Dodaj do ulubionych

Piosenka, która ciągle chodzi po głowie...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 18:51
...czy ktoś ma jakąś piosenkę, która prześladuje go od jakiegoś czasu?:D
Mnie dorwało WWO "Uważaj jak tańczysz". Od rana do wieczora sobie to nucę:P
Obserwuj wątek
    • Gość: rayback Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 10.09.04, 18:53
      No nie znam,jakkolwiek WWO to klasyka.Polecam z "Kodexu II" ich "Kazdy ponad
      kazdym".No co wypas i jaka koncowa,odpadlem :).Liryczna kanonada :)
      • Gość: tony Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 18:56
        :P :P :P

zajeb**** Sokół :]
        • Gość: rayback Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 10.09.04, 18:58
          No wlasnie.Klient jak cos przyp.....li to tak zostaje w glowie...Lubie taki
          truskool.Powiem Ci ze z tydzien sluchalem,az zrozumialem dlaczego jest taki
          tytul :).
          • Gość: tony Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 19:00
            pochwal sie swym odkryciem:P
            • Gość: rayback Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 10.09.04, 19:03
              Nie no,nie w tym rzecz :P.Po prostu nie do konca mi sie historia
              zamykala.Koncowka wyjasnia wszystko :)
              • Gość: tony Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 19:04
                spox :P
    • olgu Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 10.09.04, 19:22
      Ostatnio prześladuje mnie piosenka zespołu Hey o takim refrenie:
      MUSZĘ TO PRZETRWAĆ - PRZECZEKAĆ PRZECZEKAĆ TRZEBA MI...
      nie wiem jaki jest tytuł tej piosenki, ani jakie są jej dalsze słowa, ale ten
      urywek za mną chodzi w najtrudniejszych chwilach, a jest ich ostatnio wiele
      pozdrawiam
      olgu
      • allabamma Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 13.09.04, 12:27
        To chyba List (Kochany mój to zalednwie kilka dni a ja nie mogę cośtam cośtam
        cośtam i refren A te dni ciche które które dziela nas Przypominają mi złe
        obrazy Musze to przetrwać przeczekać przeczekac trzeba mi a jutro znowu
        pójdziemy nad rzekę).
    • Gość: burunduk Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 19:39
      wróżba nie druzba Jakubowicz - zwłasza nad wodą w zwiazku z lenistwem i
      nieodpowiedzialnoscią :)
      i Black Jesus Everlastów :)
      • Gość: @ni@ Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 19:55
        Mi od jakiegos czasu ciagle chodzi po głowie piosenka Lady Pank " Stacja
        Warszawa "
        • Gość: tony Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 20:08
          miodzio piosenka:P
        • allabamma Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 13.09.04, 12:38
          Gość portalu: @ni@ napisał(a):

> Mi od jakiegos czasu ciagle chodzi po głowie piosenka Lady Pank " Stacja
          > Warszawa "
          Oj. To współczuję :(
      • Gość: tony Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 20:53
        mi z everlasta najbardziej ostatnio pasi broken:DD i maybe:D
        fajne rify:]
    • Gość: katinka Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 10.09.04, 20:52
      mam taka piosenke, ale zabijcie ani tytulu ani slow, ino melodie pamietam :P no
      i jeszcze to, ze na owej piosence popsulam magnetofon szpulowy mojego taty, bo
      juz lat 20pare temu mi sie podobala :D piosenka jest zagramaniczna i jak
      czasami gdzies ja uslysze, to sie obowiazkowo wzruszam ;)
      • Gość: burunduk Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 20:53
        no to chociaż zapis nutowy sieknij ;)
        • Gość: katinka Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 10.09.04, 22:16
          z nutek to tylko kluczyk wiolinowy, czy jak mu tam ;)
    • Gość: owca Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 21:33
      WYCHYLYLYBYMY kasty i KRÓL ANIOŁÓW dka :)
      jak dla mnie to aktualni prześladowcy :)))
      • Gość: katinka Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 10.09.04, 22:13
        o tak tak, DKA to jest to :) jakby to bylo, gdyby mnie nie bylo, no wlasnie...
        • Gość: kas Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 13.09.04, 20:32
          mi też to zawsze chodzi po głowie jak przypadkiem gdzieś to usłyszę
    • Gość: lady Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 10.09.04, 21:47
      nie ma nic wokół nas.... Golce
    • Gość: czerwony kapturek Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 21:51
      'Oprócz' w wersji golden life, i 'autobiografia' perfektu ;))
      • maira Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 12.09.04, 12:03
        odkąd leci w tv reklama Cubusa nie mogę się opędzić od pioseneczki,która w niej
        leci.Wcześniej miałam tak samo z reklamą Prince Polo z pokojówką hotelową w
        roli głównej;))
    • p_p_p Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 12.09.04, 12:10
      "Jej czarne oczy, jej czarne oczy, nikt nie przeoczy" :D
    • diastema Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 12.09.04, 12:14
      kurcze za mna ostatnio chodzi tylko disco - polo "masz stajla", "czarne oczy"
      i "trudno tak (razem byc nam ze soba)"i tak w kolko....
      • Gość: katinka Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 12.09.04, 12:51
        niedobrze, zakochalas sie, czy co?? :P
        • diastema Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 12.09.04, 12:59
          jak nie dobrze...
          1.masz stajla slucham bo podoba mi sie jak cholera niby hip - hop a jednak
          disco - polo
          2.czarne oczy bo sobie sciagnelam jak ktos tu napisal o tej piosence w tym
          watku i tak jakos lecialo pare razy i w glowie zostalo
          3.trudno tak bo coz tak chyba jestem zakochan ;)
          • Gość: katinka Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 12.09.04, 13:02
            no dobrze :) hip-hop lubie, od roku przezywam fascynacje DKA, ale to taki inny
            hh ;)
            • diastema Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 12.09.04, 13:30
              no ja do hh wrocilam jakos w zeszlym roku po 5letniej przerwie,pierwsza milosc
              trudno zapomniec ;)))
    • leff Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 12.09.04, 19:53
      sygnaturka i wszystko jasne
      • blinski Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 13.09.04, 18:44
        haha, też to lubię:) rzadko w radio ostatnio dają, przypomniało mi się jak
        kupiłem sobie gta vice city - tam to jest na ścieżce dźwiękowej.
        btw; to jest z '85:)
        • leff Re: Outfield 13.09.04, 19:18
          zgadza się !
          Your love jest na ścieżce z GTA
          o rok nie warto kruszyc kopii,ale sprawdzę
          • blinski Re: Outfield 13.09.04, 19:32
            w ogóle ta ścieżka jest w przestrzeń wy..ana:)
            a jak chcesz na serio znać rok wydania płyty lub singla (dla mnie to wązne,
            umiejscawiam go sobie na skali czasu historii muzyki:) zawsze sprawdzaj w kilku
            źródłach (najlepiej stronach głównych z dyskografiami) - często mają niespójne
            dane.
            co do piosenki - mi ostatnio cały czas chodzi po głowie 'lolas theme'
            shapeshifters..
            i'm a different person
            you tuuurn my world around
            world around
            :)
    • Gość: malinka Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 15:11
      Cały czas męczy mnie "Żałuję, że cię znałam" Eweliny Flinty. O rany jak ja
      niecierpię tej piosenki:(((( Zawsze tak mam jak czegoś/kogoś nie lubię to
      włóczy się za mną jak cień. Muszę spróbować znienawidzić j.angielski - może go
      szybciej przyswoję:)
      • diastema Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 13.09.04, 15:15
        o wiem co jeszcze za mna chodzi "suczki" i to jeszcze jak i tak juz chyba od
        paru miesiecy a jeszcze najlepsze ze spiewam je sobie bezwiednie, laze i wiecie
        tak pod nosem nuce"..hej suczki tere...itd".
        • blinski Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 13.09.04, 18:46
          mezo, 4.wymiar.. słabość do hiphopolo:)?
          • diastema Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 13.09.04, 18:59
            tak disco - polo jakos tak latwo w ucho wpada i wypasc nie chce....
            • Gość: katinka Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 13.09.04, 19:23
              jak sie dzis czujesz moja najlepsza kolezanko z Forum? :P
              • diastema Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 13.09.04, 19:29
                nadak szczesliwa inaczej ale spoko zdam ten cholerny egzamin tak latwo sie nie
                dam z uczelni wyrzucic o nie za daleko juz zaszlam hehe ;)))
    • allabamma Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 13.09.04, 15:22
      Od dwóch miesięcy jedno:
      Zasadzimy
      zasadzimy ziarno
      pole którego po horyzont nie da się ogarnąć
      dla jednych trutką a dla innych karmą
      jednym błogosławi
      innym przyszłość wróży marną
      :D
      • Gość: tony Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 18:40
        abradab:P ołjeeeeeeeeeeeeeeeeee:DD
        • Gość: kocia_n Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.rtk.net.pl 13.09.04, 20:46
          kilka piosenek z filmu "kabaret", ale za to od tygodnia conajmniej.Jadę rowerem
          i spiewam , ludzie się oglądają...
          • Gość: burunduk Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 21:06
            czyzby kocia noga straciła noge?;)
    • andulka7 Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 13.09.04, 21:43
      Sick & Tired Anastacii - bardzo taneczny kawałek, świetnie zaaranżowany i
      zaśpiewany, nogi same podrygują....
      • diastema Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 13.09.04, 21:48
        tak fajny klimacik tez to lubie ;)
    • diastema Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 14.09.04, 10:14
      i moj nowy hit ktory chodzi mi po glowie twista "sunshine"
    • diastema Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 15.09.04, 11:13
      o i dzisiaj taka malo wesola piosenka "jak by to bylo gdyby mnie
      niebylo........"
      • Gość: katinka Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 15.09.04, 15:57
        te piosenke to mam w glowce od roku juz, nie tylko ze wzgledu na slowa...
        ehhh... ;(
        • Gość: tony Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 16:00
          no co ty? co to za ;( ??
          • blinski Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 15.09.04, 16:03
            nie pamiętam czyje to, ale straszne:)
            • diastema Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 15.09.04, 16:07
              DKA
            • Gość: tony Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 16:08
              DKA...ale to chodzi tylko o to, jakby to bylo,gdyby ten koles nie wydal swojej
              plyty.czy cos jego plyta zmienila:P
              • Gość: katinka Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 15.09.04, 16:10
                a wcale ze nie, wcale nie o to tu chodzi ;( cala ta plytka DKA za mna chodzi,
                teraz nowa jest, ale az sie boje ja kupic ;( a tak, lezka mi poleciala, ehhh ;(
                • Gość: tony Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 16:12
                  mam obie plyty:]
                  jak masz dola po pierwszej to druga sobie daruj.szczerze radze:P
                  • Gość: katinka Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 15.09.04, 16:16
                    plytke dostalam i ta cala otoczka tego wydarzenia... no wiesz... poza tym
                    chlopak ma madre teksty, takie inne troszke. kupiles czy sciagnales sobie?
                    slyszalam kilka utworkow, musze ja miec :)
                    • Gość: tony Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 16:24
                      powiem tak.nie kupile jej:P
                      • diastema Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 15.09.04, 16:34
                        hehe patrz to tak jak ja ;P
                    • Gość: tony Oj Katinka, Katinka :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 16:41
                      teraz siedzę i słucham DKA - Król Aniołów :P
                      • Gość: katinka Re: Oj Katinka, Katinka :P IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 15.09.04, 16:50
                        ja tez... i po raz pierwszy sie ciesze, ze nikt z was mnie teraz nie widzi, bo
                        sie rozplakalam strasznie :((((
                        • diastema Re: Oj Katinka, Katinka :P 15.09.04, 16:52
                          nie placz jestesmy z toba a zobacz jak milo jakby na to spojrzec inaczej to
                          sobie razem z tonym tego sluchasz i jest fajnie ;)))
                          • Gość: katinka Re: Oj Katinka, Katinka :P IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 15.09.04, 16:55
                            tak, spojrzec wirtualnie, a tak naprawde to... chyba pojade sobie do lasu na
                            chwile, usiade gdzies na drzewku, moze sie uspokoje w srodku... ;(
                        • Gość: tony Re: Oj Katinka, Katinka :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 16:54
                          to ja cie tak internetowo przytule:P i lezki otre:]
                          • Gość: katinka Re: Oj Katinka, Katinka :P IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 15.09.04, 16:57
                            naprawde?...
                            • Gość: tony Re: Oj Katinka, Katinka :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 16:59
                              ja nie placzesz to znaczy,ze tak:]
                              • Gość: katinka Re: Oj Katinka, Katinka :P IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 15.09.04, 16:59
                                :*
                                • Gość: tony Re: Oj Katinka, Katinka :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 17:00
                                  :)
                                  • diastema Re: Oj Katinka, Katinka :P 15.09.04, 17:02
                                    slodkie :))))to wy tu sobie romansujcie a ja ide sie uczyc buzka dla was :)
                                    • Gość: tony Re: Oj Katinka, Katinka :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 17:11
                                      zaraz romansujcie...
                                      sam siedze w klimatach hh juz kilka lat, przesluchalem ponad setke albumow,wiec
                                      wiem kiedy kogos rusza na placz:P
    • kohinor Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 15.09.04, 17:41
      Gość portalu: tony napisał(a):

> ...czy ktoś ma jakąś piosenkę, która prześladuje go od jakiegoś czasu?:D
      > Mnie dorwało WWO "Uważaj jak tańczysz". Od rana do wieczora sobie to nucę:P

Mnie pisenka lapie rano. I wtedy ja nuce caly dzien. Raczej mi sie nie zdarzea,
      by trzymalo dluzej.
      Rano lapie mnie nastepna i... tak dalej :)
    • Gość: mon.dan Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: 195.116.62.* 15.09.04, 17:55
      zabiore cie wlasnie tam, gdzie slonce dla nas wschodzi,
      zabiore cie, wlasnie tam, gdzie szczesciu nic nie grozi...

.........................................................

cudne
      • Gość: burunduk Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 21:38
        hehe... wakacje jakieś 9 lat temu...
    • diastema Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 18.09.04, 22:46
      piosenka dzisiejszego dnia to kelis "stick up"
    • auteczko Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 19.09.04, 21:31
      Gość portalu: tony napisał(a):

> ...czy ktoś ma jakąś piosenkę, która prześladuje go od jakiegoś czasu?:D
      > Mnie dorwało WWO "Uważaj jak tańczysz". Od rana do wieczora sobie to nucę:P
      niestety, nucenie zaczyna sie gdy rano uslysze jakas 'skoczna' melodie, z
      gatunku tego, co tworza na przyklad panowie z O-Zone(to taki zespol
      moldawski,bardzo na topie teraz;))..albo gdy siostra 'podrzuci' cos rownie
      banalnie glupiego (bez urazy dla fanow)..najlepsza matoda zeby temu zapobiec to
      chyba ustawic sobie jako budzenie dobra plyte ze stojaka
    • diastema Re: Piosenka, która ciągle chodzi po głowie... 19.09.04, 22:04
      ja dzis nadal zyje w rytm kelis tylko ze dzis mi chodzi po glowie "caught out
      there".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka