fioletowoczarna 24.09.13, 20:24 Napiszcie co dla was oznacza pocałunek? Czy jest to wyrażenie jakiś uczuć,wstęp do sexu czy tylko chobby?:> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemysl.rad Re: Pocałunek 24.09.13, 21:09 fioletowoczarna napisała: > Napiszcie co dla was oznacza pocałunek? > Czy jest to wyrażenie jakiś uczuć,wstęp do sexu czy tylko chobby?:> Pocałunek w co konkretnie ? :o/ Odpowiedz Link Zgłoś
fioletowoczarna Re: Pocałunek 24.09.13, 21:17 przemysl.rad napisał: > > Pocałunek w co konkretnie ? > :o/ > > w same usta:) Odpowiedz Link Zgłoś
przemysl.rad Re: Pocałunek 24.09.13, 21:20 fioletowoczarna napisała: > przemysl.rad napisał: > > > > Pocałunek w co konkretnie ? > > :o/ > > > > w same usta:) Hmm... A kto wykazał się pierwszy inicjatywą ? Odpowiedz Link Zgłoś
fioletowoczarna Re: Pocałunek 24.09.13, 21:29 > > Hmm... > A kto wykazał się pierwszy inicjatywą ? > > no przecież nie ja:)nie było by wtedy pytania :) facet Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Pocałunek 24.09.13, 21:31 to może zapytaj tego faceta. oraz, jak się pisze hobby, zapytaj, i seks. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Pocałunek 24.09.13, 22:03 six_a napisała: > to może zapytaj tego faceta. > oraz, jak się pisze hobby, zapytaj, > i seks. > no i siksa 2 byki popelniłas...bo po polsku hobby to chobby a seks to niekonsekwencja... Odpowiedz Link Zgłoś
przemysl.rad Re: Pocałunek 24.09.13, 22:04 six_a napisała: > to może zapytaj tego faceta. No tak, że też sam na to nie wpadłem... :o/ > oraz, jak się pisze hobby, zapytaj, > i seks. A jaka to w sumie różnica ? :o/ > Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Pocałunek 24.09.13, 23:00 >A jaka to w sumie różnica ? :o/ w sómie to nie wiem, jaka rurznica. do jótra coś wymyślem. Odpowiedz Link Zgłoś
przemysl.rad Re: Pocałunek 24.09.13, 23:03 six_a napisała: > >A jaka to w sumie różnica ? :o/ > > w sómie to nie wiem, jaka rurznica. > do jótra coś wymyślem. Ok., będę czekał na odpowiedź. Ciekawa w sumie sprawa. Albo co z tym mają zrobić dyslektycy... Odpowiedz Link Zgłoś
przemysl.rad Re: Pocałunek 24.09.13, 21:35 fioletowoczarna napisała: > > > > > Hmm... > > A kto wykazał się pierwszy inicjatywą ? > > > > no przecież nie ja:)nie było by wtedy pytania :) > facet Czyli nie czuje do Ciebie obrzydzenia, to pewne :) Czy dawał jakieś sygnały, że myśli nie tylko o ustach ? Staram się wykluczyć to, że to tylko takie hobby. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Pocałunek 24.09.13, 22:11 przemysl.rad napisał: > Pocałunek w co konkretnie ? > :o/ > > W koszyk. :cool: Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Pocałunek 24.09.13, 22:15 wersja_robocza napisała: > > W koszyk. :cool: nie wiedziałem, że tam tego jest tyle, że wyplatać można...może to i dobrze, bo język by się poplątał.... Odpowiedz Link Zgłoś
przemysl.rad Re: Pocałunek 24.09.13, 22:18 wersja_robocza napisała: > przemysl.rad napisał: > > > Pocałunek w co konkretnie ? > > :o/ > > > > > > W koszyk. :cool: Jak to w koszyk ? :o/ Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Pocałunek 24.09.13, 23:07 przemysl.rad napisał: > > W koszyk. :cool: > > Jak to w koszyk ? > :o/ Idzie Czerwony Kapturek przez las. Spotyka Wilka. I Wilk mówi: - A teraz pocałuję cię tam, gdzie jeszcze nikt cię nie całował! - Aha. Chyba w koszyk! :D Odpowiedz Link Zgłoś
przemysl.rad Re: Pocałunek 24.09.13, 23:09 wersja_robocza napisała: > przemysl.rad napisał: > > > > W koszyk. :cool: > > > > Jak to w koszyk ? > > :o/ > > Idzie Czerwony Kapturek przez las. Spotyka Wilka. I Wilk mówi: > - A teraz pocałuję cię tam, gdzie jeszcze nikt cię nie całował! > - Aha. Chyba w koszyk! > :D - he, he :) Ach ten koszyk. Dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: Pocałunek 30.09.13, 07:44 przemysl.rad napisał: > fioletowoczarna napisała: > > > Napiszcie co dla was oznacza pocałunek? > > Czy jest to wyrażenie jakiś uczuć,wstęp do sexu czy tylko chobby?:> > > Pocałunek w co konkretnie ? > :o/ > __________________________ W czoło :P > Odpowiedz Link Zgłoś
przemysl.rad Re: Pocałunek 30.09.13, 09:13 rybka.11 napisała: > przemysl.rad napisał: > > > fioletowoczarna napisała: > > > > > Napiszcie co dla was oznacza pocałunek? > > > Czy jest to wyrażenie jakiś uczuć,wstęp do sexu czy tylko chobby?:& > #62; > > > > Pocałunek w co konkretnie ? > > :o/ > > __________________________ > W czoło :P Hmm... Tak mnie całowała mama na dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Pocałunek 24.09.13, 22:00 o jaki zajefajny wąciusio.....to najcudowniejsze spolszczenie obcojęzycznego wyrazu jakie widziałem....chobby.... odpowiadając na Twoje pytania....wszystko zależy od tego w które wargi mężczyzna całuje... im niżej tym głębsze uczucie... Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly_33 Re: Pocałunek 24.09.13, 22:03 Dobre:-D Nie spodziewalam sie, ze u niektorych poziom uczucia moze byc az tak gleboki:-D Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Pocałunek 24.09.13, 22:04 być może nie zgłebiłas aż tak zakamarków uczuciowości mężczyzn.... Odpowiedz Link Zgłoś
sallyhansen Re: Pocałunek 24.09.13, 22:15 Przyznam, że to już sporo. To już nie tylko patrzenie. JAK Cię pocałował, czy było uczucie - sama czujesz. Kobiety to wiedzą! Nie mów, że nie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
przemysl.rad Re: Pocałunek 24.09.13, 22:19 sallyhansen napisała: > Przyznam, że to już sporo. To już nie tylko patrzenie. JAK Cię pocałował, czy b > yło uczucie - sama czujesz. Kobiety to wiedzą! Nie mów, że nie!:) Ok., a jak uczucie odróżnić od chemii ? :o/ Odpowiedz Link Zgłoś
sallyhansen Re: Pocałunek 24.09.13, 22:50 Kobieta bezbłędnie to czuje. Cieplej, głębiej, oczy zamknięte. Nie udasz tego żeby nie wiem co. Odpowiedz Link Zgłoś
przemysl.rad Re: Pocałunek 24.09.13, 23:00 sallyhansen napisała: > Kobieta bezbłędnie to czuje. Cieplej, głębiej, oczy zamknięte. Nie udasz tego ż > eby nie wiem co. A kobieta, potrafi udać ? :o/ Odpowiedz Link Zgłoś
sallyhansen Re: Pocałunek 24.09.13, 23:22 Nie ale mężczyzna się słabiej orientuje. Moim zdaniem nie należy całować nikogo bez ważnych powodów typu miłość.:) Wszystkie inne to zarzewie frustracji. Odpowiedz Link Zgłoś
przemysl.rad Re: Pocałunek 24.09.13, 23:29 sallyhansen napisała: > Nie ale mężczyzna się słabiej orientuje. W czym się słabiej orientuję ? :o/ Może zdam choć z poprawką ? :) > Moim zdaniem nie należy całować nikogo > bez ważnych powodów typu miłość.:) A seks ? :o/ > Wszystkie inne to zarzewie frustracji. Jak to ? Odpowiedz Link Zgłoś
sallyhansen Re: Pocałunek 24.09.13, 23:32 Seks nie zabawa! I dzieci i choroby i całe pole emocjonalno-duchowe. Można nim kogoś zabić o ile się mu kłamie i nie jest się odpowiedzialnym - choćby za cudze uczucia na początek. Odpowiedz Link Zgłoś
przemysl.rad Re: Pocałunek 24.09.13, 23:42 sallyhansen napisała: > Seks nie zabawa! Czyli to ważny powód ? >I dzieci i choroby i całe pole emocjonalno-duchowe. Można nim > kogoś zabić o ile się mu kłamie i nie jest się odpowiedzialnym - choćby za cudz > e uczucia na początek. Zgoda, ale też słyszałem, że bardzo odpręża, jest zdrowy na serce i w ogóle, poprawia krążenie... i takie tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy osz, kurcze... 25.09.13, 05:28 sallyhansen napisała: Moim zdaniem nie należy całować nikogo bez ważnych powodów typu miłość.:) Osz kurcze. No nie lubie seksu bez pocalunkow. Chociaz wiem, ze i tak mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
przemysl.rad Re: osz, kurcze... 25.09.13, 05:46 obrotowy napisał: > sallyhansen napisała: > Moim zdaniem nie należy całować nikogo bez ważnych powodów typu miłość.:) > > Osz kurcze. > No nie lubie seksu bez pocalunkow. > Chociaz wiem, ze i tak mozna. Seks to ważny powód, więc spokojnie możesz całować :) Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Pocałunek 30.09.13, 00:20 > Nie ale mężczyzna się słabiej orientuje. Moim zdaniem nie należy całować nikogo > bez ważnych powodów typu miłość.:) Wszystkie inne to zarzewie frustracji. Ty zawsze tak na poważnie, nigdy nie całujesz się dla przyjemności - obopólnej? Rozumiem że księża katoliccy, żyjący w celibacie i nie znający kobiety, mogą bać się seksu i wszystkiego co się z nim kojarzy, straszyć nim jak żelaznym wilkiem. Ale cywil, jak ty - no chyba że jesteś zakonnicą. "Nie całujcie, bo oszukacie, skrzywdzicie, dziecko zmajstrujecie i nie wiadomo co jeszcze, no chyba że jesteście zakochani albo jeszcze lepiej po ślubie". Daj spokój, wyluzuj, zamknij oczy i całuj. No chyba, że facet ma opryszczkę. Poza tym: skąd mam wiedzieć czy to miłość - bez całowania? Odpowiedz Link Zgłoś