Dodaj do ulubionych

Misowy czat

10.11.06, 19:05
Czynny? Od której do której ?
Bo chyba sterczy jako atrapa - nie funkcjonuje , nie tetni zyciem
squaw Hough
Obserwuj wątek
    • suczka78 Re: Misowy czat 10.11.06, 20:46
      działa 24h tyle ,że miski udzielaja sie na forum wink
      • inseg Re: Misowy czat 10.11.06, 23:08
        Atrapy należy wycinać demontować ,rozbierać i liwidować jeżeli coś nie
        spełnia swojego zadania - to oznacza ,że jest nie potrzebne ...
        squaw
        • suczka78 Re: Misowy czat 10.11.06, 23:39
          a ja tam jestem za tym żeby chat pozostał,
          nadejdzie wiekopomna chwila ,narada misiowa pozaforumowa ...chat musi być ;p
          • inseg Re: Misowy czat 11.11.06, 00:30
            Sala obrad? Zakurzona !
            • itsnotme Re: Misowy czat 11.11.06, 00:34
              Kochaj nasze progi takimi jakie sąsmile
              • inseg Re: Misowy czat 11.11.06, 00:44
                ....ależ ja je lubię . Przyłaząc tu człowiek obija się o pajęczyny
                Lubię strychy
                Hough
    • anxiety3 Re: Misowy czat 11.11.06, 14:36
      Czynny smile jeśli się co najmniej dwoje tam zbierze, zeby porozmawiac smile

Osobiście pamiętam te czasy smile)), kiedy odbywały się tam jakieś dyskusje
      • skorpionica11 Re: Misowy czat 11.11.06, 14:45
        ale chyba jednak forum jest lepsze do konwersacji tongue_out
        • anxiety3 Re: Misowy czat 11.11.06, 14:53
          ale chyba jednak forum jest lepsze do konwersacji tongue_out

lepsze/ gorsze? Po prostu inne smile
      • jacko1971 Re: Misowy czat 11.11.06, 14:55
        tez pamietam..i te dyskusje takze...było fajnie...inaczej niz postowanie smile
        • asiunia311 Re: Misowy czat 11.11.06, 14:57
          Wstyd się przyznać, ale nigdy nie byłąm na żadnym czacie...
          • anxiety3 Re: Misowy czat 11.11.06, 14:59
            Ja też nie czatowałam smile Od razu `wpadłam` w forum, a tu czat powstał tylko
            jako dodatek.
          • jacko1971 Re: Misowy czat 11.11.06, 16:51
            no to wejdź na misiowego czata!!!;-P i jusz bedziesz!;-P jak kcesz to się
            możemy kiedys umówic i razem wleziemy...to nie dość że będziesz na czacie to
            jeszcze poklikasz sobie!;-P
            • asiunia311 Re: Misowy czat 11.11.06, 16:56
              smileMożemy sobie poklikaćsmile wlazłam tam kiedyś sobie, ale pusto CHYBA było...
              • jacko1971 Re: Misowy czat 11.11.06, 17:11
                no to wchodź! zobaczymy!wink
                • asiunia311 Re: Misowy czat 11.11.06, 17:14
                  Czekaj, zaraz będęwink
                  • jacko1971 Re: Misowy czat 12.11.06, 00:15
                    no i byliśmy!;-P
                    • anxiety3 Re: Misowy czat 12.11.06, 10:04
                      nie mów, że do tej pory ;-P
                      • asiunia311 Re: Misowy czat 12.11.06, 18:02
                        No nie, ale ponad trzy godziny mam wyrwane z życiorysuwink)
                        Podobało mi sięwink))
                        • anxiety3 Re: Misowy czat 12.11.06, 18:06
                          > No nie, ale ponad trzy godziny mam wyrwane z życiorysuwink)
                          > Podobało mi sięwink))

ładnie...smile))
                          a chcesz wiecej?

Ja chyba znow w nalog forum wpadlam, ale bede sie stopowac tongue_out
                          • asiunia311 Re: Misowy czat 12.11.06, 18:07
                            anxiety3 napisała:

> ładnie...smile))
                            > a chcesz wiecej?

Po pierwszym razie? Pewnie!smile

> Ja chyba znow w nalog forum wpadlam, ale bede sie stopowac tongue_out

Myślisz, że to takie łatwe - powiedzieć "stop"? Strama się to robić od paru
                            miesięcy, bez większych rezultatów...

• anxiety3 Re: Misowy czat 12.11.06, 18:20
                              > Po pierwszym razie? Pewnie!smile

Widzę, ze inicjacja przebiegła bezboleśnie tongue_out, skoro od rauz masz ochotę na
                              więcej smile)

> Myślisz, że to takie łatwe - powiedzieć "stop"? Strama się to robić od paru
                              > miesięcy, bez większych rezultatów...

Przydałby mi się kolejny wyjazd smile
                              • asiunia311 Re: Misowy czat 12.11.06, 18:37
                                anxiety3 napisała:

> Widzę, ze inicjacja przebiegła bezboleśnie tongue_out, skoro od rauz masz ochotę na
                                > więcej smile)

Rozmówcy byli bardzo delikatniwink)) Więc sama się sobie nie dziwię...wink))

> Przydałby mi się kolejny wyjazd smile

Może na następne wakacje?smile
                                • anxiety3 Re: Misowy czat 12.11.06, 18:43
                                  Rozmówcy byli bardzo delikatniwink)) Więc sama się sobie nie dziwię...wink))

smile To przyjemnej kontynuacji zycze wink

Może na następne wakacje?smile

Ale ja teraz `usiedziec na miejscu` nie mogeuncertain nie chce do wakacji czekac :p
                                  Najchtniej spakowałabym sie teraz i pojechała gdzies, gdzie jeszcze nie byłam...
                                  • asiunia311 Re: Misowy czat 12.11.06, 18:46
                                    anxiety3 napisała:

> smile To przyjemnej kontynuacji zycze wink

A dziękujęsmile Może i my sbie kiedyś pogadamy, jeśli będziesz chciała?smile

> Ale ja teraz `usiedziec na miejscu` nie mogeuncertain nie chce do wakacji czekac :p
                                    > Najchtniej spakowałabym sie teraz i pojechała gdzies, gdzie jeszcze nie
                                    byłam..

Gdzie byś chciała? Jakieś konkretne miejsce, czy po prostu "strzelasz" palcem w
                                    mapę i jedziesz?smile

• anxiety3 Re: Misowy czat 12.11.06, 18:53
                                      > A dziękujęsmile Może i my sbie kiedyś pogadamy, jeśli będziesz chciała?smile

A dziękuję tongue_out Chętnie big_grin

Gdzie byś chciała? Jakieś konkretne miejsce, czy po prostu "strzelasz" palcem w
                                      >
                                      > mapę i jedziesz?smile

Ciągnie mnie na Nową Zelandię tongue_out Ale teraz mogłabym wrócić na Cypr smile Taaak,
                                      jadę gdzie chce >hahaha> nie dysponuję niewyczerpalnymi funduszami na kazdy moj
                                      kaprys tongue_out
                                      Ale prawda jest taka, ze jesli mam bilet, to na miejscu juz sobie poradze tongue_out
        • anxiety3 Re: Misowy czat 11.11.06, 14:58
          Zwłaszcza, ze część osób utrzymuje też kontakt poza forum i siłą rzeczy wiedzą
          o sobie więcej, a nie wszystkie sprawy są poruszane w dyskusjach na samym MiSiu.
          • inseg Re: Misowy czat 11.11.06, 16:16
            Jeśli tak jest jak mówicie ,to oznacza ,że czat misowy jest jedynie
            atrapą sad
            • anxiety3 Re: Misowy czat 11.11.06, 16:20
              Nie jest atrapą, ale prawdą jest, ze nie każdy Miś zna drugiego w takim samym
              stopniu.
              • inseg Re: Misowy czat 11.11.06, 16:28
                Czy dobrze by było gdyby misowy czat odżył ?
                • anxiety3 Re: Misowy czat 11.11.06, 16:31
                  smile to zalezy tylko od MiSkow i tego, jak preferują rozmawiac smile
                • eleni80 Re: Misowy czat 11.11.06, 16:32
                  inseg napisała:

> Czy dobrze by było gdyby misowy czat odżył ?

A kiedy Misie miałyby tam pisać?? i tak już zaniedbują wszystkie swoję obowiązki!!!
                  ;DDDDDDDDDDDDDDd
                  • anxiety3 Re: Misowy czat 11.11.06, 16:35
                    > A kiedy Misie miałyby tam pisać?? i tak już zaniedbują wszystkie swoję
                    obowiązk
                    > i!!!
                    > ;DDDDDDDDDDDDDDd

Proszę...Odrabiam całymi dniami niemal trzymiesięczną nieobecność > Jeszcze Wam
                    mało ?! ;-PPP
                    • eleni80 Re: Misowy czat 11.11.06, 16:37

>
                      > Proszę...Odrabiam całymi dniami niemal trzymiesięczną nieobecność > Jeszcze
                      > Wam
                      > mało ?! ;-PPP
                      >
                      Ale ja mówię o takich obowiązkach prawdziwych , w rzeczywistości...
                      Zabawne, że zrozumiałaś mnie dokładnie odwrotnie wink
                      • anxiety3 Re: Misowy czat 11.11.06, 16:41
                        > Ale ja mówię o takich obowiązkach prawdziwych , w rzeczywistości...
                        > Zabawne, że zrozumiałaś mnie dokładnie odwrotnie wink

wink i co ten MiS robi z człowiekiem? wink)
    • maclorcan Re: Misowy czat 11.11.06, 17:17
      Rany to my mamy nawet czat? Kiepsko z moją spostrzegawczością ;-DD
    • inseg Re: Misowy czat 11.11.06, 17:23
      Tylko odkurzyłam pajęczyny ze strychu .. zobaczymy czy warto było ...
      squaw
    • hultaj78 Re: Misowy czat 12.11.06, 10:21
      Ja mam zblokowany, tak jak strony z gołymi laskami wink

Chat (nie MiSiowy, ale tak ogólnie) nigdy mnie nie ciągnął, bo tam swołocz sie
      panoszyła. Za to IRC... tak, to były czasy... tak z 10 lat temu. Szał ciał! wink
      • inseg Re: Misowy czat 12.11.06, 12:15
        Za to IRC... tak, to były czasy... tak z 10 lat temu. Szał ciał! wink
        >
        Tzn:IRC gdzie to tak było ja nie znam czata gdzie nie ma swołyczysad
        • anxiety3 Re: Misowy czat 12.11.06, 12:16
          Ja słyszałam... Ale to jeszcze nie `moje czasy` były tongue_out
          • inseg Re: Misowy czat 12.11.06, 17:58
            za jakis czas tam zajrze ..
            • anxiety3 Re: Misowy czat 12.11.06, 17:59
              na IRCa? Ale to juz nie istnieje...
              • hultaj78 Re: Misowy czat 12.11.06, 21:10
                niemożliwe! Przecież robiło się coraz więcej i więcej serwerów...
                • anxiety3 Re: Misowy czat 12.11.06, 21:14
                  Ja myślałam ,ze IRCa juz nie ma, ale moze sie myle > to nie jest cos, co znam ,
                  wiec pomylka brana pod uwage tongue_out
                  Po prostu myslałam, ze wyparły go chaty etc
                  • hultaj78 Re: Misowy czat 12.11.06, 21:31
                    Jak by to powiedzieć... Niby mamy SMSy i MMSy, ale ludzie i tak nadal wysyłają
                    pocztówki wink
                    • anxiety3 Re: Misowy czat 12.11.06, 21:37
                      smile ok , więc się myliłam , nie znam się do tego stopnia na IRCu. Nie slyszałąm
                      o nim od dawna, więc myślałam, ze juz nie funcjonuje tongue_out
                      • hultaj78 Re: Misowy czat 12.11.06, 21:42
                        Teraz to tajna zabawa. Coś tylko dla internetowych nindżów wink
                        • grzanka23 Re: Misowy czat 12.11.06, 21:45
                          Niech mi ktos wytlumaczy jak pisac na misiowym czacie.gdzie klikac,bo nie mam
                          pojecia.Prosze o porade.
                          • anxiety3 Re: Misowy czat 12.11.06, 21:49
                            Byłas juz na czacie > wejdz jeszcze raz i u dolu masz tam przyciski/ ikonki
    • bleman No i sam sobie siedze na czacie :/ 12.11.06, 18:50

• anxiety3 Fajnie jest ? ;-pppp 12.11.06, 18:51

• inseg Re: Fajnie jest ? ;-pppp 12.11.06, 21:09
          Działajcie !
          • anxiety3 alez działamy :P nawet w chwilii obecnej na chacie 12.11.06, 21:18

• asiunia311 Re: alez działamy :P nawet w chwilii obecnej na c 12.11.06, 21:25
              I to dosyć sprawniewink
              • anxiety3 strzelamy fochy > chciałas dodac? ;-))) 12.11.06, 21:26

• inseg Re: strzelamy fochy > chciałas dodac? ;-))) 12.11.06, 22:34
                  no i jazzzz
                  • inseg Re: strzelamy fochy > chciałas dodac? ;-))) 13.11.06, 01:54
                    A ja tam byłam miód i wino piłam smile i dwie dziurki w nosie i nie
                    skończyło się ...
                    • hultaj78 Re: strzelamy fochy > chciałas dodac? ;-))) 13.11.06, 03:28
                      Jaaasne, skończyło wink))
                      • anxiety3 Re: strzelamy fochy > chciałas dodac? ;-))) 13.11.06, 03:46
                        Tak, skończyło się tongue_out kiedyś musiało smile))
                        • hultaj78 Re: strzelamy fochy > chciałas dodac? ;-))) 13.11.06, 08:46
                          rzekłbym: przerwa między rundami wink
                          • inseg Re: strzelamy fochy > chciałas dodac? ;-))) 13.11.06, 19:49
                            Dooooo?
                            Zawsze po 22.00?
                            • anxiety3 Re: strzelamy fochy > chciałas dodac? ;-))) 13.11.06, 20:26
                              Zawsze po 22e? smile
                              Moze być ciekawie tongue_out
                              Dajcie jutro znać, jak było smile
                              • asiunia311 Re: strzelamy fochy > chciałas dodac? ;-))) 13.11.06, 20:29
                                A co, Ciebie nie będzie?smile
                                Zaczynam się uzależniać...wink))
                                • anxiety3 Re: strzelamy fochy > chciałas dodac? ;-))) 13.11.06, 20:32
                                  > Zaczynam się uzależniać...wink))
                                  >
                                  Chyba nie ode mnie wink

Miałam dlugi dzień, głowa mi pęka ;/
                                  • asiunia311 Re: strzelamy fochy > chciałas dodac? ;-))) 13.11.06, 20:34
                                    Biedna Anxia...Migrena?
                                    • anxiety3 Re: strzelamy fochy > chciałas dodac? ;-))) 13.11.06, 20:37
                                      nie posadzam sie o migrene, raczej zwykle zmeczenie.
                                      • asiunia311 Re: strzelamy fochy > chciałas dodac? ;-))) 13.11.06, 20:39
                                        Skoro o # w nocy jeszcze buszowałaś po necie, to ja się wcale nie dziwię...Ja
                                        padłam o 0.30. Cienki Bolek ze mniewink))
                                        • anxiety3 Re: strzelamy fochy > chciałas dodac? ;-))) 13.11.06, 20:42
                                          Ja padłam na historii sztuki tongue_out

Cała drgnęłam i jednocześnie otworzyłam oczy, słysząc słowa `na koniec(...)`,
                                          ale to jeszcze koniec nie był...

Przysnęłam sobie na wykładzie...:p
                                          • asiunia311 Re: strzelamy fochy > chciałas dodac? ;-))) 13.11.06, 20:46
                                            Najgorzej jest usnąć na wykładzie...Nagle budzisz się pzerażona, z myślą "gdzie
                                            ja jestem?" i masz wrażenie, że wszyscy wiedzą, że spałaśwink)) Wiem,
                                            przeżyłam...wink)Kiedy sobie przypomnę durne wykłady z polityki społecznej prof.
                                            Szumpicha...

Ale dobrze się spało, nieprawdaż?wink
                                            • anxiety3 Re: strzelamy fochy > chciałas dodac? ;-))) 13.11.06, 20:49
                                              Ale dobrze się spało, nieprawdaż?wink

Strasznie niewygodnie ;/ ja nie potrafie na siedząco spac, muszę się połozyć,
                                              zeby usnąć. Przede mną siedział wysoki kolega, więc mnie zasłaniał, a reszta
                                              już sama się ułozyła... tongue_out
                                              • asiunia311 Re: strzelamy fochy > chciałas dodac? ;-))) 13.11.06, 20:54
                                                A ja potrafię zasnąc w każdej niemal pozycji, pamiętam, kilkanaście lat temu na
                                                wycieczce szkolnej, po nocy imprezowania poszliśmy na Leskowiec i ...w drodze
                                                zasnęłam, IDĄC!wink

To musisz odespać te niewygody, Anxwink
                                                • anxiety3 Re: strzelamy fochy > chciałas dodac? ;-))) 13.11.06, 20:59
                                                  A ja potrafię zasnąc w każdej niemal pozycji, pamiętam, kilkanaście lat temu na
                                                  >
                                                  > wycieczce szkolnej, po nocy imprezowania poszliśmy na Leskowiec i ...w drodze
                                                  > zasnęłam, IDĄC!wink

Ja raz byłam tak zmeczona, ze nie mogłam napisac smsa > zasypiałam po kilku
                                                  literach, kiedy budziłam się musiałam kilka ostatnich wykasować, bo były jakimś
                                                  bełkotem i znów zasypiałam tongue_out
                                                  ok 2och godz pisałam łącznie tego smsa...wink

To musisz odespać te niewygody, Anxwink

Tak, uciekam teraz tongue_out Moze jeszcze pozniej do Was zajrze tongue_out

smile
    • inseg Re: Misiowy czat 13.11.06, 23:34
      Kto dziś odkurza?
      • itsnotme Re: Misiowy czat 14.11.06, 20:48
        a dziś?smile
        • anxiety3 Re: Misiowy czat 14.11.06, 20:58
          nie wiem...Zgłaszasz się na ochotnika? wink
          • itsnotme Re: Misiowy czat 14.11.06, 21:11
            anxiety3 napisała:

> nie wiem...Zgłaszasz się na ochotnika? wink
            >
            10 minut moge postać na warciesmile
            • anxiety3 Re: Misiowy czat 14.11.06, 21:31
              to ja zaraz sprawdzę, jak się spisujesz wink
    • anxiety3 Sprawdziłam > i nawet tam Was nie ma... 15.11.06, 23:22

• hultaj78 Re: Sprawdziłam > i nawet tam Was nie ma... 15.11.06, 23:27
        nieprawda
        • anxiety3 Re: Sprawdziłam > i nawet tam Was nie ma... 15.11.06, 23:31
          bo sprawdzę!
          ;P
          • hultaj78 Re: Sprawdziłam > i nawet tam Was nie ma... 15.11.06, 23:34
            już za późno ;P
            • anxiety3 Re: Sprawdziłam > i nawet tam Was nie ma... 15.11.06, 23:36
              Jestes gorzej niezdecydowany niż ja ;-p
              • hultaj78 Re: Sprawdziłam > i nawet tam Was nie ma... 16.11.06, 00:10
                Nie niezdecydowany tylko niewyspany. ;P
                A od jutra NAPRAWDĘ zamierzam rano biegać wink
          • anxiety3 Re: Sprawdziłam > i nawet tam Was nie ma... 15.11.06, 23:34
            i sprawdziłam > nieładnie...;p
    • anxiety3 Gdyby ktoś nas szukał, to jesteśmy na czacie :) 16.11.06, 23:36

• anxiety3 Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 00:21

• asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 09:07
          Anx, wczoraj to już było przegięcie...Właściwie dzisiajwink
          Kiedy są zajęcia z AF?wink
          • anxiety3 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 09:20
            Anx, wczoraj to już było przegięcie...Właściwie dzisiajwink
            Kiedy są zajęcia z AF?wink

Podejmuję próby, kiedy mogę tongue_out Dzis też > te zajęcia są prowadzone poza forum,
            w tym rzecz... Zaraz wyxhodzę ;p , ale będę stopniowała to uniezaleznianiesmile

--
            "Dobrze mieć obok siebie Anioła zbudowanego nie tylko z duszy, ale i z ciała."
            K.K.

Tu mnie znajdziesz
            • itsnotme Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 09:23
              anxiety3 napisała:

> Anx, wczoraj to już było przegięcie...Właściwie dzisiajwink
              > Kiedy są zajęcia z AF?wink

to pewnie wyspane jesteście?wink
              • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 09:28
                itsnotme napisał:

> to pewnie wyspane jesteście?wink

Jakbyś NIE zgadłwink
                Dziś muszę wieczorem odciąć dostęp do netuwink
                • itsnotme Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 09:35
                  asiunia311 napisała:

> Jakbyś NIE zgadłwink
                  > Dziś muszę wieczorem odciąć dostęp do netuwink
                  >
                  przecież jutro nie musisz rano wstawaćsmile
                  • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 09:48
                    No właśnie, że muszęsad Ktoś musi pracować na PKB, żeby nie praciwać mógł ktoś
                    wink)
                    • itsnotme Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 10:07
                      asiunia311 napisała:

> No właśnie, że muszęsad Ktoś musi pracować na PKB, żeby nie praciwać mógł ktoś
                      > wink)
                      >
                      Dziękuję, wyśpię się i wypije poranną kawę zbożową za twoje zdrowietongue_out
                      • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 10:13
                        Dzięki, Mistrzuwink
                        Ale za to w niedzielę poleniuchuję...powiedzmy, do 8wink)
                        • itsnotme Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 10:24
                          asiunia311 napisała:

> Dzięki, Mistrzuwink
                          ależ nie ma sprawy, tylko pracuj za mnie wydajniesmile

> Ale za to w niedzielę poleniuchuję...powiedzmy, do 8wink)
                          >
                          szalejeszsmile
                          • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 10:33
                            itsnotme napisał:

> ależ nie ma sprawy, tylko pracuj za mnie wydajniesmile
                            Mam wykonać 500% normy? Możesz do mnie mówic Pstrowskiwink)

> szalejeszsmile
                            A cowink Jak szaleć to na całegowink Raz się zyję, potem się straszywink)
                            • itsnotme Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 10:42
                              asiunia311 napisała:

> > ależ nie ma sprawy, tylko pracuj za mnie wydajniesmile
                              > Mam wykonać 500% normy? Możesz do mnie mówic Pstrowskiwink)
                              per Pan nie zamierzamsmile

> > szalejeszsmile
                              > A cowink Jak szaleć to na całegowink Raz się zyję, potem się straszywink)
                              nie znałem tego uzupełnienia tego powiedzeniasmile
                              • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:07
                                itsnotme napisał:

> per Pan nie zamierzamsmile

Mnie to nie przeszkadzawink)

> nie znałem tego uzupełnienia tego powiedzeniasmile

Widzisz? Ile to się człowiek nowego na forum nauczywink
                                • itsnotme Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:36
                                  smile)
          • jacko1971 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 10:52
            he he he tak? przegięcie...ja się kładłem o godzinie Twojego teoretycznego
            wstawania na przebudzenie ;-P a Tobie jak ze snem poszlo? krótko zwięxle i na
            temat - 3 godzinki i świezynka?wink
            • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:10
              Jacku, wiesz, że NIE obudziłam Taty??wink Nie słyszałam dwóch budzików i
              komórki...wink)) Dobrze, że mama czuwaławink
              Świeżynka nie jestem, już jedną rzecz zarąbałam i muszę protokół pisać...;-///
              • jacko1971 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:47
                ha ha ha ...na Tobie to polegać nie można ;-P tak zawaliłaś;-P a mówiłem...nie
                kładź sie ... ja o 4 na spokojnie kimnałem te 3 godzinki ;-P
                upssss protokół...ciekawe kto za to beknie?;-P
                • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:59
                  Widzisz, zawaliłam sprawę, a tak tego nie lubię...To jednorazowy wyskok, mam
                  nadzieję, nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyłowink)
                  Nikt nie beknie - właśnie po to ten protokół-) Żeby się nikt w US nie dowaliłwink
                  • jacko1971 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 13:03
                    bo nie posłuchała ś rady starszego...;-P jak mówię nie idx to nie idx...;-P
                    trzeba było jednak do rana siedzieć..;-P

w US? a może ZUS? albo w USA?;-P hmm urząd skarbowy chiba?
                    • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 13:10
                      DRzięki za takie "dobre" radywink Postojęwink Zanim wzięłam prysznic, była już
                      3.30... Jak dla mnie, to głęboka noc, w końcu chodzę spać z kuramiwink

Dobrze kombinujesz z tym USsmile Ale się już nie przejmuję, bo to sprawa do
                      wyjaśnienia, zwykła pomyłka. Na szczęscie...
                      • jacko1971 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 20:14
                        ha ha ha że też tych 30 min nie mogłaś sobie zagospodarować;-P no mało
                        brakowało!wink
          • eleni80 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 10:54
            asiunia311 napisała:

> Anx, wczoraj to już było przegięcie...Właściwie dzisiajwink
            > Kiedy są zajęcia z AF?wink
            >
            >
            A do której siedziałaś?
            • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:13
              Nawet nie pytajwink
              • eleni80 Nie mów, że kilka godzin temu.. 17.11.06, 11:14
                asiunia311 napisała:

> Nawet nie pytajwink
                >

..skończyliście wink
                • asiunia311 Re: Nie mów, że kilka godzin temu.. 17.11.06, 11:23
                  Jakbyś zgadła...wink
                  • eleni80 Re: Nie mów, że kilka godzin temu.. 17.11.06, 11:24
                    A to zabalowałaś wink
                    • asiunia311 Re: Nie mów, że kilka godzin temu.. 17.11.06, 11:26
                      Dziś muszę zrobić odpoczynek od nałoguwink))
          • maclorcan Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 10:55
            Ja się w porę opamiętałem wink Nie wiem ile Wy jeszcze siedzieliście smile
            • eleni80 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:08
              maclorcan napisał:

> Ja się w porę opamiętałem wink Nie wiem ile Wy jeszcze siedzieliście smile
              >

W porę, czyli o której? wink
              • maclorcan Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:14
                Chyba 1.30 była
                • eleni80 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:14
                  maclorcan napisał:

> Chyba 1.30 była
                  >

smile To rzeczywiście w porę wink
                  • maclorcan Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:16
                    No właśnie. Ale i tak nie poszedłem dziś tam gdzie miałem iść, bo mi się nie chciało wstać tongue_out
                    • anxiety3 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:19
                      Ja się pozno obudziłam i w takim tempie, jak rzadko, wszystko zrobilam i
                      dotarlam na uczelnie...zeby plytesmile) odebrac smile
                      • maclorcan Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:21
                        anxiety3 napisała:

> Ja się pozno obudziłam i w takim tempie, jak rzadko, wszystko zrobilam i
                        > dotarlam na uczelnie...
                        Jak człowiek musi to potrafi wink)

> zeby plytesmile) odebrac smile
                        Kartonowo-gipsową wink)
                        • anxiety3 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:27
                          zeby plytesmile) odebrac smile
                          > Kartonowo-gipsową wink)

nie, tą , ktore była nieomal powodem kłotni wczoraj ;/
                          • maclorcan Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:33
                            anxiety3 napisała:

> nie, tą , ktore była nieomal powodem kłotni wczoraj ;/
                            Acha. To ja chyba trochę nie w temacie jestem ;-P Zdaje się, że przyszedłem na czata później wink
                            • anxiety3 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:35
                              > Acha. To ja chyba trochę nie w temacie jestem ;-P Zdaje się, że przyszedłem
                              na
                              > czata później wink

Aaa...mozliwe tongue_out ,ale i pozniej ode mnie wyszedles tongue_out
                              <mam wczorajsze notatki> wink))
                              • maclorcan Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:41
                                anxiety3 napisała:

> Aaa...mozliwe tongue_out ,ale i pozniej ode mnie wyszedles tongue_out
                                Chyba niewiele później wink

> <mam wczorajsze notatki> wink))
                                Nie wątpię. Ostro je tam pisałaś wink
                                • anxiety3 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:44
                                  > Nie wątpię. Ostro je tam pisałaś wink

W takim ferworze,ze dzis ledwie je odczytuję ;p
                                  • maclorcan Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:49
                                    anxiety3 napisała:

> W takim ferworze,ze dzis ledwie je odczytuję ;p
                                    Ręka pewnie nieźle Cię boli wink Musisz dużo ćwiczyć. Pamiętaj, że nieczytelne notatki są nieprzydatne tongue_out
                                    • anxiety3 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:56

Ręka pewnie nieźle Cię boli wink Musisz dużo ćwiczyć. Pamiętaj, że nieczytelne
                                      notatki są nieprzydatne tongue_out

Oj, ja duzo piszę tongue_out i raczej mam czytelne pismo, tylko wczoraj tak jakos ...
                                      tematy mnie zmieszaly tongue_out poza tym, jak mialam pisac na leząco na tej kozetce? smile
                                      • maclorcan Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:06
                                        anxiety3 napisała:

> Oj, ja duzo piszę tongue_out i raczej mam czytelne pismo, tylko wczoraj tak jakos ...
                                        > tematy mnie zmieszaly tongue_out
                                        Tematów było dużo smile

> poza tym, jak mialam pisac na leząco na tej kozetce?smile
                                        Normalnie, na kolanie wink
                                        • anxiety3 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:06
                                          > Normalnie, na kolanie wink

To ja chyba w innej niz Ty pozycji leżę smile)
                                          • maclorcan Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:16
                                            Chcesz porozmawiać o pozycjach? wink
                                            • anxiety3 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:18
                                              Chcesz porozmawiać o pozycjach? wink

Na kozetce?
                                              Ograniczone pole manewru...Ale to pobudza do wiekszych starań wink
                                              • maclorcan Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:21
                                                anxiety3 napisała:

> Na kozetce?
                                                > Ograniczone pole manewru...Ale to pobudza do wiekszych starań wink
                                                Trzeba uruchomić wyobraźnię wink
                                                • anxiety3 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:35
                                                  Trzeba uruchomić wyobraźnię wink

Proszę, nie uruchamiaj mojej wyobraźnie teraz, kiedy powinna się na czym innym
                                                  skupic , wcale nie erotycznym smile
                                                  • maclorcan Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:42
                                                    anxiety3 napisała:

> Proszę, nie uruchamiaj mojej wyobraźnie teraz, kiedy powinna się na czym innym
                                                    > skupic , wcale nie erotycznym smile
                                                    Czyżbym nieświadomie znalazł przycisk do uruchamiania Twojej wyobraźni? wink
                                                  • anxiety3 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:44
                                                    > Czyżbym nieświadomie znalazł przycisk do uruchamiania Twojej wyobraźni? wink

To powiedz mi, gdzie on jest, bo czasem przydalaby mi sie blokada smile
                                                  • maclorcan Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:47
                                                    anxiety3 napisała:

> To powiedz mi, gdzie on jest, bo czasem przydalaby mi sie blokada smile
                                                    Skoro trafiłem przypadkiem, to znaczy, że nie wiem smile Sama musisz poszukać wink
                                                  • anxiety3 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:49
                                                    Skoro trafiłem przypadkiem, to znaczy, że nie wiem smile Sama musisz poszukać wink

Tak trudno dziś o pomocną dłoń...ach...wink
                      • eleni80 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:21
                        anxiety3 napisała:

> Ja się pozno obudziłam i w takim tempie, jak rzadko, wszystko zrobilam i
                        > dotarlam na uczelnie...zeby plytesmile) odebrac smile

Mam nadzieję, że się nie pobiłyście wink
                        • anxiety3 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:28
                          Mam nadzieję, że się nie pobiłyście wink

Hehe, nie smile Nie było jej tam > w koncu to ja odebralam plyte, ale
                          powiedzialam ,ze dzis jej ją dam wieczorem > to spotkanie tez moze miec ciekawy
                          brzebieg > a najciekawsze, ze nie ze wzgledu na plyte...
                          • eleni80 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:36

> brzebieg > a najciekawsze, ze nie ze wzgledu na plyte...
                            >

a to jeszcze o coś innego chodzi.... wiedziałam, że takie ostre słowa nie mogą
                            być spowodowane takim błahym problemem jak płyta... wink
                            • anxiety3 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:43
                              a to jeszcze o coś innego chodzi.... wiedziałam, że takie ostre słowa nie mogą
                              być spowodowane takim błahym problemem jak płyta... wink

nie bylo ostrych slow > chodzi o to, ze nagle `zobaczylam` cos, czego do tej
                              pory nie zauwazalam > to było niesmaczne dla mnie...Takie wpychanie się i nagle
                              foch i ton sprzeciwu, bo ona chce i koniec.

Z igly widly, ale pomysl o przelozeniu tego na powazniejszą sytuację > nie
                              podoba mi się takie zachowanie.

• eleni80 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:49
                                > Z igly widly, ale pomysl o przelozeniu tego na powazniejszą sytuację > nie
                                > podoba mi się takie zachowanie.

Wiesz czego życie mnie ostatnio nauczyło? że jeśli sie zawiedziesz na kimś w
                                błahej sprawie i dasz mu kolejną szansę, to po jakimś czasie zawiedziesz się w
                                bardzo poważnej sprawie...
                                Mam nadzieję, że to nie dotyczy wszystkich..

>
                                >
                                • anxiety3 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:54
                                  No comments.
                      • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:21
                        OBYŁO SIĘ BEZ RĘKOCZYNÓW?wink)
                        • anxiety3 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:32
                          > OBYŁO SIĘ BEZ RĘKOCZYNÓW?wink)

dlaczego wszyscy mnie o taką `waleczność` podejrzewają tongue_out ?smile))
                          • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:33
                            W słusznej sprawie?...smile))
                            • anxiety3 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:35
                              > W słusznej sprawie?...smile))

Oj, racja była i jest po mojej stronie - i ja w to wierzę , ale nie bede sie
                              bila... Jeszcze sobie zrobilabym krzywdę tongue_out
                              • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:36
                                Chciałabym to zobaczyćwink) Anx w akcji...wink)
                                • anxiety3 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:46
                                  > Chciałabym to zobaczyćwink) Anx w akcji...wink)

Tzn ja stalabym, a moj bodygard bilby sie za mnie tongue_out

W ostatecznosci zgodze sie na tę wersję ;-PP
                                  • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:50
                                    Taka wersja mnie nie interesujewink Nie ma już tego dreszczykuwink)
                                    • anxiety3 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:55
                                      A co? Chcesz sie bić ? smile)))
                                      • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:57
                                        Nieee, pooglądaćwink)
                                        I jeszcze w wykonaniu kobiet...wink)
                                        • anxiety3 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:04
                                          Nieee, pooglądaćwink)
                                          I jeszcze w wykonaniu kobiet...wink)

No widzisz moja droga, tak Ci sie do tego spieszy jak mnie smile)
                                          • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:09
                                            smile
                                            Cóż poradzić, to znacznie ciekawsze niż w wykonaniu facetówwink)
                                            • anxiety3 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:10
                                              > smile
                                              > Cóż poradzić, to znacznie ciekawsze niż w wykonaniu facetówwink)

Tak? wink
                                              • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:14
                                                No pewnie, większe zaangażowanie, włos się sypie z główwink I te paznokcie w
                                                akcjiwink)
                                                • anxiety3 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:17
                                                  > No pewnie, większe zaangażowanie, włos się sypie z główwink

Tylko z daleka od moich wlosow poprosze ;-P

I te paznokcie w
                                                  > akcjiwink)

Polamią mi sie paznokcie??? To ja jeszcze przemyslę tę walkę smile
                                                  • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:24
                                                    anxiety3 napisała:

>
                                                    > Tylko z daleka od moich wlosow poprosze ;-P

Odmoich też. Za bardzo je lubięwink)

> Polamią mi sie paznokcie??? To ja jeszcze przemyslę tę walkę smile

A wiesz, że to byłoby dla mnie też zbyt trudne do przełknięcia?wink))
                                                  • anxiety3 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:36
                                                    > Odmoich też. Za bardzo je lubięwink)
                                                    > A wiesz, że to byłoby dla mnie też zbyt trudne do przełknięcia?wink))

Obawiam się, że panowie muszę się obejść smakiem...wink))
                                                  • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:51
                                                    anxiety3 napisała:

> Obawiam się, że panowie muszę się obejść smakiem...wink))

I w dodatku miałoby to być li i jedynie za sportową satysfakcję...wink Bardzo
                                                    zachłanni są, nie sądzisz?wink
                                                  • anxiety3 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 13:06
                                                    Bardzo
                                                    zachłanni są, nie sądzisz?wink

smile Im wiecznie mało ;-p
                                                  • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 13:13
                                                    Nienasyceni?;-P
                                                  • anxiety3 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 13:16
                                                    > Nienasyceni?;-P

Tak myślę, ale nawet jako kobieta ich rozumiem, bo współodczuwam ten stan...
                                                  • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 13:19
                                                    Anx, proooszę Cię...staram się o tym nie myśleć, a Ty tu z tym wyjeżdżasz...wink
                                                    Zwłaszcza, że zbliża się magiczna godzina "W"wink)
                                                  • anxiety3 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 13:22
                                                    Zwłaszcza, że zbliża się magiczna godzina "W"wink)

Co za usmiech smile)
                                                    To się ciesz Wiedźmo jedna smile
                                                  • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 13:27
                                                    Myślisz, że się NIE cieszę?wink Żebyś widziała moją mordę terazwink))
                                                    Świat jest jednak piękny, ullalalalawink)
                                                  • anxiety3 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 13:44
                                                    Świat jest jednak piękny, ullalalalawink)

Na zdrowie Kobieto smile

Ja uciekam <papa>
                                                  • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmiš ;- 17.11.06, 13:45
                                                    I nawzajem, Anxsmile))

Papasmile))
                                      • maclorcan Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:59
                                        O! To może jakieś zapasy? Anx vs. Asiunia smile)To by dopiero było big_grin
                                        • anxiety3 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:06
                                          a jaka wygrana? To moze sie jeszcze a Asiunia zastanowimy smile)

< ASia, ustawimy walkę tongue_out>
                                          • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:08
                                            Ostatecznie...własnie, jakie nagrody?wink
                                            Bez tego ani ruszwink)
                                            • anxiety3 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:09
                                              Ostatecznie...własnie, jakie nagrody?wink
                                              > Bez tego ani ruszwink)

haha smile Jeszcze zrobimy karierę w dziedzinie, ktore zadna z nas nie
                                              podejrzewałaby tongue_outP
                                              • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:10
                                                Mówisz, że mamy swoje 5 minut?wink
                                                • anxiety3 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:11
                                                  Boję się, jeśli to ma być moje 5 min > nie tak wyobrazałam sobie moje zycie...
                                                  wink))
                                                  • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:13
                                                    Anx, należy być przygotowanym na każdą ewentualnośćwink
                                                  • anxiety3 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:16
                                                    > Anx, należy być przygotowanym na każdą ewentualnośćwink

Wlasnie wiem...smile To ide sie szykowac na inną , bo cos za dlugo na tym forum
                                                    siedze > a czasu dzis nie mam!
                                                  • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:20
                                                    Zazdroszczę Ci...wink Ja niestety, mam teraz dostęp do netu...
                                                  • anxiety3 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:37
                                                    > Zazdroszczę Ci...wink Ja niestety, mam teraz dostęp do netu...

Moja droga jest jeszcze ta roznica, ze Ty po pracy nie masz az tyle chyba do
                                                    zrobienia, co ja po zajeciach na uczelni ;/
                                                    Czasem chcialabym miec swiety spokoj w domu, a tu nie da rady...3eba robic.
                                                  • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:49
                                                    Anx, teraz jest to złudne, że nie mam nic do roboty, bo migam się od tego, jak
                                                    mogę. Przydałoby się drastyczne ograniczenie netusmile A praca zaległa się
                                                    nawarstwia. Usiłuję znaleźć jakiś złoty środek, ale zaczynam wyglądać jak
                                                    zombie...
                                                  • anxiety3 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:50
                                                    Usiłuję znaleźć jakiś złoty środek, ale zaczynam wyglądać jak
                                                    zombie...

Skąd ja to znam? smile
                                                  • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:52
                                                    Witaj, siostrosmile
                                                    Tearz NIE Żałuję, że nie zaczęłam tego drugiego kierunku...smile
                                                  • anxiety3 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 13:07
                                                    Witaj, siostrosmile
                                                    Tearz NIE Żałuję, że nie zaczęłam tego drugiego kierunku...smile

Nie mow mi, ze swiadomie chcę zrobić sobię krzywdę smile
                                            • maclorcan Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:13
                                              Proszę, jakie interesowne wink Nagrodą byłaby satysfakcja z wygranej. I wdzięczność męskiej części społeczności MiSia za ładny pokaz smile
                                              • anxiety3 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:14
                                                > Proszę, jakie interesowne wink Nagrodą byłaby satysfakcja z wygranej. I
                                                wdzięczn
                                                > ość męskiej części społeczności MiSia za ładny pokaz smile

Tak...To my to jeszcze przemyslimy i zadzwonimy do Pana smile))
                                              • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:17
                                                Ale, ale!!wink
                                                Satysfakcja?wink Jakiego rodzaju?wink
                                                Taki pokaz, a panowie nie chcą ufundować nagrody...;-(((
                                                • maclorcan Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:23
                                                  asiunia311 napisała:

> Satysfakcja?wink Jakiego rodzaju?wink
                                                  Taka czysto sportowa satysfakcja z wygranej smile
                                                  • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:26
                                                    Mimo wszystko nalegałabym na jakieś ordery chociażwink Wiesz, ku pamięciwink
                                                  • maclorcan Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:30
                                                    Zobaczymy co da się zrobić wink
                                                  • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:33
                                                    Trzymam Cię za słowo. Wiesz, te paznokcie maja swoją cenęwink Chwila nieuwagi, a
                                                    potem dramat na całe życiewink))
                                                  • maclorcan Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:38
                                                    Paznokcie mają to do siebie, że odrastają smile
                                                  • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:47
                                                    Ale KIEDY?!?!wink) Nie znasz tego bólu istnienia, kiedy musisz na to czekaćwink)
            • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:11
              Och, Mac, to wszystko przez Jackawink)) Podstępna żmija z niego!!wink))
              • anxiety3 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:14
                Och, Mac, to wszystko przez Jackawink)) Podstępna żmija z niego!!wink))

Potwierdzam, ale czasem rownie pomocna big_grin tongue_out
                • jacko1971 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 18.11.06, 23:32
                  hmmm żmija została potwierdzona...a jeszcze niedawno Krambam. nazwała mnie
                  wiewiórką, Kolorowa szczurkiem...teraz żmija....kobiety ja jestem
                  wielkokształtny kameleon czy jak ;-P
              • maclorcan Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:15
                Dobra, dobra, nie zwalaj na niego. Sznurem Cię nie przywiązał do komputera ;-P
                • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:20
                  Na kogoś być musiwink Ciesz się, że nie padło na Ciebie;-P
                  • maclorcan Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:22
                    Mnie w nic nie wrobisz tongue_out
                    • eleni80 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:23
                      maclorcan napisał:

> Mnie w nic nie wrobisz tongue_out
                      >

Ale za to ja tak... wrobię Cię we wciągnięcie mnie na ten chat wink
                      • maclorcan Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:25
                        eleni80 napisała:

> Ale za to ja tak... wrobię Cię we wciągnięcie mnie na ten chat wink
                        Oj tam, siłą Cię nie zaciągnąłem, tylko zaproponowałem tongue_out Poza tym ja Cię tylko raz tam widziałem, więc chyba jeszcze nie masz objawów uzależnienia wink
                        • eleni80 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:35
                          Poza tym ja Cię tyl
                          > ko raz tam widziałem,

Widocznie się minęliśmy, miałam wcześniejszą wartę wink

więc chyba jeszcze nie masz objawów uzależnienia wink

Mam... dobrze, że nie ciągnie mnie do czegoś innego, bo bym juz była martwa
                          • maclorcan Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:38
                            eleni80 napisała:

> Widocznie się minęliśmy, miałam wcześniejszą wartę wink
                            No to jak? Nie można tak wcześnie z posterunku schodzić ;-P

> Mam... dobrze, że nie ciągnie mnie do czegoś innego, bo bym juz była martwa
                            To witaj w klubie smile
                            • eleni80 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:50
                              > No to jak? Nie można tak wcześnie z posterunku schodzić ;-P

Kiedyś trzeba! się wyspać! Kobieta im dłużej śpi tym jest ładniejsza smile

> To witaj w klubie smile

Wolałabym do innego klubu należeć smile

• maclorcan Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:55
                                eleni80 napisała:

> Kiedyś trzeba! się wyspać! Kobieta im dłużej śpi tym jest ładniejsza smile
                                Ciekawa teoria smile Na facetów chyba nie działa, bo byłbym już piękny niczym grecki bóg wink

> Wolałabym do innego klubu należeć smile
                                Jak się nie ma co się lubi... wink ...to się kradnie co popadnie wink
                                • eleni80 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:16
                                  > Ciekawa teoria smile Na facetów chyba nie działa, bo byłbym już piękny niczym gre
                                  > cki bóg wink

A nie jesteś? ilość godzin snu wpływa na cerę i takie tam wink

> Jak się nie ma co się lubi... wink ...to się kradnie co popadnie wink

hehhee ciekawe powiedzenie wink
                                  • maclorcan Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:19
                                    eleni80 napisała:

> A nie jesteś? ilość godzin snu wpływa na cerę i takie tam wink
                                    Nie tongue_out może ja jakoś źle sypiam? Bo często wstaję niewyspany. A może to dla tego, że sam? wink
                                    • eleni80 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:21
                                      > Nie tongue_out może ja jakoś źle sypiam? Bo często wstaję niewyspany. A może to dla te
                                      > go, że sam? wink
                                      >

Może... krew nie krąży z taką siłą jak powinna, nie dociera do mózgu... jesteś
                                      niedotleniony, a przez to zmęczony wink
                                      • maclorcan Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:24
                                        eleni80 napisała:

> Może... krew nie krąży z taką siłą jak powinna, nie dociera do mózgu... jesteś
                                        > niedotleniony, a przez to zmęczony wink
                                        Bardzo możliwe. Tylko jak temu zaradzić wink
                                        • eleni80 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:31
                                          > Bardzo możliwe. Tylko jak temu zaradzić wink

Już Ty wiesz najlepiej wink
                                          • maclorcan Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:33
                                            Wiem jak, nie ma z kim wink Koło się zamyka smile
                                            • eleni80 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:45

> Wiem jak, nie ma z kim wink Koło się zamyka smile

Trzeba otworzyć szerzej oczy i się rozejrzeć poza okręg koła wink
                                              >
                                              • maclorcan Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:49
                                                eleni80 napisała:

> Trzeba otworzyć szerzej oczy i się rozejrzeć poza okręg koła wink
                                                Ładnie powiedziane smile Tylko czy wykonalne? wink
                                                • eleni80 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:50
                                                  > Ładnie powiedziane smile Tylko czy wykonalne? wink

Wszystko co ładnie powiedziane, jest zazwyczaj niewykonalne wink niestety sad
                                                  • maclorcan Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 14:20
                                                    Właśnie. To jest ból.
                    • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:24
                      A czy usiłuję?wink
                      • maclorcan Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:26
                        asiunia311 napisała:

> A czy usiłuję?wink
                        Tego jeszcze nie wiem, ale pamiętaj, że usiłowanie jest karalne ;-P
                        • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:28
                          A czy jak się miło uśmiechnę to również?wink)
                          • maclorcan Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:32
                            To zależy jak miło wink
                            • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:35
                              Śmiesz wątpić, że niemiło? Lub niezbyt miło?wink Ranisz moje serduszko, buuu...
                              wink)
                              • maclorcan Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:42
                                asiunia311 napisała:

> Śmiesz wątpić, że niemiło? Lub niezbyt miło?wink
                                Każdy może mieć gorszy dzień. W uśmiechaniu się wink
                                • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:45
                                  To chyba ja ma dziś gorszywink Nic to;-I Jutro będzie lepiejwink) A jak z tym u
                                  Ciebie?
                                  • maclorcan Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:52
                                    asiunia311 napisała:

> To chyba ja ma dziś gorszywink Nic to;-I Jutro będzie lepiejwink)
                                    Musi być lepiej smile

> A jak z tym u Ciebie?
                                    Z uśmiechaniem? Dziękuję, chyba nie najgorzej wink
                                    • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 11:58
                                      maclorcan napisał:

> Musi być lepiej smile
                                      I ty to mówisz? Pesymista?wink Robisz postępy!wink

> Z uśmiechaniem? Dziękuję, chyba nie najgorzej wink
                                      Naprawdę mnie zadziwiaszsmile Bleman straci kolegę w sprawie?wink

• maclorcan Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:09
                                        asiunia311 napisała:

> I ty to mówisz? Pesymista?wink Robisz postępy!wink
                                        Musi być lepiej u Ciebie, nie u mnie wink

> Naprawdę mnie zadziwiaszsmile
                                        Nie bój się, do jutra mi przejdzie wink
                                        • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:12
                                          maclorcan napisał:

> Musi być lepiej u Ciebie, nie u mnie wink
                                          Mimo wszystko, takie słowa w ustach zadeklarowanego pesymisty budzą moje
                                          zdziwieniesmile

> Nie bój się, do jutra mi przejdzie wink
                                          Tak sądzisz?wink Czyli cała praca na marne?wink
                                          • maclorcan Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:15
                                            asiunia311 napisała:

> Mimo wszystko, takie słowa w ustach zadeklarowanego pesymisty budzą moje
                                            > zdziwieniesmile
                                            Słońce wyszło, może to dlatego wink

> Tak sądzisz?wink Czyli cała praca na marne?wink
                                            Możliwe. W końcu niereformowalny ze mnie przypadek wink
                                            • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:19
                                              maclorcan napisał:

> Możliwe. W końcu niereformowalny ze mnie przypadek wink
                                              A;e nie beznadziejny?wink)
                                              • maclorcan Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:25
                                                asiunia311 napisała:

> A;e nie beznadziejny?wink)
                                                Chyba na jedno wychodzi wink
                                                • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:28
                                                  Tak uważasz? Jednak Bleman ma w Tobie sojusznikawink
                                                  • maclorcan Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:31
                                                    Hehe, zalejemy to forum czarną falą pesymizmu wink
                                                  • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:34
                                                    Jesteś pewien, że Blem to nie jest Twoje alter ego?wink

Btw, Gdzie wiz??!!!wink)
                                                  • maclorcan Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:41
                                                    asiunia311 napisała:

> Jesteś pewien, że Blem to nie jest Twoje alter ego?wink
                                                    Jestem pewien.

> Btw, Gdzie wiz??!!!wink)
                                                    Nie ma tongue_out Nadal nie mogę się przekonać do tego.
                                                  • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:45
                                                    maclorcan napisał:

> Jestem pewien.
                                                    A znasz to: "wiem, że nic nie wiem"? Terencjusz bobajże. I nadal jestes pewny?
                                                    wink)

> Nie ma tongue_out Nadal nie mogę się przekonać do tego.
                                                    Co za twardogłowy facet...wink a już myślałam, że pobuszuję Ci w księdze gości
                                                    wink)
                                                  • maclorcan Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:52
                                                    asiunia311 napisała:

> A znasz to: "wiem, że nic nie wiem"? Terencjusz bobajże.
                                                    Znam. Mam tak przed każdym egzaminem smile Śpiewam sobie wtedy: "Jedyne co mam to złudzenie, że mogę mieć zaliczenie" wink

> Co za twardogłowy facet...wink
                                                    Dobrze, że nie jajogłowy wink

> a już myślałam, że pobuszuję Ci w księdze gości wink)
                                                    Nie ma tak dobrze tongue_out

Na razie uciekam. Południe dawno za nami, trzeba wreszcie coś pożytecznego zrobić smile)
                                                  • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:56
                                                    maclorcan napisał:

> Znam. Mam tak przed każdym egzaminem smile Śpiewam sobie wtedy: "Jedyne co mam
                                                    to
                                                    > złudzenie, że mogę mieć zaliczenie" wink

"jedyne, co mam, to złudzenie, że mogę je mieć"?wink Ale działa?wink

> Nie ma tak dobrze tongue_out
                                                    Kiedyś się złamiesz, poczekamwink)

> Na razie uciekam. Południe dawno za nami, trzeba wreszcie coś pożytecznego
                                                    zrob
                                                    > ić smile)
                                                    Jakiś obiad zjeść? Smacznegosmile Bywajsmile)
                                                  • maclorcan Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 14:23
                                                    asiunia311 napisała:

> "jedyne, co mam, to złudzenie, że mogę je mieć"?wink Ale działa?wink
                                                    Właśnie to smile Jakoś idę do przodu wink

> Kiedyś się złamiesz, poczekamwink)
                                                    Jesteś pewna? Jakieś wyszukane metody tortur masz w zanadrzu? wink

> Jakiś obiad zjeść? Smacznegosmile Bywajsmile)
                                                    Napisałem pożytecznego, a nie pożywnego wink)
                                                  • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 14:28
                                                    maclorcan napisał:

> Właśnie to smile Jakoś idę do przodu wink
                                                    I oby tak dalejsmile Czego Tobie i sobie życzęwink

> Jesteś pewna? Jakieś wyszukane metody tortur masz w zanadrzu? wink
                                                    Ależ jestemsmile Ale o nich na razie ani mru mru...Cóż to byłoby za zaskoczenie,
                                                    gdybym Ci je teraz zdradziła?wink

> Napisałem pożytecznego, a nie pożywnego wink)
                                                    Mogłeś ZROBIĆ ten obiad, a potem go skonsumowaćwink)
                                      • jacko1971 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:51
                                        no tak Asia mysli o wszystkim i wszystkich...nie da odebrać Bleemanowi kolegi
                                        (w sprawie zalania ...;-P)
                                        • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:53
                                          Staram się, Jackusmile Bleman poczułby się taki samotnywink))
                                          A w sprawie jakiego zalewania?;-P
                                          • jacko1971 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 13:05
                                            zalewania forum falą pesymizmu...było o tym powyżej w postach ;-P sie mi
                                            spodobało to stwierdzenie ;-P
                                            a wogóle sam czasem wylewam swoją małą falkę jak mi źle...wspieram ich!;-P
                                            • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 13:12
                                              Wiem, wiem...Skojarzyło mi sie z czymś innym, jak zwyklewink) No commentswink
                                              Już doszliśmy kiedyś do zdania, że dobrze jest wyrzucić na zewnątrz złe emocje.
                                              Nie każdy to potrafi, cholera...
                                              • jacko1971 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 18.11.06, 23:32
                                                z czym????????????????/;-P
                                        • maclorcan Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:55
                                          Co Wyście się tak uparli? Ja wcale nie pretenduje do miana pierwszego pesymisty forum tongue_out
                                          • asiunia311 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 12:57
                                            Nieee, masz rację...wink Bleman w marudzeniu jest niepokonanysmile Wygrywa przez
                                            aklamacjęwink)
                                          • jacko1971 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 17.11.06, 13:06
                                            na pierwszego nie masz szans...taaa Asia dobrze napisała, on jest
                                            bezkonkurencyjny w całej stawce ;-P
              • jacko1971 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 18.11.06, 23:29
                ha ha ha tak, ale to nie był zamierzony podstęp ;-P za to wynik był zaskakujacy
                co sympatyczny wink
                • inseg Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 19.11.06, 18:30
                  No i co czat działa?
                  • jacko1971 Re: Ja idę spać, a oni dalej nałóg karmią ;- 19.11.06, 20:01
                    chyba działa...ostatnio nie miałem okazji tego sprawdzić
    • maclorcan Re: Misowy czat 22.11.06, 00:05
      Tym razem samo mnie wyrzuciło i już nie mogłem wrócić sad
      • eleni80 Re: Misowy czat 22.11.06, 00:13
        maclorcan napisał:

> Tym razem samo mnie wyrzuciło i już nie mogłem wrócić sad
        >

znowu siedzisz? ;P
        • maclorcan Re: Misowy czat 22.11.06, 00:15
          Właśnie się pożegnaliśmy z Asią smile
      • asiunia311 Re: Misowy czat 22.11.06, 00:15
        Przejściowe kłopoty, ale już opanowanewink)
        • jacko1971 Re: Misowy czat 22.11.06, 00:22
          ha ha ha a Wy znoffu...;-P
          • asiunia311 Re: Misowy czat 22.11.06, 00:25
            A przez kogo to wszystko? Kto mnie namówił na czata? No, kto??wink)
            • suczka78 Re: Misowy czat 22.11.06, 00:29
              Asiula wpadłaś w szpony nałogu a to wszystko przez takiego jednego misia;p
              • asiunia311 Re: Misowy czat 22.11.06, 00:33
                Nie tracę jeszcze nadziei, Suniuśwink Jeszcze uda mi się wyrwaćwink)
            • jacko1971 Re: Misowy czat 22.11.06, 01:08
              gdybym wiedział...gdybym mógł cofnąć czas...co ja narobiłem ...wybacz!
              btw. gdybym mógł cofnąc czas zrobiłbym cos jeszcze....wink a nawet wiecejwink i
              zyłbym nie wiem czy długo, na pewno szczęśliwie smile
    • inseg Re: Misowy czat 27.11.06, 19:34
      Dzisiaj czynne?
    • eleni80 Re: Misowy czat 28.11.06, 12:46
      a u mnie wczoraj net padł wink a Wy nadal bawiliście się kolorami? wink
      • jacko1971 Re: Misowy czat 28.11.06, 19:18
        tak, kolorami bawiono się do końca (mojego końca, nie wiem jak to potoczyło sie
        dalej...)
        • hultaj78 Re: Misowy czat 28.11.06, 19:21
          aż do wpół czwartej.
          • anxiety3 Re: Misowy czat 28.11.06, 19:41
            to mam szczęście, że wyszłam wcześnie...
          • eleni80 Re: Misowy czat 28.11.06, 21:04
            hultaj78 napisał:

> aż do wpół czwartej.
            >

a ja spac nie mogłam aż do piątej... szkoda,że mnie wyrzuciło wink
            • hultaj78 Re: Misowy czat 30.11.06, 11:02
              > a ja spac nie mogłam aż do piątej... szkoda,że mnie wyrzuciło wink

Trzeba było wysłać gołębia, wpadłbym Ci zaśpiewać kołysankę wink
              No dobra, zanucić, bo ze śpiewania to orłem nie jestem wink
              • eleni80 Re: Misowy czat 30.11.06, 16:00

> Trzeba było wysłać gołębia,

mam tylko sowę uncertain z Hogwartu..uncertain

wpadłbym Ci zaśpiewać kołysankę wink
                > No dobra, zanucić, bo ze śpiewania to orłem nie jestem wink
                >

ale ja potrzebuję jeszcze przytulenia, aby zasnąć uncertain
    • anxiety3 Re: Misowy czat 29.11.06, 23:56
      Dziś świeci pustkami.
      Przynajmniej teraz.
      • jacko1971 Re: Misowy czat 30.11.06, 02:22
        może to chwilowy kryzysik?;-Pa ja na czata wchodzę;-P
      • asiunia311 Re: Misowy czat 30.11.06, 19:35
        Dziś też. A na razie teraz.
        Pozamiatałam tam z nudów i umyłam podłogę. Nie nadeptać mi tam, MiSie, bo
        polecą łepetyny!!wink)
        • inseg Re: Misowy czat 30.11.06, 20:29
          a boczkiem można ?smile
          • inseg Re: Misowy czat 01.12.06, 12:48
            Urzędujemy od której do której, bo znów pocałowałm klamkę .
            Proszę wyznaczyć jakieś dyżury w tym biurze smileHOUGH squaw
    • inseg Re: Misowy czat 05.12.06, 19:16
      Ogłaszam zbiórkę po 22.00 !!!
      • inseg Re: Misowy czat 07.12.06, 23:29
        Odkurzacz macie zepsuty ?smile) Zakurzyło się tam strasznie sad(((
        • jacko1971 Re: Misowy czat 08.12.06, 00:08
          jak to zakurzyło? było gwarno i tłoczno! spóźniłas sie...to nie kurz ale
          niedopałki & kapsle ;-P jutro się posprzata..acha..uważaj na otoczaki ha ha ah
          i osobnika z maczugą ;-P
          • inseg Re: Misowy czat 12.12.06, 22:44
            MIS żyje ?
            • jacko1971 Re: Misowy czat 13.12.06, 01:17
              żyje! czat takżewink i to jak zyje!wink
              • jacko1971 Re: Misowy czat 13.12.06, 01:17
                ups...zapomniałem pozdrowic...Panią_ i Kasztankę wink
    • inseg Re: Misowy czat 25.12.06, 18:24
      To może w świątecznym leniuchowaniu czacik ?
      • anxiety3 Re: Misowy czat 25.12.06, 20:09
        byłam...pusto ;-/
        • asiunia311 Re: Misowy czat 25.12.06, 22:39
          Też byłam, obwąchałam teren...MiSie świętuja na całego...
          • anxiety3 Re: Misowy czat 25.12.06, 23:05
            Dobrze, ze tylko obwąchałaś...A nie oznaczyłaś...wink))

--
            pozytywna dezINTEGRACJA smile

Tu mnie znajdziesz
            • asiunia311 Re: Misowy czat 26.12.06, 16:12
              Teren znaczą tylko samczyki, a ja na szczęście nie zaobserwowałam u siebie cech
              obojnaczychwink)
              • anxiety3 Re: Misowy czat 26.12.06, 19:29
                nie zaobserwowałam u siebie cech
                >
                > obojnaczychwink)

Ej, to pozytywnie smile))
                • asiunia311 Re: Misowy czat 26.12.06, 19:34
                  anxiety3 napisała:

nie zaobserwowałam u siebie cech obojnaczychwink)

> Ej, to pozytywnie smile))

Nie inaczejwink Martwiłabym się, gdyby było wrost przeciwnie-)
                  • anxiety3 Re: Misowy czat 26.12.06, 20:39

> Nie inaczejwink Martwiłabym się, gdyby było wrost przeciwnie-)
                    >
                    I nie mogłabyś być już wiedźmą...Musiałybyśmy Cię na jakiegos maga albo innego
                    podobnego przechrzcić smile)

a na czacie znowu pusto...
    • anxiety3 Re: Misowy czat 27.12.06, 23:45
      Wpadnie ktoś teraz?
      • asiunia311 Re: Misowy czat 27.12.06, 23:51
        Może nie "wpadnie";-P, ale przyjdziewink)
        Zaraz, jak ja przyłażę, to wszystko świeci pustkami...
        • anxiety3 Re: Misowy czat 27.12.06, 23:53
          > Zaraz, jak ja przyłażę, to wszystko świeci pustkami...

to tak jak ja...

Daj mi kilka minut i pojawię się na czacie.
          • anxiety3 Re: Misowy czat 28.12.06, 00:05
            Zajrzałam, ale nadal pustkami świeci...;-/
            Chyba się już spać położę...
            • asiunia311 Re: Misowy czat 28.12.06, 00:08
              No, tośmy pogadały...Ilekroć tam łepek wetknęłam, to sama byłam...Miałam do
              siebie gadać?wink
              • anxiety3 Re: Misowy czat 28.12.06, 00:09
                mogłaś przynajmniej zacząć ;-p
                Moze akurat kiedy rozkręcałabyś się, przyszłabym ja smile
                • asiunia311 Re: Misowy czat 28.12.06, 00:11
                  Ale pomyśl, rozmawiałabym sama z sobą, a tu nagle Ty przychodzisz i cały mój
                  plan rozmowy diabli wzięliwink
                  • anxiety3 Re: Misowy czat 28.12.06, 00:12
                    to posiedziałabym po cichu, aż dałabyś mi znak, że skończyłaś smile))
                    Swoją drogą... Planujesz, co masz powiedzieć ?
                    • asiunia311 Re: Misowy czat 28.12.06, 01:11
                      Nie, nie planuję, przeważnie samo wychodzi z kontekstu rozmowy...Ale
                      czasami,chciałabym wcześniej wymyślać pewne riposty, nie tylko po fakciewink
    • inseg Re: Misowy czat 11.01.07, 23:54
      Jak nie macie ochoty pisać wątków ,to może na czat ?
      • asiunia311 Re: Misowy czat 12.01.07, 09:29
        Byłam, ale ostatnio czat pustkami świeci...albo po prostu ja odstraszam...
        • jacko1971 Re: Misowy czat 12.01.07, 21:25
          ooo pusto i tam?
          • inseg Re: Misowy czat 13.01.07, 17:39
            albo macie taki zapłon sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka