Dodaj do ulubionych

Trzesienie Ziemi

21.09.04, 17:03
Jest moze na forum ktos kto przezyl disiejsze trzesienie Ziemi? Jak wrazenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: tony Re: Trzesienie Ziemi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 17:06
      no wlasnie?jak tam wrazenia?blisko Obwodu sie to dzialo.moze Ruskie znow cos
      zepsuli?:P
      • Gość: Paulinka Re: Trzesienie Ziemi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 17:09
        To Ty tam nie byłeś Gomory? Myśłałam, że jesteś wszędzie:):):)
      • moonnie Re: Trzesienie Ziemi 21.09.04, 17:09
        taa, pewnie Ruskie cwicza przed wyruszeniem na Czeczenie, skurwiele...
        • gomory Re: Trzesienie Ziemi 21.09.04, 17:10
          Myslisz ze caly narod cwiczy i wyruszy?
          • Gość: tony Re: Trzesienie Ziemi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 17:12
            czy to wazne czy caly,kogos trzeba pojechac.
            • moonnie Re: Trzesienie Ziemi 21.09.04, 17:17
              inni spryciarze tez pojechali, wlasnie uslyszalam, ze byl napad na bank pod
              Warszawa w Karczewie, no to chlopcy ida dzisiaj na impre, stac ich:)
            • Gość: czerwony kapturek Re: Trzesienie Ziemi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 17:18
              odczułam to zjawisko, niebywałe, hej i mam najblizej federacji rosyjskiej :>
              • gomory Re: Trzesienie Ziemi 21.09.04, 17:59
                > mam najblizej federacji rosyjskiej :>

To moze jakbym zajrzal pod fartuszek toby sie okazalo ze masz tam pepesze?
                • Gość: czerwony kapturek Re: Trzesienie Ziemi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 18:33
                  a jak, dokładnie taką: wilk.wpk.p.lodz.pl/~whatfor/ppsz_41.htm, :>
                  także za podgladanie moga leciec kulki :P
                  • Gość: czerwony kapturek Re: Trzesienie Ziemi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 18:41
                    znów machnełam z przecinkiem :>

wilk.wpk.p.lodz.pl/~whatfor/ppsz_41.htm
                  • gomory Re: Trzesienie Ziemi 21.09.04, 19:14
                    Wielkie dzieki za tego linka. Super stronka :).
                • leff Re: pod fartuszek ... 21.09.04, 21:23
                  hehehehe
                  pod fartuszek by zajrzał
                  patrz pan jaki chitrus
    • Gość: katinka Re: Trzesienie Ziemi IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 21.09.04, 17:16
      nie odczulam az tak bardzo, bo akurat jechalam carem, ale jak wrocilam to
      sasiadki mocno przestraszone. to okolice Gdanska, od strony Tczewa. za to w
      Gdyni mocno zatrzeslo... znajomy przezyl nawet chwile grozy na tym swoim 8
      pietrze biura niedaleko zatoki. mocno zatelepalo, az wybuchla panika. ludzie
      wstali i chcieli uciekac, przesunely sie ciezkie komputery i inne sprzety, a
      wstrzasy trwaly dobrych kilkanascie sekund (jak to okreslil znajomy: ciagnelo
      sie to w nieskonczonosc). pozdrawiam i mam nadzieje, ze to nie koniec swiata ;-)
      • Gość: tony Re: Trzesienie Ziemi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 17:21
        z braku pradu koniec swiata odwolanyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :DDDD
    • diastema Re: Trzesienie Ziemi 21.09.04, 18:09
      taa ja kurde byla w aucie i myslalm ze mi sie auto trzesie bo znowu jade nie na
      tym biegu co trzeba albo mi sie auto psuje az muze wylaczylam bo cos nie tak
      bylo a tu sie okazalo ze to trzesienie ziemi ;))))))))
    • Gość: Zosia Re: Trzesienie Ziemi IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 21.09.04, 18:30
      Mnie na krzesle wytrzesło :DDDD

Myslałam ze to duchy jakies psikusy mi robia :DDDD
      • pauli7 Re: Trzesienie Ziemi 21.09.04, 18:55
        a dlaczego ja nic nie wiem na ten temat? chyba malo spostrzegawcza jestem:)))
        • Gość: burunduk Re: Trzesienie Ziemi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 21:15
          nie martw pauli - widać mieszkamy tam, gdzie nawet nie trzęsie :(
    • kozaki_wiesi Re: Trzesienie Ziemi 21.09.04, 20:12
      W Gdyni faktycznie nieźle bujało. Mieszkam wysoko więc amplituda kołysań była
      bardzo dobrze odczuwalna i miałam niezłą cykorię...
      • Gość: katinka Re: Trzesienie Ziemi IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 21.09.04, 21:49
        jestes z Gdyni? ale fajnie :)
    • Gość: Asik Re: Trzesienie Ziemi IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 22.09.04, 09:27
      gomory napisał:

> Jest moze na forum ktos kto przezyl disiejsze trzesienie Ziemi? Jak wrazenia?

Wstrząsające:-)
    • Gość: mon.dan Re: Trzesienie Ziemi IP: 195.116.62.* 22.09.04, 10:04
      w Sopotkowie tez potrzeslo, monitor mi sie bujal, najpierw myslalam ze cos ze
      mna nie tak, ale jak sie rozejzlam po ludziach i zobaczylam u nich identyczny
      wyraz twarzy, to zrozumialam.
      A ogolnie, to bylo fajnie, wogole nad morzem jest fajnie! ha! chociaz dzisiaj
      plucha straszna :(
      • Gość: fikumiku Re: Trzesienie Ziemi IP: *.crowley.pl 22.09.04, 10:10
        A ja w centrum Gdańska - nic! Nie poczułam nawet najmniejszego drżenia. Za to w
        Elblągu rodzinka poczuła bardzo wyraźnie, szczególnie to około 15.30. Wrażenia
        ponoć niesamowite!
        • Gość: fikumiku Re: Trzesienie Ziemi IP: *.crowley.pl 22.09.04, 10:11
          Ale zapomniałam dodać, że nad morzem rzeczywiście jest fajowo!!! A plucha? Juz
          chyba przechodzi, co?
          • Gość: katinka Re: Trzesienie Ziemi IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 22.09.04, 10:13
            uhm, u mnie sloneczko wlasnie wyszlo :))
            • Gość: fikumiku Re: Trzesienie Ziemi IP: *.crowley.pl 22.09.04, 10:17
              Jesteś z Trójmiasta?? :-)
              • Gość: katinka Re: Trzesienie Ziemi IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 22.09.04, 10:22
                tak :-)
                • Gość: mon.dan Re: Trzesienie Ziemi IP: 195.116.62.* 22.09.04, 11:27
                  o znowu sloneczko wyszlo :)
    • agent88 Re: Trzesienie Ziemi 22.09.04, 10:23
      gomory napisał:

> Jest moze na forum ktos kto przezyl disiejsze trzesienie Ziemi? Jak wrazenia?

Ja przezylem!
      ofiar smiertelnych raczej nie zanotowano ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka