Dodaj do ulubionych

Ekstra torba dla mojego faceta

09.11.12, 00:27
myślicie że się ucieszy z takiego gadżetu ?
www.torebkiabc.pl/produkt,243,elegancka-meska-torba--aktowka--torba-na-laptop-solier.html
Obserwuj wątek
    • tyszek6666 Re: Ekstra torba dla mojego faceta 09.11.12, 16:46
      nie wiem jakim dysponujesz budżetem i jakimi chęciami ale w komplecie z portfelem byłby super prezent
    • 7ernest Re: Ekstra torba dla mojego faceta 24.11.12, 17:44
      Ja ci proponuję coś innego. Przecież faceci uwielbiają siedzieć w łazience. Ja uwielbiam przynajmniej. Uwielbiam stać lub siedzieć pod prysznicem. Polecam ci, kup swemy facetowi... dżojstik zamiast kranu. Jest taki, firma Oras Polska produkuje baterie Alessi One i Alessi Dot, w których uchwyt regulujący strumień wody i temperaturę przypomina nawigację dżojstikiem - odchylenie go do tyłu zwiększa strumień wody, a na boki zmienia wodę z zimnej na ciepłą. Bajka, świetna zabawa przy prysznicu.
      • nerokns Re: Ekstra torba dla mojego faceta 28.11.12, 17:47
        A tam dzojstik, lepszym wyjściem jest głowica prysznica zaistalowanym głośnikiem i bluetooth. Działa w promieniu 10 metrów od telefonu i podczas kąpieli można słuchać muzyki, albo radia.
        • tyszek6666 Re: Ekstra torba dla mojego faceta 28.11.12, 18:53
          Ciekawszy jest wbudowany monitorek w ścianę i głośniki wtedy jakieś teledyski można puścić :)
          VA lepszy niż samo A
      • Gość: Krystian Re: Ekstra torba dla mojego faceta IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.13, 11:22
        No proszę ;)
        Ja mam w domu baterię Alessi Dot firmy Oras ;))
        Mina mojej dziewczyny kiedy przyszło jej wziąć prysznic... bezcenna :)
        Agatka jednak szybko przekonała się do takiego rozwiązania :))
        To świetna zabawa :)) Prysznic przestał być nudny ;) Polecam każdemu ;))
    • dzasu50 Re: Ekstra torba dla mojego faceta 26.11.12, 19:07
      Ja bym się z takiej torby ucieszył, ale zależy od gustu
    • Gość: Cas Re: Ekstra torba dla mojego faceta IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.12.12, 15:39
      Myślę, że mało męska. Moja żona ma podobną. Ja bym wybrał coś takiego mysliwskie.eu/pl/torba-terminator-na-pistolet-i-magazynki-zielona.html
      • Gość: Damian Re: Ekstra torba dla mojego faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.14, 14:13
        Dobra torba skórzana jest idealna i do sytuacji oficjalnych jak i do tych codziennych. Jeśli nadal zastanawiasz się nad kupnem prezentu dla męża sprawdź oferty ze strony www.barellybags.pl, mają spory wybór połączony z naprawdę dobrą jakością.
        • Gość: Beniu Re: Ekstra torba dla mojego faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.14, 13:15
          Mam torbę z tej firmy, kupiłem ją do pracy za pierwsze zarobione pieniądze (plecak odpada, muszę poważnie wyglądać na oficjalnych spotkaniach) i jestem z niej zadowolony. Na początku ciężko było się przestawić, nie byłem do niej przekonany, ale po krótkim czasie przyzwyczaiłem się do niej, dobrze leży na ramieniu.
          • kasiauke Re: Ekstra torba dla mojego faceta 17.04.15, 12:38
            Mój nowy nabytek i to za śmiesznie niską cenę: felice.pl/product-pol-12165-Pikowana-kremowa-torebka-listonoszka-Felice-Aurora-A03.html CUDNA jest!! :)))
            • kasiauke Re: Ekstra torba dla mojego faceta 17.04.15, 12:43
              A jeśli idzie o facetów to faktycznie - sklep.solier.pl/ jest ok. Kupowałam tam dla swojego torbę i też sobie ją zachwala. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka