klopsik325 10.07.13, 15:11 jakie są wasze ulubione liquidy do e-papierosów? ktoś poleca jakieś smaki? :):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sienna997 Re: ulubione liquidy 10.07.13, 15:25 to zależy jakie smaki preferujesz. mi najbardziej podchodzą owocowe, głównie fruitmix boge :p oni mają też bardzo dobre smaku tytoniowe np. usa mix :) Odpowiedz Link Zgłoś
klopsik325 Re: ulubione liquidy 10.07.13, 15:27 dzięki za odp! ja wolę tytoniowe :D gdzie kupujesz jeśli można wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
sienna997 Re: ulubione liquidy 10.07.13, 15:33 zamawiam zwykle ze e-sklepu bogecig.pl moim zdaniem tam sie mega oplaca. wybor zostawiam tobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wazny_gosc Re: ulubione liquidy IP: *.icpnet.pl 10.07.13, 15:43 najlepszy desert 24mg :-D:-D jest moc, lepsze niż klasyczne papierosy heheh ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
1zuza88 Re: ulubione liquidy 16.07.13, 14:01 zgadzam się desert tobbaco jest bardzo dobry, truskawke też lubie, zwykle zamawiam ze strony gdzie kupowałam e-papierosa www.rockmaniak.pl/pol_m_AKCESORIA-TYTONIOWE_E-PAPIEROSY-I-AKCESORIA_OLEJKI-LIQUIDY-5414.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: ulubione liquidy IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.13, 14:56 Ja polecam liquidy firm J.Creek dotychczas niedostepne ale cale szczesie odkryłam sklep www.vaped.pl.Gdzie sa dostepne.Wiec tak zamówilam Merango po prostu bajka,nastepny moj faworyt Solistic i Valencia i kupilam czekoladowo truflowy mile mnie zaskoczyl fajny przyjemny smaczek.Polecam liquidy bo sa naprawde niezwykle inne niz dostepne u nas.A przy okazji w sklepie mozna nabyc liquidy halo.Pozatym w sklepie tania wysylka i expesowa. Odpowiedz Link Zgłoś
0liviaaa Re: ulubione liquidy 27.05.14, 23:12 Ja polecam czarną herbatę od ciggera fajny pełny i wytrawny smak liquidu. idealny dla tych którzy nie lubią wdychać słodkiego ulepku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartnik Re: ulubione liquidy IP: *.tktelekom.pl 17.07.13, 19:24 spróbuj e-mood virginia tobacco! zresztą pozostałe z e-mooda też całkiem dobre. ja kupuje na rockmaniak.pl chyba że znajde przy okazji, gdzies w sklepikach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vienna Re: ulubione liquidy IP: *.182.240.202.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.07.13, 22:08 Również polecam virginia tobacco. Poza tym jest masa e modów w smaku przypominających papierosy LM czy Marlboro także wybór jest ogromny i każdemu coś innego do gustu przypadnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wapmiszcz Re: ulubione liquidy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.13, 09:40 Mój ulubiony zestaw to: LIQUEEN - Black tea 11/mg LIQUEEN - Black currant 0/mg Oba zmieszane w proporcji BT 70% i BC 30 % - smak niesamowity. Nie męczący, nadający się do codziennego wapowania. POLECAM :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojetek55 Re: ulubione liquidy 21.10.14, 14:39 Mogę polecić jagodę i truskawkę z Atmant jeśli lubisz smak świeżo zerwanych owoców :) Planuję zakup kolejnych. Odpowiedz Link Zgłoś
wojetek55 Re: ulubione liquidy 21.10.14, 14:48 Z tytoniówek mogę polecić liquid Atmant Maxboro tobacco 18%. Tytoń w nim jest dobrze wyczuwalny. Przypomina mi w smaku moje ulubione papierosy :D Odpowiedz Link Zgłoś
szminiasta Re: ulubione liquidy 28.10.14, 16:21 Mi najbardziej smakuje mięta, taka jak w Belvene, na przykład w tym zestawiku: [url=http://www.belvene.com/e-papieros-jednorazowy-mint-3-sztuki,id22.html]http://www.belvene.com/e-papieros-jednorazowy-mint-3-sztuki,id22.html[/url] Ktoś zna liquid zbliżony smakowo? Odpowiedz Link Zgłoś
fredricksen Re: ulubione liquidy 11.02.15, 15:04 Ja też gustuję w Foofach. Podchodzą mi te smaki. Odpowiedz Link Zgłoś
fredricksen Re: ulubione liquidy 12.02.15, 15:47 czyli przekonujecie do spróbowania One? Od czego zacząć? Są aż tak przyjemne w wapowaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
rolexx_x Re: ulubione liquidy 12.07.15, 20:51 Ja polecam szampan z truskawkami e-cygaretki, mój ulubiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ak Re: ulubione liquidy IP: *.cdma.centertel.pl 22.07.15, 22:35 Ja polecam bananowego LIQUEENA. Bardzo przyjemny smak, moj ulubiony :) Chmurka spora tylko cena dosc wysoka, 18 zl, mimo to bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
izuu321 Re: ulubione liquidy 30.07.15, 19:58 najlepsze mango i liczi od Vogell. Więcej smaków na vogell.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antośka32 Re: ulubione liquidy IP: *.darlowo.mm.pl 20.06.16, 17:09 Ja polecam liquidy z vogell.pl, super smaki, uwielbiam mango, pinacoladę i liczi, polska producja, sprawdzona firma, poelcam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ender Re: ulubione liquidy IP: *.static.ip.netia.com.pl 10.05.17, 22:44 Wszystkie praktycznie owocowe smaki z www.mojliquid.pl, sa genialne. Odpowiedz Link Zgłoś