Gość: Kuba IP: 213.76.8.* 27.03.02, 09:31 Czy ktoś udzieli kilku rad, jak zrobić lasce najlepszą minetę? z góry dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yogi Re: NAJLEPSZA MINETA!!! IP: 212.76.35.* 27.03.02, 13:40 w czasie okresu, zaraz po sraniu;musisz jej lizać na przemian to cipkę to "kakaowe oczko"... rób tak to momentu aż się ze szczęścia porzyga... acha... bym zapomniał... dla spotęgowania uczuć możesz włożyć swój palec; najpierws w swój odbyt a potem jej w nos... efekt gwarantowany!!! pozdr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kio Re: NAJLEPSZA MINETA!!! IP: *.it.volvo.se 27.03.02, 13:46 gosc z powaznym pytaniem a ty go tak potraktowales... poszukaj we wczesniejszych watkach i zapytaj na forum kobieta tylko jakos inaczej zapytaj: Jak lubicie byc pieszczone ustami? czy cos takiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yogi Re: NAJLEPSZA MINETA!!! IP: 212.76.35.* 27.03.02, 14:04 sorki... a tak poważnie to musisz to robić naprawdę delikatnie jeśli będziesz pieścił łechtaczkę; to bardzo delikatne miejsce i jeśli będziesz "lizał"zbyt mocno, to zamiast rozkoszy będzie przeżywała ból... wejście pochwy i tyłeczek możesz "potraktować" troszeczkę ostrzej... jeśli chodzi o technikę, to tak jak podczas stosunku możesz zmieniać tempo, z tym że nie za często; bo rytmiczne pieszczoty bardzo nakręcają kobietki... zaczynaj od całowania i pieszczot wewnętrznej strony ud...; "cytrynkę" muskaj jakby przypadkowo, a potem stopniowo coraz częsciej... etc... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nio Re: NAJLEPSZA MINETA!!! IP: *.it.volvo.se 27.03.02, 14:17 zgadzam sie z Yogim, oprocz tego, mozesz tez troche posmyrac nosem, leciutko possac i takie tam, i co najwazniejsze wczuwaj sie w jej reakcje, bedziesz czul co jest dla niej najprzyjemniejsze... no i jeszcze jedno, jak chcesz jej zrobic dobrze tzn Orgazm lechtaczkowy, to lepiej zacznij reka, bo czasem to troche trwa i Twoje usta i jezyk moga zesztywniec z wysilku... pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
lukullus Re: NAJLEPSZA MINETA!!! 27.03.02, 14:26 i jak jezyk wsadzisz po migdalki to zaprzyj sie nogami o krawedz wersalki bo inaczej glowa nie wejdzie jej do pochwy, tak zebys mog wylizac ja od srodka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jowisz Re: NAJLEPSZA MINETA!!! IP: *.it.volvo.se 27.03.02, 14:30 Ty lepiej zacznij cwiczyc, bo z takim podejsciem to mozesz robic minety na suczych cipkach... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: NAJLEPSZA MINETA!!! 27.03.02, 14:06 Jak nie o gejach, to o bzykaniu i to przy użyciu niewybrednego słownictwa. Niereformowalni ? ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: NAJLEPSZA MINETA!!! IP: *.wifak.uni-wuerzburg.de 03.04.02, 16:14 dobra dzieki chlopaki.a jak dlugo trwa taka minetka.tzn...tak srednio na jeza, ile trwa, zanim ona popusci soczki? pytam powaznie.jestem jeszcze nie obcykany, a ona mysli, ze ze mnie super maczo. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polka Re: NAJLEPSZA MINETA!!! IP: *.icpnet.pl 03.04.02, 17:26 tam u was pierdolą się 10 -latki ,one cię nauczą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polka Re: NAJLEPSZA MINETA!!! IP: *.icpnet.pl 03.04.02, 17:27 to było do joja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: NAJLEPSZA MINETA!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 05.04.02, 11:30 to zalezy, czasem minute czasem dziesiec, ale srednio ok. 5,7 minut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re:do POLKI IP: *.wifak.uni-wuerzburg.de 05.04.02, 19:26 do matki polki... to 10 latki strzelaja juz sperma? ciekawwe.wiesz, myslalem, ze moze naucze sie od jakiejs tu spotkanej polki, ale te zwykle pierdola sie albo z tutejszymi murzynami, albo przy pierwszym chetnym niemcu prawie ze sikaja w majtki z zachwytu, ze je chce. pozostake wiec strzelanie na dywan... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: NAJLEPSZA MINETA!!! IP: *.acn.waw.pl 06.04.02, 19:43 1. Nie atakuj od razu najwrażliwszych miejsc (czyt. łechtaczki) - najpierw trzeba pieścić okolica pachwin, wzgórka łonowego, warg sromowych, a łechtaczkę - jak to już ktos wczesniej napisał - muskać niejako mimochodem. To bardzo rozgrzewa, potęguje przyjemność - po takim preludium ja prawię wyję, by facet zajął się "właściwym" miejscem; 2. Dobrze, jeśli kobieta jest wygolona - wszystkie pieszczoty wydają się wtedy intensywniejsze, a i dla mężczyzny jest to chyba bardziej komfortowe - po pierwsze włosy nie wplątują się do gardła, po drugie - baodźce wzrokowe sa chyba bardziej podniecające (piszę "chyba", bo nie jestem facetem, powtarzam tylko to, co słyszałam od swojego mężczyzny i o czym czytałam choćby na forum) i ma lepszy dostęp do intymnych części. 3. Dobrze jest też poprosić kobietę, by podpowiadała, które pieszczoty są najprzyjemniejsze - po co błądzić? Łechtaczka jest bardzo małym organem i łatwo jest mimowolnie i nieświadomie lizać "obok", co na dłuższą metę jest drażniące dla kobiety; 4. I miej duuuużo cierpliwości. Nie każda kobieta w 5 minut dochodzi do orgazmu, a nie ma nic bardziej deprymującego niż zniecierpliwienie ze strony faceta, który chciałby, żeby TO było JUŻ. Jeśli w jakiś sposób będziesz na kobiecie wyiwerać presję czasu (np. dopytaując się natarczywie, czy już, czy masz już kończyć, etc), skończy się na tym, że zacznie udawać orgazmy - a chyba nie o to chodzi! Mój poprzedni mężczyzna był własnie taki - pieścił mnie niedbale i rutyniarsko, po kilku minutach, gdy nie osiągałam orgazmu, jego pieszczoty stawały sie coraz mocniejsze i bardziej brutalne (wcale nie przyjemniejsze), więc dla świętego spokoju stękałam kilka razy, a potem sama zaspokajałam się pod prysznicem ;-) pozdr. i zyczę dużej satysfakcji z dawania kobiecie przyjemności :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: NAJLEPSZA MINETA!!! IP: *.wifak.uni-wuerzburg.de 08.04.02, 15:49 tereska!! czesc.wielkie dzieki za swietna odpowiedz.pozdrawiam.. jojo Odpowiedz Link Zgłoś