Dodaj do ulubionych

Rock'n'rollowy styl ubioru a brak auta i motoru

18.05.12, 21:10
Czy uważacie, że przejdzie noszenie się ala rockers - skórzane spodnie, buty na motor lub kowbojki, skórzana kamizelka jeśli nie ma się motoru, nie ma się auta ani motoru, ani nawet prawa jazdy?
Obserwuj wątek
    • staraimarudna Re: Rock'n'rollowy styl ubioru a brak auta i moto 18.05.12, 21:30
      obciach :/

ale moze rower masz to wystarczyloby
    • six_a Re: Rock'n'rollowy styl ubioru a brak auta i moto 18.05.12, 21:31
      do kowbojek to chyba koń potrzebny? albo chociaż owca.
      • mariuszg2 Re: Rock'n'rollowy styl ubioru a brak auta i moto 18.05.12, 22:04
        i lasso .... i kolty....i dziny....i zarost ...i łiski....i salooooon.... i irokezi, szoszoni, apacze, skalpy i skło (ni szkło)....bizony, tańczacy z wilkami....dylizans, szeryf, preria i dr kłin...
        • six_a Re: Rock'n'rollowy styl ubioru a brak auta i moto 18.05.12, 22:09
          prawdę rzekłszy, wyobraziłam sobie josefa z innym cowboyem na hali pełnej owiec, w przyciasnym namiocie.
          taka trochę inna sceneria.
          ale też ładnie.
          • mariuszg2 Re: Rock'n'rollowy styl ubioru a brak auta i moto 19.05.12, 02:27
            i wtedy owce zaczynaja spiewac..."fan pak, hade fan pak...."
    • zetka50 Re: Rock'n'rollowy styl ubioru a brak auta i moto 18.05.12, 21:36
      to kupsobie taką zetkę50 nie trzeba mieć prawka:)
      https://www.skuterywyrzysk.republika.pl/zetka50/2%20zetka.jpg
    • mariuszg2 Re: Rock'n'rollowy styl ubioru a brak auta i moto 18.05.12, 21:59
      tylko wtedy jak zapanuje kilt w standardzie...wyobraz sobie mragowo i morze kiltow z kantry w tle
    • cavil83 Re: Rock'n'rollowy styl ubioru a brak auta i moto 20.05.12, 19:32
      chyba zależy jaki target..
    • facettt jasne, ze tak, jozek 20.05.12, 19:58
      josef_to_ja napisał:

> Czy uważacie, że przejdzie noszenie się ala rockers - skórzane spodnie, buty na
      > motor lub kowbojki, skórzana kamizelka jeśli nie ma się motoru, nie ma się aut
      > a ani motoru, ani nawet prawa jazdy?

jasne, ze tak. kartaa rowerowa i wypasiony rower Peugeot zupelnie wystarcza.
      www.tapeta-rowerzysta-rower-kolo-kierownica-kask.na-pulpit.com/
    • ultimate.strike Re: Rock'n'rollowy styl ubioru a brak auta i moto 20.05.12, 21:25
      > Czy uważacie, że przejdzie noszenie się ala rockers - skórzane spodnie, buty na
      > motor lub kowbojki,

Przejdzie ale w lecie te skórzane spodnie mocno odczujesz.
      • josef_to_ja Re: Rock'n'rollowy styl ubioru a brak auta i moto 20.05.12, 23:07
        Nie mówię o lecie ;)
        • zona-ex Re: Rock'n'rollowy styl ubioru a brak auta i moto 20.05.12, 23:19
          Jozefie! A prezerwatywy też nosisz, mimo że nie bzykasz? :):):):)
          • josef_to_ja Re: Rock'n'rollowy styl ubioru a brak auta i moto 20.05.12, 23:36
            Dawno Cię nie było ;) A tego czy nie bzykam to nie wiesz ;)
            • zona-ex Re: Rock'n'rollowy styl ubioru a brak auta i moto 22.05.12, 22:54
              No to faktycznie, dawno mnie nie bylo. To co się zmieniło, Jozefie? Czyżby...............??? ;)
              • josef_to_ja Re: Rock'n'rollowy styl ubioru a brak auta i moto 23.05.12, 08:59
                No na razie jeszcze nie ;)
    • gaviota44 Re: Rock'n'rollowy styl ubioru a brak auta i moto 22.05.12, 23:35
      Gorzej ci?Jeszcze lancuch na szyje zapodaj,bleee!

Obora i wiocha albo na odwrot.Odpusc se.
      • josef_to_ja Re: Rock'n'rollowy styl ubioru a brak auta i moto 23.05.12, 08:59
        Mnie zawsze kręcił image macho :)
        • s.romeczek Re: Rock'n'rollowy styl ubioru a brak auta i moto 23.05.12, 09:52
          to może sado macho?:)
    • delayla Re: Rock'n'rollowy styl ubioru a brak auta i moto 25.05.12, 16:51
      Ja mam i motocykl i auto i 2 prawa jazdy i się tak nie noszę...
      Przejdzie??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka