Dodaj do ulubionych

Kobieta zachodzi w ciążę to facet zdradza??

23.11.12, 13:41
Witam się po raz pierwszy. Oświećcie mnie bo zdurniałam. Wczoraj od exa dowiedziałam się że jak kobiety zachodzą w ciążę to faceci szukają sobie kochanek... Ze to reguła i że tak robi prawdziwy facet... Ze powinnam sobie o tym poczytać, heh.
Ja chętnie poczytam co Wy myślicie.
Proszę o wypowiedzi mężczyzn, chcę poznać męski punkt widzenia.
Zdradził mnie na początku ciąży, mimo że seksu miał tyle ile nigdy dotąd, bo ja jestem z tych którym ciąża bardzo dobrze zrobiła na libido. Jest tu jakaś logika?
Obserwuj wątek
    • mariuszg2 Re: Kobieta zachodzi w ciążę to facet zdradza?? 23.11.12, 13:51
      nieeee....ja myślę, że źle go zrozumiałas tego exa...(jak zwykkle).... jemu chodziło o to, że jak juz wiedział, żejesteś w ciąży poczuł się zagrożóny poczęta właśnie konkurencją...uświadomił sobi, że już nie jesteś jego jedyną i ukachana, że oto go własnie zdradzasz z nowym człowiekiem....i, że on tego nie zniesie i musi poszukac sobie na nowo prawdziwej i jedynej miłości...dopóki ona też nie zajdzie w ciąże....ta nowa miłość... w ten sposób mężczyźni niosą światu przesłanie miłości a kobiety tego nie rozumieją i zadaja goopie pytania....dobranoc...
      • nastja Re: Kobieta zachodzi w ciążę to facet zdradza?? 23.11.12, 13:55
        Czyli znowu źle coś zrozumiałam... A to czysta miłość była, eh... Głupia ja;)
        • maly.jasio niekoniecznie. 23.11.12, 14:31
          Mario, to stary "kanalarz", ale tu chyba z wpuszczaniem w kanal przedobrzyl...

Jezeli ktos lubi zdradzac , to i tak bedzie i pretekst w postaci ciazy nie jest mu potrzebny.
          Jezeli nie, to nawet ograniczenie seksu w okresie ciazy (co czeste) w utrzymaniu przywoitosci
          mu nie przeszkodzi...

A w Twoim przypadku ?
          O logike trudno...
          Jedyne mozliwe wytlumaczenie, to to, ze kobieta w ciazy staje sie troche aseksualna...
          I czlek troche boi sie, by malemu krzywdy nie zrobic...
          • nastja Re: niekoniecznie. 23.11.12, 14:40
            Pisałam ironicznie, w takie kanały to ja sie nie daję wpuszczać :) Dzięki jasiu:)
            • maly.jasio Re: niekoniecznie. 23.11.12, 14:47
              nastja napisała:
              > Pisałam ironicznie, w takie kanały to ja sie nie daję wpuszczać :) Dzięki jasiu:)

Ja tylko grzecznie ostrzegam, Mario potraktowal tu sprawe nieco "z buta",
              ale potrafi tez o wiele bardziej finezyjnie :)
          • coffei.na Hanys!bo się pogniewamy!! 23.11.12, 14:48

> Jedyne mozliwe wytlumaczenie, to to, ze kobieta w ciazy staje sie troche aseksu
            > alna...
            nie ma nic bardziej seksownego niż pełne kształty ciężarnej kobiety,te piersi,pupeczka..brzusio-wytęż pamięć pieronie jeden-kiedys Cię to zachwycało przecież..:/

> I czlek troche boi sie, by malemu krzywdy nie zrobic...
            przecież seks w ciąży jest wskazany (oczywiście nie zagrożonej) sperma ma przecież takie cudowne właściwości!!poza tym krzywdy na pewno się nie robi a jedynie przez takie myślenie odrzuca się przyjemność...9 miechów bez gumofilców ??toż to cudo!
            • maly.jasio Coffcia, ja Tiebia praszu... 23.11.12, 14:53
              Nikt to nie mowi o calkowitym zaprzestaniu, tylko o pewnym ograniczeniu i wskazanej ostroznosci...
              Chyba nie zalecasz rzucania panienki w ciazy na lozko, czy tez seks na zyrandolu ?
              • coffei.na [...] 23.11.12, 14:55
                Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • mariuszg2 Re: niekoniecznie. 23.11.12, 19:44

> Jedyne mozliwe wytlumaczenie, to to, ze kobieta w ciazy staje sie troche aseksu
            > alna...
            > I czlek troche boi sie, by malemu krzywdy nie zrobic...

Drogie Panie...oto słowa prawdziwego mężczyzny, rozsadak, wrazliwosc,szczerosc....ciekawektora Was stac na takiego?
            • maly.jasio Mario, z Toba nie jest gorzej 24.11.12, 21:45
              mariuszg2 napisał:
              Drogie Panie...oto słowa prawdziwego mężczyzny, rozsadek, wrazliwosc, szczerosc.
              > ...ciekawe ktora Was stac na takiego?

Zawsze mozna u Ciebie liczyc na meska, pomocna dlon.
              naturalnie bez zadnych podtekstow.
              tak jak i u mnie.
              z ta roznica, ze ja kocham wszystkie kobiety.
              a Ty tylko te wybrane.
    • allerune Re: Kobieta zachodzi w ciążę to facet zdradza?? 23.11.12, 16:01
      Faceci sobie szukają kochanek jak im jest źle w związku ale z jakiegoś powodu nie chcą go kończyć. Dzieje się tak także w momencie, gdy uważają, że oni sami "urośli" jeśli chodzi o swoją pozycję społeczną/finansową itd. i ich aktualna partnerka tego nie odzwierciedla.

Nie wiem o co chodzi z tą ciążą, ale jak dla mnie gość jest idiotą :)
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Kobieta zachodzi w ciążę to facet zdradza?? 23.11.12, 18:57

allerune napisał:

> Faceci sobie szukają kochanek jak im jest źle w związku ale z jakiegoś powodu n
        > ie chcą go kończyć. Dzieje się tak także w momencie, gdy uważają, że oni sami "
        > urośli" jeśli chodzi o swoją pozycję społeczną/finansową itd. i ich aktualna pa
        > rtnerka tego nie odzwierciedla.

Kobiety w tej sytuacji wymieniają facetów bez zmrużenia oka. Bo wtedy to ONI nie dorośli - widać pracę nie dość ogarniali i, rzecz jasna "ograniczali rozwój kobiety".

I wcale nie żartuje. Układów gdzie kobieta jest dużo wyżej postawiona społecznie/materialnie jest jak na lekarstwo
        • mariuszg2 Re: Kobieta zachodzi w ciążę to facet zdradza?? 23.11.12, 19:29
          Otototot...to...allerune...jest...kobiet?sok!
    • gyubal_wahazar Re: Kobieta zachodzi w ciążę to facet zdradza?? 23.11.12, 17:40
      A jaki sens widzisz w analizowaniu bzdetów eksa ?
      • nastja Re: Kobieta zachodzi w ciążę to facet zdradza?? 23.11.12, 19:28
        gyubal_wahazar napisał:

> A jaki sens widzisz w analizowaniu bzdetów eksa ?

Wiesz co, w sumie to żaden...
        • jeriomina Re: Kobieta zachodzi w ciążę to facet zdradza?? 23.11.12, 19:39
          Popieram gubisia, eks chciał Ci dowalić a Ty traktujesz jak prawdę objawioną.
          • nastja Re: Kobieta zachodzi w ciążę to facet zdradza?? 23.11.12, 19:54
            Nie traktuję tego jako prawdę objawioną. W sumie to chyba już niczego co mówi nie biorę poważnie ale zastanowiło mnie to bo on próbuje twierdzić że to normalne... Według mnie nienormalne ale może się mylę, dlatego pytam facetów.
      • six_a Re: Kobieta zachodzi w ciążę to facet zdradza?? 23.11.12, 20:43
        a ten eks to nie zostawił jej dzieciątka na pamiątkę?
    • wersja_robocza Re: Kobieta zachodzi w ciążę to facet zdradza?? 23.11.12, 20:39
      Potencjalny zdrajca zawsze znajdzie usprawiedliwienie dla swojej zdrady. A to ciąża, a to wieczór kawalerski, a to wielka doopa swojej ukochanej, a to stresy, a to brak czegoś tam w domu, a to pełnia, a to alkohol, a to go jakaś zdzira uwiodła, a to to, a to tamto...
      • mariuszg2 Re: Kobieta zachodzi w ciążę to facet zdradza?? 23.11.12, 22:24
        wersja_robocza napisała:

> Potencjalny zdrajca zawsze znajdzie usprawiedliwienie dla swojej zdrady. A to c
        > iąża, a to wieczór kawalerski, a to wielka doopa swojej ukochanej, a to stresy,
        > a to brak czegoś tam w domu, a to pełnia, a to alkohol, a to go jakaś zdzira u
        > wiodła, a to to, a to tamto...

potencjalnie wszyscy jesteśmy zdrajcami.....w zasadzie zdrade wysysamy z siarą (pierwsze mlekoatki) a smółka(pierwsza kupka) powoduje iż to co wypijemy z siarą nie zdązy sie wydalić wraz z nią i tak zostaje...interesująca jest kwestia pełni....nie wykluczonme iż to pełnia wpływa na to iż mężczyzn z potencjalnego zdrajcy staje sie rzeczywistym zdrajcą.....rodzi się pytanie...co jeżeli mężczyzn podczas pełni staje się zdrajcąchoć nie ma swojej kobiet którą mogłby zdradzić.... ? kogo zatedrada skoro pełnia jest....i wszystko inne co czyni go zdrajćą?czy doszloby do wrzesnia 39 gdyby Jozef zrealiozował plan wojny prewencyjnej? kibyl Jozef? Co my - współcześniu- wiemy o Józefie? poza tym że był mężczyzną i nie ma 100 %owej pewności, że zdradził chociaż spółkował z kobiet? Czy Józef byłby pomimo ponad wieku niewoli? Dlaczego włąśnie narodził się w zaborze inny niz ten o ktorym sądzimy ze narodzic się powinien...? czyzby to Pan Tadeusz i jego 40 %? Moze to zbyt wiele? MOże przy 40 % zaczyna się zdrada? ta wrodzona...narodowa? dlaczego zatem tak łatwo oddajey te 2-do kilku % na rzecz anglosaskiegokapitalu tak podstepnie zerujacego na naszej niewiedzy oFenicjanach?

Idlacegodocholeryjest tak niebiesko wkoło?
        • wersja_robocza Re: Kobieta zachodzi w ciążę to facet zdradza?? 24.11.12, 13:19
          Mariusz, nie wiem, co bierzesz, ale podziel się.:>
          • mariuszg2 Re: Kobieta zachodzi w ciążę to facet zdradza?? 24.11.12, 16:10
            usisz do mnie wpasc...nie moge z towarem na miasto wychodzic...to nielegalne ;)
            • wersja_robocza Re: Kobieta zachodzi w ciążę to facet zdradza?? 24.11.12, 16:38
              Posiadanie też jest nielegalne.:>
              • mariuszg2 Re: Kobieta zachodzi w ciążę to facet zdradza?? 24.11.12, 19:12
                a mozemy to zostawic miedzy nami? chyba ze nie chcesz? bo jakbys chciala to ja moge zachowac dyskrecje.....a zabawa bedzie....o czym nikt nie musi wiedziec ;)
                • wersja_robocza Re: Kobieta zachodzi w ciążę to facet zdradza?? 25.11.12, 09:37
                  Masz to?:>
                  https://kwajk.pl/static/post/11/ac/med_11acae9c6e63741425f314af647d9ca1i.jpg
                  • maly.jasio A kiedy beda zbiory ? 25.11.12, 15:01
                    wersja_robocza napisała:
                    > Masz to?:>

A kiedy beda zbiory ?
                    To ja wpadne z pomoca.
    • triss_merigold6 Re: Kobieta zachodzi w ciążę to facet zdradza?? 23.11.12, 21:23
      A słowa eksa są dla Ciebie w jakiś sposób ważne? Przecież to tylko eks.:/
      Nie, zdradzanie ciężarnej partnerki/żony nie jest regułą. Zdarza się równie często jak zdradzanie bezdzietnej, dzieciatej, dzieciatej w kolejnej ciąży itp.
    • mabiwy Re: Kobieta zachodzi w ciążę to facet zdradza?? 23.11.12, 22:29
      na kiepski egzemplarz trafiłaś. :( przepraszam w imieniu gatunku.
      • nastja Re: Kobieta zachodzi w ciążę to facet zdradza?? 24.11.12, 07:54

mabiwy napisał:

> na kiepski egzemplarz trafiłaś. :( przepraszam w imieniu gatunku.

Wiem, że na kiepski egzemplarz trafiłam, alem go sama wzięła więc trza się z tym pogodzić, alleluja i do przodu. Przebolałam już dawno. I wiem że to nie jest cecha całego gatunku więc nie masz za co przepraszac.
        Tak czy inaczej dobrze jest umocnić się w przekonaniu że ze mną wszystko w porządku.

Triss_merigold, jego słowa obchodzą mnie o tyle, o ile mogę się czegoś o świecie i sobie samej dowiedzieć, nic poza tym. A czasem trzeba rozmawiać nawet z eksem, szczególnie jeśli się ma z nim dziecko. Uczuciowo czy emocjonalnie to juz zamknięty temat - jego słowa analizuję na chłodno. Wydały mi się dziwne dlatego się nad nimi zastanawiałam.
    • masqara Re: Kobieta zachodzi w ciążę to facet zdradza?? 07.12.12, 20:00
      to plotka
    • masqara Re: Kobieta zachodzi w ciążę to facet zdradza?? 07.12.12, 20:00
      dlaczego ?
    • tapatik Re: Kobieta zachodzi w ciążę to facet zdradza?? 13.12.12, 22:21
      Zdradził=zachował się jak świnia (nie obrażając świni), szukał dla siebie usprawiedliwienia, to i znalazł.
      Co się będziesz opinią dupka przejmować.
    • corgan1 nabrał Cię 13.12.12, 22:43
      nastja napisała:

>Wczoraj od exa dowiedziałam się że jak kobiety zachodzą w ciążę to faceci szukają sobie
      > kochanek... Ze to reguła i że tak robi prawdziwy facet... Ze powinnam sobie o tym
      > poczytać, heh.

Zrobił Cię w jajo niestety. Z drugiej strony - nawet nie wiesz ile bzdetów i pierdół otoczenie wymusza na facetach żeby ich uważać za "prawdziwych facetów" (niektórzy temu ulegają) więc niewykluczone że twojemu coś musiało się pomylić.

Nie, ani prawdziwi ani nieprawdziwi faceci tylko normalni i porządni nie szukają na boku drugiej d...py kiedy ich żona/partnerka jest w ciąży.

> Ja chętnie poczytam co Wy myślicie.

Wiele razy słyszałem o tym co ma robić albo jak się zachowywać "prawdziwy facet" aby być tym "prawdziwym facetem" a jakoś umknęło mi co powinna robić "prawdziwa kobieta". :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka