gofa 07.08.05, 19:53 ...to moja reakcja na to co znalazłam na allegro... i nie jest to reklama... tylko wołanie o pomstę do nieba... www.allegro.pl/show_item.php?item=59405749 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tira-rira Re: brak słów.... IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 07.08.05, 20:04 Proponuję zgłosić naruszenie zasad administracji allegro. Ja już to zrobiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
piwo_nuklearne Re: brak słów.... 21.02.06, 15:31 Ot, taki sobie wąteczek wiernopoddańczy. Odpowiedz Link Zgłoś
rapapo piszemy do adminów!!!! 07.08.05, 20:28 Witam, niestety musiałem skasować wpis dotyczący "tabliczki z fortu twierdzy Przemyśl" który znalał się na auckji internetowej nawiększego serwisu aukcyjnego. Tamtejszych adminów poinformowałem o sposobie w jaki przedmiot znalazł się na aukcji i Wam to również polecam!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asda Re: piszemy do adminów!!!! IP: *.server.ntli.net 07.08.05, 21:11 a dlaczego musiales????? czyzby gofa rzucala w nim miesiem albo cos gorszego??? czy ty aby nie przesadzasz????? mysl logicznie. o czym mamy pisac do adminow na allegro, skoro skasowalaes post ktory informowal o co chodzi????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tira-rira Re: piszemy do adminów!!!! IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 07.08.05, 21:18 ...rapapo - ty już przeginasz pałę z tym kasowaniem wątków - czyżby znowu prowadził do komercji - człowieku ty się zastanów co czynisz - sorry ale z ciebie taki moderator jak z koziej d... odrzutowiec... Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: piszemy do adminów!!!! 07.08.05, 21:19 to chyba ja postąpiłam nierozsądnie - rapapo uznał,że rozsiewam treści reklamowe... a ja po prostu nie miałam czasu na tłumaczenie o co chodzi i wydawało mi się, że link to najprostsze rozwiązanie... piszę jeszcze raz...mając nadzieję, że nic nie łamię... a więc... w serwisie aukcyjnym ( na "A" ;)znalazłam aukcję,której przedmiotem licytacji jest oryginalna, mosiężna tabliczka zerwana kilkanaście lat temu ze ściany pomieszczenia fortu Łętownia w Przemyślu (dokładnie taki jest opis przedmiotu!!!)... wprawny znajdzie szukając PRZEMYŚL... jeśli nie... to @ :) no i stąd mój post... którego tytuł brzmiał "brak słów".... Odpowiedz Link Zgłoś
rapapo Re: piszemy do adminów!!!! 07.08.05, 21:44 Był tam link do strony komercyjnej, ja podałem informacji na tyle, że ktoś z ilorazem inteligencji powyżej 5 powinien do wszystkiego dojść bez problemów :) Gofa, przepraszam ale inaczej nie mogłem :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imac Re: piszemy do adminów!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:47 Ja przestaje rozumiec o co tutaj chodzi. Przeciez to nie byl post komercyjny, niczego nie rekalmowal. Zamieszczanie linkow jest zabronione? I co z tego, ze allegro to komercyjna strona? Gofa nie reklamowala przeciez zadnego produktu, ani tym bardziej samej aukcji. Czy jak zamieszcze link do arykulu o Przemyslu na onecie, to post tez zostanie usuniety? A co z komercyjnymi stronami Zycia, czy Nowin???? Czy admin usunie watek szeroko omawianej na tym forum galerii fotograficznej widokow Przemysla? Przeciez ona znajduje sie na komercyjnej stronie, a w watku sa zamieszczone linki!!!! Prawo nalezy stosowac z glowa. W ciagu krotkich rzadow rapapo zoatalo usunietych wiecej postow niz kiedys w ciagu miesiaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imac Re: piszemy do adminów!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:54 Ups, przepraszam, post byl niecelowy,albowiem w innym watku admin oswiadczyl, ze krytyki swojej dzialanosci na forum czytac nie bedzie. Ale poproszony o wyjasnienie na czym dokladnie polega KOMERCYJNY charakter watkow, ktore maja byc usuwane, odpowiedzi juz nie zdazyl udzielic. Pozdrowienia dla Wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
piwo_nuklearne Re: piszemy do adminów!!!! - A piszcie! 08.08.05, 00:44 Z czasem przychodzi taki moment, że odpowiedzialne jednostki muszą wziąć na siebie i ocenę co dobre dla ogółu, i wymierzanie sprawiedliwości. To się nazywa imperator... ups..., imperatyw kategoryczny. Rapapo, tak trzymać! Niech plebs wie, że ma pana! Nie odpuszczaj ani na jotę, ani na moment, bo normalnie, demokratycznie, utopią Cię w plwocinach, a potem sami siebie nawzajem! Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla piwo_łukaszenkowskie, nie nuklearne 08.08.05, 10:32 piwo_nuklearne napisała: > Z czasem przychodzi taki moment, że odpowiedzialne jednostki muszą wziąć na > siebie i ocenę co dobre dla ogółu, i wymierzanie sprawiedliwości. To się nazywa > > imperator... ups..., imperatyw kategoryczny. > Rapapo, tak trzymać! Niech plebs wie, że ma pana! Nie odpuszczaj ani na jotę, > ani na moment, bo normalnie, demokratycznie, utopią Cię w plwocinach, a potem > sami siebie nawzajem! Jedź na Białoruś, tam będzie ci najlepiej. Będziesz tam miał tego, który będzie cię trzymać za mordę. I to jeszcze jak skutecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
piwo_nuklearne Re: piwo_łukaszenkowskie, nie nuklearne 08.08.05, 10:58 Rychu, pomyłka! :) Trzymanie za mordę jest nie do przyjęcia - bezwzględnie precz z takimi pomysłami!!! Tu chodzi o to, żeby ktoś lepiej wiedzący, ktoś potrafiący odróżnić dobro od zła, ktoś nie wahający się przed reakcją na zło (czy to bieżąco występujące, czy to mogące potencjalnie wyniknąć w przyszłości) zachował się jak Dobry Ojciec, jak Pasterz, chroniący nas, jak dzieci, przed naszym własnym brakiem rozsądku i doświadczenia, przed skutkami nadmiaru naszej egzaltowanej wolności. Tak, tak Rychu - jeśli jest ktoś taki odpowiedzialny, ktoś, kto zechciał wziąć to brzemię - trzeba mu pomagać. Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: piwo_łukaszenkowskie, nie nuklearne 08.08.05, 12:02 Ja mam swój rozum i jestem odpowiedzialny za własne czyny, nie potrzebuję "pasterza". A ty się dobrze zastanów nad Białorusią... Odpowiedz Link Zgłoś
piwo_nuklearne Re: piwo_łukaszenkowskie, nie nuklearne 08.08.05, 15:09 Tak, Rychu, wiem że rozum masz swój. To widać. A Pasterz czasem by się przydał, gdy, jak ta owieczka zagubiona, z rozpaczą w oczkach szukasz opieki i schronienia przed wilczym stadem. Jak wiesz wilcze stado kieruje się prostym pojmowaniem świata: coś rozszarpać, nażreć się, rozmnożyć i... znów kogoś dopaść, rozszarpać... Pasterz nie pozwoli! Pasterz jest dobry... Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Gofa, wpisz tu problem ze skasowaniem postu 08.08.05, 10:51 Gofa, proszę wpisz tu problem ze skasowaniem postu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=165&w=27330046 Odpowiedz Link Zgłoś