16.05.12, 22:13
Słyszy się czesto jak kobiety wzdychaja to jakiegos ksiedza, zachwycaja sie jego uroda, subtelnoscia, wdziekeim, elokwencja....

Mnie osobiście jakoś nie wpadla w oko żadna zakonnica.... no nawet nie ma jak pomysleć grzesznie o takiej.... choć w zasadzie teoretycznie ma tam i swoje skrywane skarby...łupy, skalpy do zdobycia (fuj... ale jestem!) no ale jakoś nie...nie...jednak zdecydowanie nie...wrecz brrrry....też tak macie?

PS ciekawie jakie maja kryteria wyboru gina...
Obserwuj wątek
    • zetka50 Re: Duchowni 16.05.12, 22:19
      bo ksiądz to w normalnych szatach łazi, przynajmniej poza kościołem, a zakonnice bidulki w tych habitach, co tam podniecajacego? tylko twarz odkryta :P
      • mariuszg2 Re: Duchowni 16.05.12, 22:23
        no właśnie... ta aura tajemniczości....i w dodatku nigdzie nie wychodzą...tylko myją te posadzki w kościołach, odkurzają dywany, oprawiają świece... toż to ukryte źródło wojującego feminizmu...
        • zetka50 Re: Duchowni 16.05.12, 22:28
          i sam widzisz różnicę :))
          • mariuszg2 Re: Duchowni 16.05.12, 22:30
            niby tak.... ale jednak jest coś...no wiesz...taki diabołek...tam siedzi...i go kusi...czujesz zapach siarki? wiesz co mam na myśli?
            • zetka50 Re: Duchowni 16.05.12, 22:33
              nie wiem co masz na myśli, napisz :)
              • mariuszg2 Re: Duchowni 16.05.12, 22:47
                no nie mogę....za bardzo bym ruszył tabu... ale moge Ci powiedzić ... albo wręcz pokazać dokładnie o co mi chodzi... chcesz?...tylko musiała być zainscenizować to i owo... przy muzyce sakralnej...oczywiście...wyobraź sobie....mniej więcej ta pora...lub bardziej przed północa...średniowieczna Katedra na prastarym wzgórzu tumskim w Płocku (byłas kiedyś w Plocku? musze Cię zabrać i pokazać... zapiera dech w piersi...dosłownie....)... cimno...ktoś gra na organach ponuro requiem.... a my w jednej z ciasnych debowych ławek w poświacie czerwonej lampki....i ten mairowe oddechy unoszące się ku romanskiej kopule...wystraszone szuraniem klamerki od paska spodni o zimną kamienną posadzkę pod którą spoczywają wilosetlenie prochy mieszkańców ziemi...tej ziemi.... a za plecami za rdzawą lodowata stalową kratą grobowiec pierwszych piastów.... Wladysława Hermana(1043-1102) i Bolesława Krzywoustego.....(1086-1138) tego o Psiego Pola i rozbicia dzielnicowego....
                • zetka50 Re: Duchowni 16.05.12, 22:52
                  no to mnie zaproś do tego Płocka, ocenię;)
                  ale co ja powiem mojemu, kłamstewka nasze :D
                  • mariuszg2 Re: Duchowni 16.05.12, 22:56
                    że masz sponsora...ma kilka odwiertów pod płockiem w rurociągu i wiele żon (jak przystało na szejka) więc nie ma o co byś zazdrosny a jedna akcja i będziecie ustawieni do końca życia...i wasze dzieci też.... to chyba uczciwy układ...choć propozycja przyznaję...niemoralna...
                    • zetka50 Re: Duchowni 16.05.12, 23:01
                      nie może być? oj coś za słodko bym informowała, nie uwierzy :))
                      • mariuszg2 Re: Duchowni 16.05.12, 23:05
                        kłamiesz :))) po prostu odwracasz kota ogonem....narobiłaś mi ochoty a teraz oszukujesz....dobra.... zapamiętam to sobie.... sam sobie pogram na tych organach...
                        • zetka50 Re: Duchowni 16.05.12, 23:09
                          mariuszg2 napisał:

> kłamiesz :))) po prostu odwracasz kota ogonem....narobiłaś mi ochoty a teraz os
                          > zukujesz....dobra.... zapamiętam to sobie.... sam sobie pogram na tych organach
                          > ...
                          a jaką miałeś ochotę ? :))
                          • mariuszg2 Re: Duchowni 16.05.12, 23:12
                            oooogggggrrrrooommmnnnąąąąą!!!!! na Ciebie ! haps!
                            • zetka50 Re: Duchowni 16.05.12, 23:17
                              ja już zajęta niestety :)
                              • mariuszg2 Re: Duchowni 16.05.12, 23:26
                                niestety dla mnie czy dla Ciebie? ;) idę spać dobranoc .... i udanych pommiarów :D
      • lepian4 Re: Duchowni 17.05.12, 11:46
        Swego czasu na Ostrowiu Tumskim we Wroclawiu w muzeum sprzedawala bilety sliczna zakonnica. Wszystkich kumpli tam spotkalem, i to nie jeden raz. Najwiecej czasu poswiecalismy na zakup biletow, a co!
    • headvig Re: Duchowni 16.05.12, 22:45
      Musi ci się baardzo nudzić.

Mnie ostatni ksiądz sie podobał jak miałam 10 lat, jak miałam 15 to mnie jeden tak wkurzył, ze mam z górki na nich do dziś (oprócz jednego co mi dawał ślub, ale to sobie sama go wybrałam, moje dzieci też ochrzci) reszta niech sie wypcha, epitety przemilczę
      • mariuszg2 Re: Duchowni 16.05.12, 22:53
        no tak pierwsz niewinna miłość nastolatki i od razu serce złamane... pomyśl...jak wielka jest miłość wybaczająca...cicha (tak jak ta Twoja msza) i łaskawa.... wybacz z serca i wróć na łono....siostro...
        • headvig Re: Duchowni 16.05.12, 22:57
          mariuszg2 napisał:

> no tak pierwsz niewinna miłość nastolatki i od razu serce złamane... pomyśl...j
          > ak wielka jest miłość wybaczająca...cicha (tak jak ta Twoja msza) i łaskawa....
          > wybacz z serca i wróć na łono....siostro...

Sam żeś taki pobożny jak ja i ciche msze odprawiasz :-) a serce złamane miałam tylko raz i wcale nie z księdzem. :-P
          • mariuszg2 Re: Duchowni 16.05.12, 23:00
            ileż to ja się nasłuchałem już od kobiet że "tylko raz".... o naiwności!
            • headvig Re: Duchowni 16.05.12, 23:05
              mariuszg2 napisał:

> ileż to ja się nasłuchałem już od kobiet że "tylko raz".... o naiwności!

No więc wiesz jak jest, no moze dwa, licząc tego kolarza z przecudnymi błękitnymi ślepkami i najpiękniejszym głosem na świecie. ..
              • mariuszg2 Re: Duchowni 16.05.12, 23:07
                kolarze mają zamiłowanie do pedałów...nigdy nie zrozumiem kobiet!
                • headvig Re: Duchowni 16.05.12, 23:10
                  mariuszg2 napisał:

> kolarze mają zamiłowanie do pedałów...nigdy nie zrozumiem kobiet!

Ten miał akurat zamiłowanie do innych kobiet :-)
                  • mariuszg2 Re: Duchowni 16.05.12, 23:13
                    jak mógł! taka fajna dziewczyna jak Ty i ...do innych kobiet! bezczelny cham i wieśniak!
                    • headvig Re: Duchowni 16.05.12, 23:19
                      Dobranoc :-*
                      • mariuszg2 Re: Duchowni 16.05.12, 23:27
                        papa :*
      • ultimate.strike Re: Duchowni 17.05.12, 11:58
        Z tym chrztem pomyśl sobie, że jest nieodwracalny, dane personalne Twoich dzieci pozostaną w bazie danych firmy KośKat na zawsze, nie da się ich stamtąd zabrać. Pomyśl, zanim dzieci zapiszesz do grona klientów tej korporacji ubezpieczeniowej.
        • headvig Re: Duchowni 17.05.12, 15:45
          > Z tym chrztem pomyśl sobie, że jest nieodwracalny, dane personalne Twoich dziec
          > i pozostaną w bazie danych firmy KośKat na zawsze, nie da się ich stamtąd zabra
          > ć. Pomyśl, zanim dzieci zapiszesz do grona klientów tej korporacji ubezpieczeni
          > owej.

nie bój żaby. dostaną bilet, a co z nim zrobią w przyszłości, to same zdecydują. w każdym razie do tej korporacji przynajmniej zapisane będą za darmo, bo ów duchowny o którym piszę, nic za to nie weźmie, jak nie wziął mi za ślub.
          • mariuszg2 Re: Duchowni 17.05.12, 15:48
            nie wziął nic od Ciebie? tzn ślub nie ważny!!! Najmilsza!!!
            PS kurcze musze zwindykować swojego... jak bym wiedział, że Twoja oferta jest tańsza też bym tak chciał.... pozwę go...muszę tylko prawo kanoniczne postudiować.... Zna ktoś firmę windykacyjną od spraw niebieskich? (oprócz "Lucyfer i wspólnicy" bo tych to znam...mało skuteczni)
            • headvig Re: Duchowni 17.05.12, 15:58
              mariuszg2 napisał:

> nie wziął nic od Ciebie? tzn ślub nie ważny!!! Najmilsza!!!
              > PS kurcze musze zwindykować swojego... jak bym wiedział, że Twoja oferta jest t
              > ańsza też bym tak chciał.... pozwę go...muszę tylko prawo kanoniczne postudiowa
              > ć.... Zna ktoś firmę windykacyjną od spraw niebieskich? (oprócz "Lucyfer i wspó
              > lnicy" bo tych to znam...mało skuteczni)

nie wziął ani grosza. za to sobie zacny proboszcz "wziął" bo ten mój ksiądz był proszony, a proboszcz przeca za darmo koscioła nie udostępni, na całe szczęście go tu już nie ma - zlinczowały go, o dziwo mohery, bo nawet one już tego "biznesmena" nie mogły zdzierżyć. można by telenowelę nakręcić.
              • ultimate.strike Re: Duchowni 17.05.12, 17:25
                Inaczej mówiąc, promocja w stylu "chrzest 0 zł" juz się skończyła - nie mogą wziać za lokal, wezmą za usługę.
                • headvig Re: Duchowni 17.05.12, 17:51
                  > Inaczej mówiąc, promocja w stylu "chrzest 0 zł" juz się skończyła - nie mogą w
                  > ziać za lokal, wezmą za usługę.

było odwrotnie, nie mógł wziąć za usługę, bo go nie wybrałam, to wziął za lokal.
                  ale promocja na chrzest trwa, a chrzcić to nawet w domu można, nie? :)
                  • ultimate.strike Re: Duchowni 17.05.12, 19:05
                    > ale promocja na chrzest trwa, a chrzcić to nawet w domu można, nie? :)

Nie, o ile nie zachodzą specjalne okoliczności promesę na szczęśliwe życie po śmierci należy zawierać w agencji korporacji Kośkat. W domu sobie możesz, co najwyżej w obrządku dress code'owych dzieci ochrzcić, kilty dla chłopców w każdym wieku są w sprzedaży dostępne i przeważnie tańsze niż kilty dla dorosłych.
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Duchowni 17.05.12, 11:59
      Co to za głupoty? :)

Ostatnia romantyczna historia z księdzem to chyba ptaki ciernistych krzewów :D
      Bo zwykłe historie, bez wzdychania tylko z wspólnym życiem na zakrystii i brzuchem się nie liczą :D
      • mariuszg2 Re: Duchowni 17.05.12, 15:42
        wg mnie bez wzdychania spowodowanego wzrostem ciśnienia w krwioobiegu nie da sie współżyć normalnie :)
    • maly.jasio Dla durnych bab 17.05.12, 12:59
      mezczyzna powinien byc Uduchowiony

a kobieta Swieta.

zapisz to sobie.
      • mariuszg2 Re: Dla durnych bab 17.05.12, 15:41
        a nie masz tak, ze duch Cie opanowuje pod wplywem eliksirow i wtedy swietosc kobiety jest bez znaczenia? ale za to atrybuty kobiecosci i owszem?
    • i.am.girl Re: Duchowni 17.05.12, 14:38
      Mariuszku, po porostu, ksiądz to istota teoretycznie nieosiągalna, jego zainteresowanie kobietą jest czymś nowym wciągającym, jak pierwsza miłość. Adrenalina i świadomość przekraczania granic jest uzależniająca.
      • mariuszg2 Re: Duchowni 17.05.12, 15:45
        Dziewczyneczko....czyżbyś już była uzalezniona? chodzisz gdzieś na spotkania grupowe? Może i ja bym poszedł a? ;)
        • i.am.girl Re: Duchowni 17.05.12, 19:40
          Tak, ale od gorszych rzeczy, nie mówię Ci żebyś się nie zgorszył :P
          • mariuszg2 Re: Duchowni 17.05.12, 20:19
            poweidz...plis...
    • empireofmind Re: Duchowni 18.05.12, 19:56
      człowiek dąży do zdobycia nieosiągalnego :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka