gomory 21.09.04, 17:03 Jest moze na forum ktos kto przezyl disiejsze trzesienie Ziemi? Jak wrazenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tony Re: Trzesienie Ziemi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 17:06 no wlasnie?jak tam wrazenia?blisko Obwodu sie to dzialo.moze Ruskie znow cos zepsuli?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulinka Re: Trzesienie Ziemi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 17:09 To Ty tam nie byłeś Gomory? Myśłałam, że jesteś wszędzie:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
moonnie Re: Trzesienie Ziemi 21.09.04, 17:09 taa, pewnie Ruskie cwicza przed wyruszeniem na Czeczenie, skurwiele... Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Trzesienie Ziemi 21.09.04, 17:10 Myslisz ze caly narod cwiczy i wyruszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: Trzesienie Ziemi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 17:12 czy to wazne czy caly,kogos trzeba pojechac. Odpowiedz Link Zgłoś
moonnie Re: Trzesienie Ziemi 21.09.04, 17:17 inni spryciarze tez pojechali, wlasnie uslyszalam, ze byl napad na bank pod Warszawa w Karczewie, no to chlopcy ida dzisiaj na impre, stac ich:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony kapturek Re: Trzesienie Ziemi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 17:18 odczułam to zjawisko, niebywałe, hej i mam najblizej federacji rosyjskiej :> Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Trzesienie Ziemi 21.09.04, 17:59 > mam najblizej federacji rosyjskiej :> To moze jakbym zajrzal pod fartuszek toby sie okazalo ze masz tam pepesze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony kapturek Re: Trzesienie Ziemi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 18:33 a jak, dokładnie taką: wilk.wpk.p.lodz.pl/~whatfor/ppsz_41.htm, :> także za podgladanie moga leciec kulki :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony kapturek Re: Trzesienie Ziemi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 18:41 znów machnełam z przecinkiem :> wilk.wpk.p.lodz.pl/~whatfor/ppsz_41.htm Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Trzesienie Ziemi 21.09.04, 19:14 Wielkie dzieki za tego linka. Super stronka :). Odpowiedz Link Zgłoś
leff Re: pod fartuszek ... 21.09.04, 21:23 hehehehe pod fartuszek by zajrzał patrz pan jaki chitrus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Trzesienie Ziemi IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 21.09.04, 17:16 nie odczulam az tak bardzo, bo akurat jechalam carem, ale jak wrocilam to sasiadki mocno przestraszone. to okolice Gdanska, od strony Tczewa. za to w Gdyni mocno zatrzeslo... znajomy przezyl nawet chwile grozy na tym swoim 8 pietrze biura niedaleko zatoki. mocno zatelepalo, az wybuchla panika. ludzie wstali i chcieli uciekac, przesunely sie ciezkie komputery i inne sprzety, a wstrzasy trwaly dobrych kilkanascie sekund (jak to okreslil znajomy: ciagnelo sie to w nieskonczonosc). pozdrawiam i mam nadzieje, ze to nie koniec swiata ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: Trzesienie Ziemi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 17:21 z braku pradu koniec swiata odwolanyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Trzesienie Ziemi 21.09.04, 18:09 taa ja kurde byla w aucie i myslalm ze mi sie auto trzesie bo znowu jade nie na tym biegu co trzeba albo mi sie auto psuje az muze wylaczylam bo cos nie tak bylo a tu sie okazalo ze to trzesienie ziemi ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Trzesienie Ziemi IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 21.09.04, 18:30 Mnie na krzesle wytrzesło :DDDD Myslałam ze to duchy jakies psikusy mi robia :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: Trzesienie Ziemi 21.09.04, 18:55 a dlaczego ja nic nie wiem na ten temat? chyba malo spostrzegawcza jestem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burunduk Re: Trzesienie Ziemi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 21:15 nie martw pauli - widać mieszkamy tam, gdzie nawet nie trzęsie :( Odpowiedz Link Zgłoś
kozaki_wiesi Re: Trzesienie Ziemi 21.09.04, 20:12 W Gdyni faktycznie nieźle bujało. Mieszkam wysoko więc amplituda kołysań była bardzo dobrze odczuwalna i miałam niezłą cykorię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Trzesienie Ziemi IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 21.09.04, 21:49 jestes z Gdyni? ale fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: Trzesienie Ziemi IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 22.09.04, 09:27 gomory napisał: > Jest moze na forum ktos kto przezyl disiejsze trzesienie Ziemi? Jak wrazenia? Wstrząsające:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon.dan Re: Trzesienie Ziemi IP: 195.116.62.* 22.09.04, 10:04 w Sopotkowie tez potrzeslo, monitor mi sie bujal, najpierw myslalam ze cos ze mna nie tak, ale jak sie rozejzlam po ludziach i zobaczylam u nich identyczny wyraz twarzy, to zrozumialam. A ogolnie, to bylo fajnie, wogole nad morzem jest fajnie! ha! chociaz dzisiaj plucha straszna :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikumiku Re: Trzesienie Ziemi IP: *.crowley.pl 22.09.04, 10:10 A ja w centrum Gdańska - nic! Nie poczułam nawet najmniejszego drżenia. Za to w Elblągu rodzinka poczuła bardzo wyraźnie, szczególnie to około 15.30. Wrażenia ponoć niesamowite! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikumiku Re: Trzesienie Ziemi IP: *.crowley.pl 22.09.04, 10:11 Ale zapomniałam dodać, że nad morzem rzeczywiście jest fajowo!!! A plucha? Juz chyba przechodzi, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Trzesienie Ziemi IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 22.09.04, 10:13 uhm, u mnie sloneczko wlasnie wyszlo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikumiku Re: Trzesienie Ziemi IP: *.crowley.pl 22.09.04, 10:17 Jesteś z Trójmiasta?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Trzesienie Ziemi IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 22.09.04, 10:22 tak :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon.dan Re: Trzesienie Ziemi IP: 195.116.62.* 22.09.04, 11:27 o znowu sloneczko wyszlo :) Odpowiedz Link Zgłoś
agent88 Re: Trzesienie Ziemi 22.09.04, 10:23 gomory napisał: > Jest moze na forum ktos kto przezyl disiejsze trzesienie Ziemi? Jak wrazenia? Ja przezylem! ofiar smiertelnych raczej nie zanotowano ;-) Odpowiedz Link Zgłoś