Dodaj do ulubionych

sms-owy facet

16.07.14, 17:50
poznalam go na portalu,bylo pisanie potem telefony, jedno spotkanie na kawe -bardzo udane zreszta,i co facet tylko sms-uje i o nastepnym spotkaniu ani slychu.Napisalam mu ze nie chce tego kontynuowac w ten sposob ,nie przyjal do wiadomosci i co muslec -zonaty ,a moze stalker,bo jaki sens ma zawracanie komus w glowie ,bez konkretnego celu ,a moze faceci tak lubicie ?
Obserwuj wątek
    • czarny.onyks Re: sms-owy facet 16.07.14, 21:49
      następnym razem kup starter z nowym numerem telefonu na takie spotkania....
    • six_a Re: sms-owy facet 17.07.14, 21:36
      >a moze faceci tak lubicie ?
      ty chyba też lubisz, bo jakoś ci nie przychodzi do głowy zablokować gościa i niech sobie pisze
      na berdyczów.
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: sms-owy facet 18.07.14, 23:30
        Ja się tam nigdy nie nauczyłem numerów blokować...

Widać nigdy aż tak popularny nie byłem :(
        • six_a Re: sms-owy facet 19.07.14, 09:54
          jakbyś był popularny wśród bankowców, to raz dwa byś się nauczył;)
    • ryc.kam Re: sms-owy facet 18.07.14, 20:47
      Może po prostu jest nieśmiały w stosunku do kobiet? Wielu moich kolegów, którzy zwykle są bardzo kontaktowi kiedy przyjdzie im porozmawiać z kobietą sam na sam nagle milkną i stają się mrukami. Przez smsy jest łatwiej. Może też wstydzić się zaproponować kolejnego spotkania bo nie wie jakie są Twoje odczucia po porzednim. Sama zaproponuj spotkanie i zobaczysz jak zareaguje :)
      • jollia Re: sms-owy facet 18.07.14, 21:17
        a moze masz racje, caly czas jest przyjete ze kobiecie nie wypada proponowac spotkania ,a warto chyba to zmienic
        • kalllka Re: sms-owy facet 19.07.14, 10:58
          Wziawszy pod uwagę twoja ostatnia deklaracje jolliu- "szpak nadal będzie dziobać bociana":|
          Ergo:
          Jeśli zdecydowałaś się wziąć wspólne sprawy we własne ręce bądź klarowna za dwoje.

• ines.de Re: sms-owy facet 30.07.14, 21:03
      i co wyszlo? dalej tylko pisze, czy jakies spotkanie bylo?
      ja takiego jednego znalam, tylko smsy i smsmy. jak jestes z miasta na litere W tomoze to ten sam? :)
      • jollia Re: sms-owy facet 04.08.14, 08:22
        sms dalej pisze ,ale spotkanie bylo i juz nastepne w planie -i nie jest z miasta na W ;)
        • zelda87 Re: sms-owy facet 27.08.14, 15:25
          Hmm w dzisiejszych czasach takie wirtualne znajomości to chyba normalna sprawa, kiedy człowiek więcej pisze przez smsy niż powie na żywo. A szkoda bo lepiej pogadać osobiście :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka