josef_to_ja 18.05.12, 21:10 Czy uważacie, że przejdzie noszenie się ala rockers - skórzane spodnie, buty na motor lub kowbojki, skórzana kamizelka jeśli nie ma się motoru, nie ma się auta ani motoru, ani nawet prawa jazdy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staraimarudna Re: Rock'n'rollowy styl ubioru a brak auta i moto 18.05.12, 21:30 obciach :/ ale moze rower masz to wystarczyloby Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Rock'n'rollowy styl ubioru a brak auta i moto 18.05.12, 21:31 do kowbojek to chyba koń potrzebny? albo chociaż owca. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Rock'n'rollowy styl ubioru a brak auta i moto 18.05.12, 22:04 i lasso .... i kolty....i dziny....i zarost ...i łiski....i salooooon.... i irokezi, szoszoni, apacze, skalpy i skło (ni szkło)....bizony, tańczacy z wilkami....dylizans, szeryf, preria i dr kłin... Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Rock'n'rollowy styl ubioru a brak auta i moto 18.05.12, 22:09 prawdę rzekłszy, wyobraziłam sobie josefa z innym cowboyem na hali pełnej owiec, w przyciasnym namiocie. taka trochę inna sceneria. ale też ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Rock'n'rollowy styl ubioru a brak auta i moto 19.05.12, 02:27 i wtedy owce zaczynaja spiewac..."fan pak, hade fan pak...." Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Rock'n'rollowy styl ubioru a brak auta i moto 18.05.12, 21:36 to kupsobie taką zetkę50 nie trzeba mieć prawka:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Rock'n'rollowy styl ubioru a brak auta i moto 18.05.12, 21:59 tylko wtedy jak zapanuje kilt w standardzie...wyobraz sobie mragowo i morze kiltow z kantry w tle Odpowiedz Link Zgłoś
cavil83 Re: Rock'n'rollowy styl ubioru a brak auta i moto 20.05.12, 19:32 chyba zależy jaki target.. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt jasne, ze tak, jozek 20.05.12, 19:58 josef_to_ja napisał: > Czy uważacie, że przejdzie noszenie się ala rockers - skórzane spodnie, buty na > motor lub kowbojki, skórzana kamizelka jeśli nie ma się motoru, nie ma się aut > a ani motoru, ani nawet prawa jazdy? jasne, ze tak. kartaa rowerowa i wypasiony rower Peugeot zupelnie wystarcza. www.tapeta-rowerzysta-rower-kolo-kierownica-kask.na-pulpit.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Rock'n'rollowy styl ubioru a brak auta i moto 20.05.12, 21:25 > Czy uważacie, że przejdzie noszenie się ala rockers - skórzane spodnie, buty na > motor lub kowbojki, Przejdzie ale w lecie te skórzane spodnie mocno odczujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Rock'n'rollowy styl ubioru a brak auta i moto 20.05.12, 23:07 Nie mówię o lecie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zona-ex Re: Rock'n'rollowy styl ubioru a brak auta i moto 20.05.12, 23:19 Jozefie! A prezerwatywy też nosisz, mimo że nie bzykasz? :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Rock'n'rollowy styl ubioru a brak auta i moto 20.05.12, 23:36 Dawno Cię nie było ;) A tego czy nie bzykam to nie wiesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zona-ex Re: Rock'n'rollowy styl ubioru a brak auta i moto 22.05.12, 22:54 No to faktycznie, dawno mnie nie bylo. To co się zmieniło, Jozefie? Czyżby...............??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Rock'n'rollowy styl ubioru a brak auta i moto 23.05.12, 08:59 No na razie jeszcze nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gaviota44 Re: Rock'n'rollowy styl ubioru a brak auta i moto 22.05.12, 23:35 Gorzej ci?Jeszcze lancuch na szyje zapodaj,bleee! Obora i wiocha albo na odwrot.Odpusc se. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Rock'n'rollowy styl ubioru a brak auta i moto 23.05.12, 08:59 Mnie zawsze kręcił image macho :) Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: Rock'n'rollowy styl ubioru a brak auta i moto 23.05.12, 09:52 to może sado macho?:) Odpowiedz Link Zgłoś
delayla Re: Rock'n'rollowy styl ubioru a brak auta i moto 25.05.12, 16:51 Ja mam i motocykl i auto i 2 prawa jazdy i się tak nie noszę... Przejdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś