Gość: kubuś IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 22:52 Macie jakieś specjalne matody na masturbacje? które daję jeszcze więcej rozkoszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Waleń Re: metody na walenie IP: *.g1.pl 20.04.02, 00:32 Weź taka pianke, ktora izoluje sie rury, troche oliwki lub kremu do rak i ostra jazda. Po co kupowac sztuczne pochwy? Albo jeszcze lepsza metoda to sex z kobieta, a jesli nie masz jej, to niech kumpel Ci to zrobi. Pelen odlot. Waleń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: metody na walenie IP: *.chello.pl 20.04.02, 20:21 eeeee...wiecie co...to jest obrzydliwe.....jush nic bardziej chorego nie mogliscie wymyslec?hehehe naprawde zalosne .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: metody na walenie IP: 62.26.68.* 25.04.02, 00:49 Najlepiej w prezerwatywie obwinietej gabka. Gabke trzeba scisnac tak aby uzyskac odpowiedni uscisk. Poczatek prezerwatywy (wejscie) trzeba usztywnic jakims pierscieniem wiekszym od jej srednicy zeby sie nie zwijala w czasie ruchow. Srodek trzeba zwilzyc zelem lub dobrze poslinic. Gabke mozna nasaczyc ciepla woda i gotowe. Polecam samotnym. Napewno lepsze od 'kolegi'. Odpowiedz Link Zgłoś
uf Re: metody na walenie 25.04.02, 09:09 Muszę to wypróbować - opis wygląda bardzo zachecająco. I ta dbałośc o szczegóły! Ale jednak myślę, ze sprawnej dłoni drugiega faceta nie zastąpi nawet taka przemyślna konstrukcja z gabki. uf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: metody na walenie IP: *.ub.uni-leipzig.de 25.04.02, 19:03 wyczucie ma sie najlepsze tylko w swojej dloni. Ale zreczna raczka drugiego faceta tez potrafi ulzyc w ciezkich chwilach................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uf Re: metody na walenie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 09:28 Wczoraj spróbowałem z gąbką (tak prowizorycznie) - odjazdowo! Ten sposób na zabawę z samym sobą daje tyle przyjemności. Jutro wybieram się na zakupy - potrzebna mi większa gąbka. Pozdr uf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vv Re: metody na walenie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 13:31 w wannie wystawiasz tylko czubek i sadzasz na nim muche bez skrzydel. wytrysk zabija ja o sufit. kiedys na filmie slyszalem metode na obca reke. musisz siedziec 20 min na swojej rece az ci zdretwieje i walisz ta zdretwiala reka.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owsik Re: metody na walenie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 00:18 Gość portalu: uf napisał(a): > Wczoraj spróbowałem z gąbką (tak prowizorycznie) - odjazdowo! Ten sposób na > zabawę z samym sobą daje tyle przyjemności. > Jutro wybieram się na zakupy - potrzebna mi większa gąbka. > > Pozdr > > uf Idz na całość kup materac piankowy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uf Re: metody na walenie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.02, 08:45 Niezła myśl - tylko gdzie dostanę taką wielką prezerwatywę? Jakieś propozycje? uf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Owsik Re: metody na walenie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 09:15 Mozesz wykorzystać tunel foliowy,proponuję małą wycieczkę pod Grójec,dostaniesz u każdego badylarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uf Re: metody na walenie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 09:49 To jest myśl!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dada Re: metody na walenie IP: *.abo.wanadoo.fr 10.05.02, 13:44 Strumien cieplej wody ale zogniskowany nie rozporszony, na wezidelko przez 10 minut. Orgazm roku. Przez pol godziny nie potrafisz wyjsc z wanny po fakcie Odpowiedz Link Zgłoś
behemod Re: metody na walenie 10.05.02, 14:00 Prysznic to jest to.Troche to dlugo trwa,alw wrazenie jest pionurujace. Poza tym po prostu w wodzie,najlepiej cieplej.Wtedy doznania jakby sa wzmocnione... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dada Re: metody na walenie IP: *.abo.wanadoo.fr 10.05.02, 14:16 Swintuch bawi sie tak samo jak ja. Nieladnie. Ale co racja to racje nie ma jak woda...... Odpowiedz Link Zgłoś
behemod Re: metody na walenie 10.05.02, 14:36 Wiem,wiem-nie bylem oryginalny:) Ale przyznasz,ze z przyjemnosci nalezy korzystac:) Odpowiedz Link Zgłoś