uncledonken 09.09.04, 22:03 Jak często myślicie że jesteście tytułowym Trumanem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poprioniony Re: TRUMAN SHOW 09.09.04, 22:06 uncledonken napisał: > Jak często myślicie że jesteście tytułowym Trumanem? Za kazdym razem, jak nerwowo rozgladajac sie na boki robie sobie dobrze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burunduk Re: TRUMAN SHOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 13:05 nigdy - raczej mi sie wydaje, że jestem niewidzialna ;) czasem to sie mści :) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: TRUMAN SHOW 10.09.04, 14:26 > wydaje, że jestem niewidzialna ;) czasem to sie mści :) Wynosilas mikrofalowke ze sklepu czy robilas w toplesie zakupy? A myslalem ze to ja jestem dziwny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burunduk Re: TRUMAN SHOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 14:46 gomory napisał: > Wynosilas mikrofalowke ze sklepu czy robilas w toplesie zakupy? A myslalem ze > to ja jestem dziwny... ------------------------------------------------------------------------------ dawno dawno temu, kiedy w miasteczku był jeden sam (i wcale nie był super), a koszyki nie jeździły na kółkach zdarzało mi się w połowie drogi do domu wracać, aby oddac taki zagarniety koszyk ;) widze natomiast, że masz narastającą obsesje dotyczącą nagich kobiet w miejscach publicznych (pije do zdejmowania majtek w kawiarni) ;) chodzi mi o to ze dla mnie ludzie obcy sa anonimowi, nie obchodzi mnie ich życie, ubiór czy zachowanie w miejscu publicznym - a ich o dziwo obchodzi... istnieje w czyimś umysle nie zdając sobie z tego sprawy - to dopiero jest dziwne! Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: TRUMAN SHOW 10.09.04, 16:03 > masz narastającą obsesje dotyczącą nagich kobiet w miejscach publicznych (pije do zdejmowania majtek w kawiarni) ;) Kobieta bez majtek w kawiarni nie jest naga ;). > ludzie obcy sa anonimowi, nie obchodzi mnie ich życie, ubiór czy zachowanie w miejscu publicznym Ja tak nie mam. Zdarza mi sie ze sie za kims na ulicy odwracam ;). Odpowiedz Link Zgłoś