goscha5 01.04.05, 14:31 chcę zapisać się na kurs NLP proszę o radę czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spiral_architect Re: NLP 01.04.05, 15:50 Prfzede wszystkim zalezy, czy bedziesz miec ochote, motywacje i mozliwosci do praktykowania w domu. Pamietaj, ze czesto potrzeba 2 osob, aby moc przeprowadzic proces. Zrob sobie jakis proces: zobacz, czy latwo wizualizujesz, "odtwarzasz" dzwieki, wplywasz na temperature ciala itp. Ja generalnie jestem za, choc nie jest to hurraoptymizm - te procesy (a raczej ich efekty), ktore przeciwczylem na sobie, zaskoczyly mnie pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bookarnia Re: NLP 08.04.13, 17:34 Warto oglądnąć film Podstawowe założenia NLP - update do nowej generacji 2012 (GRMG)│VideoKurs Podstawowe założenia NLP - update do nowej generacji 2012 (GRMG)?VideoKurs Jeśli spodobał Ci się film subskrybuj kanał tego użytkownika VideoKursyTV ------------------------------------------------------------------- Czy wiesz co możesz mieć bez wychodzenia z domu, i to w 5 minut. Sprawdź na e-ksiazka24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lifeisaparadox Re: NLP 08.04.13, 22:16 Ciekawe są różne obserwacje słów czy zwrotów, oraz ich zależność podczas przyjmowania lub odrzucania przez odbiorców. Odpowiedz Link Zgłoś