Dodaj do ulubionych

NAJLEPSZA MINETA!!!

IP: 213.76.8.* 27.03.02, 09:31
Czy ktoś udzieli kilku rad, jak zrobić lasce najlepszą minetę?
z góry dziekuję
Obserwuj wątek
    • Gość: yogi Re: NAJLEPSZA MINETA!!! IP: 212.76.35.* 27.03.02, 13:40
      w czasie okresu, zaraz po sraniu;musisz jej lizać na przemian to cipkę
      to "kakaowe oczko"... rób tak to momentu aż się ze szczęścia porzyga... acha...
      bym zapomniał... dla spotęgowania uczuć możesz włożyć swój palec; najpierws w
      swój odbyt a potem jej w nos...
      efekt gwarantowany!!!
      pozdr...
      • Gość: kio Re: NAJLEPSZA MINETA!!! IP: *.it.volvo.se 27.03.02, 13:46
        gosc z powaznym pytaniem a ty go tak potraktowales...

poszukaj we wczesniejszych watkach i zapytaj na forum kobieta tylko jakos
        inaczej zapytaj: Jak lubicie byc pieszczone ustami? czy cos takiego
        • Gość: yogi Re: NAJLEPSZA MINETA!!! IP: 212.76.35.* 27.03.02, 14:04
          sorki...
          a tak poważnie to musisz to robić naprawdę delikatnie jeśli będziesz pieścił
          łechtaczkę; to bardzo delikatne miejsce i jeśli będziesz "lizał"zbyt mocno, to
          zamiast rozkoszy będzie przeżywała ból... wejście pochwy i tyłeczek
          możesz "potraktować" troszeczkę ostrzej... jeśli chodzi o technikę, to tak jak
          podczas stosunku możesz zmieniać tempo, z tym że nie za często; bo rytmiczne
          pieszczoty bardzo nakręcają kobietki...
          zaczynaj od całowania i pieszczot wewnętrznej strony ud...; "cytrynkę" muskaj
          jakby przypadkowo, a potem stopniowo coraz częsciej... etc...
          pozdr.
          • Gość: nio Re: NAJLEPSZA MINETA!!! IP: *.it.volvo.se 27.03.02, 14:17
            zgadzam sie z Yogim, oprocz tego, mozesz tez troche posmyrac nosem, leciutko
            possac i takie tam, i co najwazniejsze wczuwaj sie w jej reakcje, bedziesz czul
            co jest dla niej najprzyjemniejsze... no i jeszcze jedno, jak chcesz jej zrobic
            dobrze tzn Orgazm lechtaczkowy, to lepiej zacznij reka, bo czasem to troche
            trwa i Twoje usta i jezyk moga zesztywniec z wysilku...

pozdro...
            • lukullus Re: NAJLEPSZA MINETA!!! 27.03.02, 14:26
              i jak jezyk wsadzisz po migdalki to zaprzyj sie nogami o krawedz wersalki bo
              inaczej glowa nie wejdzie jej do pochwy, tak zebys mog wylizac ja od srodka.
              • Gość: jowisz Re: NAJLEPSZA MINETA!!! IP: *.it.volvo.se 27.03.02, 14:30
                Ty lepiej zacznij cwiczyc, bo z takim podejsciem to mozesz robic minety na
                suczych cipkach...
    • sloggi Re: NAJLEPSZA MINETA!!! 27.03.02, 14:06
      Jak nie o gejach, to o bzykaniu i to przy użyciu niewybrednego słownictwa.
      Niereformowalni ?
      ok.
      • Gość: jojo Re: NAJLEPSZA MINETA!!! IP: *.wifak.uni-wuerzburg.de 03.04.02, 16:14

dobra dzieki chlopaki.a jak dlugo trwa taka minetka.tzn...tak srednio na jeza, ile trwa, zanim ona popusci soczki?
        pytam powaznie.jestem jeszcze nie obcykany, a ona mysli, ze ze mnie super maczo.

dzieki
        • Gość: Polka Re: NAJLEPSZA MINETA!!! IP: *.icpnet.pl 03.04.02, 17:26
          tam u was pierdolą się 10 -latki ,one cię nauczą...
          • Gość: Polka Re: NAJLEPSZA MINETA!!! IP: *.icpnet.pl 03.04.02, 17:27
            to było do joja
        • Gość: greg Re: NAJLEPSZA MINETA!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 05.04.02, 11:30
          to zalezy, czasem minute czasem dziesiec, ale srednio ok. 5,7 minut
          • Gość: jojo Re:do POLKI IP: *.wifak.uni-wuerzburg.de 05.04.02, 19:26

do matki polki...

to 10 latki strzelaja juz sperma?
            ciekawwe.wiesz, myslalem, ze moze naucze sie od jakiejs tu spotkanej polki, ale
            te zwykle pierdola sie albo z tutejszymi murzynami, albo przy pierwszym chetnym
            niemcu prawie ze sikaja w majtki z zachwytu, ze je chce.
            pozostake wiec strzelanie na dywan...
        • Gość: Teresa Re: NAJLEPSZA MINETA!!! IP: *.acn.waw.pl 06.04.02, 19:43
          1. Nie atakuj od razu najwrażliwszych miejsc (czyt. łechtaczki) - najpierw
          trzeba pieścić okolica pachwin, wzgórka łonowego, warg sromowych, a łechtaczkę -
          jak to już ktos wczesniej napisał - muskać niejako mimochodem. To bardzo
          rozgrzewa, potęguje przyjemność - po takim preludium ja prawię wyję, by facet
          zajął się "właściwym" miejscem;

2. Dobrze, jeśli kobieta jest wygolona - wszystkie pieszczoty wydają się wtedy
          intensywniejsze, a i dla mężczyzny jest to chyba bardziej komfortowe - po
          pierwsze włosy nie wplątują się do gardła, po drugie - baodźce wzrokowe sa
          chyba bardziej podniecające (piszę "chyba", bo nie jestem facetem, powtarzam
          tylko to, co słyszałam od swojego mężczyzny i o czym czytałam choćby na forum)
          i ma lepszy dostęp do intymnych części.

3. Dobrze jest też poprosić kobietę, by podpowiadała, które pieszczoty są
          najprzyjemniejsze - po co błądzić? Łechtaczka jest bardzo małym organem i
          łatwo jest mimowolnie i nieświadomie lizać "obok", co na dłuższą metę jest
          drażniące dla kobiety;

4. I miej duuuużo cierpliwości. Nie każda kobieta w 5 minut dochodzi do
          orgazmu, a nie ma nic bardziej deprymującego niż zniecierpliwienie ze strony
          faceta, który chciałby, żeby TO było JUŻ. Jeśli w jakiś sposób będziesz na
          kobiecie wyiwerać presję czasu (np. dopytaując się natarczywie, czy już, czy
          masz już kończyć, etc), skończy się na tym, że zacznie udawać orgazmy - a chyba
          nie o to chodzi! Mój poprzedni mężczyzna był własnie taki - pieścił mnie
          niedbale i rutyniarsko, po kilku minutach, gdy nie osiągałam orgazmu, jego
          pieszczoty stawały sie coraz mocniejsze i bardziej brutalne (wcale nie
          przyjemniejsze), więc dla świętego spokoju stękałam kilka razy, a potem sama
          zaspokajałam się pod prysznicem ;-)

pozdr. i zyczę dużej satysfakcji z dawania kobiecie przyjemności :)

• Gość: jojo Re: NAJLEPSZA MINETA!!! IP: *.wifak.uni-wuerzburg.de 08.04.02, 15:49

tereska!!

czesc.wielkie dzieki za swietna odpowiedz.pozdrawiam..

jojo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka