Gość: tony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 18:51 ...czy ktoś ma jakąś piosenkę, która prześladuje go od jakiegoś czasu?:D Mnie dorwało WWO "Uważaj jak tańczysz". Od rana do wieczora sobie to nucę:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rayback Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 10.09.04, 18:53 No nie znam,jakkolwiek WWO to klasyka.Polecam z "Kodexu II" ich "Kazdy ponad kazdym".No co wypas i jaka koncowa,odpadlem :).Liryczna kanonada :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 18:56 :P :P :P zajeb**** Sokół :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rayback Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 10.09.04, 18:58 No wlasnie.Klient jak cos przyp.....li to tak zostaje w glowie...Lubie taki truskool.Powiem Ci ze z tydzien sluchalem,az zrozumialem dlaczego jest taki tytul :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 19:00 pochwal sie swym odkryciem:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rayback Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 10.09.04, 19:03 Nie no,nie w tym rzecz :P.Po prostu nie do konca mi sie historia zamykala.Koncowka wyjasnia wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 19:04 spox :P Odpowiedz Link Zgłoś
olgu Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 10.09.04, 19:22 Ostatnio prześladuje mnie piosenka zespołu Hey o takim refrenie: MUSZĘ TO PRZETRWAĆ - PRZECZEKAĆ PRZECZEKAĆ TRZEBA MI... nie wiem jaki jest tytuł tej piosenki, ani jakie są jej dalsze słowa, ale ten urywek za mną chodzi w najtrudniejszych chwilach, a jest ich ostatnio wiele pozdrawiam olgu Odpowiedz Link Zgłoś
allabamma Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 13.09.04, 12:27 To chyba List (Kochany mój to zalednwie kilka dni a ja nie mogę cośtam cośtam cośtam i refren A te dni ciche które które dziela nas Przypominają mi złe obrazy Musze to przetrwać przeczekać przeczekac trzeba mi a jutro znowu pójdziemy nad rzekę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burunduk Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 19:39 wróżba nie druzba Jakubowicz - zwłasza nad wodą w zwiazku z lenistwem i nieodpowiedzialnoscią :) i Black Jesus Everlastów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ni@ Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 19:55 Mi od jakiegos czasu ciagle chodzi po głowie piosenka Lady Pank " Stacja Warszawa " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 20:08 miodzio piosenka:P Odpowiedz Link Zgłoś
allabamma Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 13.09.04, 12:38 Gość portalu: @ni@ napisał(a): > Mi od jakiegos czasu ciagle chodzi po głowie piosenka Lady Pank " Stacja > Warszawa " Oj. To współczuję :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 20:53 mi z everlasta najbardziej ostatnio pasi broken:DD i maybe:D fajne rify:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 10.09.04, 20:52 mam taka piosenke, ale zabijcie ani tytulu ani slow, ino melodie pamietam :P no i jeszcze to, ze na owej piosence popsulam magnetofon szpulowy mojego taty, bo juz lat 20pare temu mi sie podobala :D piosenka jest zagramaniczna i jak czasami gdzies ja uslysze, to sie obowiazkowo wzruszam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burunduk Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 20:53 no to chociaż zapis nutowy sieknij ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 10.09.04, 22:16 z nutek to tylko kluczyk wiolinowy, czy jak mu tam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owca Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 21:33 WYCHYLYLYBYMY kasty i KRÓL ANIOŁÓW dka :) jak dla mnie to aktualni prześladowcy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 10.09.04, 22:13 o tak tak, DKA to jest to :) jakby to bylo, gdyby mnie nie bylo, no wlasnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 13.09.04, 20:32 mi też to zawsze chodzi po głowie jak przypadkiem gdzieś to usłyszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 10.09.04, 21:47 nie ma nic wokół nas.... Golce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony kapturek Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 21:51 'Oprócz' w wersji golden life, i 'autobiografia' perfektu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
maira Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 12.09.04, 12:03 odkąd leci w tv reklama Cubusa nie mogę się opędzić od pioseneczki,która w niej leci.Wcześniej miałam tak samo z reklamą Prince Polo z pokojówką hotelową w roli głównej;)) Odpowiedz Link Zgłoś
p_p_p Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 12.09.04, 12:10 "Jej czarne oczy, jej czarne oczy, nikt nie przeoczy" :D Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 12.09.04, 12:14 kurcze za mna ostatnio chodzi tylko disco - polo "masz stajla", "czarne oczy" i "trudno tak (razem byc nam ze soba)"i tak w kolko.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 12.09.04, 12:51 niedobrze, zakochalas sie, czy co?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 12.09.04, 12:59 jak nie dobrze... 1.masz stajla slucham bo podoba mi sie jak cholera niby hip - hop a jednak disco - polo 2.czarne oczy bo sobie sciagnelam jak ktos tu napisal o tej piosence w tym watku i tak jakos lecialo pare razy i w glowie zostalo 3.trudno tak bo coz tak chyba jestem zakochan ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 12.09.04, 13:02 no dobrze :) hip-hop lubie, od roku przezywam fascynacje DKA, ale to taki inny hh ;) Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 12.09.04, 13:30 no ja do hh wrocilam jakos w zeszlym roku po 5letniej przerwie,pierwsza milosc trudno zapomniec ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
leff Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 12.09.04, 19:53 sygnaturka i wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 13.09.04, 18:44 haha, też to lubię:) rzadko w radio ostatnio dają, przypomniało mi się jak kupiłem sobie gta vice city - tam to jest na ścieżce dźwiękowej. btw; to jest z '85:) Odpowiedz Link Zgłoś
leff Re: Outfield 13.09.04, 19:18 zgadza się ! Your love jest na ścieżce z GTA o rok nie warto kruszyc kopii,ale sprawdzę Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Outfield 13.09.04, 19:32 w ogóle ta ścieżka jest w przestrzeń wy..ana:) a jak chcesz na serio znać rok wydania płyty lub singla (dla mnie to wązne, umiejscawiam go sobie na skali czasu historii muzyki:) zawsze sprawdzaj w kilku źródłach (najlepiej stronach głównych z dyskografiami) - często mają niespójne dane. co do piosenki - mi ostatnio cały czas chodzi po głowie 'lolas theme' shapeshifters.. i'm a different person you tuuurn my world around world around :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinka Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 15:11 Cały czas męczy mnie "Żałuję, że cię znałam" Eweliny Flinty. O rany jak ja niecierpię tej piosenki:(((( Zawsze tak mam jak czegoś/kogoś nie lubię to włóczy się za mną jak cień. Muszę spróbować znienawidzić j.angielski - może go szybciej przyswoję:) Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 13.09.04, 15:15 o wiem co jeszcze za mna chodzi "suczki" i to jeszcze jak i tak juz chyba od paru miesiecy a jeszcze najlepsze ze spiewam je sobie bezwiednie, laze i wiecie tak pod nosem nuce"..hej suczki tere...itd". Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 13.09.04, 18:46 mezo, 4.wymiar.. słabość do hiphopolo:)? Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 13.09.04, 18:59 tak disco - polo jakos tak latwo w ucho wpada i wypasc nie chce.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 13.09.04, 19:23 jak sie dzis czujesz moja najlepsza kolezanko z Forum? :P Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 13.09.04, 19:29 nadak szczesliwa inaczej ale spoko zdam ten cholerny egzamin tak latwo sie nie dam z uczelni wyrzucic o nie za daleko juz zaszlam hehe ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
allabamma Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 13.09.04, 15:22 Od dwóch miesięcy jedno: Zasadzimy zasadzimy ziarno pole którego po horyzont nie da się ogarnąć dla jednych trutką a dla innych karmą jednym błogosławi innym przyszłość wróży marną :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 18:40 abradab:P ołjeeeeeeeeeeeeeeeeee:DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocia_n Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.rtk.net.pl 13.09.04, 20:46 kilka piosenek z filmu "kabaret", ale za to od tygodnia conajmniej.Jadę rowerem i spiewam , ludzie się oglądają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burunduk Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 21:06 czyzby kocia noga straciła noge?;) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 13.09.04, 21:43 Sick & Tired Anastacii - bardzo taneczny kawałek, świetnie zaaranżowany i zaśpiewany, nogi same podrygują.... Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 13.09.04, 21:48 tak fajny klimacik tez to lubie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 14.09.04, 10:14 i moj nowy hit ktory chodzi mi po glowie twista "sunshine" Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 15.09.04, 11:13 o i dzisiaj taka malo wesola piosenka "jak by to bylo gdyby mnie niebylo........" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 15.09.04, 15:57 te piosenke to mam w glowce od roku juz, nie tylko ze wzgledu na slowa... ehhh... ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 16:00 no co ty? co to za ;( ?? Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 15.09.04, 16:03 nie pamiętam czyje to, ale straszne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 16:08 DKA...ale to chodzi tylko o to, jakby to bylo,gdyby ten koles nie wydal swojej plyty.czy cos jego plyta zmienila:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 15.09.04, 16:10 a wcale ze nie, wcale nie o to tu chodzi ;( cala ta plytka DKA za mna chodzi, teraz nowa jest, ale az sie boje ja kupic ;( a tak, lezka mi poleciala, ehhh ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 16:12 mam obie plyty:] jak masz dola po pierwszej to druga sobie daruj.szczerze radze:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 15.09.04, 16:16 plytke dostalam i ta cala otoczka tego wydarzenia... no wiesz... poza tym chlopak ma madre teksty, takie inne troszke. kupiles czy sciagnales sobie? slyszalam kilka utworkow, musze ja miec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 16:24 powiem tak.nie kupile jej:P Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 15.09.04, 16:34 hehe patrz to tak jak ja ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Oj Katinka, Katinka :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 16:41 teraz siedzę i słucham DKA - Król Aniołów :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Oj Katinka, Katinka :P IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 15.09.04, 16:50 ja tez... i po raz pierwszy sie ciesze, ze nikt z was mnie teraz nie widzi, bo sie rozplakalam strasznie :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Oj Katinka, Katinka :P 15.09.04, 16:52 nie placz jestesmy z toba a zobacz jak milo jakby na to spojrzec inaczej to sobie razem z tonym tego sluchasz i jest fajnie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Oj Katinka, Katinka :P IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 15.09.04, 16:55 tak, spojrzec wirtualnie, a tak naprawde to... chyba pojade sobie do lasu na chwile, usiade gdzies na drzewku, moze sie uspokoje w srodku... ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: Oj Katinka, Katinka :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 16:54 to ja cie tak internetowo przytule:P i lezki otre:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Oj Katinka, Katinka :P IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 15.09.04, 16:57 naprawde?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: Oj Katinka, Katinka :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 16:59 ja nie placzesz to znaczy,ze tak:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Oj Katinka, Katinka :P IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 15.09.04, 16:59 :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: Oj Katinka, Katinka :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 17:00 :) Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Oj Katinka, Katinka :P 15.09.04, 17:02 slodkie :))))to wy tu sobie romansujcie a ja ide sie uczyc buzka dla was :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: Oj Katinka, Katinka :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 17:11 zaraz romansujcie... sam siedze w klimatach hh juz kilka lat, przesluchalem ponad setke albumow,wiec wiem kiedy kogos rusza na placz:P Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 15.09.04, 17:41 Gość portalu: tony napisał(a): > ...czy ktoś ma jakąś piosenkę, która prześladuje go od jakiegoś czasu?:D > Mnie dorwało WWO "Uważaj jak tańczysz". Od rana do wieczora sobie to nucę:P Mnie pisenka lapie rano. I wtedy ja nuce caly dzien. Raczej mi sie nie zdarzea, by trzymalo dluzej. Rano lapie mnie nastepna i... tak dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon.dan Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: 195.116.62.* 15.09.04, 17:55 zabiore cie wlasnie tam, gdzie slonce dla nas wschodzi, zabiore cie, wlasnie tam, gdzie szczesciu nic nie grozi... ......................................................... cudne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burunduk Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 21:38 hehe... wakacje jakieś 9 lat temu... Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 18.09.04, 22:46 piosenka dzisiejszego dnia to kelis "stick up" Odpowiedz Link Zgłoś
auteczko Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 19.09.04, 21:31 Gość portalu: tony napisał(a): > ...czy ktoś ma jakąś piosenkę, która prześladuje go od jakiegoś czasu?:D > Mnie dorwało WWO "Uważaj jak tańczysz". Od rana do wieczora sobie to nucę:P niestety, nucenie zaczyna sie gdy rano uslysze jakas 'skoczna' melodie, z gatunku tego, co tworza na przyklad panowie z O-Zone(to taki zespol moldawski,bardzo na topie teraz;))..albo gdy siostra 'podrzuci' cos rownie banalnie glupiego (bez urazy dla fanow)..najlepsza matoda zeby temu zapobiec to chyba ustawic sobie jako budzenie dobra plyte ze stojaka Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 19.09.04, 22:04 ja dzis nadal zyje w rytm kelis tylko ze dzis mi chodzi po glowie "caught out there". Odpowiedz Link Zgłoś