Dodaj do ulubionych

SZUKAM FAJNEGO FACETA.............................

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 17:48
Szukam fajnego faceta, dla którego liczą się tradycyjne wartości i takie
uczucia jak prawdziwa miłosc i przyjaźń. Czy tacy męzczyźni jeszcze istnieją?
Chciałabym wreszcie poznać porządnego chłopaka z mocnym kręgosłupem
moralnym... Ech...:(((
Obserwuj wątek
    • Gość: burunduk Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 18:04
      każda szuka/ła fajnego faceta... fajni faceci maja to do siebie że sa dla
      ciebie fajni przez troche a potem sa nie mniej fajni dla kogos innego ... a ty
      jesteś fajna a potem fajna być przestajesz...a zaraz potem pojawia się ktos dla
      kogo jesteś fajna i abarot!
      mocny kręgosłup moralny? hmmm może odrzuty z zakonów - moralność ponad chęć
      zrobienia kariery ;)
      • collage Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ 20.08.04, 18:16
        nie powiedziałabym, ze mocny kręgosłup moralny moga mieć jedynie "odrzuty z
        zakonów" - jak to okresliłeś. Z ta moralnościa u ksiezy to bardzo róznie jest -
        widzimy to zreszta na co dzień....
        • Gość: burunduk Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 19:08
          nie rozumiesz dziewczynko, a mnie sie nie chce tłumaczyc, za mało fajna
          jestem ;)
    • Gość: lalala Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 20.08.04, 18:38
      Moze Hrabia , pasuje do opisu twojego ideału ;)
      • collage Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ 20.08.04, 18:39
        :)))))))))
        hrabia to dewiant :))) jakis tam kregosłup ma - ale nie wiem czy moralny :))))
        • Gość: lalalaal Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 20.08.04, 18:48
          Moze ktos wszystkie wypowiedzi Hrabiego zbieze i wyda ksiazke. Mozna po jego
          wypowiedziach stwierdzic ze jest dewiantem :)
    • Gość: Robert Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 19:02
      No... a czy ty J1982 jesteś fajna - napisz krótką charakterystykę.
      • Gość: burunduk Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 19:06
        jakby byla J23 byłaby fajna... hehe
      • Gość: J1982 Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 19:11
        Powiem nieskromnie, że jestem fajna :)Niestety jakoś nie moge trafic na tego
        odpowiedniego...:(.
        Krótka charakterystyka - studiuję jedna z nauk społecznych, a na co dzień
        zajmuje się sztuką - malarstwem, fotografią itd. Przyznaję - jestem troche
        skomplikowana - wesoła - z drugiej strony refleksyjna, spokojna i niespokojna
        zarazem.......Taka jestem...:)
        • Gość: Robert Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 20:53
          Jak fajna z Ciebie dziewczyna, to czemu szukasz chłopaka w necie?
          • Gość: J1982 Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 23:17
            He he, przeciez to nie jest anons matrymonialny. Czasami tak jest ze nawet
            fajna i ładna dziewczyna nie moze trafic na swojego. I nie licze na to ze kogos
            tutaj poznam, to najgorszy sposob...Bylam ciekawa czy jakis facet przyzna sie
            do cech przeze mnie wymienionych....
            • Gość: robert Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 00:08
              Fajna może jesteś - ale logiki 0 - poszukaj gościa raczej w realu.
    • czwarty.wymiar Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ 20.08.04, 23:35
      Gość portalu: J1982 napisał(a):

> Chciałabym wreszcie poznać porządnego chłopaka z mocnym kręgosłupem [...]

To mocna wątroba już kobietom nie imponuje?!
      • Gość: burunduk Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 10:35
        ależ imponuje, imponuje - tylko raczej tym 'niefajnym' ;)
    • gomory Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ 21.08.04, 04:27
      A probowalas sobie np. kupic psa?
      • Gość: burunduk Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 10:36
        no, co jak co, ale kregosłup moralny pies ma - nie oszuka cie i nie zradzi ;)
        • gomory Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ 21.08.04, 10:51
          Smycz moze byc niezlym straznikiem oddania ;).
    • itsnotme Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ 21.08.04, 13:24
      Tak publicznie ma się ktoś przyznać!?
      Echh..:))
    • conveyor Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ 21.08.04, 17:40
      Kazda chce fajnego zlapac, niestety taki fajny chlopak jest fajny przez jakis czas, a potem sie robi niefajny, wiec sie fajnego/niefajnego chlopaka kopie w dupe i szuka nastepnego fajnego, a kopnac fajnego w dupe jest bardzo latwo, bo jak jest fajny to awantury nie zrobi, brzydkim slowem nie rzuci ani w morde nie da. No i dlatego jest tak malo fajnych chlopakow, bo jak taki fajny chlopak zostanie pare razy kopniety w dupe to mu sie nudzi bycie fajnym i staje sie niefajny...
      Skomplikowane? wcale nie...

------------------
      Forum bez cenzury
      Prawdziwy Mężczyzna
      • jumar1 Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ 26.08.04, 21:09
        Conveyor...widać żeś "swój" i do rzeczy nawet gadasz:)))
        Pzdr.
    • Gość: Tybek Cieżko będzie! Dlaczego? Bo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 18:35
      Dlatego, ze najczesciej On juz ma chlopaka!!!!! ;-)))

ps. Zycze powodzenia. Pamietaj tez, ze ten co szuka musi sie liczyc z tym, ze w
      koncu znajdzie :-) Narta!
    • Gość: roskild Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 20:25
      To może kup sobie takiego *fajniutkiego* facecika z kręgosłupikiem na jakiejś
      aukcji w internecie.
      • Gość: MAGDALENA Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 23:51
        NO TAK, TUTAJ SPOTKASZ JEDYNIE TAKICH NIEPRZYJEMNYCH I SFRUSTROWANYCH KOLESIÓW
        JAK POWYZEJ.
        • czwarty.wymiar Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ 22.08.04, 00:20
          Gość portalu: MAGDALENA napisał(a):

> NO TAK, TUTAJ SPOTKASZ JEDYNIE TAKICH NIEPRZYJEMNYCH I SFRUSTROWANYCH
          KOLESIÓW
          > JAK POWYZEJ.

Napisała niesfrustrowana... Dobre sobie.
          P.S.
          Napraw sobie wreszcie tego Capsa.
    • hrabia_dewalgo Co za czasy! 23.08.04, 07:40
      Kiedys kobiety poszukiwaly prawdziwych mezczyzn z mocna glowa, ateraz z mocnym
      kregoslupem.
      Ale przejrzalem Cie! Mezczyzni: uwaga! ona szuka, z uwagi na prowadzana drobna
      dzialalnosc gospodarcza, sprawnego tragarza z mocnymi plecami i kregoslupem,
      ktory wytrzyma godziny noszenia pakunkow i workow. Strzezcie sie!
    • Gość: Janek Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ IP: *.gpw.com.pl 23.08.04, 14:04
      zgłaszam sie na ochotnika (powaznie)

a do tych co sie komentują: nie szukaj w necie - to w necie sa inni ludzie
      niż w rzeczywistości?? mylicie sie: tutaj ludzie są takimi jakimi sa naprawde
      anonimowi, nieskrępowani - są po prostu sobą....
      • larisa_larisa Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ 23.08.04, 20:30
        Gość portalu: Janek napisał(a):

tutaj ludzie są takimi jakimi sa naprawde
        > anonimowi, nieskrępowani - są po prostu sobą....

oooo....!!! a co do tego to bym bardzo mocno polemizowała! Właśnie wręcz
        odwrotnie - tutaj ludzie są takimi jakimi CHCIELIBY BYĆ. Dokładnie nie takimi
        jakimi są naprawdę. Bardzo łatwo jest nacisnąć backspace i poprawić zdanie na
        bardziej okrąglutkie, albo na takie bardziej zadziorne coby pokazać, jakie to
        to dowcipne, albo wygadane. A życie weryfikuje i okazuje się, że to to ani
        dowcipne ani wygadane, a tylko zakompleksione, albo niedopieszczone, albo
        przepieszczone, albo jeszcze cokolwiek tam...
        A puenta jest jedna - może i trafia się raz na tysiąc świetlnych lat, że w
        necie poznaje się NORMALNYCH ludzi. Nie roszczę sobie oczywiście prawa do
        takiego miana - normalni teraz właśnie nie czytają tych wypocin, tylko jedzą
        kolację/ śniadanie/ obiad z ukochaną osobą/ rodziną/ przyjaciółmi, siedzą w
        kinie, idą nad morzem, w Łazienkach, lesie albo gdziekolwiek. Ale ponieważ
        całkiem nieźle poprawia mi humor czytanie tych głupot dodatnich i ujemnych - to
        chętnie się poudzielam.
        A muszę przyznac na marginesie że najlepszym dowodem na to, że ludzie tu nie są
        sobą so rażąco sprzeczne wypowiedzi coponiektórych najczęstrzych bywalców F na
        zbliżone tematy - modyfikowane w zależności od tego, czy pisze nowa na forum
        osoba czy też znana i przez nich lubiana. To iście ciekawa obserwacja koleżanko
        z branży społecznej.
        Kłania się koleżanka po fachu.

Pozdrowienia dla Czwartego.wymiaru i Hrabiego
        • czwarty.wymiar Pozdrawiam również [bt] 23.08.04, 21:29
        • Gość: figa Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:55
          podzielam opinię; ciekawa obserwacja wyścigu postów tylko dokąd..., gra jak w
          teatrze tylko nie na żywo, scena dla wybranych tylko nie znanych...

--
          ...Well it's about time, It's beginning to hurt, Time you made up your mind,
          Just what is it all worth...
      • czwarty.wymiar Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ 23.08.04, 21:27
        Gość portalu: Janek napisał(a):

> zgłaszam sie na ochotnika (powaznie)
        >
        > a do tych co sie komentują: nie szukaj w necie - to w necie sa inni ludzie
        > niż w rzeczywistości?? mylicie sie: tutaj ludzie są takimi jakimi sa naprawde
        > anonimowi, nieskrępowani - są po prostu sobą....

Pojawiłeś się na tej planecie wczoraj, a do internetu podłączyłeś się dzisiaj
        rano?
    • chooligan Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ 23.08.04, 23:10
      Tacy faceci nie istnieją ....... przykro mi ,sam jestem facetem....
      • Gość: MARTA Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 08:48
        Tak jak nie istnieją trzydziestoletnie dziewice, których Panowie szukacie :)))
        • gomory Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ 24.08.04, 16:03
          Nie, nie, nie. To nie tak. My szukamy dziwki ktora bylaby dziewica ;).
          • larisa_larisa Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ 24.08.04, 18:17
            o! a to wyjątkowo ciekawe - zdradź mi tajemnicę jak się to robi - zastanowię
            się czy się nadaję na taką partię ;P
            • gomory Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ 24.08.04, 18:24
              Nie wiem jak to sie robi, to nie moja dzialka. Jestem mezczyzna wiec co
              najwyzej moge Ci powiedziec jak sie robi by byc slodkim misiem, albo
              skurwielem ;).
              • larisa_larisa Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ 24.08.04, 18:35
                To ja juz wiem. Przerabiałam wprawdzie z drugiej strony, ale nauczyłam się
                obserwując uważnie. Za to z tym dziewictwem to mnie intryguje - może jakieś
                zabiegi zaszywające - to podobno nawet dużo nie kosztuje, a efekt murowany -
                najstarsza dziwka krwią może uraczyć delikwenta...:)
                • gomory Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ 24.08.04, 18:41
                  Lepiej powstrzymaj swe zapedy chirurgiczne. Bo to nie do konca o ten splachetek
                  skory chodzi... w sumie to przebijanie sie przez niego nie daje wcale takich
                  wielkich fizycznych doznan. Na moj gust powinni to lepiej zaprojektowac ;).
                  • larisa_larisa Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ 24.08.04, 19:40
                    hmmm...nie będę drążyć tego tematu bo zaczynam mieć wrażenie, że oboje równie
                    mało kumamy o co chodzi z tym dziewictwem - gdyby było inaczej - czekam na
                    porady :)

pssst! wygląda na to że jesteśmy tu sami - pobuszujemy? ;P
                    • gomory Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ 24.08.04, 19:43
                      > pobuszujemy? ;P

Wiesz... ale ja tylko w zbozu ;).
                      • larisa_larisa Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ 24.08.04, 19:46
                        gomory napisał:

> Wiesz... ale ja tylko w zbozu ;).

tak myślałam - BOISZ SIĘ, HA! A zboża dostatek jeszcze żniwa się nie zaczęły -
                        ładuj baterię laptoka i w zboże!
                        • gomory Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ 24.08.04, 19:50
                          Nie boje sie tylko mam skrupuly natury moralnej. Jeszcze sie zakochasz i
                          bedziesz mi spiewala jakies dumki czy surmy ;).
                          • larisa_larisa Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ 24.08.04, 20:10
                            gomory napisał:

> Nie boje sie tylko mam skrupuly natury moralnej. Jeszcze sie zakochasz i
                            > bedziesz mi spiewala jakies dumki czy surmy ;).

--------------
                            to mogłoby być trudne wirtualne dumki, ale możnaby spróbować. A z tym
                            zakochiwaniem to raczej ciężko - choć nie ujmując zapewne byłoby w czym -
                            raczej nie nastrojonam teraz do takich zabaw :-/
                            • gomory Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ 24.08.04, 23:21
                              Oj biedactwo... jak mi Ciebie zal, jakbym mial serce toby mi sie teraz kroilo.
                              • larisa_larisa oj biedactwo... 25.08.04, 18:50
                                Zupełnie niepotrzebnie by Ci się pokroiło - nastroju do zakochiwania się nie ma
                                bo serce w inną stronę się wyrywa - wiem, że zapewne mnóstwo tracę, ale pewnie
                                jakoś to przeżyjemy, co misiek? ;P
                                3maj się - będzie dobrze - i serca nie krój - no po co...:)
                                • gomory Re: oj biedactwo... 25.08.04, 19:15
                                  Ok, bede sie trzymal, tylko znajde jakies ustronniejsze miejsce ;).
    • auteczko Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ 25.08.04, 19:22
      nie czytalam poprzednich wypowiedzi,ale daje slowo: TACY FACECI
      ISTNIEJA..niestety, sa juz zajeci...hmmm,chyba ze poczekasz az z nastepnego
      pokolenia przybedzie..albo z innej planety,hihi
      • Gość: duśka Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 17:28
        Hm żałosne te niektóre posty. Wydrwiliście dziewczynę, ktora sczerze
        powiedziala jakiego chciałaby mieć partnera życiowego. Pewnie wiekszosć z
        nas (kobiet ) myśli o takim, który byłby facetem nie dlatego że ma
        przyrodzenie, ale że ma właśnie kregosłup moralny i wnętrze ktore pozwoli się
        czuc kobiecie szanowaną i kochaną i dac z siebie wszytko by i on tak sie
        czuł.Ja wierzę, że tacy meźczyźni są i to nie zawsze zajęci, ale może po
        prostu czasem niewidoczni w tłumie współczesnych egoistycznych maczo.
        • gomory Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ 28.08.04, 18:21
          Ja Wam tam obu zycze zebyscie sobie takiego wymarzonego "kregoslupowca"
          znalazly :).
          • Gość: duśka Re: SZUKAM FAJNEGO FACETA........................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 21:50
            dzięki gomory:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka