Dodaj do ulubionych

co mam zrobic zeby sie podobac facetom?

02.09.12, 17:04
wsyztscy na mne krzywo patrza;/
Obserwuj wątek
    • malwa80 Re: co mam zrobic zeby sie podobac facetom? 02.09.12, 18:03
      Najpierw zacznij podobać się sobie.
    • silverbaum czy jest jakis mus, by podobac wszystkim facetom? 02.09.12, 18:12
      seemswell napisał(a):
      > wsyztscy na mne krzywo patrza;/

wpadnij sama wieczorem do pubu.
      napewno ktoremus sie spodobasz i spojrzy na ciebie prosto ,a nawet prostolinijnie.
      • seemswell Re: czy jest jakis mus, by podobac wszystkim face 02.09.12, 18:18
        to ejst niebezpieczne xd
        • silverbaum why ? 02.09.12, 18:30
          seemswell napisał(a):
          > to ejst niebezpieczne xd

dlaczego ?

pokoj w mieszkaniu babci, albo cioci, ostatecznie kolezanki - wszystko pod kontrola.
          i paczka gumek w zapasie.
      • lacido Re: czy jest jakis mus, by podobac wszystkim face 02.10.12, 22:01
        to chyba nie wieczorem tylko koło północy ;)
    • anna_sla Re: co mam zrobic zeby sie podobac facetom? 02.09.12, 19:02
      a skąd mamy wiedzieć co Ci "dolega"? Ja jestem za gruba, a Ty?
      • seemswell Re: co mam zrobic zeby sie podobac facetom? 02.09.12, 19:12
        tez i brzydka ;(((
        • black-sandra Re: co mam zrobic zeby sie podobac facetom? 02.09.12, 19:39
          Marsz do dietetyka i kosmetyczki , a zobaczysz zjaka będziesz pekność :)
    • headvig Re: co mam zrobic zeby sie podobac facetom? 02.09.12, 19:54
      Odzchudz się, od razu powyższy ci sie samoocena.
    • seemswell Re: co mam zrobic zeby sie podobac facetom? 02.09.12, 21:01
      odchudzam sie xd
      • to.niemozliwe Re: co mam zrobic zeby sie podobac facetom? 02.09.12, 21:14
        Na czym polega to krzywe patrzenie?
        • seemswell Re: co mam zrobic zeby sie podobac facetom? 03.09.12, 00:13
          poiporostu dziwnie sie patrza ;/
          • lepian4 Re: co mam zrobic zeby sie podobac facetom? 03.09.12, 09:58
            Nie znam ani jednego faceta, ktory ogladalby sie profilaktycznie za kobieta, ktora mu sie nie podoba. Nikt z nas tez nie patrzy krzywo za kobietami, ktorych i tak nie chcemy skonsumowac.

Ergo, feministyczna podpucha sie nie udala. Prosze zamknac ten watek.
            • anna_sla Re: co mam zrobic zeby sie podobac facetom? 03.09.12, 10:56
              lepian4 napisał:

> Nie znam ani jednego faceta, ktory ogladalby sie profilaktycznie za kobieta, kt
              > ora mu sie nie podoba. Nikt z nas tez nie patrzy krzywo za kobietami, ktorych i
              > tak nie chcemy skonsumowac.

to, że problemu nie znasz nie znaczy, że on nie istnieje. A ja akurat wiem o czym autorka pisze, bo przechodziłam dokładnie przez to samo!! (to krzywe patrzenie itd.) Ale fakt, najgorsze jednak mimo wszystko były w tym kobiety... Uf mam to w pewnym stopniu za sobą, mam nadzieję, że na zawsze..
              • lepian4 Re: co mam zrobic zeby sie podobac facetom? 03.09.12, 15:10
                Coz, znowu kowal zawinil, a cygana powiesili.
              • ipsetta Re: co mam zrobic zeby sie podobac facetom? 03.09.12, 15:59
                kobiety zawsze siebie próbują zagryzać
    • lenka.magdalenka Re: co mam zrobic zeby sie podobac facetom? 03.09.12, 10:56
      zacznij podobać się kobietom ;-))
    • mariuszg2 Re: co mam zrobic zeby sie podobac facetom? 03.09.12, 11:48
      krzywo patrzą? może to azjaci? a spróbuj z pOlakami....
    • facettt A co mam zrobic zeby sie podobac kobietom ? 03.09.12, 15:15
      seemswell napisał(a):

Wykluczone.
      Normalni (co najwyzej) nie patrza wcale.
      Nigdy - krzywo.
      Interesuja Cie nienormalni ?
    • szymon_gw Re: co mam zrobic zeby sie podobac facetom? 03.09.12, 15:53
      seemswell napisał(a):

No bo jak Ty nawet na forum nie możesz sie powstrzymać i puszczasz takie krzywe uśmiechy ;/ to co im się dziwić. A oni zwyczajnie lecą na Ciebie i próbują sie z Tobą porozumieć po Twojemu odpowiadając na te Twoje kose spojrzenia itp. Teraz Twój ruch...
      • ipsetta Re: co mam zrobic zeby sie podobac facetom? 03.09.12, 15:58
        dobre!
        • seemswell Re: co mam zrobic zeby sie podobac facetom? 03.09.12, 16:43
          ale ja nigdy nei bd tak wygladac nei da sie neimzona inaczaej?
          • izak28 Re: co mam zrobic zeby sie podobac facetom? 03.09.12, 19:23
            Jak wyglądasz tak samo niechlujnie jak piszesz, to ja się nie dziwię...
          • maly.jasio pewnych rzeczy sie nie da. 05.09.12, 18:14
            seemswell napisał(a):
            > ale ja nigdy nei bd tak wygladac nei da sie neimzona inaczaej?

musisz jakos z tym zyc.
          • akszym23 Re: co mam zrobic zeby sie podobac facetom? 02.10.12, 15:31
            seemswell napisał(a):

> ale ja nigdy nei bd tak wygladac nei da sie neimzona inaczaej?

Jak to nie będziesz tak wyglądać? Głowa do góry - piszesz, że się odchudzasz - wiem coś o tym i radzę Ci - nie poddawaj się:) będziesz czuć się lepiej sama ze sobą, to i faceci inaczej będą Cie odbierać! Co o odchudzania polecam przeczytać: www.lifestyle.pieniadz.pl/Zrzucanie,nadwagi,wcale,nie,musi,byc,trudne,1-23307-1.html
            Pozdrawiam:)
    • nosorozecwlochaty Re: co mam zrobic zeby sie podobac facetom? 03.09.12, 19:30
      A może masz jakąś wadę wzroku i widzisz wszystko krzywo, w tym spojrzenia facetów? :)

Np:
      Astygmatyzm (inaczej niezborność) jest wadą refrakcji polegającą na różnym załamywaniu promieni świetlnych przez dwie główne płaszczyzny łamiące rogówki, równikową i południkową. Wpadające do oka równoległe promienie nie ogniskują się w jednym punkcie, ani na siatkówce, ani przed siatkówką, ani poza nią, wytwarzając na osi optycznej szereg różnych obrazów. Zatem obserwowany punkt tworzy na siatkówce obraz niepunktowy, a oko z astygmatyzmem nie widzi dobrze z żadnej odległości.

Niezborność w 98 procentach ma charakter rogówkowy i związana jest z torycznością rogówki. Rzadko natomiast spotyka się niezborność pochodzenia soczewkowego, spowodowaną różną łamliwością krzywizn soczewki.
    • zajonc.o.poranku Re: co mam zrobic zeby sie podobac facetom? 04.09.12, 08:08
      Wyprostuj się.
    • moja_sprawa3 Re: co mam zrobic zeby sie podobac facetom? 02.10.12, 21:45
      Pewnie jesteś krzywa. Hihihi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka