Dodaj do ulubionych

Brzydkie piersi

09.05.12, 22:15
Mam pytanie skierowane do mężczyzn i bardzo proszę o szczere, ale kulturalne odpowiedzi :).

Jestem młodą kobietą, ale mam kompleks brzydkiego biustu. Jest on mały, niekształtny, obwisły, ma rozstępy. Nigdy nie był ładny, ale odkąd dużo schudłam wygląda koszmarnie.
Ogólnie uchodzę za atrakcyjną kobietę, podobam się, jestem zadbana i szczupła. Jednak przez piersi czuję się strasznie, boję się rozebrać przed mężczyzną. Nie jestem dziewicą, ale od 2 lat nie uprawiałam seksu.
Boję się reakcji faceta. Poznaje fajną laskę, a pod spodem koszmarne cycki.
Myślałam już o operacji, ale na razie nie mam takiej gotówki.

Tu pojawia się moje pytanie: Czy brzydki biust może zniechęcić? Czy może odstraszyć? Jak zareagowalibyście na widok mało apetycznych piersi ładnej kobiety?
Obserwuj wątek
    • i.am.girl Re: Brzydkie piersi 09.05.12, 22:22
      Faceci są wzrokowcy, nic nie poradzisz...
      Na marginesie, jesteś ładna i zadbana, jeśli się sobie podobasz to ciesz się życiem. Zawsze znajdzie się coś, co Ci się nie będzie podobało, ale pomyśl, to jest tylko jedna część ciała, tylko tyle i nie ma sensu przez to tracić fajnych relacji. Siebie trzeba lubić i absolutnie nie przejmować się nikim innym.
    • nom73 Re: Brzydkie piersi 09.05.12, 23:32
      lolobr-igida napisała:

> Jestem młodą kobietą, ale mam kompleks brzydkiego biustu. Jest on mały, niekszt
      > ałtny, obwisły, ma rozstępy. Nigdy nie był ładny, ale odkąd dużo schudłam wyglą
      > da koszmarnie.

To jest Twoje subiektywne zdanie. Poza tym ja jestem umysł ścisły i musiałbym go zobaczyć, żeby się wypowiedzieć, inaczej byłaby to tylko akademicka dyskusja. :-)
      • fuks0 Re: Brzydkie piersi 10.05.12, 00:59
        > ja jestem umysł ścisły i musiałbym g
        > o zobaczyć, żeby się wypowiedzieć, inaczej byłaby to tylko akademicka dyskusja.
        > :-)

Ja też. Ciężko tak dyskutować o walorach wizualnych czegoś czego się nie widzi/ało.

:p
    • senseiek To zalezy. Musiala bys pokazac, zebysmy ocenili.. 10.05.12, 01:41
      To zalezy. Musiala bys pokazac, zebysmy ocenili..

np. Kate Winslet teraz to masakra IMHO
      https://www.fotoszok.pl/albums/userpics/katewinslet_thereader7.jpg
      • lolobr-igida Re: To zalezy. Musiala bys pokazac, zebysmy oceni 10.05.12, 16:37
        Coś w ten deseń https://cdn03.cdn.egotastic.com/wp-content/uploads/2012/01/05/carey-mulligan-shower-nude-shame-cap-01-e1325788370512.jpg

ale co, odmówiłbyś stosunku albo kontynuacji znajomości?
    • s.romeczek Re: Brzydkie piersi 10.05.12, 09:41
      Zawsze można odwórcić uwagę zdejmując najpierw majtki, ja bym się dał nabrać na taką sztuczkę.
    • lepian4 Re: Brzydkie piersi 10.05.12, 11:10
      Dziewica nie jestes, partnerzy seksualni na widok twoich piersi nie uciekli...
      Ech klasyka, kobiety zwykle krytyczniej siebie oceniaja, niz czynia to mezczyzni.
    • piwi77.0 Re: Brzydkie piersi 10.05.12, 11:43
      Jedyna rada jaka mi przychodzi do głowy to taka, że zrzucaj swoje ciuchy w takiej kolejności, aby pozbywać się góry na samym końcu. Wtedy normalny facet nawet nie zwróci uwagi na biust.
      • potworski Re: Brzydkie piersi 10.05.12, 19:27
        piwi77.0 napisał:

> Jedyna rada jaka mi przychodzi do głowy to taka, że zrzucaj swoje ciuchy w taki
        > ej kolejności, aby pozbywać się góry na samym końcu. Wtedy normalny facet nawet
        > nie zwróci uwagi na biust.

Świetna definicja normalnego faceta=taki, który nie zwraca uwagi na biust.
    • nieruchomy_spin Re: Brzydkie piersi 10.05.12, 13:55
      Nie ma żadnego. Znam to z doświadczenia, możecie mieć wszystko a i tak będzie się podobać - masz ideale cycki i nie marudź. Jak się nie podobają to zrób sobie operację.
      • piwi77.0 Re: Brzydkie piersi 10.05.12, 14:03
        Stanowisko godne obywatela tuż po odbyciu pięcioletniego wyroku bezwzględnego pozbawienia wolności.
    • six_a Re: Brzydkie piersi 10.05.12, 15:09
      a musisz je rozbierać do rosołu?
      wpisz no do gógla półbiustonosz i obejrzyj grafiki:)
      albo zaczaśnij w haleczce prześwitującej czy ja wiem zresztą:)
      • s.romeczek Re: Brzydkie piersi 10.05.12, 16:11
        albo niech brodę zapuści?
      • kolba.kukurydzy Re: Brzydkie piersi 26.04.13, 22:06
        Półbiustonosz to wygląda jakby się stanik zsunął :D:D
    • pan_szczepan Re: Brzydkie piersi 10.05.12, 19:32
      Szczerze Ci napisze, ze masz racje - jest to problem.
      Nie sadze jednak by w dzisiejszych czasach uzbieranie na operacje bylo czyms nie do przeskoczenia.
      • ravendom Piersi to piersi 11.05.12, 08:20
        Może panowie przede mną delikatnie bardziej wybredni niż ja, ale jak dla mnie piersi kobiety, przez sam fakt, ze są piersiami kobiety, mają w sobie tyle atrakcyjności, że ewentualna dodatkowa ich uroda jest jedynie plusem, który czyni je co najwyżej jeszcze lepszymi. Pewnie, że są piersi genialne i mniej genialne, ale to zawsze... piersi, więc generalnie nie wiem o co chodzi i dlatego wklejam zdjęcie murzyna z sandałem na głowiehttps://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2011/08/c4b3568a52877aa74b05bbbb324cc759.jpg?1314557634
    • bibe08 Re: Brzydkie piersi 11.05.12, 09:43
      Kobieto czy Ty to tylko piersi? A gdzie cała reszta dusza, urok osobisty, mądrość itp itd? Nie rozumiem kobiet mistrzyń w dokopywaniu sobie.
      • lopi123 Re: Brzydkie piersi 11.05.12, 18:51
        Piersi to 1 promil całości. Znam laski prawie bez biustu, niezbyt ładne ale mające to coś.
    • vijet Re: Brzydkie piersi 11.05.12, 20:53
      Piersi musiałyby być okropnie brzydkie, żebym zraził się do dziewczyny. Znając życie, Twój biust jest zupełnie OK i sama sobie tworzysz problem. A nawet jeżeli tak nie jest, w ostateczności możesz przejść operację, ale głównie dla samej siebie, bo facetom lekki zwis, czy inna niedoskonałość, nie powinna przeszkadzać.
    • mala_gorzka zamiast operacji 12.05.12, 00:29
      z persiami zawsze można coś zrobić i nie mam na myśli operacji:
      - nie śpij na brzuchu,
      - dobrany stanik, najlepiej z pomocą kogoś kto zna się na brafittingu - w ogóle spawdź jaki naprawdę masz rozmiar - lobby (mało)biuściastych (znajdź w googlena pewno w tym pomoże - dobry stanik to podstawa dbania o piersi
      - pływanie i/lub ćwiczenia klatki piersiowej z hantlami w domu lub na siłowni (tylko pamiętaj o dobrym staniku sportowym)
      - balsamy, unikanie długich kąpiel w gorącej wodzie, zimny prysznic (dookoła piersi)

a na wieczór seksowna bielizna/polprzezroczysta koszulka i efekt murowany

i nigdy przenigdy
      nie marudź facetowi, że masz nijakie/krzywe/asymetryczne/nieładne/obwisłe piersi,
      sorry, ale nie jesteś dmuchaną lalą i naturalne piersi mają prawo do drobnych niedoskonałości, ale to właśnie dodaje im uroku

sama czułamsię atrakcyjnie, ale tylko w ubraniu,
      jednak dla mojego M jestem idealna kobietą, chwali, uwielbia, komplementuje,
      na poczatku chcialam go uswiadamac, ze to nie tak, ze tu i owdzie mi brakuje, ale mam zasade, ze nie marudze przy facetach (o kompleksach moge pogadac z przyjaciolka)
      i od niedawna całkiem inaczej patrzę na moje ciało :) naprawdę

cycki do góry!
    • spawacz.drewna Re: Brzydkie piersi 12.05.12, 11:26
      dwa lata...jaa.
    • matams Re: Brzydkie piersi 15.05.12, 15:13
      Wrzuć foto to szczerze ocenimy ;-)
      • istotazwenus Re: Brzydkie piersi 16.05.12, 14:40
        nie jestem facetem ale wydaje mi się ze oni wiele mówia na temat piersi ale czy az tak bardzo zwracaja na nie uwage to bym nie powiedziała, także nie martw się polub siebie taka jaka jesteś :)
        nie mozna kogos lubic za piekne piersi albo długie nogi
    • wez_sie jesli masz 16.05.12, 14:54
      jesli masz spoko buzke, tylek i pipke, to sie w ogole nie przejmuj.
    • 007ewel Re: Brzydkie piersi 26.04.13, 14:03
      ja mam o wiele więęększy problem moja droga;) jestem z moim chłopakiem 5 lat lecz nigdy nie widział moich piersi...zawsze w staniku.Jestem tego pewna,że mnie kocha,wiem to,okazuję mi to non stop i powtarza ciągle,że jestem piękna;) Rozumiemy się jak nikt.Nigdy jeszcze przed nim nie zdjęłam stanika...płakałam tyle razy przez to ale nic nie mogę zrobić;(( operacja? duużo o tym myslałam ale przecież nie jestem taka bogata.Mam brzydkie piersi..nie tyle co brzydkie ale nie równe;( jedną mam miseczke C a drugą A no i co teraz?? jestem zrozpaczona bo wiem ,że mój chłopak jak każdy facet lubi piersi a ja nawet dekoltów nie mogę dużych nosić.Mój chłopak jest wyrozumiały,rozumie to i mnie kocha..ale w sumie...nawet bym zrozumiała gdyby mnie zdradził;( chodź wiem,że tego nie zrobi ale nawet bym to zrozumiała;((bo jak długo można nie pokazywać piersi;(( masakra..bardzo go kocham ale nie mogę mu tego dać co na pewno by chciał;( nawet na plaży muszę uważać żeby mój pusz upek nie wypadł spod stanika,gąbka taka zawsze ze mną odkąd pamietam...dajcie spokój...nie ma nic gorszego niż coś w Twoim ciele czego nie możesz zmienić a tak tego nienawidzisz;(( dobrze ,że nadrabiam zgrabnymi nogami i podobno śliczną buzią...;/heh..;/dzięki Bogu prznajmniej za to bo iaczej chyba bym się powiesiła;)
      • badkratos Re: Brzydkie piersi 26.04.13, 14:25
        A ty Co nekromanta?

to już mumie bywają młodsze niż ten wątek
    • dioskorides Re: Brzydkie piersi 26.04.13, 14:22
      Co miałbym powiedzieć poka poka?
      No bo ile w tym co mówisz prawdy a ile jak sama mówisz kompleksu tego bez oględzin się nie dowiemy. Czy twoje piersi są takie jak faktycznie pokazujesz na przykładzie tego tez nie wiemy (na marginesie nie chce się otworzyć mi obrazek). Ostatnio głośno było o eksperymencie który udowadniał że kobiety widzą się gorzej niż to jest w rzeczywistości. Jesli to kompleks, to jest on w twojej głowie a nie w twoich cyckach.
      Dla mnie np. moja kobieta ma idealne piersi, idealnie okrągłe, nie za duże nie za małe, a ona i tak strasznie stęka że oklapły że małe, że obwisły, że brzydka skóra....
    • mariuszg2 Re: Brzydkie piersi 26.04.13, 18:22
      chciałem zauważyć iż piersi kobiety pod wpływem wprawnych zabiegow mężczyzny potrafią przechodzić niewiarygodna metamorfozę....
    • headvig Re: Brzydkie piersi 26.04.13, 19:15
      o cycki można zadbać. kremy, masaże specjalną rękawicą i ćwiczenia. poza ty, cytując pana z góry, wprawna ręka faceta też je odmieni :)
      • mariuszg2 Re: Brzydkie piersi 04.05.13, 20:27
        > wprawna ręka faceta też je odmieni :)

no i dzidziuś moja droga....! mamusie maja przefajniaste cycoszki!
        • allerune Re: Brzydkie piersi 30.05.13, 14:42
          to właśnie kobiety po 2-3 dziecku to najczęstsze klientki chirurgów plastycznych, wszystko im "klapie", nawet jak wcześniej były super fajne i jędrne
          • black-sandra Re: Brzydkie piersi 30.05.13, 23:22
            allerune napisał:

> to właśnie kobiety po 2-3 dziecku to najczęstsze klientki chirurgów plastycznyc
            > h, wszystko im "klapie", nawet jak wcześniej były super fajne i jędrne

Muszę zaprzeczyć niestety , sama urodziłam trójkę dzieci i nic mi nie wisi :)
    • minasz Re: Brzydkie piersi 05.05.13, 23:54
      dla mnie najwazniejsze aby cycki były podniecone
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka