Dodaj do ulubionych

Czy euro miało sens

02.07.12, 18:11
Czy korzyści ze zwiększenia różnorodności genetycznej społeczeństwa jaka niebawem nastąpi , rekompensuje straty związane z większa liczba przypadków hiv.
Czy nie taniej byłoby wysłać wszystkich do Tajlandii. Kosztowało na to niemal 100mld zł Za taką kasę można by całemu narodowi zafundować wakacje trwające dłużej niż euro
Obserwuj wątek
    • wersja_robocza Re: Czy euro miało sens 02.07.12, 18:21
      Różnorodność genetyczna jest zdrowa, więc same korzyści nas czekają. Wkrótce i twoja panna oznajmi ci radosną nowinę.
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Czy euro miało sens 03.07.12, 12:30
        :D
    • six_a Re: Czy euro miało sens 02.07.12, 18:24
      ciesz się, że mistrzostw świata nie było.
      • wersja_robocza Re: Czy euro miało sens 02.07.12, 18:58
        Praktycznie były. Federacje żonglują paszportami. U nas też pełno farbowanych lisów i znajd.:cool:
        • six_a Re: Czy euro miało sens 02.07.12, 19:08
          ale przynajmniej nie było argumentu, że zjechał trzeci świat i dzikusy z w pustyni i w puszczy.
          • wersja_robocza Re: Czy euro miało sens 02.07.12, 20:04
            No ale i tak już wystarczyło, by larum grać. Diabeł już się martwi kolejnym pokoleniem znajd.:D
            • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Czy euro miało sens 02.07.12, 20:39
              Kolejne pokolenia to mam gdzieś.
              Martwię się tylko o to że ktoś znowu postanowi podnieść mi podatki dlatego że nie ma kasy na walkę z epidemią hiv czy na pomoc socjalną dla samotnych matek kolorowych dzieci.
              I żeby nie było że jestem jakimś rasistą. W dupie mam te jakiego koloru będą te dzieci. Wkurza mnie tylko to że to ja będę musiał za to płacić
              • wersja_robocza Re: Czy euro miało sens 02.07.12, 21:07
                Teraz płacisz na białe dzieci. I co?:>
                • maly.jasio "Bykowe" wroci 02.07.12, 21:14
                  wersja_robocza napisała:
                  > Teraz płacisz na białe dzieci. I co?:>

bylo w II. RP.
                  jest w wiekszosci krajow UE
                  o co on placze ?
                  • wersja_robocza Re: "Bykowe" wroci 02.07.12, 21:24
                    W których krajach jest bykowe?
                    • maly.jasio Re: "Bykowe" wroci 02.07.12, 21:38
                      wersja_robocza napisała:
                      > W których krajach jest bykowe?

ano u mnie (D) a w F rowniesz :)
                      i to tak potezne, ze przy pensji (dajmy na to) 1500 Euro netto - placisz podatku 500 Euro.
                      a gdy wezmiesz sobie zone - dostaniesz netto 1800 :)

300 Euro miesiecznie piechota nie chodzi , co ? :)))

• swiete.jeze Re: "Bykowe" wroci 02.07.12, 23:17
                        Teraz już rozumiem czemu tak twardo przy żonie trwasz.
                        • maly.jasio Re: "Bykowe" wroci 02.07.12, 23:36
                          swiete.jeze napisała:
                          > Teraz już rozumiem czemu tak twardo przy żonie trwasz.

przecie to od lat uczciwie pisze, ze tutaj rozwod to ruina finansowa.
                          300 Euro na samym podatku.
                          alimenty (letko liczac 500)
                          osobne mieszkania (400 minimum)

w sumie wychodzi 1200 do tylu.
                    • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: "Bykowe" wroci 02.07.12, 21:40
                      Nie wiem czy gdzieś jest bykowe w formie takiej jak w II RP, ale nawet bez tego większość społeczeństw pasożytuje na singlach.
                      Weźmy temat który dziś przewinął mi sie przed oczami. Fiskus i ulgi na dziecko.
                      Co to ma być. Skoro ktoś ma dziecko i chce by państwo jako instytucja zapewniła owemu dziecku opiekę to powinien płacić więcej nie mniej. Dlaczego to ja mam partycypować w kosztach zapewniania praw tamu obcemu dziecku?
                      Czuję się oszukiwany przez społeczeństwo.
                      • wersja_robocza Re: "Bykowe" wroci 02.07.12, 22:05
                        Narób dziecioków i zemścij się na społeczeństwie. Wtedy będziesz leżał do góry wenflonem, a społeczeństwo utrzyma ci dzieciaki.:cool:
                        • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: "Bykowe" wroci 03.07.12, 12:05
                          Społeczeństwo mnie okrada. Radzisz mi więc bym zaczął okradać społeczeństwo.
                          A co z wolnością jednostki. Coś tu jest poważnie nie w porządku w samej koncepcji państwa, jeśli jednostka ma się bronić takimi metodami przed bandyckimi zapędami społeczeństwa.
                          Nie tędy droga. Nie tak wyobrażałem sobie wolność. Choć przyznaje że Twoja propozycja choć oportunistyczna jest praktyczna.
                          Kilka lat temu (~10) byłem przy tym jak dwie kobiety porównywały swoja sytuacje.
                          Jedna z nich była dobrze wykształcona, nie miała dzieci, robiła karierę zarabiała 2400zł
                          Druga miała wykształcenie podstawowe, za to 6 dzieci, od państwa dostawała 1800zł i to nie były jedyne jej dochody bo była również współwłaścicielką gospodarstwa rolnego.
                          Żal i rozczarowanie tej pierwszej były uderzające.
                          • kalllka Re: "Bykowe" wroci 03.07.12, 16:27
                            wybor w stylu- dzieci albo zycie-skonczyl sie wraz z epoka uppies.
                            i dobrze,,, skonczyl sie tez tzw 'powrot do macierzy' czyli produkcja "dzieci- narzedzi" (rolniczych) w proekologicznej polityce spolecznej

przygladam sie z wysp, jak skostniale myslenie o strukturach spolecznych, powoli sie zmienia.
                            choc wciaz polityka socjalna benefituje dzieciowosc to masowe 'inseminowanie' nastolatek przestalo byc priorytetem! w prorodzinnej polityce GB.
                            wiekszosc polityczna, wlacznie z krzykliwa konserwa alterglobalna, tropnelo , ze nadmierne populizowanie sie, przy jednoczenym wydluzaniu zycia w nieskonczonosc, scisnie nas niebawem jak sardynki w puszce pandory.
                            zdaje sie wiec jednoznacznie rozwiazana, szekspirowska kwestia: be is not to beef.
                            • maly.jasio beautiful :) 03.07.12, 17:18
                              kalllka napisała:
                              > zdaje sie wiec jednoznacznie rozwiazana, szekspirowska kwestia: be is not to beef.

skieruj moze te uwage do islamuskow in Britain ?

- be or to be
                              - beef
                              - beatiful

to wybieram to ostatnie.
                              naturalnie , gdy tylko o Ciebie chodzi.
                              • kalllka Re: baty full 03.07.12, 17:25
                                mysle, ze Muslim ( people) in UK nie ma zaden problem z to be ans.
                                • maly.jasio full - to wole mniec gdzie indziej. 03.07.12, 17:37
                                  kalllka napisała:
                                  > mysle, ze Muslim ( people) in UK nie ma zaden problem z to be ans.

od dawna goobie sie w Twoich myslach, ale nie tylko mnie - questions
                                  znacznie lepiej, niz ans.wers wychodza, tylko nie mam ich jak zadac.
                • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Czy euro miało sens 02.07.12, 21:31
                  Też mnie to wku.... Co mnie obchodzą cudze dzieci.
              • swiete.jeze Re: Czy euro miało sens 02.07.12, 23:20
                > Wkurza mnie tylko to że to ja będę musiał za to płacić

Przejdź na socjal albo jakąś rentę, na głównej był dziś artykuł o najbardziej chorym renciście w kraju.
    • maly.jasio Sarrazin mowi, ze NIE :) 02.07.12, 18:24
      www.blu-news.org/2012/05/21/do-it-again-thilo/europa-braucht-den-euro-nicht/
    • konwalia55 no pewnie! 03.07.12, 14:50
      swietnie spedzilam wiele wieczorow, a nawet nocy :)
    • mat.i.12 Re: Czy euro miało sens 09.07.12, 20:28
      Euro dało nam sporo, zabrało jeszcze wiecej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka