wlk.brytania 31.08.04, 13:26 Dla mnie The Beatles i John Lennon,czarno-biale filmy Ingmara Bergmana,stare wydania ksiazek,stare meble,Volkswagen Beetle czyli w Polsce "Garbus",...itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tony Re: Perly z lamusa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 13:37 samochody spod ręki Shelby'ego... teraz nie ma juz takich mustangow ani samochodow jak cobra technika zabila to co najlepsze w samochodzie... moc,moc,moc i tylko twe umiejetnosci,zeby ja poskromic:P Odpowiedz Link Zgłoś
wlk.brytania Re: Perly z lamusa 31.08.04, 13:43 Autobus Jelcz(tzw.ogoras)-bedac pacholeciem uwielbialem dostac sie na garb kolo kierowcy,byla to najwyzsza nobilitacja."Ogoras" byl absolutnie bezbledny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Perly z lamusa IP: *.crowley.pl 31.08.04, 15:08 Ich troje, czyli: Emanuelle i Bolek i Lolek Odpowiedz Link Zgłoś
wlk.brytania Re: Perly z lamusa 31.08.04, 17:54 Byla taka piosenka na poczatku lat osiemdziesiatych "Voyage,voyage" wykonywana przez Desireless.Znacie ja chyba wszyscy... Dzisiaj znalazlem ja w internecie korzystajac z przerw w dialogach z Wami. Sciagnalem i mam.Coz,jak pojde do pierdla to przynajmniej wiem za co. Ta piosenka zasluguje na miano perly z lamusa! Szkoda ze nie moge Wam jej podrzucic w tle. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scoolina Re: Perly z lamusa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.04, 18:08 A ja mam slabosc do wiekszosci starych filmow, nawet kiedy po raz n-ty ogladam "pol zartem, pol serio" i MM idaca do pociagu, jeden obcas chyba krotszy od drugiego...i tango z roza w zebach...ale obejrze KAZDA czarno-biala perelke...i czemu juz nie ma starych tramwajow? Odpowiedz Link Zgłoś
wlk.brytania Re: Perly z lamusa 31.08.04, 18:15 Tak czarno-biale kino kryje niezwykla tajemnice. Przede wszystkim pozwala "pracowac" naszej wyobrazni...Dzisiejsze kino pokazuje Ci wszystko od A do Z.Pewnie dlatego dwunastolatek nie jest sobie w stanie wyobrazic chocby telewizora bez pilota... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burunduk Re: Perly z lamusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 18:48 ballady okudzawy, teatr kobry (ogladałam po kryjomu w dzieciństwie), garbusy, wski, szampon zielone jabuszko, pomarańcza w paczce od świetego mikołaja, kartofle z parnika u prababci na wsi... ech... stare filmy... duzo starych filmów... literatura, poezja, muzyka - jak stary ten lamus??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: Perly z lamusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 20:55 "w starym kinie"-polskie przedwojenne filmy, "Pieprz i wanilia" T.Halika i E.Dzikowsiej, mimo wszytko maluch 126p, woda sodowa z sokiem z saturatorora..... Odpowiedz Link Zgłoś
wlk.brytania Re: Perly z lamusa 02.09.04, 00:53 Przed meczem z Anglia jakos bardzo mi brakuje olimpijskiej kadry Wojcika z Barcelony.Jak chlopaki wtedy grali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Horton2 Re: Perly z lamusa IP: *.proxy.aol.com 02.09.04, 09:31 Wszyscy jestescie wspaniali z tymi wspomnieniami.Lza zakrecila sie w oku.Serdecznie Was pozdrawiam z Kanady Odpowiedz Link Zgłoś