arandano 23.06.12, 12:29 jak, mezczyzno, ustawiasz porzadek rzeczy waznych dla ciebie? i na ktorym miesjcu jest w nim seks? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koham.mihnika.copyright Re: męska hierarchia 23.06.12, 12:56 zalezy od pogody, miejsca, okolicznosci, towarzystwa, kasy, humoru, parcia na pracie, itd ustalam metoda wypracowana przez lata, te sama do stawiania krzyzykow na kuponie lotka. Czasem cos wpadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio na trzecim 23.06.12, 16:29 arandano napisała: > jak, mezczyzno, ustawiasz porzadek rzeczy waznych dla ciebie? > i na ktorym miesjcu jest w nim seks? na trzecim. po zdrowiu i pieniadzach. Po co glupio pytasz ? To chyba oczywiste ? (pomijajac nieudacznikow i marzycieli) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: na trzecim 24.06.12, 10:19 na pierwszym ma być mamusia do jasnej a na drugim tatuś Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: na trzecim 24.06.12, 14:45 six_a napisała: > na pierwszym ma być mamusia > do jasnej > a na drugim > tatuś zgadza sie a na trzecim zona, lub kochanka - ale to w hierarchii uczuc. a ja pisalem poprzednio o hierarchii wartosci. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: na trzecim 24.06.12, 15:30 nieeee, na trzecim praca+pieniądze na żonę lub kochankę. serio, musisz się uporządkować. pozamiatać chociaż. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: na trzecim 24.06.12, 15:57 six_a napisała: nieeee, na trzecim praca+pieniądze na żonę lub kochankę. serio, musisz się uporządkować. pozamiatać chociaż. wystarczy, ze pucuje moja czesc klatki schodowej, wiec dla spolecznosci lokalnej czynie juz wystarczajaco duzo, jak mniemam. Odpowiedz Link Zgłoś
puch_puch Re: męska hierarchia 24.06.12, 19:42 na miejscu pierwszym jest sex na drugim za to jest sex na trzecim i czwartym jest sex z noskiem zadartym na piątym z młodzitkim dziewczątkiem na szóstym sex z wielkoustym na siódmym jest sex na łózku nierównym na osmym jest sex z bliźniaczkami na dziewiatym z kikloma nieródkami na dziesiątym jest orgia klasowa na jedenastym pieczeń wołowa Odpowiedz Link Zgłoś
lillkaa Re: męska hierarchia 26.06.12, 09:56 moim zdaniem pytaniejest tendencyjne :) co więcej jestem pewna, że większość odpowiedzi ma charakter deklaratywny... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: męska hierarchia 26.06.12, 10:03 Bóg, Honor, Ojczyzna.... praca, kobiety, miłość, seks, pieniądze, alkohol, piłka nożna... Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio hierarchie rozumiem, ale... 26.06.12, 14:12 mariuszg2 napisał: > Bóg, Honor, Ojczyzna.... praca, kobiety, miłość, seks, pieniądze, alkohol, piłk > a nożna... nie za duzo tego ? - olways zusammen ? : - kobiety, miłość, seks ja bym czasem slowo: kobiety, albo milosc - z tego wykreslil, bo co za duzo to niezdrowo i bolu glowy mozna od nadmiaru dostac. Odpowiedz Link Zgłoś
lillkaa Re: hierarchie rozumiem, ale... 26.06.12, 14:23 ale przecież nie zawsze: kobiety=miłość lub kobiety=seks lub miłość=seks lub seks=kobiety prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: hierarchie rozumiem, ale... 26.06.12, 22:20 lillkaa napisała: > ale przecież nie zawsze: > kobiety=miłość - tosz o tym muvie. > lub kobiety=seks > lub miłość=seks > lub seks=kobiety a to jusz zmartwienia mariusza. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: hierarchie rozumiem, ale... 26.06.12, 23:01 nie zniosę tego brzemienia....tyle seksu na raz...i ani jednej kobiety...to ponad ludzkie siły Odpowiedz Link Zgłoś
lillkaa Re: hierarchie rozumiem, ale... 26.06.12, 23:08 przecież kobiety były w dwóch pierwszych linijkach? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: hierarchie rozumiem, ale... 27.06.12, 10:25 znowu pominąłem początek? gra wstępna nigdy nie byla moją mocną stroną... Odpowiedz Link Zgłoś
lillkaa Re: hierarchie rozumiem, ale... 27.06.12, 11:22 te dwie kobiety napewno czują się urazone! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: hierarchie rozumiem, ale... 27.06.12, 11:30 nie sądzę... są zbyt zajętę sobą Odpowiedz Link Zgłoś
lillkaa Re: hierarchie rozumiem, ale... 27.06.12, 11:48 Ty nie wiesz, że one mają podzielną uwagę? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: hierarchie rozumiem, ale... 27.06.12, 11:51 nie zwróciłem uwagi nie interesuje mnie to.... Odpowiedz Link Zgłoś
lillkaa Re: hierarchie rozumiem, ale... 27.06.12, 12:58 czyli marudzisz, że czegoś nie ma, chociaż cię to nie interesuje... i'm lovin it :) Odpowiedz Link Zgłoś
xemikk Re: męska hierarchia 26.06.12, 18:49 Seks jest ważny, ale nie najważniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
caramel.ki Re: męska hierarchia 26.06.12, 18:54 no, dlatego autorka pewnie pytala o cala hierarchie.D Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright Re: męska hierarchia 27.06.12, 09:57 > Seks jest ważny, ale nie najważniejszy. najwazniejszy jest DOBRY seks. Czesto. Odpowiedz Link Zgłoś
graiyetea Re: męska hierarchia 28.06.12, 11:23 Sukces Edukacja Kobieta Strawa - tyle, ze wszystko sie sprowadza do pierwszych liter;p Odpowiedz Link Zgłoś