, 12:06
      To jest tak jak z Kaczorem Donaldem (nie mylić z ani z Tuskiem, ani z Jarosławem) - normalnie występuje bez dolnej partii garderoby, jednak po kąpieli owija się ręcznikiem. Tutaj, podobnie jak w przypadku naszych kochanych pań - wszelkie naukowe próby wyjaśnienia są niemożliwe. Kobiety są po prostu nie z tego świata (może to i lepiej;))
    • przeciez.wiem Re: Dziwna rzecz 26.04.12, 12:41
      Nie zauważyłam podobnego zachowania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka