mariuszg2 16.05.17, 21:42 Prawda jest taka, że mam ochotę założyć białe skarpetki do czarnych mokasynów z plecionką i frendzelkami oraz pumpy w jodełkę. Jak waszym zdaniem zareaguje stołeczna ulica? Dziękuję i dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laskabezpaska Re: Białe skarpetki 17.05.17, 10:25 stolica??? :D zupełnie nie zwróci na Ciebie uwagi .......... nooo chyba ,że będziesz chodził na rękach, machał nogami , klaskał rzęsami ....... to może nawet w kurierze Cię pokażą :D Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Białe skarpetki 18.05.17, 09:58 Dzisiaj jest dzień kiltów i męskich spódnic, pumpy nie wchodzą w grę. Za to do kiltu białe kilt hose jak najbardziej pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: Białe skarpetki 18.05.17, 17:18 ,..ech, w prehistorycznych czasach zupelnie co innego bylo szczytem obciachu,wtedy bez gadzetow tez ani rusz...od strony modowej obowiazywal taki dress code,...czarny beret z antenka, radio tranzystorowe / a szczytem perwersji technologicznej w calym RWPG bylo podkreslenie ze dany produkt posiada tranzystory/ marki Jowita2 i ortalionowa kurteczka z kolorowym sciagaczem zapinana na zamek blyskawiczny tzw. 'szwedka',..komplecik nazywal sie; radio, szwedka i beretka. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Białe skarpetki 23.05.17, 00:42 dziala_nawalony napisał: a moją mamę kręcił ten faszon kołd. .. do szkoły podstawowej systemu ośmioklasowego chodziłem w ortalionie koloru granat i z beretką koloru black z antenką a ojciec nie miał nic do gadania...i dobrze bo bym boso chadzał.... do tego miałem pisowską - jak się dziś okazało- wychowawczynię z polaka co kazała nosić tornister a w nim książki... na szczęście miałem swoje zdanie odnośnie wiodącej roli zespołu Modern Talking w kształtowaniu upodobań muzycznych dzieci PRLu i nosiłem czarne glansy na rzepy oraz łańcuch z krzyżykiem....moją pierwszą miłością była Ania Ś - córka cygana, który sprzedał wóz za mieszkanie na starówce w średniowiecznym Płocku... Takie Panie czasy były... nic się nie zmieniło...Panie... im więcej piniędzy tym ludzie Panie głupsze a kobity to już poszalały Panie... taaaa... Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy nos lepiej Zolte skarpetki :) 19.05.17, 15:31 - chodzilem w zoltych skarpetkach w Liceum - jako forme protestu przeciw zakazowi noszenia dlugich wlosow (koledzy nosili pomaranczowe) Nauczyciele nie mowili nic, inni uczniowe patrzyli na nas z uznaniem. byl to rok 1968. protest okazal sie byc skuteczny - bo rok pozniej w 1969 zakaz noszenia dlugich wlosow zniesiono. Odpowiedz Link Zgłoś