Dodaj do ulubionych

Kto dziś tak umie kochać?

07.04.13, 17:48
szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34939,13690518,Najslynniejszy_uwodziciel_po_30_latach__Wszystkie.html?as=3
Obserwuj wątek
    • uleczka_k Re: Kto dziś tak umie kochać? 07.04.13, 17:56
      Faktycznie, jest za czym wzdychać z tęsknotą. Znak czasów, że westchnął mężczyzna.
    • maly.jasio wypraszam sobie... 07.04.13, 18:29
      Tez nie zaluje zadnej, ktora trzymalem w ranionach...

A ta pierwsza...
      pierwsza klasa podstawowki , zabawa w berka i kradziony pocalunek w usta...
      - a ta czarnowlosa slicznotka pobiegla ze skarga do mamusi...

dobrze, ze te nastepne, nie byly takie bezczelne i szczesliwie zadna nie biegala ze skarga do zony...
      • mariuszg2 Re: wypraszam sobie... 07.04.13, 21:03
        maly.jasio napisał:
        >
        > dobrze, ze te nastepne, nie byly takie bezczelne i szczesliwie zadna nie biegal
        > a ze skarga do zony...

Ty się ciesz, że nie poleciały do żony z kciukiem up! O!
    • headvig Re: Kto dziś tak umie kochać? 07.04.13, 21:52
      ooo, chyba Ci lód z kabli internetowych stopniał w końcu :)
      • mariuszg2 Re: Kto dziś tak umie kochać? 08.04.13, 08:44
        mam bezprzewodowy :)
        • slottka.ja Re: Kto dziś tak umie kochać? 08.04.13, 14:44
          lód bezprzewodowy?
          • coffei.na Re: Kto dziś tak umie kochać? 08.04.13, 14:49

> lód bezprzewodowy?

nie - pewnie chodzi o sopel :P
            • mariuszg2 Re: Kto dziś tak umie kochać? 08.04.13, 14:52

tak - nawis...akurat roztopy sa i zaczyna mi z niego kapać.
              • coffei.na Re: Kto dziś tak umie kochać? 08.04.13, 15:01

> tak - nawis...akurat roztopy sa i zaczyna mi z niego kapać.

to sobie coś/kogoś podłóż: miskę nerkowatą,wychlaną butelczynę bądź jaką kobiet
                • slottka.ja Re: Kto dziś tak umie kochać? 08.04.13, 15:03
                  coffei.na napisała:

> to sobie coś/kogoś podłóż: miskę nerkowatą,wychlaną butelczynę bądź jaką kobiet

kaczka się nada:D
                  • coffei.na Re: Kto dziś tak umie kochać? 08.04.13, 15:04

> kaczka się nada:D

na gile w sam raz :P
                    • slottka.ja Re: Kto dziś tak umie kochać? 08.04.13, 15:06
                      myślisz? bo gil to taki mały ptaszek
                      • mariuszg2 Re: Kto dziś tak umie kochać? 08.04.13, 15:08
                        ale kolorowy i ładnie śpiewa
                      • coffei.na Re: Kto dziś tak umie kochać? 08.04.13, 15:09

> myślisz? bo gil to taki mały ptaszek
                        jakby nie było to żadna ujma...zawsze mogłam napisać : koliberek :P :D
                        • mariuszg2 Re: Kto dziś tak umie kochać? 08.04.13, 15:14
                          coffei.na napisała:

: koliberek :P :D
                          >
                          koliberek to ten co dziubek zanurza w kielichu kwiatu i wysysa jego słodycz?
                          • coffei.na Re: Kto dziś tak umie kochać? 08.04.13, 15:18

> koliberek to ten co dziubek zanurza w kielichu kwiatu i wysysa jego słodycz?
                            >

co słania swój dzióbek w geście uwielbienia po słodki nektar..napój cenniejszy niż złoto...
                            • kalllka Re: Kto dziś tak umie kochać? 08.04.13, 15:34
                              sofie, a zacytowalabys co z biblii- byle gwara slaska, bo ladnie godosz.
                              • coffei.na oks kalla 08.04.13, 15:39

> sofie, a zacytowalabys co z biblii- byle gwara slaska, bo ladnie godosz.

ale to sie musza prziszykować żebych Cie nie rozczarowała dobre?
                                byda sam rajcowała to Ci piyknie przigodom :P
                                • kalllka Re: oks kalla 08.04.13, 15:47
                                  uhym, super czadowo.
                                  jesli moge to poprosze o dekalog.
                                  :|
                                  nie miej za zle, jesli cie popedze, ale miejscowa slazaczka potrzebuje dobrego slowa po jejniemu
                                • coffei.na na-sam mosz kalkulaturko :) 08.04.13, 15:51

Jak bych wiedziała co bydzie i wiedziała co wyłonaczyć i kebych miała wszysko w kiści
                                  to bych była sztajfno abo bych jako chałda przeniosła,
                                  a bych lubowania do żodnego nie miała czym jo bych była??

ha!jo wiym-bych była coffeina :P

podobie Ci się???? :D
                                  • kalllka Re: na-sam moszcz koloraturko :) 09.04.13, 14:49
                                    sie cale afternoony zastanawialam, ktore ze zdan -jakiego przykazania dotyczy.
                                    i po rozwazeniu mozliwosci np:
                                    - ze nie czytasz ze zrozumieniem, badz- nie interesuje cie co inni chca przekazac;
                                    za najbardziej prawdopodobna uznalam taka, ze
                                    napisalas do mnie, zanim przeczytalas moja odpowiedz
                                    :|
                                    ps
                                    zastanow sie nad tym dziewczyno,
                                    bo jesli masz watpliwosci co do wlasnych nadnaturalnych umiejetnosci przewidywania tego co nastapi, to juz krok ku zrozumieniu systemu.
                                    • maly.jasio Kalcie, 09.04.13, 17:59
                                      po tym Twoim wpisie reviduje prawde - ze "od przybytku glowa nie boli".
                                      • kalllka Re: 10.04.13, 14:26
                                        bardzo dobrze janek, zacznij od wlasnych statystyk, wyczysc, wyrzuc i zdezynfekuj
                                        nadmiar yourdentity zdecydowanie smieci w prywatnej glowie
                                        • maly.jasio Aniele, 10.04.13, 16:12
                                          kalllka napisała:
                                          > bardzo dobrze janek, zacznij od wlasnych statystyk, wyczysc, wyrzuc i zdezynfekuj nadmiar yourdentity zdecydowanie smieci w prywatnej glowie

Aniele, nie dam rady, bo nie mam do tego glowy. Wlasnych statystyk, to mam aktualnie ze
                                          3 na Foro Swiat (polecam do wgladu, wisza na ekranie) - a tutat, bez Twojej Bozej pomocy
                                          - to jusz nie dam rady.
                                          Pozostaje tylko zwykla arytmetyka - a ta muvi ze 1 + 1 - to czasami wiecej niz 2.
                                      • mariuszg2 Re: Kalcie, 10.04.13, 18:38
                                        Janek! po jedny wpiszie kobiet? a gdzie Twój honor? ja tam mam zasady....byle wpisami sie nie przejmuja....
                                        • maly.jasio Mario, 10.04.13, 19:12
                                          mariuszg2 napisał:
                                          > Janek! po jedny wpiszie kobiet? a gdzie Twój honor?

Ty nie znasz Kalcie. To bardzo honorowe dziewcze jezd.
                                          Gdybym ja takim byl - tobysmy sie jusz dawno z nia pozabijali.
                                          • mariuszg2 Re: Mario, 10.04.13, 19:14
                                            >
                                            > Ty nie znasz Kalcie. To bardzo honorowe dziewcze jezd.
                                            > Gdybym ja takim byl - tobysmy sie jusz dawno z nia pozabijali.

sorej jan ale honor i kobiet mi sie leksykalnie, logicznie , socjologicznie i psychologicznie klocom.... to nie mozliwe jest....
                                            • maly.jasio Re: Mario, 10.04.13, 19:17
                                              mariuszg2 napisał:
                                              > sorej jan ale honor i kobiet mi sie leksykalnie, logicznie , socjologicznie i psychologicznie klocom.... to nie mozliwe jest....

- bo to niemozliwa kobieta jezd.
                                              musisz mi wierzyc na slowo.
                                              • mariuszg2 Re: Mario, 10.04.13, 19:19
                                                > - bo to niemozliwa kobieta jezd.
                                                > musisz mi wierzyc na slowo.

tobie wierze...jej bym w zyciu nie uwierzył....
                                                • maly.jasio Re: Mario, 10.04.13, 19:30
                                                  mariuszg2 napisał:
                                                  jej bym w zyciu nie uwierzył....

i tu doszedles do Istoty rzeczy.
                                                  - nie wierz kobiecie...
                                    • six_a Re: na-sam moszcz koloraturko :) 10.04.13, 20:07
                                      > bo jesli masz watpliwosci co do wlasnych nadnaturalnych umiejetnosci przewidywania tego co nastapi, to juz krok ku zrozumieniu systemu.

no wiesz, kto jak kto, ale ty to chyba wszystkie systemy pozjadałaś.
                                      dla reszty nic już nie zostało i głodne chodzą.
                                      • maly.jasio kobiecie nie dogodzisz... 10.04.13, 20:14
                                        ale sa takie evenementy-eventy jak Ty.
                • mariuszg2 Re: Kto dziś tak umie kochać? 08.04.13, 15:06
                  idź babo bo jak Cię chachnę! Nie bydziesz mi z mojego szczybrocha chadziaja robiła!
                  • coffei.na Re: Kto dziś tak umie kochać? 08.04.13, 15:08

> idź babo bo jak Cię chachnę! Nie bydziesz mi z mojego szczybrocha chadziaja rob
                    > iła!

weź se na wstrzimanie ja? widza że Cie sam niejedna już oblukała i wiy co i jak :P
                    nie rób mi na śmiych
                    • mariuszg2 Re: Kto dziś tak umie kochać? 08.04.13, 15:12
                      To ja Ci rouza rychtował a Ty z gymba rzyć robisz sikso jedna! Z kim tera lipścisz?
                      • coffei.na Re: Kto dziś tak umie kochać? 08.04.13, 15:16

> To ja Ci rouza rychtował a Ty z gymba rzyć robisz sikso jedna! Z kim tera lipśc
                        > isz?
                        ja uhm!żigej babcia zigej padoł ujek Gynek...tyś mi co rychtowoł ja?
                        chciołbyś miec tako gymba jak jo żić wiysz? ze żodnym nie lipszcza same sowiżdzoły sam łażom
                        • mariuszg2 Re: Kto dziś tak umie kochać? 08.04.13, 15:51
                          > chciołbyś miec tako gymba jak jo żić wiysz? ze żodnym nie lipszcza same sowiżdz
                          > oły sam łażom
                          >
                          jak się ma żić jak moja gymba to nie dziwota, że żaden sowiżdzoł nie zerknie...a chop bez roboty to jak w ty fraszolce:

Łot roboty pokrziwiony
                          poszeł starżik na pyndzyjo
                          dyc hned umyr umenczony
                          marudzyniym do znudzynio
                          bo z chopami som kłopoty
                          jak nie styknie im roboty

i bez to siem chamic musza
                          • coffei.na Re: Kto dziś tak umie kochać? 08.04.13, 16:01

> jak się ma żić jak moja gymba to nie dziwota, że żaden sowiżdzoł nie zerknie..
                            > .a chop bez roboty to jak w ty fraszolce:
                            >
                            > Łot roboty pokrziwiony
                            > poszeł starżik na pyndzyjo
                            > dyc hned umyr umenczony
                            > marudzyniym do znudzynio
                            > bo z chopami som kłopoty
                            > jak nie styknie im roboty
                            >
                            > i bez to siem chamic musza
                            >

mosz recht chopeczku mosz recht...yno z rylami ni ma frasunku :)
                            • mariuszg2 Re: Kto dziś tak umie kochać? 08.04.13, 21:09
                              a Ci yeno gruba w glowie, ryle i jeszcze powiedz ze glik auf to Ci uwierzę....
    • szturmownik Kwestia podejscia 18.04.13, 13:39
      Są faceci, którzy potrafią prawdziwie kochać, ale XXI narzuca nam inne wartości. Baw się, rób kasę, baluj do 40stki...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka