03.06.13, 15:39
Jak jest lepiej?
Jak ona zdejmuje sama stanik dla niego czy jak on to robi dla niej?

wbrew pozorom to nie jest watek na forum seks bo:
1. ona ma kompleksy że jak zdejmie to się posypią puszapy i wszystko inne też
2. on się boi, że jego wiedza inżynieryjna nie wystarczy na to aby poradzić sobie z zapięciem z tyłu
3. ona nie chce być łatwa więc boi się, że go zniechęci zmuszając do samodzielności
4. on się boi, że z braku zaawansowanej wiedzy inżynieryjnej użyje siły i porwie wdzianko narażając się na roszczenia finansowe wykraczające poza BIK i i zdolność kredytową pozbawiając również siebie Triumfu

hę?
Obserwuj wątek
    • maly.jasio To zalezy - kim sie jest. 03.06.13, 15:49
      mariuszg2 napisał:
      > Jak jest lepiej?
      > Jak ona zdejmuje sama stanik dla niego czy jak on to robi dla niej?

To zalezy - kim sie jest.
      Gdy sie jest Woytkiem Fibakiem, czy jego przyjacielem Robertem de Niro
      - to one same zdejmuja stanik - aby potem mowic, ze nie wiedzialy co czynia.

A ja to zawsze, kutwa, sam sie musialem meczyc ze zdejmowaniem tego stanika.
      • mariuszg2 Re: To zalezy - kim sie jest. 03.06.13, 16:00
        ja odkryłem (wstyd się przyznać) całkiem niedawno, że staniki się rozpinają również z przodu
        • six_a Re: To zalezy - kim sie jest. 03.06.13, 20:22
          > że staniki się rozpinają również z przodu
          tak, chyba że pomyliłeś z łopatkami.
          tak też mogło być.
          • mariuszg2 Re: To zalezy - kim sie jest. 03.06.13, 21:19
            nie ....tam było za dużo włosów....
    • six_a Re: haftki zostały rzucone 03.06.13, 16:55
      dobrze, żeś tu założył, bo na forum lobby biuściastych to byś miał zaraz awanturę, że masz ręce niedobrane do rozmiaru misek albo w obwodzie za szerokie. wysłaliby cię na grochowską, żeby ci pani ela czy hela pomierzyła i dobrała te ręce, żeby wiochy nie było.
      a tutaj luzik.
      nikt złego słowa nie powie.
      • mariuszg2 Re: haftki zostały rzucone 03.06.13, 17:05
        six_a napisała:

> dobrze, żeś tu założył, bo na forum lobby biuściastych to byś miał zaraz awantu
        > rę, że masz ręce niedobrane do rozmiaru misek albo w obwodzie za szerokie. wysł
        > aliby cię na grochowską, żeby ci pani ela czy hela pomierzyła i dobrała te ręce
        > , żeby wiochy nie było.
        > a tutaj luzik.
        > nikt złego słowa nie powie.

do cudzego rąk nie wyciągam coby ela i hela się młodo czuły pomimo ....
        dłonie zaś a palce a jakże do luzik a dobro nasze dobro wasze a hej...
    • duende76 Re: Stanik 03.06.13, 18:25
      prawdziwy facet używa sprężynowca, podobnie do majtek
      • kalllka Re: Stanik 03.06.13, 18:43
        tak. albo nawet scyzoryka
        • duende76 Re: Stanik 03.06.13, 18:52
          więcej, on używa powyższych nawet do swoich majtek
          • mariuszg2 Re: Stanik 03.06.13, 19:09
            do moich używam wózka widłowego
            • duende76 Re: Stanik 03.06.13, 19:19
              coś jak Staplerfahrer Klaus
              www.youtube.com/watch?v=lm4Q4vWy_ck
              • mariuszg2 Re: Stanik 03.06.13, 20:03
                nein nein nein...

Dojczes film kein korektirt ....Sejen Si sztaplerfarer machen koligen auf....verbotten...
                bitte polnisze instrukcjon der BHP

• mila2712 Re: Stanik 03.06.13, 20:47
      hahahha
      jak on to robi dla niej
      • mariuszg2 Re: Stanik 03.06.13, 21:11
        ooo jak to fajnie, że choć Ty się uśmiechasz dziś :)...
        • mila2712 Re: Stanik 03.06.13, 21:30
          a jak tu się nie śmiać ...
          stanik jakże to skopmlikowana maszyneria....
          a i jeszcze jedno....ona musi koniecznie trzymać te puszapy żeby się nie posypały
          hahaha
          • mariuszg2 Re: Stanik 03.06.13, 21:38
            no skomplikowana.....nie wiem kto wymysla te wszystkie zapięcia.... one nie sa przyjazne dla użytkownika męskiego..... kobiet sobie wexmie ręce do tylu zrobi szacher macher palcami i już.... a facet jak rozpina to albo stoi za kobiet przodem do zapięcia albo stojąc przodem do kobiet po omacku gmera palcami bez skutku z tylu....można jeszcze próbować stanac plecami do kobiet i zarzucić rece do tylu tak jak to koiet robi ale to już zbyt akrbaatyczne i nie erotyczne....
            • mila2712 Re: Stanik 03.06.13, 21:48
              praktyka kolego praktyka....

a to wymyśliły złośliwe kobiety aby facetom życie skomplikować

• mariuszg2 Re: Stanik 03.06.13, 21:52
                mila2712 napisała:

> praktyka kolego praktyka....
                >
                > a to wymyśliły złośliwe kobiety aby facetom życie skomplikować
                >

nie wiem po co mi praktyka w odpinaniu zapięcia stanika....pewnie tak samo potrzebna jak maszynka do golenia owłosienia okolobrodawkowego....
                • mila2712 Re: Stanik 03.06.13, 21:57
                  hahah
                  ja to mozna się ciekawych rzeczy o maszynkach dowiedzieć - bezcenne :P
                  • mariuszg2 Re: Stanik 03.06.13, 21:58
                    no nie mów że pensetą wyrywasz sobie...to musi być bolesne!
                    • mila2712 Re: Stanik 03.06.13, 22:05
                      wątek jest o stanikach :PPP

ja? ależ skąd chyba Ty
                      • mariuszg2 Re: Stanik 03.06.13, 22:08
                        ja sobie żel nakładam i robie irokeza....:)
    • wersja_robocza Re: Stanik 03.06.13, 22:32
      Punkty 2 i 4 to jakaś fantasmagoria. Który facet boi się zapięcia albo umie ocenić wartość czy markę takiego stanika?:>
      • mariuszg2 Re: Stanik 03.06.13, 23:43
        dobra ..przyjdź na spotkani w jakimś staniku to zobaczysz jak mi się będą rece częśly przy rozpinaniu ;p
        • wersja_robocza Re: Stanik 03.06.13, 23:49
          Parkinson? W tym wieku?:>
      • engine8 Re: Stanik 03.06.13, 23:51
        Marka? Pewnie ze nikt nie wie jaka to i zreszta niewazne a zapiecia to makabra - kazde inne i nie polecam robienia tego za plecami - "w ciemno"...to sie zwykle konczy nie tak jak planowano..Te z tylu to zwykle takie same na 2 czy3 czy wiecej haczykow ale porzednie to uchuu.....Czasami trudniejsze niz te z tylu - kazdy ma inne zapiecie i nie wykumasz,
        • wersja_robocza Re: Stanik 03.06.13, 23:52
          Kwestia wprawy. :>
          • mariuszg2 Re: Stanik 03.06.13, 23:58
            oj nie...endżi mnie pocieszyl bo myslalem ze tylko ja jestem niegramotny....całkowicie się zgadzam ze co stanik to inne zapiecie ....co mocno przeszkadza akurat wtedy kiedy nie powinno.... rozprasza i niecierpliwi....staniki są dobre dla cierpliwych a dla nie powinny
            być na rzepy...
            • wersja_robocza Re: Stanik 03.06.13, 23:59
              Panowie, jedna rada: ćwiczcie częściej na różnych stanikach, bo inaczej się nie nauczycie.:>
              • mariuszg2 Re: Stanik 04.06.13, 00:04
                eeee tam....nowinki techniczne postepuja tak szybko ze się nie nadazy.... ze stanikami jest troche jak z procesorami albo kartami grafiki...co chwila jest nowa wersja...robocza :)
                • engine8 Re: Stanik 04.06.13, 00:57
                  albo przestan sie przejmowac i nie zdejmuj - przyda sie jak tym facetom aby sie utrzymac przez 8 sekund.... trza ci wiecej?
                  www.youtube.com/watch?v=m5AUcJMM9H0

Life is Like a Box of Chocolates - I want them all
                  • mariuszg2 Re: Stanik 04.06.13, 08:06
                    :)
    • engine8 Re: Stanik 03.06.13, 23:28
      Najlepiej jak on zsunie jej tylko ramiaczka na boki - to ona albo sama dokonczy albo on moze za te ramiaczka zsunac stanik na brzuch...tak dwoma rekami i na dol .....a reszta to juz detaly - zwykle ona wtedy reszta sie zajmie poniewaz co sie mialo wysypac juz sie wysypalo a co wylac wylalo.
      Mozna tez bez odpinania troche naciagnac i podniesc ponad biust a potem zdjac przez glowe.
      Mozna tez ja walnac na lozko buzia na dol, przycisnac plecy kolanem i rozpiac te haftki dwoma rekami.
      • mariuszg2 Re: Stanik 03.06.13, 23:39
        i rozpiac t
        > e haftki dwoma rekami.

to się haftki nazywa! aaaaahhhaaaaa!
        • engine8 Re: Stanik 03.06.13, 23:45
          No ja to nazywalem haczyki a na ramiczka mowile szelki ale sie mnie za to oberwalo po nosie to sie nauczylem..
          A sa takie co maja zapiecie z przodu - taki guziczek/pstryczek jak stanik naciagniety to nacisniesz i stanik "peka" - trza uwazac na oczy aby ta plastkowa spinka nie walnela..tak ze naciskaj palcem a nie nosem
    • headvig Re: Stanik 04.06.13, 07:09
      ja wolę zdecydowanie sama - ze względu na to, że mój inżynier jest bardzo dobrym inżynierem, ale nie w temacie haczyków (patrz punkt 2 lub 4) :P
      • mariuszg2 Re: Stanik 04.06.13, 08:07
        Jadzia...teraz to już musisz się zaopatrzyć w takie z klapka otwierana z przodu :)
        • headvig Re: Stanik 04.06.13, 16:17
          nawet mi nie mów :P już mam dwa rozmiary większe, a przede mną jeszcze 4 miechy :P
          • mariuszg2 Re: Stanik 04.06.13, 21:55
            może zacznij już sobie sciagac do butelki.....będzie dla malucha jak znalazł...a i o oszczednosc spora. :)
            • headvig Re: Stanik 05.06.13, 06:56
              dla maluszki :P
    • allerune Re: Stanik 04.06.13, 11:32
      trening czyni mistrza, to raz ;-)

a dwa... jeśli kobieta już nie może wytrzymać i sama zdejmuje stanik, to znaczy, że z facetem jest na prawdę coś nie tak :P
      • nawalonych7krasnali Re: Stanik 04.06.13, 13:27
        Najlepiej zacząć od czegoś łatwiejszego i stanik zostawić na potem. A jak Ci dobrze pójdzie to emocje sprawią, że stanik sama zdejmie, albo sam zleci :)
      • mariuszg2 Re: Stanik 04.06.13, 15:38
        dlaczego z facetem?

a może haftka uwiera, albo paproszek się dostal i obciera i trzeba zfdąc
    • dorisja Re: Stanik 04.06.13, 17:13
      O matko usmialam sie jak dziecko:)
      A swoja droga ci jesli kobieta chce zrobic mezczyznie przyjemnosc i sama wyskoczyc z ciuszkow i nic nie opadnie jak pushapy w dol pojda?
      --
      • mariuszg2 Re: Stanik 04.06.13, 21:58
        dorisja napisała:

> A swoja droga ci jesli kobieta chce zrobic mezczyznie przyjemnosc i sama wyskoc
        > zyc z ciuszkow i nic nie opadnie jak pushapy w dol pojda?

jest prawdopodobne, ze mezczyznie tez pojdzie w gore...oni maja naturalny puszap w formie implantu co w określonych warunkach prezy co może i jak może najmocniej
        • dorisja Re: Stanik 05.06.13, 00:15
          mariuszg2 napisał:

>
          > jest prawdopodobne, ze mezczyznie tez pojdzie w gore...oni maja naturalny pusza
          > p w formie implantu co w określonych warunkach prezy co może i jak może najmocn
          > iej

Dziekuje za uswiadomienie, nie wiedzialam ze mezczyzni na tym forum tacy pomocni ;-)
    • six_a Re: Stanik 04.06.13, 19:55
      podobno najlepszy na kaca:

Co na kaca? (22) berrri 04.06.13, 18:09
      Stanik (43) mariuszg2 04.06.13, 17:13
      • mariuszg2 Re: Stanik 04.06.13, 22:07
        six_a napisała:

> podobno najlepszy na kaca:
        >
        > Co na kaca? (22) berrri 04.06.13, 18:09
        > Stanik (43) mariuszg2 04.06.13, 17:13
        >
        >
        jesteś może jakoś spokrewniona z kalllka?
        • six_a Re: Stanik 04.06.13, 22:22
          skąd, ja mam sprawny dekoder sygnału,
          a coś trzeba dojaśnić?
    • slottka.ja Re: Stanik 05.06.13, 15:24
      mariuszg2 napisał:

> 2. on się boi, że jego wiedza inżynieryjna nie wystarczy na to aby poradzić sobie z zapięciem z tyłu

ja bym Ci pomogła odpiąć, ale następnym razem kup sobie z zapięciem z przodu i po kłopocie.
    • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d jumar, chultaj25 itd 07.06.13, 12:04
      Jak oceniasz skuteczność?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka