Dodaj do ulubionych

palenie !!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 23:16
faceci jak palicie fajki to nie żałujcie potem na gumę czy coś w tym
rodzaju,bo naprawde nie jest to miłe gdy się przybywa w towarzystwie takiego
człowieka.Nie chodzi mi nawet o bliższy kontakt ale samo siedzenie obok osoby
palącej.fuuuuu!!!
Obserwuj wątek
    • gomory Re: palenie !!! 26.09.04, 23:20
      Ja zawsze na widok Zezowatej Kaski zapalalem papieroska. Kombinowalem ze jako
      niepalaca powinna sie dosc szybko ulotnic ;).
      • Gość: ania Re: palenie !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 23:36
        gomory nie chodzi mi o podryw, ale o codzienne sytuacje.Na roku jest u nas taki
        chłopak,który siadając koło mnie w ławce doprowadza mnie do instynktów
        wymiotnych:), a że zezowata nie jestem to nie chce sie ode mnie odczepić:)
      • burrunduk Re: palenie !!! 27.09.04, 08:50
        a potem Kaśka nauczyla się palić ;)
    • tony82 Re: palenie !!! 26.09.04, 23:36
      moze maska przeciw gazowa typu slonik?:P
      • Gość: ania Re: palenie !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 23:44
        tony82 sądzisz,że jestem zbyt wymagająca? to aż tak trudne?
        • Gość: nth Re: palenie !!! IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 26.09.04, 23:49
          Zacznij palic - nie bedziesz nic czula...;)
          A tak na powaznie, to mozesz mu delikatnie zasugerowac, ze roztacza dosyc
          nieprzyjemna won, np. czestujac go guma, czy mietowka - jesli jest w miare
          bystry, domysli sie o co chodzi.
          • Gość: ania Re: palenie !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 23:53
            nth.dzięki za konkretną radę,ale juz mu powiedziałam to wprost!niestety nie
            poskutkowało:( poprostu mam chyba problem z ciężkim przypadkiem :)
            • Gość: czerwony kapturek Re: palenie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 00:13
              to jest trudne, bo on sam powinien to zrozumieć i przestać palić, bo zatruwa
              siebie, ale i Ciebie, a miłosć nie powinna byc trucizna, hmm cieżki
              przypadek ;))))
            • Gość: ??? Re: palenie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 05:44
              Powiedziałaś mu wprost i nie pomogło, więc liczysz, że przeczyta na forum twój
              wpis i to pomoże???
              • Gość: ania Re: palenie !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 19:58
                poruszyłam ten temat,aby uświadomić nieświadomych,że taki problem istnieje.
                Wydaje mi się,że troche manier nie zaszkodzi:)
            • itsnotme Re: palenie !!! 27.09.04, 07:56
              Użyj tanich perfum.
        • Gość: lady Re: palenie !!! IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 26.09.04, 23:49
          Tony już śpi, jutro ma egzamin...
    • blinski Re: palenie !!! 27.09.04, 09:40
      jeśli mu zwracałaś uwagę i nadal nic, to chyba jedyną metodą będzie dyskretne
      podkopcenie mu ramki - no i kasy, żeby nie mógł kupić sobie nowej. za
      zaiwanioną kasiorę kupujesz delikwentowi gumy/listki/tic-taki, po czym wręczasz
      mu je i mówisz, że szlugi oddasz jak już się dostatecznie przyzwyczai do
      kojącego zapachy smaku mięty.
      ja osobiście, od 3 lat nie zapalam papierosa, jeśli w kieszeni nie mam czegoś
      miętowego - po paru latach rozmów o dość małym dystansie międzyosobowym z
      kumplami, doszedłem do wniosku że rzeczywiście nie używając gum po paleniu, z
      ust śmierdzi jak ze spalarni odpadów - nie mówiąc już o sytuacji, kiedy przed
      paleniem jadło się np. kanapkę z serem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka