Dodaj do ulubionych

GEY FREE SZUKAM

IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.02, 21:17
KTO ZNA ADRESY STRON DARMOWEJ EROTYKI I PENISOW DLA GEJOW? DZIEKI ZA POMOC
Obserwuj wątek
    • Gość: Imagine Re: GEY FREE SZUKAM IP: *.unl.edu 18.04.02, 21:29
      Gość portalu: RADEK napisał(a):

> KTO ZNA ADRESY STRON DARMOWEJ EROTYKI I PENISOW DLA GEJOW? DZIEKI ZA POMOC

A cipek to by tak koles nie poogladal ? Takie slodkie, soczyste, pachnace.
      Imagine.
      • Gość: ramzes:) Re: GEY FREE SZUKAM IP: *.dip.t-dialin.net 18.04.02, 23:15
        www.dutchbear.com

zapomniej o tym co napisal imagine, ale budda, ala andrzej, ala ala:))

nie ma to jak porzadna chlop :)

ramzes:)
        • Gość: Imagine Re: GEY FREE SZUKAM IP: *.unl.edu 18.04.02, 23:21
          Gość portalu: ramzes:) napisał(a):

> www.dutchbear.com
          >
          > zapomniej o tym co napisal imagine, ale budda, ala andrzej, ala ala:))
          >
          > nie ma to jak porzadna chlop :)
          >
          > ramzes:)

A jednak cipka, ramzesie.
          Pozdr, Imagine.
          • Gość: ramzes:) Re: GEY FREE SZUKAM IP: *.dip.t-dialin.net 19.04.02, 08:05
            > A jednak cipka, ramzesie.
            > Pozdr, Imagine.

jak tam sobie wolisz...ja mam na ten temat swoje zdanie :)) szkoda, ze interesuje
            cie tylko narzad plciowy, zamiast calej kobiety :)))

• Gość: Imagine Re: GEY FREE SZUKAM IP: *.unl.edu 19.04.02, 15:35

> > A jednak cipka, ramzesie.
              > > Pozdr, Imagine.
              >
              >
              > jak tam sobie wolisz...ja mam na ten temat swoje zdanie :)) szkoda, ze interesu
              > je
              > cie tylko narzad plciowy, zamiast calej kobiety :)))
              >
              >
              >

Jak zawsze milo mi sie z Toba dyskutuje. Cipka to "focal point", albo jak chcesz
              punkt orientacyjny we wszechswiecie jakim jest KOBIETA. To portal, przez jaki
              moja reinkarnacja ( i Twoja) miala miejsce, wiec nie miej mi za zle, ze z takim
              uwielbieniem odnosze sie do tego miejsca. Kocham cale cialo kobiety i jej umysl,
              potrzebuje jej energii, balsamujacej me kanciaste tendencje.
              Pozdr, Imagine.
              • Gość: ramzes:) Re: GEY FREE SZUKAM IP: *.dip.t-dialin.net 19.04.02, 20:02
                najpierw musiales przebyc dlugi korytarz zwany czlonkiem:)) aby sie dostac przez
                ten portal do srodka, a potem znow przez niego wyjsc:)
                reinkarnacja?..no nie wiem, co mi z tego, skoro i tak nie pamietam, kim bylem w
                poprzednim zyciu, ale musialem byc bardzo dobra i dobrze urodzona osoba, skoro
                jestem teraz gejem :))

• Gość: Imagine Re: GEY FREE SZUKAM IP: *.unl.edu 19.04.02, 20:13

> najpierw musiales przebyc dlugi korytarz zwany czlonkiem:)) aby sie dostac prze
                  > z
                  > ten portal do srodka, a potem znow przez niego wyjsc:)
                  > reinkarnacja?..no nie wiem, co mi z tego, skoro i tak nie pamietam, kim bylem w
                  >
                  > poprzednim zyciu, ale musialem byc bardzo dobra i dobrze urodzona osoba, skoro
                  > jestem teraz gejem :))
                  >

A to cos nowego !!! Uwazasz, ze bycie gejem jest nagroda ? Ja mysle, ze jest to
                  wyzwanie w tym zyciu, powazne wyzwanie. Ja bym powiedzial, ze w poprzednim zyciu
                  niezle narozrabiales, krzywdzac miedzy innymi gejow, i teraz zbierasz tego owoce.
                  Teraz Ty musisz wysluchiwac z lewa i prawa, co o Tobie mysla. W tym sensie jest to
                  wyzwanie dla Ciebie.
                  Pozdr, Imagine.
                  • Gość: Eryk Re: GEY FREE SZUKAM IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.02, 23:13
                    Gość portalu: Imagine napisał(a):

> A to cos nowego !!! Uwazasz, ze bycie gejem jest nagroda ? Ja mysle, ze jest to
                    >
                    > wyzwanie w tym zyciu, powazne wyzwanie. Ja bym powiedzial, ze w poprzednim zyci
                    > u
                    > niezle narozrabiales, krzywdzac miedzy innymi gejow, i teraz zbierasz tego owoc
                    > e.
                    > Teraz Ty musisz wysluchiwac z lewa i prawa, co o Tobie mysla.

Jak tam, Imagine, przygotowania do bycia gejem w nastepnym wcieleniu? :-)))))
                    • Gość: seba Re: GEY FREE SZUKAM IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 22:22
                      jestescie durnie piszac tak o facecie
                  • Gość: ramzes:) Re: GEY FREE SZUKAM IP: *.dip.t-dialin.net 20.04.02, 23:03
                    > Teraz Ty musisz wysluchiwac z lewa i prawa, co o Tobie mysla. W tym sensie jest
                    > to

cale szczescie, ze wysluchuje to tylko w interncie...na ulicy widze co dzien
                    setki gejow i nikt im nic nie wytyka. moze to kwestia kultury...
                    sasiedzi tez wpadaja od czasu do czasu i nikogo nie obchodzi co robimy
                    wieczorem.. najwazniejsze w zyciu jest jednak to jakim jests czlowiekiem i jak
                    traktujesz innych...

• _martin_ Re: GEY FREE SZUKAM 19.04.02, 15:38
      www.hiacynt.pl
      • Gość: BEAR Re: GEY FREE SZUKAM IP: *.bielsko.dialog.net.pl 22.04.02, 18:26
        www.gejowo.pl/~chubby
        www.biggercity.com
        www.hobears.republika.pl

tam znajdziesz mase linkow do innych takowych stron.

WARUNEK! musisz byc milosnikiem GRUBASKOW mocno owlosionych... czyli BEAR
        CUBS...

no to WOOOF :)

podpisano:
        CUB
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka