Gość: Osiemnastolatek Osiemnastolatek IP: *.finemedia.pl 13.09.04, 20:56 A ja mam lat 18 i przyznam się szczerze, że nawet nie mam w domu adidasów... :P Wyrosłem z tego jakieś 2 lata temu i z obrzydzeniem patrze na obuwie sportowe. Co jak co, ale w tym absolutnie nie da się wyglądać dobrze :/ Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Osiemnastolatek 13.09.04, 21:46 zapindalasz do liceum w westonach czy venezii:)? hm.. do tego pewnie spodenki w kancik, krawacik.. wszystke twoje, nie;)? Odpowiedz Link Zgłoś
achzarit Re: Osiemnastolatek 16.09.04, 11:48 Gość portalu: Osiemnastolatek napisał(a): > A ja mam lat 18 i przyznam się szczerze, że nawet nie mam w domu adidasów... :P Znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
morderca_zludzen Re: Trzydziestolatek w "Reebok'ach"... 14.09.04, 22:10 chłopie z czego może się brać? Pewnie że z zamiłowania do wygody...hmm czy zamierzasz zmieniać Nas nosicieli sportowego obuwia:D? hmm myślę, że to sztucznie stwofrzona dyskusja. hehe a jeśli ktoś Ci proponował za darmo takie buty fajniutkie to mogłeś wziąść dla mnie:)ale do garnituru jeśli trzeba takowy założyć to przecież występujemy w Twoich faworytach...........podsumowując jeśli o mnie chodzi to możesz nawet chodzić w szpilkach i tak nie będę napastliwy.....trzymaj sie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Trzydziestolatek w "Reebok'ach"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 21:22 bo idiotycznie wygladam w krotkich spodniach i polbutach. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lans Re: Trzydziestolatek w "Reebok'ach"... IP: *.byss.pl 17.09.04, 13:32 No cóż, na berlińskich salonach stare modele obuwia sportowego nosi się do garnituru i b. dobrze wtedy wyglądają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scoolina Re: Trzydziestolatek w "Reebok'ach"... IP: *.dip.t-dialin.net 17.09.04, 16:25 ja widzialam faceta w starach, ale taka fanaberia, trampki sztandarowy symbol czegostam do garnituru, raz to tylko widzialam, nie na salonach, ale na ulicy...jakie salony masz na mysli? na koniec tylko: przez caly tydzien poddawalam obserwacji kolegow, ulice i sasiedztwo i raczj przewazaja buty polsportowe, albo polbuty, koledzy z pracy na pewno nie w adidasach, za to styl miejsko-sportowy...z mojej perspektywy Polska wyglada coraz lepiej, jesli chodzi o wyglad, ubior facetow...nie o zachowanie...niestety... szwaby okrutnie brzydkie...ale czuje sie tu o wiele lepiej, w sensie traktowania tak w ogole...ale to inny watek. Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Trzydziestolatek w "Reebok'ach"... 17.09.04, 17:54 > szwaby okrutnie brzydkie...ale czuje sie tu o wiele lepiej, w sensie > traktowania tak w ogole...ale to inny watek To walnij ten watek, bo jestem ciekawy przemyslen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beldin Re: Trzydziestolatek w "Reebok'ach"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 18:41 Ja poruszam sie po swiecie na wlasnych nogach(czesto te nogi napedzaja rower) i jakos nie Potrafie sobie wyobrazic innych botow niz sportowe lub martensy. Sportowe mam zawsze w kolorze czarnym lub jakas odmiana brazu.Buty sportowe teraz sa takie ze mozna je spokojnie ubrac i do pabu i na wycieczke rowerowa i na pogrzeb tesciowej.Wszystko chyba zalezy od tego jaki to model i co sie do nich ubierze,w Rosji faceci nosza przewaznie mokasyny do cholernie brzydkich scierakow i oni to dopiero wygladaja genialnie:).Generalnie nie ma to jak scieraki i adidasy wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scoolina Re: Trzydziestolatek w "Reebok'ach"... IP: *.dip.t-dialin.net 19.09.04, 14:36 gomory, chetnie wisialabym na komputerze tak jak wszyscy forumowicze, ale nie bardzo moge, w sensie poswiecania uwagi wylacznie pracy. co prawda w pracy komputer mam pod nosem, ale ciagle jestem na stand-by´u. gdybym zaczela sie rozpisywac, jak tu traktuja polakow i polki, musialabym zdradzic, jak sie tu znalazlam i co robie, a nie bardzo mam na to ochote i b. zle doswiadczenia. czesc zapakowalam na watku pt. placenie za dziewczyny. ogolnie wrazenie mam takie, ze niemki sa b. pewne siebie, poza tym ogolnie niektore zawody sa po prostu uwazane za prestizowe, niezaleznie od plci. nie jest to kraj idealny do zycia, przynajmniej w tym momencie, a poza tym nadal egzystuje tu system hierarchiczny, dopuszczajacy tylko niektorych do awansu. Na pewno zyje mi sie pod pewnymi wzgledami bdb, ale nie jest to kraj docelowy. co do biezacego watku, trzeba panom przyznac, ze wygladaja coraz lepiej. Tylko slownictwo i czasami zachowanie pozostawia wiele do zyczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Trzydziestolatek w "Reebok'ach"... 19.09.04, 15:54 Rozumiem, nie kazdy klepie z chaty lub moze naciagac firme ;). Tak sie pytam z ciekawosci bo mowiac szczerze nawet widzialbym siebie po zachodniej stronie Odry. Ha, mowiac szczerze to juz mieszkam na jej lewobrzeznej czesci ;). Spodobala mi sie niezmiernie panujaca tolerancja i wieksza uprzejmosc. Pijanemu murzynowi wraz z policjantem tlumaczylismy jak ma dojechac na jakas tam stacje (u nas zladowalby na izbie wytrzezwien), dwojka gejow dajacych sobie buzi na do widzenia nie wzbudza zadnych reakcji (u nas dostaliby w rylo, albo wytykaliby ich palcami), sa spontaniczniejsi w roznych zabawach, bardziej uprzejmi na ulicy itd. Takie mialem ogolne wrazenia, ale nie zebym tam zaraz uwazal ze to raj na ziemi. Tylko ciekaw bylem spostrzezen osoby blizej zaznajomionej z zyciem "tam". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ślimak WiSłA RuLezzzzzzzz IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 20.09.04, 13:09 jestem za wisła i każdy kto ze mną zadrze dostanie z baseballa. jestem ślimak ze skorupa HeHeHe Odpowiedz Link Zgłoś
scoolina Re: Trzydziestolatek w "Reebok'ach"... 20.09.04, 16:18 ja 'normalnie' mieszkam po drugiej stronie Odry, do granicy mam...hm...kwadrans...w wolnej chwili moge odp. na priva. mnie policjant zapytal swego czasu przy zwyklej kontroli gdzie pracuje i zaraz bylo, fahren Sie bitte weiter...a bylam po firmowej imprezie...ale trzezwa jak niemowle...6 godzin po kieliszku szampana....teraz biore taksowke, ale i tak ogolnie nie moge narzekac... net mam w pracy...ale nei bardzo mam kiedy pisac Odpowiedz Link Zgłoś