to_tylko_facet 07.11.13, 11:17 Wydepilowałem się, a żona mnie wyśmiała! Jak się zemścić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daga1974 Re: Wydepilowałem się 07.11.13, 11:35 to_tylko_facet napisał: > Wydepilowałem się, a żona mnie wyśmiała! głupia żona :-) > > Jak się zemścić? zarośnij :-) Odpowiedz Link Zgłoś
to_tylko_facet Re: Wydepilowałem się 07.11.13, 12:37 > > Jak się zemścić? > zarośnij :-) Ona lubi kudłatych. Mówi że bez futra na plecach i tyłku wyglądam jak starzejący się gej i jej nie podniecam.. Odpowiedz Link Zgłoś
dreemcatcher Re: Wydepilowałem się 07.11.13, 13:36 chciałeś ją na siłę uszczęśliwić po co chcesz się mścić skoro zarośnięty się jej podobałeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wydepilowałem się 07.11.13, 13:43 Powiedz jej, że ma żałosne stereotypy, mało który gej wygląda jak bezwłosy wymoczek. Odpowiedz Link Zgłoś
to_tylko_facet Re: Wydepilowałem się 07.11.13, 14:29 Co tam stereotypy, kiedy zraniła moje uczucia... Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Wydepilowałem się 07.11.13, 20:45 A zapytales ja wczesniej? To jakbys Ty sie czul kiedy by sobie "tam" jakies kolko zalozyla? Skad Ci tak idea przyszla? Odpowiedz Link Zgłoś
to_tylko_facet Re: Wydepilowałem się 08.11.13, 15:46 chciałem młodo wyglądać i modnie Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: Wydepilowałem się 09.11.13, 09:13 a ile Twoja ma lat? Jakby co, to jestem jej idealem. Kudlaty wszedzie oprocz glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Wydepilowałem się 07.11.13, 22:06 No, no czlowiek guma z ciebie. Wydepilowac się na plecach i tyłku bez niczyjej pomocy...no no Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: Wydepilowałem się 07.11.13, 22:52 babcia najpierw skubala koguta, a pozniej opalala na plomieniem denaturatu. skad przekonanie, ze poszedl na calosc? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio mnie kudlate tesz nie przeszkadzaja... 08.11.13, 13:37 to_tylko_facet napisał: > Ona lubi kudłatych. mnie kudlate tesz nie przeszkadzaja... brunetki maja to do siebie, ze miewaja czasem lekkie wonsiki... gorzej, gdy zaczynaja je golic... PS. mialem taka jedna, ale calowala sie bez zarzutu... Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Wydepilowałem się 12.11.13, 17:54 to_tylko_facet napisał: > > > > Jak się zemścić? > > zarośnij :-) > > Ona lubi kudłatych. > Mówi że bez futra na plecach i tyłku wyglądam jak starzejący się gej i jej nie > podniecam.. każdy ma swojego bzika :-) ... więc na czas Twojego "łysego epizodu" znajdź kobietę, która nie lubi futra :-) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Wydepilowałem się 07.11.13, 12:41 wydepiluj sąsiadów żeby nie miała dokąd pójść zamiast Odpowiedz Link Zgłoś
dreemcatcher Re: Wydepilowałem się 07.11.13, 13:37 do czasu kiedy włosy odrosną jest uzasadnione że żonie należy się zarośnięty sąsiad Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wydepilowałem się 07.11.13, 13:43 dreemcatcher napisał: > do czasu kiedy włosy odrosną jest uzasadnione że żonie należy się zarośnięty są > siad To chyba oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Wydepilowałem się 07.11.13, 13:55 ojtam, ja o zemście, wy o dupie za przeproszeniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
to_tylko_facet Re: Wydepilowałem się 07.11.13, 14:31 Mam pewne obawy, jest taki w sąsiedztwie. Pomaga jej robić zakupy, jak wyjeżdżam w delegacje. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Wydepilowałem się 09.11.13, 09:17 to_tylko_facet napisał: > Mam pewne obawy, jest taki w sąsiedztwie. Pomaga jej robić zakupy, jak wyjeżdża > m w delegacje. Powiedz żonie, ze słyszałeś od Krystyny spod 15, że mu się wszy na pępku zalęgły. I masz sąsiada z głowy. :cool: Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Wydepilowałem się 07.11.13, 14:11 ogól jej czache na spaniu albo powiedz : Twoja przyjaciółka jakoś była mega zachwycona - zemsta doskonała :) Odpowiedz Link Zgłoś
to_tylko_facet Re: Wydepilowałem się 07.11.13, 14:32 No nie wiem. To jej mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Wydepilowałem się 07.11.13, 14:40 to_tylko_facet napisał: > No nie wiem. To jej mieszkanie. ale Twoje ciało - i Twoja świątynia i Ty również masz swoje prawa!! Broń swojej suwerenności!! Samiec Twój wróg!! I zażądaj dostępu do morza!! p.s.: fakt faktem pora roku nie sprzyja nocowaniu w kartonie :/ damn... Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Wydepilowałem się 07.11.13, 18:19 Jakbym był twoją żoną to też bym cię wyśmiał. Odpowiedz Link Zgłoś
nerika Re: Wydepilowałem się 07.11.13, 19:12 to_tylko_facet napisał: > Wydepilowałem się, a żona mnie wyśmiała! > > Jak się zemścić? A może ona nie lubi wydepilowanych?należało porozmawiać, a dopiero działać:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Wydepilowałem się 07.11.13, 20:29 nerika napisała: > A może ona nie lubi wydepilowanych?należało porozmawiać, a dopiero działać:) Ty to chyba lubisz gre wstepna co? :p Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Wydepilowałem się 07.11.13, 20:30 to_tylko_facet napisał: > Wydepilowałem się, a żona mnie wyśmiała! > > Jak się zemścić? jak ci odrośnie na jej oczach się depiluj....niech cierpi .... Odpowiedz Link Zgłoś
szpila.2 Re: Wydepilowałem się 08.11.13, 11:15 hahaha, jak zrobiłam sobie bikini brazylijskie, mój mąż też jakoś tak dziwnie zareagował. Ja go uświadomiłam, ze jest to moje ciało, i ja decyduję co i jak. Podoba mu się, ale chciał chyba mieć możliwość współdecydowania. A współdecydować to można w kwestii wakacji lub zakupu samochodu. Chciałeś, zrobiłeś i git. Odpowiedz Link Zgłoś
to_tylko_facet Re: Wydepilowałem się 08.11.13, 15:51 No niby tak. Ale to bardzo mnie zraniło i obniżyło samoocenę. Powiedziała też ze te kudły na plecach budziły jej czułość, a teraz ani podniecenia, ani czułości. Odpowiedz Link Zgłoś
pomorzanka34 Re: Wydepilowałem się 09.11.13, 07:45 jak tylko "kudły" na plecach wydepilowaeś a resztę zostawiłes zarosniętą to wcale się jej nie dziwię :D też by mnie to rozśmieszyło Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Wydepilowałem się 15.11.13, 14:40 ktoś "mnie " wykasował ? zniknął jeden z moich komentarzy :-) a nieprzyzwoity nie był :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wydepilowałem się 19.11.13, 09:10 daga1974 napisała: > ktoś "mnie " wykasował ? zniknął jeden z moich komentarzy :-) a nieprzyzwoity > nie był :-) > Wersja bez cenzury jest tu: forum.gazeta.pl/forum/f,12329,Mezczyzni.html Odpowiedz Link Zgłoś