tanebo 03.02.13, 21:14 Czy to już gatunek wymarły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wersja_robocza Re: Kobieta z klasą 03.02.13, 21:24 tanebo napisał: > Czy to już gatunek wymarły? Raczej nie, gdyż ponieważ w szkołach pełno wychowawczyń. :cool: Odpowiedz Link Zgłoś
good_morning Re: Kobieta z klasą 03.02.13, 23:45 wiedzialam, ze ktos to napisze ;P Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Kobieta z klasą 04.02.13, 09:26 Nikt się nie zgłaszał, to wzięłam to na klatę. :P Odpowiedz Link Zgłoś
facettt gdyby byly jakies zale... 04.02.13, 16:53 wersja_robocza napisała: Raczej nie, gdyż ponieważ w szkołach pełno wychowawczyń. : gdyby byly jakies zale, to z gory zastrzegam, ze tez mam. Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: gdyby byly jakies zale... 06.02.13, 22:59 facettt napisał: > gdyby byly jakies zale, to z gory zastrzegam, ze tez mam. Klasę, kobietę, czy wychowawczynię?:DD Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Klasę, Aniele... 07.02.13, 16:24 pollarek napisała: Klasę, kobietę, czy wychowawczynię? > Klasę, Aniele, z klasą. Porzadne dzieciaki z dobrych willowych dzielnic. Nie pala, nie pija, a Marycha... to jusz absolutnie nie. I pierwsze ostrozne milostki (conajwyzej) - az sam sie dziwie, ze cos takiego jeszcze po Swiecie dzis chodzi... w czasach upadku i dekadencji... - ma sie to szczescie, conie ? Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Klasę, Aniele... 07.02.13, 19:25 facettt napisał: > > Klasę, Aniele, z klasą. > Porzadne dzieciaki z dobrych willowych dzielnic. Nie pala, nie pija, > a Marycha... to jusz absolutnie nie. > I pierwsze ostrozne milostki (conajwyzej) > > - az sam sie dziwie, ze cos takiego jeszcze po Swiecie dzis chodzi... > w czasach upadku i dekadencji... > > - ma sie to szczescie, conie ? Eeee... bez Marychy, to ja się nie bawię:> Marazm i stagnacja Panie, ot i co. :DD Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Kobieta z klasą 03.02.13, 23:59 A co przez to rozumiesz. Kompletny opis szczegółowy, wygląd, zachowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: Kobieta z klasą 04.02.13, 08:38 Klasa to dobre wychowanie, opanowanie, umiejętnośc znalezienia się w każdej sytuacji, ubiór odpowiedni na każdą okazję i zadbane dłonie. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejek96 Re: Kobieta z klasą 04.02.13, 12:59 >ubiór odpowiedni na każdą okazję i zadbane dłonie. o włosach zapomniałaś a to podstawa , czyli takie panie przedszkolanki zapięte wysoko pod szyje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Kobieta z klasą 04.02.13, 14:49 Pacz Pan, no wykapana ja, zupełnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Kobieta z klasą 04.02.13, 08:44 jeriomina napisała: > A co przez to rozumiesz. Kompletny opis szczegółowy, wygląd, zachowanie. Kobieta z klasą to tak która żyje z "prawdziwym mężczyzną". A ich też już przecież nie ma :D Odpowiedz Link Zgłoś
thelma333.3 Re: Kobieta z klasą 04.02.13, 20:27 trudno o klasę w czasach, kiedy honor to pojecie znane tylko ze słowników nie wymagaj cudów; taki lajf Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio a co ma jedno do drugiego ? 04.02.13, 21:35 thelma333.3 napisała: > trudno o klasę w czasach, kiedy honor to pojecie znane tylko ze słowników > nie wymagaj cudów; taki lajf a co ma jedno do drugiego ? chyba ze masz na Mysli Arsena Lupin´a - ten kradl z klasa, ale honorowe to to nie bylo... przynajmniej jednak honorowo obdarzal (kradzionymi) prezentami wybranki serca :))) Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Kobieta z klasą 05.02.13, 14:46 tanebo napisał: > Czy to już gatunek wymarły? Ależ nie... kobieta z klasą Odpowiedz Link Zgłoś
wyszeptany-o-zmroku Re: Kobieta z klasą 06.02.13, 11:36 Jak to kiedyś ktoś powiedział??u kobiety z klasą to i papieros wygląda dostojnie..czy wymarły???nie zauważyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Kobieta z klasą 06.02.13, 23:08 nie lubie kobiet z klasa przewaznie to sztywniary Odpowiedz Link Zgłoś