Gość: RADEK IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.02, 21:17 KTO ZNA ADRESY STRON DARMOWEJ EROTYKI I PENISOW DLA GEJOW? DZIEKI ZA POMOC Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Imagine Re: GEY FREE SZUKAM IP: *.unl.edu 18.04.02, 21:29 Gość portalu: RADEK napisał(a): > KTO ZNA ADRESY STRON DARMOWEJ EROTYKI I PENISOW DLA GEJOW? DZIEKI ZA POMOC A cipek to by tak koles nie poogladal ? Takie slodkie, soczyste, pachnace. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes:) Re: GEY FREE SZUKAM IP: *.dip.t-dialin.net 18.04.02, 23:15 www.dutchbear.com zapomniej o tym co napisal imagine, ale budda, ala andrzej, ala ala:)) nie ma to jak porzadna chlop :) ramzes:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: GEY FREE SZUKAM IP: *.unl.edu 18.04.02, 23:21 Gość portalu: ramzes:) napisał(a): > www.dutchbear.com > > zapomniej o tym co napisal imagine, ale budda, ala andrzej, ala ala:)) > > nie ma to jak porzadna chlop :) > > ramzes:) A jednak cipka, ramzesie. Pozdr, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes:) Re: GEY FREE SZUKAM IP: *.dip.t-dialin.net 19.04.02, 08:05 > A jednak cipka, ramzesie. > Pozdr, Imagine. jak tam sobie wolisz...ja mam na ten temat swoje zdanie :)) szkoda, ze interesuje cie tylko narzad plciowy, zamiast calej kobiety :))) ramzes:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: GEY FREE SZUKAM IP: *.unl.edu 19.04.02, 15:35 Gość portalu: ramzes:) napisał(a): > > A jednak cipka, ramzesie. > > Pozdr, Imagine. > > > jak tam sobie wolisz...ja mam na ten temat swoje zdanie :)) szkoda, ze interesu > je > cie tylko narzad plciowy, zamiast calej kobiety :))) > > ramzes:) > > Jak zawsze milo mi sie z Toba dyskutuje. Cipka to "focal point", albo jak chcesz punkt orientacyjny we wszechswiecie jakim jest KOBIETA. To portal, przez jaki moja reinkarnacja ( i Twoja) miala miejsce, wiec nie miej mi za zle, ze z takim uwielbieniem odnosze sie do tego miejsca. Kocham cale cialo kobiety i jej umysl, potrzebuje jej energii, balsamujacej me kanciaste tendencje. Pozdr, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes:) Re: GEY FREE SZUKAM IP: *.dip.t-dialin.net 19.04.02, 20:02 najpierw musiales przebyc dlugi korytarz zwany czlonkiem:)) aby sie dostac przez ten portal do srodka, a potem znow przez niego wyjsc:) reinkarnacja?..no nie wiem, co mi z tego, skoro i tak nie pamietam, kim bylem w poprzednim zyciu, ale musialem byc bardzo dobra i dobrze urodzona osoba, skoro jestem teraz gejem :)) ramzes:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: GEY FREE SZUKAM IP: *.unl.edu 19.04.02, 20:13 Gość portalu: ramzes:) napisał(a): > najpierw musiales przebyc dlugi korytarz zwany czlonkiem:)) aby sie dostac prze > z > ten portal do srodka, a potem znow przez niego wyjsc:) > reinkarnacja?..no nie wiem, co mi z tego, skoro i tak nie pamietam, kim bylem w > > poprzednim zyciu, ale musialem byc bardzo dobra i dobrze urodzona osoba, skoro > jestem teraz gejem :)) > > ramzes:) A to cos nowego !!! Uwazasz, ze bycie gejem jest nagroda ? Ja mysle, ze jest to wyzwanie w tym zyciu, powazne wyzwanie. Ja bym powiedzial, ze w poprzednim zyciu niezle narozrabiales, krzywdzac miedzy innymi gejow, i teraz zbierasz tego owoce. Teraz Ty musisz wysluchiwac z lewa i prawa, co o Tobie mysla. W tym sensie jest to wyzwanie dla Ciebie. Pozdr, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk Re: GEY FREE SZUKAM IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.02, 23:13 Gość portalu: Imagine napisał(a): > A to cos nowego !!! Uwazasz, ze bycie gejem jest nagroda ? Ja mysle, ze jest to > > wyzwanie w tym zyciu, powazne wyzwanie. Ja bym powiedzial, ze w poprzednim zyci > u > niezle narozrabiales, krzywdzac miedzy innymi gejow, i teraz zbierasz tego owoc > e. > Teraz Ty musisz wysluchiwac z lewa i prawa, co o Tobie mysla. Jak tam, Imagine, przygotowania do bycia gejem w nastepnym wcieleniu? :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: GEY FREE SZUKAM IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 22:22 jestescie durnie piszac tak o facecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes:) Re: GEY FREE SZUKAM IP: *.dip.t-dialin.net 20.04.02, 23:03 > Teraz Ty musisz wysluchiwac z lewa i prawa, co o Tobie mysla. W tym sensie jest > to cale szczescie, ze wysluchuje to tylko w interncie...na ulicy widze co dzien setki gejow i nikt im nic nie wytyka. moze to kwestia kultury... sasiedzi tez wpadaja od czasu do czasu i nikogo nie obchodzi co robimy wieczorem.. najwazniejsze w zyciu jest jednak to jakim jests czlowiekiem i jak traktujesz innych... ramzes:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEAR Re: GEY FREE SZUKAM IP: *.bielsko.dialog.net.pl 22.04.02, 18:26 www.gejowo.pl/~chubby www.biggercity.com www.hobears.republika.pl tam znajdziesz mase linkow do innych takowych stron. WARUNEK! musisz byc milosnikiem GRUBASKOW mocno owlosionych... czyli BEAR CUBS... no to WOOOF :) podpisano: CUB Odpowiedz Link Zgłoś