Dodaj do ulubionych

Jaki zestaw szpiegowski ?

IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.02.13, 13:16
Witam, poszukuje zestawu szpiegowskiego, dzięki któremu mógłbym skontaktować się z drugą osobą z innego pomieszczenia (dyskretnie oczywiście). Chodzi o coś w rodzaju słuchawki do ucha, ewentualnie kamerki. Wiem, że coś takiego istnieje, aczkolwiek nie mam doświadczenia, nie orientuje się na rynku jak wygląda sytuacja. Proszę o pomoc. Proszę również nie pytać się dlaczego potrzebuje, ale jest niezbędny, pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: Alan Re: Jaki zestaw szpiegowski ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.03.13, 15:58
      > Nie wiem jak się zestaw nazywa, ale jak jesteś z większego miasta
      > to możesz wypożyczyć ze spajszopu

Dzięki za szybką informację. Znalazłem zestaw z pętlą indukcyjną i słuchawką, o ten Ci chodzi? Czy ktoś używal i może powiedzieć jak się sprawuje?

• yaks ok 04.03.13, 09:46
      Ja czymś podobnym się bawiłem, ale za bardzo nie miałem praktycznej okazji, pod presją korzystać. Generalnie zestaw spoko, jakość dźwięku dobra. Mimo ukrycia pod ubraniem całość działa ok. Plusem jest to, że przez Bluetoof łączysz się i nie potrzebujesz żadnych dodatkowych kabli etc. Tak jak pisał jacek.wangraf można wypożyczyć.
    • zapatrzony_w_przyszlosc Re: Jaki zestaw szpiegowski ? 19.03.13, 14:01
      Uważaj, żeby ktoś cię nie nakrył: czb.com.pl/Ochrona-przed-inwigilacja/ochrona-inwigilacja.html
    • Gość: 24tajniak24 Słuchawki Szpiegowskie - Warszawa IP: *.warszawa.vectranet.pl 04.01.14, 10:18
      Wynajem słuchawek szpiegowskich na terenie Warszawy. 24tajniak24.wix.com/tajniak
    • maciekww Re: Jaki zestaw szpiegowski ? 16.01.14, 13:09
      Kurcze a jaki jest koszt takiego zestawu mniej więcej ?
    • kalinta Re: Jaki zestaw szpiegowski ? 30.01.14, 20:04
      Jakieś buty taktyczne powinny się sprawdzić. Zobacz buty Magnum albo Protektor.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka