re-na-ta-ta 09.11.12, 00:27 myślicie że się ucieszy z takiego gadżetu ? www.torebkiabc.pl/produkt,243,elegancka-meska-torba--aktowka--torba-na-laptop-solier.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tyszek6666 Re: Ekstra torba dla mojego faceta 09.11.12, 16:46 nie wiem jakim dysponujesz budżetem i jakimi chęciami ale w komplecie z portfelem byłby super prezent Odpowiedz Link Zgłoś
7ernest Re: Ekstra torba dla mojego faceta 24.11.12, 17:44 Ja ci proponuję coś innego. Przecież faceci uwielbiają siedzieć w łazience. Ja uwielbiam przynajmniej. Uwielbiam stać lub siedzieć pod prysznicem. Polecam ci, kup swemy facetowi... dżojstik zamiast kranu. Jest taki, firma Oras Polska produkuje baterie Alessi One i Alessi Dot, w których uchwyt regulujący strumień wody i temperaturę przypomina nawigację dżojstikiem - odchylenie go do tyłu zwiększa strumień wody, a na boki zmienia wodę z zimnej na ciepłą. Bajka, świetna zabawa przy prysznicu. Odpowiedz Link Zgłoś
nerokns Re: Ekstra torba dla mojego faceta 28.11.12, 17:47 A tam dzojstik, lepszym wyjściem jest głowica prysznica zaistalowanym głośnikiem i bluetooth. Działa w promieniu 10 metrów od telefonu i podczas kąpieli można słuchać muzyki, albo radia. Odpowiedz Link Zgłoś
tyszek6666 Re: Ekstra torba dla mojego faceta 28.11.12, 18:53 Ciekawszy jest wbudowany monitorek w ścianę i głośniki wtedy jakieś teledyski można puścić :) VA lepszy niż samo A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystian Re: Ekstra torba dla mojego faceta IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.13, 11:22 No proszę ;) Ja mam w domu baterię Alessi Dot firmy Oras ;)) Mina mojej dziewczyny kiedy przyszło jej wziąć prysznic... bezcenna :) Agatka jednak szybko przekonała się do takiego rozwiązania :)) To świetna zabawa :)) Prysznic przestał być nudny ;) Polecam każdemu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dzasu50 Re: Ekstra torba dla mojego faceta 26.11.12, 19:07 Ja bym się z takiej torby ucieszył, ale zależy od gustu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cas Re: Ekstra torba dla mojego faceta IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.12.12, 15:39 Myślę, że mało męska. Moja żona ma podobną. Ja bym wybrał coś takiego mysliwskie.eu/pl/torba-terminator-na-pistolet-i-magazynki-zielona.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Ekstra torba dla mojego faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.14, 14:13 Dobra torba skórzana jest idealna i do sytuacji oficjalnych jak i do tych codziennych. Jeśli nadal zastanawiasz się nad kupnem prezentu dla męża sprawdź oferty ze strony www.barellybags.pl, mają spory wybór połączony z naprawdę dobrą jakością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beniu Re: Ekstra torba dla mojego faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.14, 13:15 Mam torbę z tej firmy, kupiłem ją do pracy za pierwsze zarobione pieniądze (plecak odpada, muszę poważnie wyglądać na oficjalnych spotkaniach) i jestem z niej zadowolony. Na początku ciężko było się przestawić, nie byłem do niej przekonany, ale po krótkim czasie przyzwyczaiłem się do niej, dobrze leży na ramieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiauke Re: Ekstra torba dla mojego faceta 17.04.15, 12:38 Mój nowy nabytek i to za śmiesznie niską cenę: felice.pl/product-pol-12165-Pikowana-kremowa-torebka-listonoszka-Felice-Aurora-A03.html CUDNA jest!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiauke Re: Ekstra torba dla mojego faceta 17.04.15, 12:43 A jeśli idzie o facetów to faktycznie - sklep.solier.pl/ jest ok. Kupowałam tam dla swojego torbę i też sobie ją zachwala. :) Odpowiedz Link Zgłoś