Gość: Tofik IP: *.as-net.pl 12.12.03, 16:33 Zapraszam wszystkich uzytkownikow tego auta na nieoficialna strone, ktora jest w pelni poswiecona Nowemu Fiatu Panda. POZDRAWIAM i ZAPRASZAM Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: PiotrL Re: Nowy Fiat Panda IP: *.zlotoryja.sdi.tpnet.pl 12.12.03, 16:44 A ciekawe gdzie ona się znajduje nie obraż się na księzycu podaj następnym razem URL czyli odnośnik do strony ;))) Link Zgłoś
Gość: Tofik Re: Nowy Fiat Panda IP: *.gl.digi.pl 12.12.03, 17:25 Przepraszam moj blad do ktorego sie przyznaje :www.fiatpanda.prv.pl POZDRAWIAM Link Zgłoś
lolo75 Re: Nowy Fiat Panda 12.12.03, 17:28 Pieknie wklejony link, gratulacje, a swoją droga tworzy się na naszych oczach nowa mania w tym kraju. Maniacy Pandy - to brzmi groźniej od Centomanii. pozdro Lolo Link Zgłoś
chaladia No to ja się poświęcę izrobię to porządnie 12.12.03, 19:10 Gość portalu: Tofik napisał(a): > Przepraszam moj blad do ktorego sie przyznaje :www.fiatpanda.prv.pl > > POZDRAWIAM www.fiatpanda.prv.pl/ Co nie zmienia moje decyzji, że Pandy nie kupuję, tylko czekam na Suzuki Ignis II. Link Zgłoś
Gość: Tofik Re: Nowy Fiat Panda IP: *.gl.digi.pl 12.12.03, 17:36 To chyba dobrze :). POZDRAWIAM Link Zgłoś
lolo75 Re: Nowy Fiat Panda 12.12.03, 17:38 Zależy dla kogo. Ja np. boje się maniaków od czasu gdy widziałem efekty zjazdu Centomanii pod Pajacem Kultury w W-wie... pozdro Lolo Link Zgłoś
Gość: Tofik Re: Nowy Fiat Panda IP: *.gl.digi.pl 12.12.03, 17:43 Niestety ja do maniakow nie naleze. POZDRAWIAM Link Zgłoś