Dodaj do ulubionych

Smsy od eksa

21.10.12, 12:58
Od paru miesiecy jestem w udanym zwiazku z pewnym mlodym mezczyzna.
Ostatnio odezwal sie do mnie moj eks, po wielu miesiacach totalnej ciszy (trwajacej od rozstania). Zapytam co u mnie slychac, czy jestem z kims. Odpowiedzialam zgodnie z prawda. Na co on odpowiedzial, ze zaluje rozstania ze mna, ze to byl wielki blad. Odpisalam mu, ze trzeba sie uczyc na bledach i nie ma co rozpamietywac. On jeszcze tylko dodal, ze jesli chcialabym sie z nim spotkac, to zebym dala znac. Na tym nasza korespondencja sie zakonczyla.

I teraz zastanawiam sie czy powiedziec o tym zdarzeniu mojemu chlopakowi.
Chcielibyscie wiedziec o takich incydentach?
Obserwuj wątek
    • volupte Re: Smsy od eksa 21.10.12, 13:14
      a po co? Grzeszysz w myslach?
    • wielkafuria Re: Smsy od eksa 21.10.12, 14:23
      oxyjałas? po co? wykasuj i zapomnij.
      • izak28 Re: Smsy od eksa 21.10.12, 14:55
        No co wy. Niech powie. Dowie się wtedy czy wybrała dobrą opcję :D
        • wielkafuria Re: Smsy od eksa 21.10.12, 14:58
          wez tak nie mow. to jakas mloda i niedoswiadczona kobiecina skoro pyta :) jakby była bardziej doswiadczona to by nie zadawala glupich pytan bo wiedzialaby czym sie taka szczerosc konczy :D
          • izak28 Re: Smsy od eksa 21.10.12, 20:46
            wielkafuria napisał(a):

> wez tak nie mow. to jakas mloda i niedoswiadczona kobiecina skoro pyta :) jakby
            > była bardziej doswiadczona to by nie zadawala glupich pytan bo wiedzialaby czy
            > m sie taka szczerosc konczy :D

Ja bym nawet nie powiedziała, że "kobiecina". Nastka bardziej :D
          • zajonc.o.poranku Re: Smsy od eksa 23.10.12, 14:05
            Czym się kończy?
    • spam_killer2 Re: Smsy od eksa 21.10.12, 20:15
      Głupia jesteś? Obecny facet tylko się wqrwi. W skrajnym przypadku będzie maltretować nie tylko Ciebie, ale i Ex-a (bo na pewno wydobędzie jego dane). Wyjdziesz na idiotkę.

Takie rzeczy trzyma się dla siebie.
      • kalllka Re: Smsy od eksa 21.10.12, 20:52
        uu kolego nieladnie..
        zaczynasz od 'glupiej' straszysz 'maltretowaniem i wyciaganiem danych' i to wszystko publicznie do kompletnie nieznanej ci osoby,, uu nieladnie, kolego nieladnie.
      • zajonc.o.poranku Re: Smsy od eksa 23.10.12, 14:07
        Należysz do facetów, którzy leją swoją kobietę, bo ktoś się za nią obejrzał na ulicy? Niby dlaczego obecny facet miałby się wk...iać?
    • zuza_m_zuza_m Re: Smsy od eksa 21.10.12, 21:13
      Jeśli przeczytałaś, wykasowałaś i nie zamierzasz wracać do eksa, to nie ma sprawy, o czym tu mówić?
    • facettt Sms - to incydent ? 23.10.12, 15:27
      dirty.little napisała:
      > Chcielibyscie wiedziec o takich incydentach?

Zwykla propozycja "powtorki z rozrywki".
      Nie bylo z Twojej strony odzewu - nie ma sprawy.

nastepne rownie mondre pytanie poprosze.
    • olcia_836 Re: Smsy od eksa 23.10.12, 19:02
      Jeśli na tym korespondecja się zakończyła to skasować smsy i zapomnieć :)
      Jak widać nie spoufalałaś się, nie robiłaś wspominek. Mówiąc mu uspokoisz tylko swoje sumienie, a w nim zasiejesz niepewność. Po co Ci to?
    • zigix Re: Smsy od eksa 26.10.12, 07:53
      Ja bym nie chciał, generalnie faceci nie pytają się o byłych swoich dziewczyn bo po co nam to wiedzieć... wykasuj smsy i zapomnij... gorzej jak nie będziesz mogła, to już będzie przekichane
    • mabiwy Re: Smsy od eksa 26.10.12, 22:22
      Nie. Po co? Skoro nie ma i nie masz potrzeby cd. Udany związek - łyżka dziegciu niekonieczna w beczce miodu.
    • pollarek Re: Smsy od eksa 26.10.12, 22:40
      Boże! Chroń nas przed ludźmi, którzy zawsze mówią prawdę!
      :D
      • mabiwy Re: Smsy od eksa 26.10.12, 22:43
        a co wolisz prawdę należną? Ja też.

I to bez ihaha.
        • pollarek Re: Smsy od eksa 26.10.12, 22:47
          mabiwy napisał:

> a co wolisz prawdę należną? Ja też.

Prawda to prawda, choć mi się najbardziej widzi ta tischnerowska:D
          Ale i tak trzeba wiedzieć, kiedy zamknąć gębulę:>

> I to bez ihaha.

Bez ihaha się nie liczy:>
          • mabiwy Re: Smsy od eksa 26.10.12, 22:55
            Ty mówisz o trzeciej prawdzie, ja o subiektywnie pojmowanej prawdzie. Takiej bez emocjonalnego ekshibicjonizmu, chyba że w ostatniej konwencji tego forum trzeba wietrzyć to, co się da ;)
            z bzem się nie liczy? A tam.. to nie rejs :P
            • pollarek Re: Smsy od eksa 26.10.12, 23:10
              mabiwy napisał:

> Ty mówisz o trzeciej prawdzie, ja o subiektywnie pojmowanej prawdzie.

Tylko taka prawda jest, IMO:> Jeśli Cię to interesuje, polecam badania niejakiej Loftus o pamięci świadka. Wszystko jest filtrowane przez obserwatora, więc nie można uciec od subiektywizmu... Niah, za zimno mi na filozofowanie jednak:|

Takiej bez emocjonalnego ekshibicjonizmu, chyba że w ostatniej konwencji tego forum trze
              > ba wietrzyć to, co się da ;)

Mmm... ekshibicjonizm a autentyczność... Nieeee, jednak wciąż mi za zimno:>

> z bzem się nie liczy? A tam.. to nie rejs :P

Z bzem to tylko kury, kaczki, drób:>
              • mabiwy Re: Smsy od eksa 26.10.12, 23:17
                włącz kaloryfery ;P

(co do reszty - część mi nie obca, a reszta reszty - za zimno? :D )
                • pollarek Re: Smsy od eksa 26.10.12, 23:22
                  mabiwy napisał:

> włącz kaloryfery ;P

I tu mamy problem... żeby włączyć kaloryfery, muszę znaleźć instrukcję obsługi ustrojstwa w mojej szafie, które wygląda jak piecyk, ale w rzeczywistości jest przejawem szatańskiej działalności:|

> (co do reszty - część mi nie obca, a reszta reszty - za zimno? :D )

Nie obca, ale czy bliska?:>
                  Ziiiiiimno, zimnooooooo:|
                  • mabiwy Re: Smsy od eksa 26.10.12, 23:30
                    potrzeba matką.. itd dalej.. poradzisz w razie potrzeby, chyba, że za bluszcz robisz

reszty nie rozmieniaj, reszta reszty to ...... reszta!
                    • pollarek Re: Smsy od eksa 26.10.12, 23:34
                      mabiwy napisał:

> potrzeba matką.. itd dalej.. poradzisz w razie potrzeby, chyba, że za bluszcz robisz

Pewnie, że poradzę. Zawsze sobie radzę:>
                      Co to, to nie. Uwieszanie, to tylko jak pytki odmówią posłuszeństwa:>

> reszty nie rozmieniaj, reszta reszty to ...... reszta!

Mmm... dobra, zamówienie na zasłonę milczenia realised:>
                      • mabiwy Re: Smsy od eksa 26.10.12, 23:39
                        bluszcz jeno we florze dekoracyjny jest, przynajmniej w moim widzeniu

zamówienia brak. Refleksja.. ale na życzenie raz można :) . Pa!
                        • pollarek Re: Smsy od eksa 26.10.12, 23:47
                          mabiwy napisał:

> bluszcz jeno we florze dekoracyjny jest, przynajmniej w moim widzeniu

True. Głęboki oddech bezcenny:))

> zamówienia brak. Refleksja.. ale na życzenie raz można :) . Pa!

Na życzenie to może i raz, na prośbę w nieskończoność:>
                          Słodkich i spokojnych:))
    • stara-a-naiwna ja powiedziałam 29.10.12, 17:20
      mój obecny zniósł to normalnie (nie jest zbyt-zazdrosny)
      wkurzyło go, jak się smsy nasiliły (przychodziły w rożnych porach)

generalnie on wiedział, ze nie odpisywałam, więc po jakimś czasie się wyluzował -tym bardziej, ze tamten odpuścił pisani (wszystkich exów, obecny tego jedynego nie lubi)
    • irenka.pucikova Re: Smsy od eksa 31.10.12, 14:22
      Nie mowic. Przeciez to zamkniety rozdzial i nie zamierzasz juz sie z nim kontaktowac, bo po co? Na jego kolejne zaczepki po prostu nie odpowiadaj.
    • dereesz Re: Smsy od eksa 31.10.12, 14:25
      Szczerość top podstawa i chyba nie masz co ukrywać bo odrzuciłaś jego propozycje czy też zaloty. Jednak licz się z tym, ze będzie bardziej podejrzliwy i zazdrosny.
    • panirogalik Re: Smsy od eksa 31.10.12, 21:00
      Nie denerwuj obecnego jeśli związek dobrze rokuje. Eks pewnie sobie nie ułozył, albo twoja następczyni kopnęła go w zad. Ty masz być taką, kryzysową narzeczoną. Eksowi odpisz: "wal się na ryj" bo cisza może dla niego oznaczać, ze się zastanawiasz, wahasz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka