peblo53 08.07.16, 23:46 Macie jakieś doświadczenia ze skarpetami bambusowymi/ Czytałem, że stopa się tak nie poci i są bardziej komfortowe i szukam opinii. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maniek509 Re: Skarpety bambusowe 09.07.16, 22:56 to wszystko prawda, są znacznie lepsze niż bawełniane. do tej pory miałem tylko Conte Diwari i są świetne, ale dużo znajdziesz ich na rynku. Odpowiedz Link
pepster Re: Skarpety bambusowe 12.07.16, 12:02 Witam. Ja powiem szczerze, że nie miałem nigdy z takimi do czynienia... Ale mam także pytanie, jaką rade dajecie bo znalazłem sklep internetowy www. modarium.pl, asortymentowo wydają się też być dobrze zaopatrzeni mają także między innym skarpety modarium.pl/pol_m_Produkty_Skarpety_Unisex-164.html jestem otwarty na wszelakie opinie Odpowiedz Link
nniedzielski Re: Skarpety bambusowe 15.08.16, 17:21 Bambusowa bielizna jest bardzo fajna i komfortowa, więc skarpety pewnie też. Odpowiedz Link
e.lensher Re: Skarpety bambusowe 24.08.16, 09:29 Potwierdzam, skarpety bambusowe są super, a w niektórych sklepach można je dostać naprawdę po taniości! Chyba lepsze nawet niż bawełniane. Odpowiedz Link