menk.a 14.07.09, 07:53 a na pewno ktoś utalentowany. :D Ja tu kiedyś zemrę z powodu niewydolności przepony.:DDDDDDDD Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ravenheart1 Re: Jest wśród nas geniusz 14.07.09, 08:20 Slysze od wielu ludzi ze mam wielki talent artystyczny, wrazliwosc, duzsze artysty, nadzwyczajne zdolnosci plastyczne. należy częściej stosować audiospray, albo przestać otaczać się lizusami :P Praktycznie nadal jestem amatorem, dopiero zaczalem wystawiac ale kazdy zgodnie mi mowie ze od dziecka bylem profesjonalista w mojej sztuce/malarstwie. "jestem amatoram", "byłem profesjonalistą" - jak dla mnie to się wzajemnie wyklucza ... Mowia ze geniusz to w pewnym sensie ulomnosc, bo geniusze czesto sa osobami psychicznie lub w jakis sposob spolecznie nieprzystosowane do normalnego zycia, co w moim przypadku jest jak najbardziej prawda. nie sposób sie nie zgodzić :P Problem w tym probowalem miec normalny "dobrze platny" zawod ale przekonalem sie ze nigdy nie bylem w tym dobry, moje miejsce jest w arts and entertaiment, a to ciezki chleb, choc moze miec swoje blaski, to zbyt wysoka cena. mówiąc prościej: próbowałem być normalny ale mi nie wyszło .... a ja naiwny miałęm nadzieję, że sobie dał spokój z forum :/ Odpowiedz Link
menk.a Re: Jest wśród nas geniusz 14.07.09, 08:41 ravenheart1 napisał: > a ja naiwny miałęm nadzieję, że sobie dał spokój z forum :/ > Ha, i tu Cię mam. też nie jesteś otwarty na nowe idee, nie jesteś wrażliwy na inność i wyjątkowość. Waldka oczywiście. Jednocześnie udowodnisz, że bycie geniuszem wiąże się nieodłącznie z brakiem zrozumienia ze strony otoczenia. Malutkiego o niskim morale. I znów Waldek ma rację. :D Nie, ten typ się nie poddaje. Nie podda. Prędzej znów nicka zmieni i niejako rozpocznie kolejne nowe życie forumowe, niżeli się podda. :D Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Jest wśród nas geniusz 14.07.09, 08:46 niezależnie od nicku poznamy go po jego geniuszu ;) Odpowiedz Link
menk.a Re: Jest wśród nas geniusz 14.07.09, 08:50 Matkobosko, Piotruś, Walduś, potęga i co on tam sobie wymyśli... opary jego geniuszu nie dają mu żyć. I tfoży nawet na forum.:D Te jego sztandarowe tematy... Niebywałe.;)))))) Odpowiedz Link
lupus76 Re: Jest wśród nas geniusz 14.07.09, 08:51 Mnie rozczuliło sformułowanie "entertaiment- showbiznesu" Odpowiedz Link
menk.a Re: Jest wśród nas geniusz 14.07.09, 08:53 Łoldi już nie pamiętać polskie słowa i określenia. On z wielki świat być. Do światowego szołbiznes pretendować.;P Szuja jestem, tak publicznie go wyśmiewać. :| Odpowiedz Link
lupus76 Re: Jest wśród nas geniusz 14.07.09, 08:56 Ależ on sam się z siebie publicznie naśmiewa. A ten entertainment show-businessu to mi się z płatną miłością jakoś tak skojarzył. Ewentualnie z dostawcą proszków :) Odpowiedz Link
menk.a Re: Jest wśród nas geniusz 14.07.09, 09:04 lupus76 napisał: > Ewentualnie z dostawcą proszków :) Piotruś diler. :D Odpowiedz Link
menk.a Re: Jest wśród nas geniusz 14.07.09, 09:30 No i potęga zamknie się w sobie i nic już nie stworzy na miarę Picassa.:D Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Jest wśród nas geniusz 14.07.09, 09:13 Ładne, dlaczego ja takich nie wymyślam? Odpowiedz Link
lupus76 Re: Jest wśród nas geniusz 14.07.09, 09:20 bo on jest potęgą, a Ty tylko gimnazjalistką :) Odpowiedz Link
menk.a Re: Jest wśród nas geniusz 14.07.09, 09:31 lupus76 napisał: > bo on jest potęgą, a Ty tylko gimnazjalistką :) On jest potęgo światowo, a gimnazjalistka jest tylko lokalna.:P Odpowiedz Link
menk.a Re: Jest wśród nas geniusz 14.07.09, 09:29 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Ładne, dlaczego ja takich nie wymyślam? Bo nie jesteś geniuszem jak Piotruś?:P Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Jest wśród nas geniusz 14.07.09, 09:59 O, to jest ich już dwóch. :)) A może to ten sam? Tylko jako PPS składniej pisze niż jako Mareczek-pisarz. Odpowiedz Link
menk.a Re: Jest wśród nas geniusz 14.07.09, 13:05 Jest ich więcej. Boszzzz oni się mnożą.:| :D ale to nie ta sama osoba. No niemożliwe. No nie.:| Odpowiedz Link