recber 10.07.02, 10:28 Tak jak w zeszlym roku znów mam zlamane serce w lipcu. I jeszcze te upały..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: messja Re: ten lipiec IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 10.07.02, 10:41 recber napisał(a): > Tak jak w zeszlym roku znów mam zlamane serce w lipcu. I jeszcze te upały..... a kto i wjakich okolicznosciach ci zlamal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Una Re: ten lipiec IP: 62.233.135.* 10.07.02, 10:53 A ja zawsze zakochuję się 2-go. Właściwie to, owego 2-go poznaję delikwentów i zwala mnie zauroczenie od pierwszego spojrzenia. Zdarzyło mi się to trzy razy, z czego raz na poważnie i do końca życia - mam nadzieję:) Do tego wszystkiego wszyscy trzej panowie urodzili się pod znakiem Raka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ten lipiec IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 10.07.02, 11:05 niesamowite... ja nie mam takiej daty:( a rak to fajny znak,:))))) Gość portalu: Una napisał(a): > A ja zawsze zakochuję się 2-go. Właściwie to, owego 2-go poznaję delikwentów i > zwala mnie zauroczenie od pierwszego spojrzenia. Zdarzyło mi się to trzy razy, > z > czego raz na poważnie i do końca życia - mam nadzieję:) Do tego wszystkiego > wszyscy trzej panowie urodzili się pod znakiem Raka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: ten lipiec IP: 212.160.148.* 11.07.02, 15:56 Gość portalu: messja napisał(a): > niesamowite... ja nie mam takiej daty:( > a rak to fajny znak,:))))) Zgadzam sie z Toba, Messjo, w calej rozciaglosci :))) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: ten lipiec IP: 212.160.165.* 10.07.02, 11:47 .....no, ten upal mnie wykonczy. A teraz przyklad dyskryminacji. Kobietom to wolno przychodzic do roboty w koszulkach na ramiaczkach. A jak ja zdjalem krawat i koszule, zostalem w bawelnianej koszulce to od razu wrzaski, ze polnagi chodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: ten lipiec IP: 2.4.STABLE* 10.07.02, 11:50 Gro, przestań, nie wystarczy, że ten lipiec jest tak gorący...?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: ten lipiec IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 13:37 Gość portalu: grogreg napisał(a): > A teraz przyklad dyskryminacji. Kobietom to wolno przychodzic do roboty w > koszulkach na ramiaczkach. A jak ja zdjalem krawat i koszule, zostalem w > bawelnianej koszulce to od razu wrzaski, ze polnagi chodze. Sproboj zalozyc koszulke na ramiaczkach ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ten lipiec IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 10.07.02, 14:11 zgadzam sie, ze to dyskryminacja.... mnie wcale nie przeszkadzaja mezczyzni w koszulkach na ramiaczkach:)))) Gość portalu: grogreg napisał(a): > .....no, ten upal mnie wykonczy. > > A teraz przyklad dyskryminacji. Kobietom to wolno przychodzic do roboty w > koszulkach na ramiaczkach. A jak ja zdjalem krawat i koszule, zostalem w > bawelnianej koszulce to od razu wrzaski, ze polnagi chodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: ten lipiec IP: 212.160.165.* 10.07.02, 15:00 Ale to zwykly T-shert. Bez dziur siatek itp. Zwykly czarny T-shert. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: ten lipiec IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 15:52 Gość portalu: grogreg napisał(a): > Ale to zwykly T-shert. Bez dziur siatek itp. Zwykly czarny T-shert. No wlasnie tu lezy caly problem... Jakby to byla siatkowa koszulka na ramiaczkach to nikt by Ci zlego slowa nie powiedzial... Gdybys do tego zaczol nosic jakies klipsy :') to pewno bys nawet awansowal ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ten lipiec IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 10.07.02, 15:59 a skad wiesz? nosiles juz?:))))))) Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > Gość portalu: grogreg napisał(a): > > > Ale to zwykly T-shert. Bez dziur siatek itp. Zwykly > czarny T-shert. > > No wlasnie tu lezy caly problem... Jakby to byla > siatkowa koszulka na ramiaczkach to nikt by Ci zlego > slowa nie powiedzial... Gdybys do tego zaczol nosic > jakies klipsy :') to pewno bys nawet awansowal ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: ten lipiec IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 21:00 Gość portalu: messja napisał(a): > a skad wiesz? nosiles juz?:))))))) Jeszcze nie :-) Ale, zgodnie z obecna poprawnoscia polityczna (wywodzaca sie z "polityki prounijnej" ;-))) ) nie mogli by protestowac, a aby pokazac ze nie ma u nich zadnej dyskryminacji pewno nawet by awansowali ;-))))))) > > Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > > > Gość portalu: grogreg napisał(a): > > > > > Ale to zwykly T-shert. Bez dziur siatek itp. Zwykly > > czarny T-shert. > > > > No wlasnie tu lezy caly problem... Jakby to byla > > siatkowa koszulka na ramiaczkach to nikt by Ci zlego > > slowa nie powiedzial... Gdybys do tego zaczol nosic > > jakies klipsy :') to pewno bys nawet awansowal ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: ten lipiec IP: 212.160.165.* 10.07.02, 14:57 He, he.... a na glowe makra husteczke do nosa a supelkami na rogach. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ten lipiec IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 10.07.02, 15:22 i sandalki:))))) (przyslesz mi zdjecie?) Gość portalu: grogreg napisał(a): > He, he.... a na glowe makra husteczke do nosa a supelkami na rogach. :) Odpowiedz Link Zgłoś
recber Re: ten lipiec 10.07.02, 15:32 No właśnie, marzę chociaż o krótkich spodniach, takich jakie spotyka się do koszuli np. w Hiszpanii. A oczywiście łamaczka serca przychodzi do pracy w zwiewnych spódniczkach, opalone długie nogi i te sprawy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ten lipiec IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 10.07.02, 15:40 czyli nogi zlamaly ci serce? ciezka sprawa.... recber napisał: > No właśnie, marzę chociaż o krótkich spodniach, takich jakie spotyka się do > koszuli np. w Hiszpanii. > A oczywiście łamaczka serca przychodzi do pracy w zwiewnych spódniczkach, opalo > ne > długie nogi i te sprawy..... Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: ten lipiec 10.07.02, 20:17 No tak tak jak w zeszlym roku, serce nie zlamane i na upaly klima. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: ten lipiec 10.07.02, 22:27 Na serce nie ma rady - może spopieli się w tym upale i ci przejdzie.:-) Rada na upał - załóż mundur (pożycz gdzieś tam lub nabądź drogą kupna) i przyjdź do roboty. Wytrzymaj katorgę cały dzień i efekt będzie taki, że następnego dnia, gdy zobaczą Ciebie, ubranego w T-shirt, ucieszą się wszyscy, bo przestaniesz być niebezpieczny dla otoczenia, a po dniu pracy, gdy go zdejmiesz, odczujesz taką ulgę, jakbyś był w raju (i nawet Ewa Ci będzie niepotrzebna:-)). Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
recber Re: ten lipiec 11.07.02, 09:28 :-))) dzisiaj przynajmniej pogoda się zlitowała. I serce od razu mniej boli.... Odpowiedz Link Zgłoś