Dodaj do ulubionych

TV vs Kobieta

16.10.12, 17:57
Czy zgodzicie się, że wpływ TV na kobiety jest negatywny?
TV pokazuje to co się dobrze ogląda tzn atrakcyjne kobiety, uśmiechnięte, zadbane, pełne powabu i wdzięku...
codzinność jest inna....i co tak kobieta ma pomyślec albo jak ma się czuc jak widzi w tv to kim nie sama nie jest? nic tylko wpada w komleksy i frustracje...
a co my mężczyźni na to? ileż więcej wysiłku trzeba włożyć aby taką kobietę wyciągnąć? pomóc jej uwierzyć w siebie aby poczula się piękna i atrakcyjna i kochana?

zgłaszam postulat: tv tylko z kanałami sportowymi i erotycznymi dla mężczyzn!
dla kobiet jedynie kanały typu ezo tv, wróżbita tv, tvn meteo
Obserwuj wątek
    • headvig Re: TV vs Kobieta 16.10.12, 18:01
      > zgłaszam postulat: tv tylko z kanałami sportowymi i erotycznymi dla mężczyzn!
      > dla kobiet jedynie kanały typu ezo tv, wróżbita tv, tvn meteo

w tvn meteo akurat jest Agnieszka Cegielska, która też mnie wpędza w kompleksy :(
      https://4.bp.blogspot.com/_z3JwnMHvk-4/SfRwKds806I/AAAAAAAAAVU/WsF_hqJ_FVA/s400/agnieszka_cegielska_2.jpg
    • facettt wole sfrustrowane baby 16.10.12, 18:04
      niz sfrustrowanych facetow.
      dlatego kanalow Sport starannie unikam.
      - nie rozumiem jak na takie g... mozna marnowac pieniondze podatnikow.
      • coff.eina Re: wole sfrustrowane baby 17.10.12, 09:04
        facettt napisał:

> niz sfrustrowanych facetow.
        > dlatego kanalow Sport starannie unikam.
        > - nie rozumiem jak na takie g... mozna marnowac pieniondze podatnikow.

nie ekscytuj się tak-wczoraj to były dopiero meczowe emocje!jak by na to nie patrzeć nasi piłkarze podarowali nam jeden dzień bez kompromitacji więcej...

co do kanałów: a dlaczego erotyki dla Panów!my też chcemy-tylko nie każda ma odwagę się przyznać :P
        • facettt plus i minus 17.10.12, 13:40
          coff.eina napisał(a):

> nie ekscytuj się tak-wczoraj to były dopiero meczowe emocje!jak by na to nie pa
          > trzeć nasi piłkarze podarowali nam jeden dzień bez kompromitacji więcej...

- to jest ten plus.
          - ale minus jest taki, ze dachu stadionu wybudowanego m.in. za moje pieniadze,
          nie potrafia nawet zaslonic.
          slon im na cos nadepnal ?
          >
          > co do kanałów: a dlaczego erotyki dla Panów! my też chcemy
          - tylko nie każda ma odwagę się przyznać :P

szczesc Boze. ale slyszalem, ze tu i owdzie juz to probowano i to slabo sie sprzedaje.
    • konwalia55 Re: TV vs Kobieta 16.10.12, 18:08
      ach, wiec jednak... mialam przeczucie... zeby TV nie ogladac :)

a Twoj postulat czesciowo przyjmuje i zaraz ide ogladac mecz :)
      • mariuszg2 Re: TV vs Kobieta 17.10.12, 08:54
        jaki wynik? ja wczorej pajechałem na Narodowy w ulewę z nadzieją, że kupię bilet a Pani w okienku do mnie:
        "Co? poziomki w lesie się skończyły?"
        Pewnie wyczuła mój podnisły alkoholem nastrój...ale zakląłęm w duszy okropnie i patrz.... podziałało
        • konwalia55 Re: TV vs Kobieta 17.10.12, 17:57
          jedyne co teraz widze, to gola nie w tej bramce :(
    • allerune Re: TV vs Kobieta 16.10.12, 18:28
      jeśli kobieta spędza za dużo czasu przed telewizorem oznacza to że jej życie jest szare i nudne, kompleksy to już kolejny etap

proponuję cofnąć się o 2 kroki i zacząć coś ciekawego robić w życiu aby nie potrzebować emocjonalnej papki z telenowel na wypełnienie pustek w głowie
      • mariuszg2 Re: TV vs Kobieta 17.10.12, 08:50
        świetna propozycja....można na grzyby jechac
    • wielkafuria Re: TV vs Kobieta 16.10.12, 20:21
      ja tam nie wiem czemu uwazasz ze przed tv siedza brzydkie zaniedbane kobiety :)
      siedze własnie przed tv, zerknełam na lustro i jakos nie odbiegam od tych pieknych i powabnych :)
      kompleks posiadam tylko jeden i dotyczy niekonsekwencji w nauce jednej rzeczy, za to nie ma nic wspolnego z wygladem :P
      • mariuszg2 Re: TV vs Kobieta 17.10.12, 08:52
        mnie tv padł a że utraciłem płynność finansową więc nie mogę odnieść się do Twojej uwagi z nalezytą starannością....jaki kompleks masz, że nei odnosi się do wyglądu? jesteś tak piękna, że odstraszasz facetów?
        • wielkafuria Re: TV vs Kobieta 17.10.12, 10:09
          nie :) ale nie zdradze :)
    • minasz Re: TV vs Kobieta 17.10.12, 09:45
      taka kobieta szuka tez ciacha i tak jej zycie wyglada - modowo
      co do facetów to sie tak nie rozpedzaj z tymi kanałami bo tak samo nam pier-dola w głowie jak kobietom wynik swiat spedalał (u młodych wykształconych chłopiat)
      nie to ze mam cos do gejów bo nie mam - ale wkurza mnie ze pedalstwo np ubraniowe staje sie jedyna słuszna moda- powinno byc wiecej rownouprawnienia u facetów powinny byc np sklepy dla jednych i drugich a nie ma(no chyba ze graniak bym kupował)
    • ferro2 Re: TV vs Kobieta 17.10.12, 09:54
      mariuszg2 napisał:

> Czy zgodzicie się, że wpływ TV na kobiety jest negatywny?
      > TV pokazuje to co się dobrze ogląda tzn atrakcyjne kobiety, uśmiechnięte, zadba
      > ne, pełne powabu i wdzięku...
      > codzinność jest inna....i co tak kobieta ma pomyślec albo jak ma się czuc jak w
      > idzi w tv to kim nie sama nie jest? nic tylko wpada w komleksy i frustracje...
      > a co my mężczyźni na to? ileż więcej wysiłku trzeba włożyć aby taką kobietę wyc
      > iągnąć? pomóc jej uwierzyć w siebie aby poczula się piękna i atrakcyjna i kocha
      > na?
      >
      > zgłaszam postulat: tv tylko z kanałami sportowymi i erotycznymi dla mężczyzn!
      > dla kobiet jedynie kanały typu ezo tv, wróżbita tv, tvn meteo

e tam, moze calkowity zakaz ogladania TV dla kobiet.
    • triismegistos Buhahahhaha! 17.10.12, 11:22
      Myślałam, że chodzi o konfrontację prawdziwych kobiet z transwescytami...
    • anna_sla Re: TV vs Kobieta 17.10.12, 22:17
      Ma.. zwłaszcza reklamy :D

Jak to dobrze, że nie oglądam TV :D... Kiedyś ciocia mojego męża powiedziała mi (gdy przybyło kolejnych hormonalnych kilogramów) "nie mów o tym przy nim (znaczy nie narzekaj), bo jeszcze w to uwierzy". I coś w tym jest. Nie mówię (za często :P), jak on mi "jesteś piękna" to ja "okej, okej" :D.. Często wyobrażam sobie, że właśnie taka jestem jak te atrakcyjne, szczupłe kobiety i dużo łatwiej z tym przebrnąć dzień ;)

No ale co tu oczy mydlić, przeca on wszystko widzi ile mnie to kosztuje/kosztowało wysiłku, frustracji i łez. Widział i żałował mnie namawiając by to rzucić, jak jadłam te przedziwne wytwory dietetyczne po ryzykowne medykamenty. Ciągłe badania, ciągle nowe próby i sposoby, Sąsiadka wraca z siłowni po godzinie, ja po 3ch wlokąc się po schodach jak cień... Teraz jak patrzę na swoje zdjęcie z zeszłego roku przeraża mnie jedno i to nie rozmiar.. że też kurna nie wiedziałam, że tak strasznie puchnę, że wyniki nie były w normie, a jak były to i tak nie były, bo powinny być duuuużo duuużo niższe. Dopiero teraz wiem to co powinnam wiedzieć już 5 lat temu.

P.S. Moja doktorka zdradziła mi ostatnie statystyki ("na oko") z jej praktyki, że teraz co 3-4 otyła kobieta po porodzie przychodzi z niedoczynnością tarczycy i jest zszokowana tym zjawiskiem.
    • lacido Re: TV vs Kobieta 17.10.12, 22:19
      ciekawe co na mnie ma wpływ negatywny skoro TV nie oglądam ;)
      • mariuszg2 Re: TV vs Kobieta 17.10.12, 22:21
        mężczyzna zapewne...albo jego brak....
        • lacido Re: TV vs Kobieta 18.10.12, 21:21
          myślisz żę zadawanie się bądź nie, może mieć taki negatywny skutek?
          • mariuszg2 Re: TV vs Kobieta 18.10.12, 21:38
            dlaczego zaraz negatywny?
            • lacido Re: TV vs Kobieta 18.10.12, 21:57
              no bo o tym watek :)
              • mariuszg2 Re: TV vs Kobieta 18.10.12, 22:26
                nienienienien...wątek jest o tv i o tym ile to szkód tv wyrządza mężczyznom ....celowo pominąłem rolę pilota.... żeby nie komplikowac.... kobieta coprawda pełni rolę drogoplanową ale jakże znamienną!
                • lacido Re: TV vs Kobieta 18.10.12, 22:34
                  skoro o szkodach mówimy to jest reakcja łańcuchowa ;)
                  • mariuszg2 Re: TV vs Kobieta 19.10.12, 21:29
                    taka reakcja jest szkodliwa.... prowadzi do grzyba (jądrowego) i choroby popromiennej..... ale bomba atomowa miała imię Enola Gey..... kobieta czy gej? ...dziwne....i trudne do ogarnięcia...
    • xemikk TV ma zły wpływ na ludzi 18.10.12, 15:00
      TV ma zły wpływ zarówno na facetów jak i na kobiety, a najgorszy to już na dzieci. Pierze im się mózgi jak powinny wyglądać, jakie produkty powinny kupić żeby być fajne.

TV wyrzucić, filmy oglądać w kinie.
      • kalllka Re: TV ma zły wpływ na ludzi 18.10.12, 15:17
        nie wiem czy zly bo to relatywizm, zgodnie z dualnym ( logicznym) postrzeganiem swiata- duzy.

ale mnie zainteresowalo innego cos, a mianowicie- Twoje- xemmiku,co_ minutowe wstrzeliwanie sie z wlasna wypowiedzia w rozne watki.
        z formalnego punktu widzenia mozliwe badz przy zastosowaniu tzw telewizyjnej frekwencji (blyskawicznych megahertzow) badz indywidualnego przeprogramowania systemu ('edytora')

ktore z 'cosiow' zastosowales?
    • radziej13 Re: TV vs Kobieta 19.10.12, 12:58
      Myślę, że to Twój problem kolego, że nie potrafisz tak zorganizować czasu kobiecie, żeby nie miała czasu na siedzenie przed telewizorem, co jak stwierdziłeś może kobietę wprowadzać w różne kompleksy. Spędź z nią tak czas żeby z nudy nie musiała ślęczeć przed tv.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka